True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

RTL Late Night - Alle afleveringen

RTL Late Night

RTL Late Night: 'Weigeroma' Nancy: "Dat vond ik een zware belasting"

Met in deze uitzending: -Radio-dj Gerard Ekdom duikt in de vaak bizarre geschiedenis van hitsingles over bijzondere locaties, waaronder het ogenschijnlijk onschuldige 'Kleine Café aan de Haven'. -In het RTL-programma 'Helemaal Het Einde' hebben we de avonturen van de familie Van Kooij in Chili kunnen volgen. Jeroen en Linda vertellen hier alles over.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Teveel prikkels is de grootste oorzaak van een burn-out

Met in deze uitzending: -Actrices Lies Visschedijk, Anneke Blok en Roos Dickmann vertellen over de tv-serie 'Soof'. -Milan van der Meulen en Maurits Groen willen, net als Al Gore, iets doen aan het klimaatprobleem. -Huisarts Tamara de Weijer over de symptomen en behandeling van een burn-out. -Sander Schimmelpenninck en Arno Verkade blikken vooruit op een grote kunstveiling van de beroemde familie Rockefeller.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Rap challenge voor Karin Bloemen!

Met in deze uitzending: -Documentairemaakster Jessica Villerius praat over de dood van sekteleider Charles Manson. -Jan van Hooff over het leven en werk van Jane Goodall. -Karin Bloemen en Jörgen Raymann zetten zich in voor de strijd tegen Alzheimer.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Marco Borsato verrast door bijzonder cadeau van Humberto

Een speciale aflevering, thuis bij Marco Borsato. Omringd door familie en vrienden laat de zanger voor het eerst camera's toe in zijn eigen huis. Borsato vertelt over zijn meest intieme album ooit, genaamd 'Thuis', dat hij gisteravond heeft gelanceerd in Paradiso.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Directie Kemna Casting zegt niets te hebben geweten van gedrag Gosschalk

Met in deze uitzending: -In aanloop naar de actie met Cordaid legt Helga van Leur uit waarom de droogte in Ethiopië steeds extremer wordt. -Sterrenchef Joris Bijdendijk schreef zijn eerste kookboek, 'Een Keuken Voor De Lage Landen'.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Epke Zonderland de bassist?!

Met in deze uitzending: -Turner Epke Zonderland weet als geen ander het belang van de juiste voeding. Chef-kok Erik te Velthuis is dagelijks bezig om sporters door voeding op wereldniveau te krijgen. -Topfotograaf William Rutten heeft zijn beste foto's gebundeld in zijn boek 'PicStory'. -Manon en Patrick praten over Wereld Prematurendag. Manon beviel in oktober na 26 weken van zoon Boan. Directeur EMMA Kinderziekenhuis AMC Hans Goudoever vertelt over de afdeling neonatologie.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: De misverstanden over ADHD

Met in deze uitzending: -Nigella Lawson presenteert haar nieuwe boek 'Bij Mij Aan Tafel - Het Geluk Van Thuiskoken'. Miljuschka Witzenhausen is groot bewonderaar van Nigella. -Katja Schuurman is al 25 jaar actief als actrice. -Psycholoog en onderzoeker Laura Batstra schreef het boek 'ADHD: Macht En Misverstanden'.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Half miljoen gewonnen met grappige techniek

Met in deze uitzending: -Christo Brand was een van de bewakers van Nelson Mandela en bouwde een bijzondere vriendschap met hem op. -Wibi Soerjadi speelt de 'Bohemian Rhapsody' van Queen.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: ''Trots dat je voor je land mag spelen''

Met in deze uitzending: -Topvoetballer Arjen Robben is te gast. Hij komt praten over zijn succesvolle periode bij Oranje, zijn Groningse jeugdjaren en... de toekomst.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Sharon den Adel laat eerste solowerk 'My Indigo' horen

Met in deze uitzending: -Masterchef Jamie Oliver opent binnenkort een nieuw restaurant in Rotterdam. Wat is het geheime recept achter zijn succes? -Sharon den Adel, zangeres van Within Temptation, heeft nieuws.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Guus Meeuwis zingt ontroerende nieuwe single 'Ik Geloof In Geluk'

Met in deze uitzending: -Guus Meeuwis heeft een moeilijke periode achter de rug. Zijn nieuwe single 'Ik geloof in geluk' gaat hierover. -Oud-presentator Bas Westerweel kreeg op een voetbalveld een hartstilstand en heeft het dankzij een adequate reanimatiepoging overleefd. Hij wil het belang van reanimatie op de kaart zetten. -Ellen Støkken Dahl en Nina Brochmann hebben hun promotieonderzoek geneeskunde on hold gezet voor hun boek 'Het Wonder Daaronder' waarin alle ins and outs van de vagina staan.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: "Onverstandig dat slachtoffers naar buiten komen met hun verhaal"

Met in deze uitzending: -John Williams en directeur Johan van Haga van Challenge Sports gaan landelijk een methode uitrollen om jongeren met een uitkering weer aan het werk te krijgen. -Zangeressen Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise vertellen over hun nieuwe project, The Bluebirds, waarmee ze countrymuziek maken. Ook treden ze op!

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Lil Kleine wint MTV Best Dutch Act!

Met in deze uitzending: -Ali B., Roué Verveer, Najib Amhali en Martijn Koning komen praten over een nieuwe editie van de comedyshow 'Gabbers'. Het thema is dit jaar vriendschap.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Art en Albert gaan de challenge aan!

Met in deze uitzending: -In de rubriek 'The Lost Heroes' praat Art Rooijakkers over zijn held Elvis Presley. Zanger David Thibault brengt een muzikale ode aan The King. -Albert Verlinde over het succes van de musical 'The Lion King'. -Turnster Sanne Wevers over haar favoriete turn-onderdeel: de balk.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Défano test de straattaal-kennis van de Amsterdammers!

Met in deze uitzending: -Acteur Jonathan Banks, bekend van 'Breaking Bad' en 'Better Call Saul', vertelt over zijn carrière en zijn rol in de Nederlandse film 'Redbad'. -Jordi van de Bovenkamp heeft het in zijn rubriek 'Galerie Jordi' over de kaasletter en ander bijzonder voedsel. -Frits Spits geeft een voorproefje op het eerste 'Nationale Taaldebat' en bespreekt de nieuwste woorden.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Een kijkje achter de schermen bij Blue Planet II

Met in deze uitzending: -Singer-songwriter Charlie Puth brengt onder meer zijn nieuwe single 'How Long' ten gehore en praat over zijn wereldwijde succes! -Met Mark Brownlow, de producer van de spectaculaire tweede serie van 'Blue Planet' kijken we alvast naar de mooiste fragmenten van deze serie. -Raspositivist Nathan Rutjes stelt Nathans Elftal samen met de meest opvallende en inspirerende personen van Nederland. -Politiek verslaggevers Emilie van Outeren van NRC en Marleen de Rooy van de NOS vertellen vanavond over de hoogte- én dieptepunten van het debat over de regeringsverklaring.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: "Terreuraanslag New York is test voor Donald Trump"

Met in deze uitzending: -De Britse rouwdeskundige Julia Samuel praat over haar nieuwe boek 'Rouwwerk'. -Godelieve Kranendonk en David van Gennep van Stichting Aap vertellen over de resocialisatie van chimpansee Marria. -De dames van OG3NE praten over hun muzikale jeugd en de documentaire over de band Oasis: 'Supersonic'.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Berget Lewis zingt Too Good At Goodbyes

Met in deze uitzending: -René Froger, Jeroen van der Boom, Gerard Joling en Jan Smit onthullen drie gastartiesten en het thema van de komende editie van 'De Toppers'. -Berget Lewis blikt terug op haar deelname aan de Britse 'X Factor'.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Bescherming getuige Holleeder blijkt sterk onder de maat

Met in deze uitzending: -Luuk Ikink bespreekt in zijn maandelijkse rubriek 'Luuks Likes' de opvallendste ontwikkelingen op YouTube. -Chantal Janzen zet een volgende grote stap in haar televisiecarrière met '&Chantal'. Ze onthult alle ingrediënten van haar nieuwe programma. -John van den Heuvel, advocaat Cees Korvinus en psychotherapeut Chiara Bijl praten over Astrid Holleeders tweede boek 'Dagboek van een Getuige'.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Afl. 204

Latenighttalkshow waarin Humberto Tan bekende en onbekende gasten ontvangt met een actuele en/of relevante aanleiding.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Welke personen springen eruit in het nieuwe kabinet?

Met in deze uitzending: -De fotograaf Joel Sartore bouwt een eigen Photo Ark van bedreigde diersoorten en vertelt alles over dit levenswerk én de noodzaak daarvan. -Marleen de Rooy (NOS), Jeroen Stans (BNR) en Emilie van Outeren (NRC) bespreken de nieuwe bewindslieden van Rutte III. Wie springt er voor hen het meest uit en hebben zij vertrouwen in het nieuwe kabinet? -Op haar zestiende wordt Laura van haar fiets getrokken en verkracht. De ijzingwekkende vergelijking met Anne Faber heeft haar doen besluiten om na 14 jaar het zwijgen te doorbreken.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Een ontroerend verhaal over nagellakheld Tijn

Met in deze uitzending: -Gordon gooit zichzelf in het diepe voor het programma 'Gordon Gaat Trouwen... Maar Met Wie?' Hij vertelt over zijn zoektocht naar de ware en over het huwelijk dat steeds dichterbij komt. -Radio-dj Domien Verschuuren is onlangs naar Ivoorkust geweest om te zien waaraan het geld is uitgegeven dat werd binnengehaald met de 3FM Serious Request-actie. Hij is samen met de vader van de in juli overleden Tijn te gast, de nagellakheld die zoveel geld wist in te zamelen. -Melvin Manhoef en Remy Bonjasky komen praten over hun kickbokswedstrijd aanstaande zondag in Almere.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Lost Dan Brown raadsel van Victor Mids op?

Met in deze uitzending: -Bestsellerschrijver Dan Brown praat over zijn net verschenen boek 'Oorsprong' en over zijn leven.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Afl. 200

Met in deze uitzending: -Bioloog en oud-verzorger Jan van Hooff over de bijzondere relatie tussen mens en dier. -Jacqueline Govaert treedt op en praat over haar nieuwe album. -Coen Swijnenberg en Sander Lantinga over de derde 'Faamnaam'-verkiezing. -De eenarmige drummer Alex Wegman vertelt over zijn toekomstplannen.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Dit zijn de verrassingen in het nieuwe kabinet...

Met in deze uitzending: -Exclusief: groot nieuws van dj Hardwell! -De 18-jarige Daniel Nelson won vorige week bij de prestigieuze fotowedstrijd Wildlife Photographer of the Year 2017 de hoofdprijs in de categorie Young Wildlife Photographer. Samen met de wereldberoemde natuurfotograaf Jasper Doest vertelt hij wat het geheim van de ultieme foto is.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Kritiek op voedselbank-filmpje: "Ik word gechanteerd door PowNed"

Met in deze uitzending: -Jessica Villerius vertelt over haar strijd voor Clinton Young, die vastzit voor moord in een dodencel in Texas. Zijn executie staat over acht dagen gepland. Volgens Jessica is hij onschuldig. -Bijna de helft van de volwassen Nederlanders heeft overgewicht en ruim vijf miljoen mensen lijden aan chronische aandoeningen. Huisarts Tamara de Weijer vertelt ons alles over diabetes en waarom het Diabetesfonds alarm slaat. -Jeroen van der Boom vertelt over en treedt op met zijn nieuwe single met klassieke invloeden 'Nou is het genoeg'.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: "Schokkende cijfers seksueel geweld"

Met in deze uitzending: -In het kader van het Amsterdam Dance Event zijn twee wereldberoemde dj's te gast: David Guetta en Martin Garrix. -Oud-Spice Girl Melanie C vertelt over haar solocarrière en Night Of The Proms. -Zangeres Jennie Lena en Iva Bicanic, hoofd Centrum Seksueel Geweld, praten over seksueel geweld.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Afl. 196

Met in deze uitzending: -De Amerikaanse a capellagroep Naturally 7 is te gast en treedt op. -Marjolein Hurkmans schreef met haar zoons Jesse en Valentijn en dochter Madelief het boek 'Het Huishouden Van De Ontaarde Moeder'. -De TU Delft heeft onder leiding van oud-hockeycoach Marc Lammers de World Solar Challenge gewonnen in Australië. -Gerard Ekdom vertelt over muzikanten die in de voetsporen van hun ouders treden.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Linda de Mol terug in de tijd met 'Oh, Wat Een Jaar'

Met in deze uitzending: -Linda de Mol vertelt over het nieuwe programma 'Oh, Wat Een Jaar' waarin één specifiek jaar uit de geschiedenis centraal staat. -Toen Dirk Kuijt weer bij Feyenoord ging voetballen, had hij één doel: Feyenoord landskampioen maken. In 2017 loste Kuyt zijn belofte in. Deborah van Dam maakte de documentaire 'KUYT'. -Danser Timor Steffens zag zijn wereld instorten toen hij tijdens de opnames van de dansfilm 'Shake It Off' zijn achillespees afscheurde. Hij zou een half jaar uit de running zijn.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Igone de Jongh ontroerd door lieve woorden Eberhard van der Laan

Met in deze uitzending: -Het kunstenaarsduo Julian P. Boom en Fleur Pierets geeft elkaar 24 keer het jawoord en licht de noodzaak van hun bijzondere project toe. -Goedele Liekens heeft haar boek 'Het Vaginaboek' geüpdatet en als het aan haar ligt wordt het woord 'schaamlippen' geschrapt uit de Dikke Van Dale. -Ballerina Igone de Jongh danst bij het Nationale Ballet de rol van de meesterspionne Mata Hari. -Reporter Défano Holwijn gaat tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala live in gesprek met de winnaars.

Deze uitzending bekijken


De website Nederland.TV maakt gebruik van cookies. Meer informatie daarover kun je vinden op onze Cookie Verklaring. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies.