True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  

RTL Late Night - Alle afleveringen

RTL Late Night

RTL Late Night: Guus Meeuwis covert 'Jailhouse Rock' van Elvis Presley

Met in deze uitzending: -Voorbeschouwing op het huwelijk tussen de Britse prins Harry en actrice Meghan Markle, met Amber Brantsen, Lia van Bekhoven en Karin Swerink. -Guus Meeuwis treedt op. -Peter R. de Vries over het proces tegen Willem Holleeder.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Guus Meeuwis zingt nieuwe single 'Gewoon Gelukkig Zijn

Met in deze uitzending: -Fotograaf Martin Schoeller onthult zijn portret van Michiel Huisman, onderdeel van de tentoonstelling 'Big Heads'. -Kiki Bertens is de eerste Nederlandse tennisster in twintig jaar die de mondiale top 15 weet te bereiken. Ze vertelt hierover, samen met haar coach Raemon Sluiter. -Bandeonist en componist Carel Kraayenhof krijgt een Edison voor zijn oeuvre en zijn buitengewone verdienste voor de Nederlandse muziek. -Guus Meeuwis treedt op.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Jordi zet de grappigste reclames op een rijtje!

Met in deze uitzending: -Jordi van de Bovenkamp laat in 'Galerie Jordi' de mooiste en grappigste reclames van de afgelopen jaren zien.?-Architect Ben van Berkel, bekend van de Erasmusbrug, mag een iconische brug over de Donau in Boedapest ontwerpen. -Muziekjournalist Leo Blokhuis legt uit hoe het Europees Songbook tot stand komt. -Guus Meeuwis en zijn band spelen een nummer van het nieuwe album 'GELUK'. -Peter Hein van Mulligen van het CBS legt uit waarom Nederlanders het goed voor elkaar hebben en Stine Jensen geeft haar definitie 'geluk'.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Guus Meeuwis zingt zijn single Tilburg

Met in deze uitzending: -Acteur Jack Wouterse en journalist/schrijver Huib Stam ondergingen een maagverkleining om af te vallen. Ze delen hun ervaringen. -Rechercheur Ed Schildknegt vertelt over de moordzaak die hem het best is bijgebleven. -Journalist Vincent Verweij over het kort geding van Volkert van der Graaf, de moordenaar van Pim Fortuyn. -Guus Meeuwis treedt op.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Documentaire Mohammad & Jafar: het verhaal achter de Gazastrook

Met in deze uitzending: -Voetballer Dirk Kuy vertelt over zijn boek 'Het Geloof In Succes'. -Waylon blikt terug op zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival. -Guus Meeuwis treedt op. -Documentairemaker Marcel Goedhart praat zijn indringende documentaire 'Mohammad En Jafar', over twee Palestijnse vrienden die opgroeien in een vluchtelingenkamp.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Afl. 85

Met in deze uitzending: -Willeke Alberti en Johnny de Mol vertellen over het project rond de 75e verjaardag van Willeke. -Anne-Marie Jung, Ilse Warringa en Tina de Bruin vertellen over hun programma 'Foute Vriendinnen'. -Freek Vonk vertelt over zijn shows en zijn fascinatie voor giftige dieren. -Bebe Rexha treedt op. -De zusjes Norah, Yarah en Rosa Mukanga mochten dansen in de tv-show van Ellen DeGeneres.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: ''Er is een persoonlijk verhaal van elke kandidaat''

Latenighttalkshow waarin Humberto Tan bekende en onbekende gasten ontvangt met een actuele en/of relevante aanleiding.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Vrienden slachtoffer vergismoord organiseren benefietconcert

Met in deze uitzending: -Dj en producer Afrojack gaat op zoek naar de ultieme popgroep! -Berget Lewis en Shirma Rouse staan samen met het ZO! Gospel Choir volgende week in Paradiso. Ze geven een swingend voorproefje van dit muzikale spektakel. -De nieuwe film 'Tully' geeft een realistische kijk op het moederschap. Kersverse moeders Lauren Verster en Victoria Koblenko bespreken hoe zij omgaan met het moederschap.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Dit was de grote verrassing van de eerste halve finale op het Songfestival

Met in deze uitzending: -Sjaak Swart, Wim Rijsbergen en Kees Kist doen mee aan het WK Walking Football. -Carlo Boszhard over de meest opmerkelijk optredens op het Eurovisie Songfestival. -Persofficier van Justitie Jirko Patist en rechtbankverslaggever Saskia Belleman bespreken het beoogde verbod op motorclub Satudarah. -Lisa Lois treedt op.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: The Dirty Daddies rocken met een medley

Met in deze uitzending: -Rossana Kluivert zet zich in voor straathonden op Curaçao. -Arno Verkade, managing director van veilinghuis Christie's, over dé kunstveiling van de eeuw. -Ali B vertelt over zijn samenwerking met producer Jack $hirak. -Politicus Richard de Mos over de steekpartij in Den Haag, afgelopen zaterdag. -Coverband The Dirty Daddies treedt op.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Leo Alkemade over It Takes 2: "Het was één groot circus"

Met in deze uitzending: -Suse van Kleef, correspondent in Groot-Britannië, blikt vooruit op de bruiloft tussen Meghan Markle en prins Harry. -Frank Krake vertelt tijdens de Nationale Herdenking het verhaal van Wim Aloserij, die afgelopen week overleed. -Romy Monteiro treedt op met haar nieuwe single, 'Stone By Stone'.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Stromae: "Ik mis het optreden niet"

Met in deze uitzending: -Humberto Tan sprak in Brussel met Stromae over zijn kleding, zijn gezondheid, nieuwe muziek en zijn gigantische ambities. -Chef-kok Joris Bijdendijk en oprichter van Food Cabinet Samuel Levie bedachten de Vrijheidsmaaltijd. -De Britse singer-songwriter Stevie Appleton treedt op.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Trijntje Oosterhuis & Yosina - Ken Je Mij

Met in deze uitzending: -Akwasi Frimpong ging met de humanitaire organisatie Right to Play naar Ghana, waar hij verschillende kinderen sprak over hun dromen. -Gerdi Verbeet, voorzitter van het Nationaal Comité 4 en 5 mei, en Angela Groothuizen, die de documentaire 'Ereveld Vol Leven' presenteert, bespreken hoe de oorlog levend gehouden kan worden. -Fernando Halman, radio-dj bij FunX, volgt Kanye West op de voet en vreest dat de rapper op het punt van instorten staat.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Vinchenzo zingt zijn nieuwe single 'Headphone'

Met in deze uitzending: -De 18-jarige Vinchenzo Tahapary deed mee aan 'The Voice Kids' en 'The Voice of Holland' en werkte onlangs in Los Angeles aan nieuwe muziek. -Windsurfer Dorian van Rijsselberghe wil in 2020 opnieuw naar de Olympische Spelen. Hoe gaat hij dit doen? -Carlo Boszhard over het Eurovisie Songfestival. Waylon vertelt, vanuit Lissabon, hoe de eerste repetities gingen. En ook doventolken Mirjam Stolk en Rosanna Demkes-Wareman maken zich op voor het grote liedjesfestijn. -Diederik Jekel en Diederik Broekhuizen over 25 jaar internet in Nederland.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: ''Er zitten veel herkenbare momenten in''

Met in deze uitzending: -Loek Peters volgt in september Eric Corton op in de tragikomische solovoorstelling 'Ma', gebaseerd op het gelijknamige boek van Hugo Borst. -Cameraman Michael J. Sanderson en zoöloog Mardik Leopold zijn lyrisch over de Disney-documentaire 'Blue'. -De Nederlandse illusionistengroep Magus Utopia vertelt over zijn deelname aan 'Britain's Got Talent'.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Koningsdag 2018: Leuk, maar vooral heel bijzonder

Latenighttalkshow waarin Humberto Tan bekende en onbekende gasten ontvangt met een actuele en/of relevante aanleiding.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: De mooiste nummers die in een nieuw jasje werden gestoken

Met in deze uitzending: -Dan Karaty vertelt over nieuwe tv-programma 'Time to Dance'. -Danser Gianinni Semedo Moreira praat over zijn carrière, die een 'boost' kreeg door zijn deelname aan 'So You Think You Can Dance'. -Jacqueline Govaert nam een nieuwe versie op van haar liedje 'For All Time'. Ze vertelt waarom. -Scenarioschrijfster Daan Gielis maakte 'La Holandesa', een film over onvrijwillig kinderloos zijn. Rifka Lodeizen speelt hierin de hoofdrol. -Verslaggevers Rick Evers en Wim Dehandschutter over Willem-Alexander, die nu vijf jaar onze koning is.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Kraantje Pappie ontvangt gouden plaat voor 'Lil Craney'

Met in deze uitzending: -Kraantje Pappie bracht een nieuw nummer uit samen met Diggy Dex: 'Allez'. Jeroen van Koningsbrugge heeft de videoclip geregisseerd. -Hoofdredacteur Iebele van der Meulen, acteur Thomas Cammaert en covermodel van de eerste L'Homo, Arie Boomsma, praten over de tiende editie van L'Homo en wat er de afgelopen tien jaar is veranderd. -Politiekverslaggever Marleen de Rooy van de NOS volgde het debat van Mark Rutte over de dividendbelasting en bespreekt de laatste ontwikkelingen.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Jett Rebel - Amy

Met in deze uitzending: -Natuurfotograaf Frans Lanting vertelt over het project 'LIFE: A Journey Through Time', waar hij met zijn vrouw aan werkte. -Nathan Rutjes presenteert twee nieuwe spelers voor zijn elftal. -Jett Rebel treedt op.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Erik: ''Door een stomme mop van internet lag de hele zaal dubbel''

Met in deze uitzending: -Erik van Muiswinkel vertelt over zijn nieuwe theatervoorstelling, 'De Oplossing'. -Sofie van den Enk schreef het boek 'De Schoolfabriek', vol tips voor ouders van kinderen die voor het eerst naar school gaan. -Actrice en schrijfster Marjan Berk en internist Frederiek van den Bos over het medisch behandelen van ouderen.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Nicky Romero hielp Avicii met nieuwe nummers

Met in deze uitzending: -Davina Michelle en Tommie Christiaan vertellen over hun favoriete lovesongs en zingen hun favoriet. -Antje Monteiro gaat de hoofdrol van Donna in de musical 'Mamma Mia!' spelen.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Gaat FC Twente degraderen naar de Jupiler League?

Met in deze uitzending: -Irene Moors praat over haar carrière en haar programma 'Naar Bed Met Irene'. -The BlueBirds, bestaande uit Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise, treden op. -Ilse DeLange en Marco Borsato over de finale van 'The Voice Kids'. -Sportjournalist Tijmen van Wissing en Quote-hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck over FC Twente. De voetbalclub werd in 2010 landskampioen, maar verkeert nu in grote problemen.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Waylon rockt met Songfestival-nummer 'Outlaw In 'Em'

Met in deze uitzending: -Waylon vertelt waarom zo graag het Eurovisie Songfestival wil winnen en treedt op! -Jan Janssen won 50 jaar geleden als eerste Nederlander de Tour de France. Het fotoboek 'Janssen 68' verschijnt morgen. Jan blikt terug op die memorabele tour samen wielerfotograaf Tonny Strouken, die minstens 1000 foto´s maakte van Janssen.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Ana Milva Gomes & Naomi van der Linden - Liefde Is Hier

Met in deze uitzending: -Actrice Jelka van Houten gaat in het programma 'Superstar Chef' samenwerken met chef-kok Lucas Rive. -Naomi van der Linden speelt de hoofdrol in de musical 'The Color Purple'. -Daniël en Fara Bellinga vloggen over hun familie en vertellen over hun toekomstplannen.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: ''Ik keek naar Erik als ik de aflevering bekeek''

Met in deze uitzending: -Fajah Lourens en Esther van Diepen weten hoe je als vrouw weer in shape kan komen na een zwangerschap. -Acteur Leopold Witte zamelt geld in voor stichting ALS. In 'Dokter Deen' speelde hij een man met de ziekte ALS. Ter voorbereiding van die rol ontmoette hij ALS-patiënt Erik Kamphorst.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: "Laten we ook een keer de tussenmaat vieren"

Met in deze uitzending: -Brigitte Kaandorp vertelt over haar zomershow. -Danielle van Grondelle over de finale van 'Curvy Supermodel' en de populariteit van 'curvy' modellen. -Nielson is muzikaal een andere weg ingeslagen en laat zijn nieuwe single horen. -Martijn Krabbé is te gast met zijn 18-jarige zoon Bickel, die toelatingsexamen doet voor het conservatorium. Ze delen een passie voor muziek.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: ''Dit is het schoolvoorbeeld van wat je met geluid kan doen''

Met in deze uitzending: -Radio-dj Wietze de Jager over zijn overstap naar Talpa. -Filmregisseur en horrorfanaat Dennis Alink legt uit wat de kracht van stilte is in enge films, zoals 'A Quiet Place', die nu in de bioscoop draait. -De 47-jarige Michel Pintus liep een marathon in Noord-Korea. -Museumweek: Drie museumdirecteuren nemen een pronkstuk uit hun collectie mee.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Wat zijn de gevolgen van 'rakettweet' Trump?

Met in deze uitzending: -Journalist Antoinnette Scheulderman en LINDA-hoofdredacteur Jildou van der Bijl bespreken wat de #MeToo-beweging heeft veranderd. -Jordi van de Bovenkamps verhaal staat in het teken van álles wat beweegt. -Patissiers en tv-koks Rudolph van Veen en Hidde de Brabander nemen ons mee in de wereld van de patisserie.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Afl. 62

Met in deze uitzending: -Ruud Gullit is opgenomen in de Hall of Fame van het Italiaanse voetbal. Hij blikt terug op zijn bijzondere Italiaanse carrière. -De carrière van fotograaf Bastiaan Woudt is in een stroomversnelling geraakt. Hij vertelt over zijn werkwijze. -Roxeanne Hazes en Jeroen van der Boom over 'Holland Zingt Hazes'. -Internetexpert Danny Mekic over Mark Zuckerberg.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: ''Belachelijk dat getuigen op die manier worden ontvangen''

Met in deze uitzending: -Wielrenner Niki Terpstra blikt terug op de afgelopen weken. -Johnny de Mol ging voor 'De Reis Van Je Leven' op vakantie met de ongeneeslijk zieke Sofie Kunstt en haar vriendinnen. -Misdaadverslaggevers Peter R. de Vries en Harry Lensink over het proces tegen Willem Holleeder.

Deze uitzending bekijken


De website Nederland.TV maakt gebruik van cookies. Meer informatie daarover kun je vinden op onze Cookie Verklaring. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies.