True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

RTL Late Night - Alle afleveringen

RTL Late Night

RTL Late Night: Grootste gifslang TER WERELD in de studio

Met in deze uitzending: -Nick & Simon praten over de inspiratiebronnen voor hun zevende album. -Frits Spits ging op zoek naar de beste liedjes van vaderlandse bodem. -Sterrin Smalbrugge weet alles over slangen. Ze neemt een koningscobra mee naar de studio.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: "Het heeft me daadwerkelijk veranderd"

Met in deze uitzending: -De dames van OG3NE praten over een turbulent jaar. Ze werken aan nieuwe muziek en gaan opnieuw het theater in. -Koen Voskuil over de Italiaanse maffia in Nederland. -Achmed Akkabi speelt in de film 'Broeders', waarin twee Nederlands-Marokkaanse broers in Syrië op zoek gaan naar hun jongere broer. -Laura van der Burgt schreef het boek 'Oogwenk', over en met Paul Trossèl. Hij heeft het locked-in syndroom. Hij ziet en hoort alles, maar kan alleen zijn oogleden bewegen.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Indrukwekkend eerbetoon burgemeester Van der Laan: "Heb een traantje weggepinkt"

Met in deze uitzending: -Joop van den Ende, Romy Monteiro en Buddy Vedder leggen uit waarom muziekles op basisscholen zo belangrijk is. -Google-topman Mo Gawdat vertelt het verhaal achter zijn wiskundige geluksformule waar hij jarenlang aan heeft gewerkt.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Geen pillen, maar paprika!

Met in deze uitzending: -Jesse Klaver, Frits Wester en cabaretier Martijn Koning bespreken de troonrede. -Hanna Verboom blikt vooruit op het Nederlands Film Festival. -Huisarts Tamara de Weijer houdt zich bezig met voeding en leefstijltips. Ze geeft informatie en tips over darmaandoeningen.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Afl. 176

Met in deze uitzending: -De Nederlands-Palestijnse regisseur Hany Abu-Assad vertelt over zijn nieuwe film 'The Mountain Between Us'. -Lenette van Dongen, Cystine Carreon en Carolina Dijkhuizen spelen in de musical 'Vamos!'. -Aandacht voor de Week Tegen Het Pesten met Mireille Valentijn en Mira Soeteman.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Waylon ontroert iedereen met 'I Will Always Love You'

Met in deze uitzending: -Wat zijn de favoriete liefdesliedjes van Waylon en Roxeanne Hazes? -Voetballer Lieke Martens vertelt over haar leven als prof in Barcelona. -Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens van Stuk TV vertellen over een nieuwe serie afleveringen van 'Jachtseizoen'. -Ronald Plasterk vertelt over de plannen voor de wederopbouw van Sint Maarten. Ook wordt de eindstand van de nationale inzamelingsactie bekendgemaakt.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: "Alcoholisme is zó'n duivelse ziekte"

Met in deze uitzending: -Chantal Janzen wil jong talent een podium geven op haar multimediaplatform. Ze introduceert vanavond zangeres Lizzy van den Herik en fotografe Marjolein van der Klaauw. -Eelko van Kooten verkocht onlangs zijn succesvolle platenlabel Spinnin' Records. -Journalist Marcel Langedijk schreef een boek over zijn depressieve broer, die voor euthanasie koos.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Frank Masmeijer verwacht geen vrijspraak: "Ik ben heel dom geweest"

Met in deze uitzending: -Nicolette Kluijver en Carlo Boszhard vertellen over het programma 'Een Goed Stel Hersens' en geven een voorpoefje op de braingames. -Frank Masmeijer werd opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de smokkel van een grote partij cocaïne. Hij praat over de documentaire die over hem is gemaakt en zijn boek 'Frank en vrij'.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Geen woorden, maar daden!

Met in deze uitzending: -Wibi Soerjadi laat bewerkingen horen van enkele nummers van het album 'Bad' van Michael Jackson. -Quinty Trustfull interviewde oud-president Bill Clinton en reisde af naar Swaziland voor een bijzonder project. -Joan van Baerle en Daphne Verweij over tinnitus (oorsuizen).

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Slachtoffers over orkaan Irma: "Alles is weg..."

Met in deze uitzending: -John van den Heuvel vertelt over een nieuw seizoen 'Vermoord In Het Buitenland'. -Er is veel kritiek op de hulpverlening op Sint Maarten. Mike Bindraban wist het eiland te ontvluchten. Marion van der Reijden coördineert namens het Rode Kruis de hulpverlening vanuit Nederland. -Ewout Rischen is een soapster in Mexico. -Jim Bakkum schreef een kinderboek, 'Dadoe'.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: "Van alle 4300 voorstellingen slechts twee afgelast"

Met in deze uitzending: -André Hazes praat over zijn muzikale helden en treedt op met zijn nieuwe single 'Wie Kan Mij Vertellen'. -Tineke Schouten viert dit jaar haar 35-jarig jubileum als artiest. -Anna Nooshin en Monica Geuze staan zoenend op de cover van LINDA.meiden. -Bridget Maasland en Miljuschka Witzenhausen zijn twee van de drie presentatoren van de nieuwe weekendeditie van 'RTL Boulevard'.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: "Het was een cadeau voor mij als actrice"

Met in deze uitzending: -Angela Schijf vertelt over de nieuwe serie 'Meisjes Van Plezier', waarin zij de hoofdrol speelt. -Ahmed Marcouch legt uit hoe hij als nieuwe burgemeester van Arnhem weer een gelukkig stad wil maken. -Dafne Schippers blikt terug op een uitstekend seizoen én kijkt vooruit.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: / Summer Night "Afl. 168"

Met in deze uitzending: -Watergezant Henk Ovink en minister Schultz van Haegen leggen uit waarom Nederland een voorbeeld is voor de rest van de wereld in de strijd tegen het water. -Najib Amhali presenteert het nieuwe programma 'Little Big Stars' en geeft een voorproefje van wat ons allemaal te wachten staat! -De band Rondé speelt hun nieuwe single 'City Lights'. -'The Voice Kids'-ster Laura van Kaam belandde in een zware depressie. Ze vertelt hoe het nu met haar gaat en wat haar plannen zijn voor de toekomst. -Regisseur Dennis Alink bespreekt de remake van Stephen Kings klassieker 'IT'.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: / Summer Night "Afl. 167"

Met in deze uitzending: -Zangeres Dua Lipa is te gast en treedt op met haar nieuwe single 'New Rules'. -Astronaut André Kuipers en wetenschapsjournalist Diederik Jekel vertellen over wat er op de 'gouden plaat' staat van ruimtesonde Voyager. -YouTuber Défano Holwijn doet verslag van de castpresentatie van de nieuwe film 'Redbad'. -Oud-voetballer Richard Witschge en zijn dochter Joëlle doen mee aan `Expeditie Robinson´.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: / Summer Night "Afl. 166"

Met in deze uitzending: -Nick & Simon presenteren hun nieuwe single, een samenwerking met rapper Jayh. -Gordon vertelt over een nieuw seizoen 'Geer & Goor: Stevig Gebouwd'. -Het Nederlands waterpoloteam is een mediahype geworden tijdens de Universiade in Taiwan. Bondscoach Robin van Galen vertelt hoe dat komt. -Victor Volovici wordt opgeleid tot neurochirurg. Hij demonstreert een oefenmethode met bloemblaadjes.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Discussie: voor of tegen het homohuwelijk?

Met in deze uitzending: -Ronnie Flex bracht vanuit het niets een nieuw album uit. Zijn collega-rapper Boef breekt al weken record na record op Spotify. Samen met hun manager Ali B praten ze over hun succes. -Actrice Monic Hendrickx rondde onlangs haar vijfde en laatste 'Penoza'-seizoen af. Ze vertelt welke nieuwe uitdaging haar te wachten staat. -Met meer dan 750.000 doden per jaar is de mug met afstand het gevaarlijkste dier op aarde. En dit aantal dreigt toe te nemen. Muggenexpert Bart Knols, die samen met met Bill Gates de noodklok luidt in de documentaire 'Mosquito', schuift aan.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Ferry Fast Ferry neemt het van Martijn over!

Met in deze uitzending: -Helga van Leur neemt vandaag na 20 jaar afscheid als weervrouw bij 'RTL Nieuws'. -Trijntje Oosterhuis en Frits Spits over de schoonheid van het Nederlandse lied. -De dames van OG3NE vertellen over de moeilijke periode die ze nu privé meemaken en over hun muzikale toekomstplannen.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Seks en ziekte: hoe gaat dat samen?

Met in deze uitzending: -De mannen van Chef'Special vertellen over hun zomer en spelen hun nieuwste hit. -Dr. Henk Elzevier en Micky Hoogendijk over intimiteit en ziekte. -John Williams over zijn favoriete muziek.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Goed nieuws: vloekend omaatje is terecht

Met in deze uitzending: -Voor de talkshow 'Tour Du Jour' doen reporters Filemon Wesselink en Maxim Hartman drie weken lang op geheel eigen wijze verslag van de Tour de France vanuit Frankrijk. -Het transgenderkoppel Louisa en Rosanna is in blijde verwachting, maar mama verandert na de geboorte wel in papa. -Het dj-duo Lucas & Steve schuift aan en vertelt over hun succes.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: "Ik ben niet alleen een tenniscoach, maar ook een levenscoach"

Met in deze uitzending: -Nathan Rutjes over het nieuws van de afgelopen weken. -Oud-tennisprof Raemon Sluiter vertelt over het belang van humor bij het leveren van een topprestatie. -In Nederland komen daders van ernstige geweldsdelicten regelmatig in de buurt te wonen van nabestaanden van hun slachtoffers. Siebe Sietsma van 'RTL Nieuws' deed onderzoek en moeder Ida doet haar persoonlijke verhaal.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Klaver "teleurgesteld" na mislukken coalitieonderhandelingen

Met in deze uitzending: -Vooruitblik op het EK voetbal voor vrouwen met internationals Mandy van den Berg en Vivianne Miedema. -Jesse Klaver en leraren Thijs Roovers en Jan van de Ven pleiten voor een hoger salaris voor leerkrachten in het basisonderwijs. -Govert Schilling, Marco Langbroek en Leo Kriegsman over de bijzondere vondst van een meteoriet in Broek in Waterland. -Wibi Soerjadi en Nielson over twintig jaar Harry Potter en de muziek uit de filmreeks.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Sergio Herman open over verlies zoontje

Met in deze uitzending: - Hans Zimmer brengt een uitverkocht Ziggo Dome in extase. Diehard fans Romy Monteiro en Ronald Molendijk zijn erbij! -Robert Jensen over het programma 'Jensen USA'. Wat zijn zijn toekomstplannen? -Sergio Herman doet zijn verhaal over de verschrikkelijke maanden die hij achter de rug heeft. -Boswachter Arjan Postma en thermofysioloog Hein Daanen over hoe natuur, dier en mens het hoofd toch een beetje koel kunnen houden in deze hitte.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: "Het bleek een nachtmerrie te worden"

Met in deze uitzending: -Paul Groot en Loes Luca geven een voorproefje op het Wim Sonneveld Gala, dat later dit jaar plaatsvindt in Carré. -Lodewijk Asscher praat over de PvdA en de kabinetsformatie. -Programmamaker Kees van der Spek en Roelant Jonker, die in 2001 werd ontvoerd door de FARC, praten over de ontvoering van presentator Derk Bolt en zijn cameraman Eugenio Follender in Colombia.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Dit zijn de favoriete festivals van Kensington

Met in deze uitzending: -Wilfried de Jong verzamelde zijn favoriete sportcolumns in de bundel 'Salto'. -Kensington bespreekt hoogtepunten en de komende festivals.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: "Op een haar na het record"

Met in deze uitzending: -Beau van Erven Dorens hoort vanavond of hij de Nipkowschijf wint voor 'The Amsterdam Project'. -Thijs Römer blikt vooruit op de blockbusters van deze zomer. Milow en Rolf Sanchez verklaren het succes van de reggaeton en Milow brengt zijn nieuwe nummer 'Summer Days'.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: PLEUN - I Miss You

Met in deze uitzending: -Acteur Kyle MacLachlan speelt opnieuw de rol van Agent Dale Cooper in de nieuwe serie van 'Twin Peaks'. -Gordon vertelt over de levenslessen die hij de afgelopen jaren leerde. -Pleun treedt op. -Francis Kenter eet alleen rauw voedsel. Ze heeft hier een website over gemaakt.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Een kijkje in het leven van Geert Wilders

Met in deze uitzending: -De Amerikaanse filmmaker Stephen Morse volgde vier maanden lang Nederlands zwaarst bewaakte politicus, Geert Wilders, voor zijn documentaire. -Fietsprofessor Marco te Brömmelstroet en columnist Roos Schlikker vertellen alles over de liefde van de Nederlanders voor de fiets. -Diggy Dex heeft de film over wijlen Tupac Shakur 'All Eyez on Me' al gezien en brengt een ode aan dit popicoon met zijn eigen versie van 'Dear Mama'. -Presentator Tim Hofman reisde naar de Filipijnen om 'The War On Drugs' in beeld te brengen voor het programma 'Trippers'.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Vertrouw nóóit iemand in een eikeltjes pyjama

Met in deze uitzending: -Loretta Schrijver reisde voor World Animal Protection naar Thailand. Ze schrok van de wijze waarop olifanten worden ingezet als toeristische attracties. -De Amerikaanse singer-songwriter Julia Michaels, schrijfster van hits voor o.a. Justin Bieber en Britney Spears, treedt op. -Tim Oliehoek en Hans Knoop over het succes van de serie 'De Zaak Menten'. -De dochter van Claudia van Doorn-Hovers kampt met ernstige psychische problemen en krijgt niet de juiste zorg. Claudia is ten einde raad.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: "Albinisme is een heel wreed bijgeloof"

Met in deze uitzending: -Giel de Winter van StukTV vertelt over een nieuwe serie 'Roadtrippers'. -Sacha de Boer vertelt over haar trip naar Tanzania, waar ze een fotoreportage maakte over vier albino's.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Nick en Simon zijn aan het vloggen geslagen!

Met in deze uitzending: -Christina Curry laat zien wie ze werkelijk is in de documentaire 'Christina Curry - In Real Life'. -Nick & Simon brengen vandaag hun nieuwe single 'Welkom' uit. -Tooske Ragas, Bibi Breijman en Angela Groothuizen blikken vooruit op de finale van 'It Takes 2'.

Deze uitzending bekijken


De website Nederland.TV maakt gebruik van cookies. Meer informatie daarover kun je vinden op onze Cookie Verklaring.
Als je onze website wilt gebruiken, geef dan hiernaast eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies.
Ik accepteer de cookies