True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

RTL Live - Alle afleveringen

RTL Live

RTL Live: Rustige en lieve poes Kiki zoekt een nieuw baasje!

Met in deze uitzending: -Glennis Grace vertelt over het nieuwe seizoen van 'It Takes 2'. -Mari van de Ven doet mee aan Camera Kampioenen en komt vertellen hoe hij elke week te werk gaat. -Krystl treedt op.

Deze uitzending bekijken

RTL Live

RTL Live: "Willem-Alexander voelt zich op zijn gemak voor mijn camera.

Met in deze uitzending: -Astrid Kersenboom schuift aan direct na haar verslaggeving van Koningsdag in Tilburg. -Rick Evers neemt deze feestelijke dag door. -Dirigent Sil van den Hout dirigeert een duizend koppig koor die de 'Tune van Tilburg' zingen voor de koning en koningin. -Vincent Mentzel fotografeerde jarenlang de koninklijke familie en neemt de afgelopen vijftig jaar van koning Willem-Alexander door.

Deze uitzending bekijken

RTL Live

RTL Live: Nationale Hoorstichting: Hoor beter met deze oordoppen

Met in deze uitzending: -Micky Hoogendijk is te gast om te vertellen over haar nieuwe expositie. -De directrice van Studiekeuze123 geeft toekomstige studenten de laatste tips over hun studiekeuze. -Lisanne de Regt van de Hoorstichting over gehoorschade bij jongeren. -Sam van der Venne en Mirjam Bakker vertellen waarom vrouwen steeds meer gamen.

Deze uitzending bekijken

RTL Live

RTL Live: Hoe moeten we ons gedragen op vakantie?

Met in deze uitzending: -Loes Haverkort over haar rol in de nieuwe mini-crimi 'De Vlucht'.-Leon Timmermans over de Oranjevereniging en wat we kunnen verwachten aanstaande donderdag. -Yvonne van der Kroft legt uit welke gebaren je beter wel en niet kunt maken op vakantie. -Voedingsdeskundige Anita Mulderij komt vertellen hoe het zit met minder of geen vlees meer eten.

Deze uitzending bekijken

RTL Live

RTL Live: OG3NE - Lights & Shadows

Met in deze uitzending: -De meiden van O'G3NE zijn te gast en zingen het nummer 'Lights And Shadows', waarmee ze ook op het Eurovisie Songfestival zullen optreden. -Frits Barend over het eventuele Johan Cruijff Stadion. -Bioloog Jelle Reumer vertelt ons alles over hoe dieren zich aanpassen aan de menselijke leefomgeving. -Matthijs Kettelreij en Roosmarie Ruigrok komen praten over de transparantie van de kledingindustrie.

Deze uitzending bekijken

RTL Live

RTL Live: Man, man, man! Vieze zaken in programma Smerige Zaken

Met in deze uitzending: -Tooske Ragas schuift aan en legt uit wat ze allemaal voor War Child heeft gedaan. - Secretaresse van het jaar Kelly Moerbeek en jurylid Dianne van de Rijt komen langs op de Nationale Secretaressedag. -Marieke van der Velden praat over haar nieuwe fotoserie 'Nederland O Nederland'. -Rob Geus vertelt over de heftige confrontaties in het nieuwe seizoen van 'Smerige zaken'.

Deze uitzending bekijken

RTL Live

RTL Live: Expeditie naar blauwkeelara

Met in deze uitzending: -Dick Maas vertelt over zijn nieuwe boek 'Buurman, wat doet u nu?'. -Hanna Bos, arts infectieziektebestrijding, over de eerste online soa-testwijzer. -Manueel therapeut Floortje Kemps legt uit wat je moet doen bij hoofdpijn. -Dennis Alink over buitenlandse blockbusters die in Nederland worden opgenomen.

Deze uitzending bekijken

RTL Live

RTL Live: Voor Ik Het Vergeet: verhalen over liefde

Met in deze uitzending: -Martin Buitenhuis vertelt over de nieuwe theatershow van zijn band Van Dik Hout. -Eef van Opdorp geeft tips voor de belastingaangifte. -Angela Groothuizen vertelt over haar tv-programma 'Voor ik het vergeet'.

Deze uitzending bekijken

RTL Live

RTL Live: Frank Boeijen - One Too Many Mornings

Met in deze uitzending: -Huub Stapel over zijn rol in de nieuwe theatervoorstelling 'Pinkpop'.

Deze uitzending bekijken

RTL Live

RTL Live: Fictieve figuren uit Japan te bewonderen in Leiden

Met in deze uitzending: -Daphne Deckers doet mee aan Camera Kampioenen. -Ivo De Lange en Xandra Brood over de 'Herman Brood Experience' in Zwolle. -Kees van der Spek over een nieuwe seizoen 'Oplichters In Het Buitenland'.

Deze uitzending bekijken

RTL Live

RTL Live: Niels Geusebroek - Here Am I

Met in deze uitzending: -William Spaaij vertelt alles over zijn hoofdrol in de musical 'Was getekend, Annie M.G Schmidt'. -Wim de Jong nam de Nederlandse fietscultuur onder de loep en vatte het samen in zijn nieuwe boek 'Op die fiets'. -Linda Derksen legt uit waarom ook vrouwen zich moeten aanmelden voor technische beroepen. -Niels Geusebroek en Evelien Hölsken praten over het werk van Free a Girl. En Niels speelt het nummer dat hij speciaal schreef voor zijn reis naar India.

Deze uitzending bekijken

RTL Live

RTL Live: Ashton Brothers leven hun jongensdroom

Met in deze uitzending: -Caroline Tensen over haar reis naar Haïti voor het programma 'De Bestemming...'. -KNO-arts Ranny van Weissenbruch legt uit wat je kunt doen tegen hooikoorts. -Rechtbanktekenaar Petra Urban vertelt over haar bijzondere beroep. -De Ashton Brothers vertellen over hun show in Slot Zeist.

Deze uitzending bekijken

RTL Live

RTL Live: Bachliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen: de Matthaüs Passion

Met in deze uitzending: -Rick Brandsteder over de seizoensfinale van 'Temptation Island'. -Meester Sander over de Nationale Buitenlesdag. -Selma Wagner bundelde de meest gekke versprekingen in de trein in 'Treintaal'. -Bariton Maarten Koningsberger over de Matthäus Passion.

Deze uitzending bekijken

RTL Live

RTL Live: Edsilia en Re-Play - Wat je doet met mij

Met in deze uitzending: -Zangeres Edsilia Rombley is te gast. Ze treedt op met Replay. -Chantal Heutink besloot van de een op de andere dag naar Kenia te vertrekken om daar mensen te helpen. Ze vertelt ons hoe je je droom kunt naleven. -Joost Reijns heeft een punt gezet achter zijn carrière als zwemmer. Hij laat weten waarom.

Deze uitzending bekijken

RTL Live

RTL Live: Camera Kampioenen top-10 van deze week

Met in deze uitzending: -Acteurs Plien van Bennekom en Peter van de Witte vertellen over hun rol in het nieuwe toneelstuk 'Slippers'. -Victor Jammers van Slachtofferhulp legt uit wat er allemaal is bereikt het afgelopen jaar. -Winston Gerschtanowitz ging voor 'Bestemming...' langs bij Anne Meijer van Hub Bewegingsonderwijs Rosmalen. -Voor de derde opdracht van 'Camera Kampioenen' komen Giedo van der Garde, Brendan de Clercq en Alexander langs.

Deze uitzending bekijken

RTL Live

RTL Live: Leven in een vrouwengevangenis

Met in deze uitzending: -De pianobroers Lucas en Arthur Jussen schuiven aan ter gelegenheid van hun vijfde album en spelen het nummer 'Night'. -Televisiemaakster Nicole Buch en ex-gedetineerde Willeke Meijer vertellen alles over het leven in een vrouwengevangenis. -Het is de Autismeweek en ambassadeur Monique Post en haar coach Dick van Engelen komen hierover praten.

Deze uitzending bekijken

RTL Live

RTL Live: Art Rooijakkers over Helden van de Wildernis

Met in deze uitzending: -Art Rooijakkers over zijn nieuwe programma 'Helden van de wildernis'. -Dianne Companje is taalvrijwilligster en helpt mensen die laaggeletterd zijn. -Eline Leijten won het NK pitchen en vertelt nu hoe je het beste je idee kunt verkopen. -Ellen Huijsmans legt alles uit over stress.

Deze uitzending bekijken

RTL Live

RTL Live: Laidback Luke: dj én fanatiek sporter

Met in deze uitzending: -Lilianne Ploumen vertelt over haar politieke loopbaan en haar nieuwe wetsvoorstel om ongelijke lonen strafbaar te stellen. -Dj Laidback Luke won zes medailles op de WK kungfu. -Karina Johannes vertelt over haar nieuwe boek 'Daten wat de pot schaft', over alles wat er komt kijken bij daten op latere leeftijd.

Deze uitzending bekijken

RTL Live

RTL Live: Hoe maak je een goede bucketlist?

Met in deze uitzending: -Jochem van Gelder praat over zijn nieuwe theatershow en zijn ervaringen bij 'Wie is de Mol'. -Het is 'Hartweek': cardioloog Folkert Asselbergs legt alles uit over een hartinfarct. -We gaan bowlen met regerend Nederlands kampioen bowlen Lisanne Breeschoten. -'Geluksprofessor' Patrick van Hees vertelt waarom een bucketlist je geluk kan vergroten.

Deze uitzending bekijken

RTL Live

RTL Live: Wat een plaatjes: de eerste winnaars van Camera Kampioenen!

Met in deze uitzending: -Olcay Gulsen vertelt onder meer over haar rol als jurylid bij Camera Kampioenen. -Krista Okma weet alles over schermgebruik bij kinderen en legt uit hoe je daar als ouders mee omgaat. -Solvo-expert Marjolein de Jong vertelt over waar je allemaal terecht kan als je borstkanker hebt en wat je zelf kunt doen om er op tijd bij te zijn. -De eerste winnaar van Camera Kampioenen wordt bekendgemaakt en de nieuwe opdracht gaat van start.

Deze uitzending bekijken

RTL Live

RTL Live: Zijn dit de 1 april-grappen van dit jaar?

Met in deze uitzending: -Jaap Jongbloed over zijn programma 'Het Mooiste Meisje Van De Klas'. - Het gaat niet goed met de wilde bij! -Cindy La Grouw en Annemarie de Leng over het boek 'Vluchten Naar De Hel'. -Sara Coster is kinderwenscoach en helpt stellen bij het vervullen van hun droom.

Deze uitzending bekijken

RTL Live

RTL Live: "Ik ben nog nooit zo erg geschrokken"

Met in deze uitzending: -Frits Wester praat over zijn politieke carrière en de hectiek van de afgelopen weken. -Aandacht voor de hongersnood in Afrika met Merlijn Stoffels van het Rode Kruis, fotograaf Ilvy Njiokiktjien en Valerie Kierkels van Cordaid.

Deze uitzending bekijken

RTL Live

RTL Live: Shirma Rouse - Soul Serenade

Met in deze uitzending: -Wim Pijbes over zijn nieuwe tv-programma 'Panorama Pijbes', waarin de kunsthistoricus het Nederlandse landschap bekijkt door de ogen van kunstschilders. -Wolkendeskundige Pier Siebesma over de nieuwe wolkenatlas. -Shirma Rouse treedt op met haar nieuwe single en praat ons bij over haar tour met nummers van Aretha Franklin.

Deze uitzending bekijken

RTL Live

RTL Live: Week van het geld

Met in deze uitzending: -Domien Verschuuren over de naderende uitreiking van de 3FM Awards: een muziekprijs voor Nederlandse artiesten die sinds 2005 jaarlijks wordt uitgereikt. -Klimaatjournaliste Bernice Notenboom over haar komende reis naar de Noordpool. -Dennis Alink geeft filmtips.

Deze uitzending bekijken

RTL Live

RTL Live: Kat zoekt lief baasje

Met in deze uitzending: -Thomas Acda en Kees Boot over de nieuwe musical 'De Marathon'. -Eef van Opdorp legt uit wat u het beste met uw spaargeld kunt doen. -Jurylid Brendan de Clercq over de nieuwe RTL Live fotowedstrijd.

Deze uitzending bekijken

RTL Live

RTL Live: Kunstwerken onder de grond

Met in deze uitzending: -Mike Boddé schuift aan om te praten over zijn nieuwe theatershow 'De Geurige Man'. -Tim en Tom Coronel vertellen ons alles over het Formule 1 seizoen dat dit weekend van start gaat.

Deze uitzending bekijken

RTL Live

RTL Live: Nationale Boomfeestdag

Met in deze uitzending: -Alex Klaasen vertelt over zijn rol in de nieuwe film 'Het verlangen'. -Aandacht voor 'Meer Muziek In De Klas'. -Consumentenpsycholoog Patrick Wessels over miskopen.

Deze uitzending bekijken

RTL Live

RTL Live: Sharon Doorson - Golden Trophy

Met in deze uitzending: -Edwin en Annemarie van der Sar over de jubileumtour van de Edwin van der Sar Foundation, waarmee ze beweegprojecten realiseren voor mensen met hersenletsel. -Aandacht voor de internationale dag tegen discriminatie en racisme. -Sharon Doorson treedt op met haar nieuwe single.

Deze uitzending bekijken

RTL Live

RTL Live: De Tsimane is de gezondste gemeenschap

Met in deze uitzending: -Renée Soutendijk speelt in de theatervoorstelling 'Twee Vrouwen', gebaseerd op het gelijknamige boek van Harry Mulisch. -Bart Vrolijk vertelt over zijn werk voor Unicef in Syrië. -Hardloper Klaas Boomsma vertelt over zijn passie.

Deze uitzending bekijken

RTL Live

RTL Live: Frieda Mulisch over debuutroman Casino: "Alles wat erin staat is echt gebeurd"

Met in deze uitzending: -Frederik Brom over het nieuwe seizoen van 'Familie Kruys'. -Ruud Koornstra vertelt over zijn duurzame titel van 'energiecommissaris'. -Frieda Mulisch, dochter van Harry Mulisch, over haar debuutroman 'Casino'.

Deze uitzending bekijken