True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

RTL Late Night - Alle afleveringen

RTL Late Night

RTL Late Night: 'Menstruatieverlof' in Italië: "Hoe controleer je zoiets.?"

Met in deze uitzending: -Bridget Maasland, Kasper van Kooten, Nienke Plas en Glenn Helder vormen het 'RTL Late Night'-recensiepanel. Samen bespreken ze nieuwe boeken, films, gadgets, vlogs en hotspots. -Fotografe Ilvy Njiokiktjien over haar confronterende reis naar Zuid-Soedan.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Handige do's en don'ts voor rokjesdag

Met in deze uitzending: -Jack van Gelder met een kritische analyse van Danny Blind, het Nederlands elftal en de KNVB. -Gerdi Verbeet en Jort Kelder over de meest recente ontwikkelingen van het politieke formatiespel. -Olav Mol bespreekt de eerste race van het nieuwe Formule 1-seizoen.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: De 'Verboden vrucht' van Susan

Met in deze uitzending: -Linda de Mol vertelt over haar strijd met de overtollige kilo's. Ze wil binnen zes weken vijf kilo kwijtraken. -Profvoetballer Nathan Rutjes laat zijn licht schijnen op het wereldnieuws.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Bløf en Typhoon - Wereld van verschil

Met in deze uitzending: -Oud-voetballer Ruud Gullit en paralympisch kampioene schermen Beatrice Vio zijn te gast. De Italiaanse Vio won vorige maand een Laureus Award, de Oscar voor de sport. -Bløf komt met een nieuw album. De eerste single, 'Wereld Van Verschil', is een samenwerking met Typhoon. -Ronald Koeman vertelt over de erfenis die Johan Cruijff heeft nagelaten.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Concurrentie stond niet te springen om platform &C

Met in deze uitzending: -Chantal Janzen heeft de glossy &C gelanceerd vol fashion, beauty en lifestyle bekeken door, zoals ze zelf zegt, haar heel leuke bril. -In Johnny de Mols nieuwe programma 'Hotel Syndroom' wordt een hotel gerund door jongeren met het Syndroom van Down. Johnny vertelt hierover. -Robert Doornbos en Atze Kerkhof praten over het succes van Max Verstappen en het nieuwe Formule 1-seizoen.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Hoogtepunt radiohuwelijk Coen & Sander: Geer & Goor maken studio Radio 538 onveilig

Met in deze uitzending: -Alle deelnemers van het Eurovisie Songfestival zijn bekend. Carlo Boszhard en Frits Huffnagel blikken vooruit en laten de meest opvallende inzendingen zien.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: "Door Lionel Richie lijk ik een lul!"

Met in deze uitzending: -Mohamed El Bachiri verloor vorig jaar zijn grote liefde bij de terroristische aanslagen in Brussel. Hij schreef hier het boekje 'Een Jihad Van Liefde' over. -Edsilia Rombley en Niels Geusebroek zingen hun favoriete liefdesliedjes. -Hoe ziet oud-partijleider Job Cohen de toekomst van de PvdA?

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Afl. 50

Met in deze uitzending: -Chantal Janzen en Wendy van Dijk vertellen over hun nieuwe programma 'Janzen & Van Dijk', waarin gezinnen strijden om een droombruiloft. -Martijn Fischer over de vijfde editie van 'Holland Zingt Hazes'.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: De Headlines van donderdag 16 maart 2017

Met in deze uitzending: -Nabespreking van de verkiezingen met Frits Wester, Myrthe Hilkens, Gerdi Verbeet, Onno Hoes en Joost Eerdmans. Hoe duiden zij de uitslag en wat verwachten zij van de onderhandelingen?

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Politici over Erdogan: "Mijn bloed kookt gewoon!"

Met in deze uitzending: -Hoe allesbeslissend is het slotdebat? Politiek verslaggever Frits Wester en journalist Myrthe Hilkens over het laatste debat en een vooruitblik op de grote dag van morgen. -Lilian Marijnissen verovert na de verkiezingen waarschijnlijk een plekje in de Tweede Kamer. Ze is samen met haar vader, SP-coryfee Jan Marijnissen, te gast. -Jan Jaap van der Wal blikt nog één keer op geheel eigen wijze terug op de ellendigheid van de verkiezingscampagnes.-Alexander Pechtold en Sybrand Buma schuiven direct na het slotdebat aan. Hoe kijken zij terug op de campagne en hoe groot achten zij de kans op een verrassende uitslag?

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Jan Jaap neemt VVD op de hak

Met in deze uitzending: -Mark Rutte verwacht een derde verkiezingsoverwinning op rij. Hij vertelt over zijn campagne, zijn vlog en uiteraard ook over de diplomatieke ruzie met Turkije. -Voormalig RTL-correspondent Max Westerman stemde voor het laatst toen hij 18 was. Hij is blij dat hij nu weer mag stemmen. -Geert Wilders en Mark Rutte zijn met elkaar de strijd aangegaan in het EenVandaag Verkiezingsdebat. Politiekverslaggever Frits Wester blikt terug op het debat.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Jesse Klaver ontmoet briefschrijver Romano

Latenighttalkshow waarin Humberto Tan bekende en onbekende gasten ontvangt met een actuele en/of relevante aanleiding.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: "Mensen willen horen dat hun problemen terecht zijn"

Met in deze uitzending: -Wrabel scoorde met Afrojack de mega-hit met 'Ten Feet Tall'. De singer-songwriter laat zijn nieuwste single '11 Blocks' horen. -Milou Deelen ging gisteren viral met haar video over 'slutshaming' die ze op Facebook plaatste. Ze stelt dat er nog steeds veel ongelijkheid is op het gebied van seksualiteit. -Jan Jaap van der Wal introduceert Alexander Pechtold. -Alexander Pechtold maakt voor de eerste keer kans op het premierschap. Hij vertelt over deze strijd, zijn persoonlijke vlog en zijn ambities voor Nederland.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Vloggen met CDA-leider Buma

Met in deze uitzending: -Zanger James Blunt brengt zijn nieuwe single 'Love Me Better' ten gehore van het bijbehorende album 'Afterlove'. Hij werkte onder andere samen met Ed Sheeran! -Sybrand Buma praat over zijn boodschap, zijn vlog en zijn ambitie om premier te worden. -Wouter Bos bespreekt een paar bijzondere campagnemomenten én verklapt hoe het er vaak in de praktijk aan toe gaat. -Marco Borsato vloog naar Aruba voor een bijzondere masterclass van topfotograaf Raymond Rutting. Zij vertellen de verhalen achter de foto's die ze tijdens hun bijzondere reis gemaakt hebben. -Typhoon pleit voor meer focus op muziek en andere kunstuitingen, omdat kunst mensen bij elkaar brengt. -Jan Jaap van der Wal doet zijn verhaal over Sybrand Buma.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Jan Jaap neemt 'fightclub' SP onder de loep

Met in deze uitzending: -Politicus Emile Roemer vertelt over zijn plannen voor de toekomst, zijn vlog en zijn strategie om nu wél op het goede moment te pieken. -Schaatser Sven Kramer werd afgelopen zaterdag voor de negende keer gekroond tot wereldkampioen allround. We blikken samen met hem terug, maar ook vooruit op de Olympische Spelen van volgend jaar. -Louis van Gaal onthult nieuwe hoofdambassadeur Spieren voor Spieren. -Radio-icoon Frits Spits over het winnen van de Gouden Harp tijdens de Buma Awards.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Kindsterren met een gouden keeltje

Met in deze uitzending: -De mastermind achter de zombies van de hitserie 'The Walking Dead', Gregory Nicotero, is samen met de acteurs Norman Reedus en Jeffrey Dean Morgan te gast om te praten over de verschillende facetten van de serie. -Het Carrédebat met 8 lijsttrekkers werd door 1,6 miljoen mensen bekeken. Er kwam een stortvloed aan commentaar op het debat en in het bijzonder op de rol van Diana Matroos. Hoofdredacteur Harm Taselaar en Diana Matroos blikken terug en gaan in op alle commotie. - Ernst Daniël Smid deelt het wereldwijde enthousiasme over de 12-jarige Elha Nympha uit de Filipijnen. Ze wordt nu al één van de grootste stemmen ter wereld genoemd.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Jan-Jaap regelt de perfecte gesprekstafel voor Geert Wilders

Met in deze uitzending: -De meiden van O'G3NE laten horen met welk liedje ze Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. -De Zweedse zangeres Zara Larsson treedt op met haar nieuwe single. -Kickbokser Rico Verhoeven geeft zijn mening over de serie 'Idris Elba: Fighter'.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Facebook en Nu.nl slaan handen in een

Latenighttalkshow waarin Humberto Tan bekende en onbekende gasten ontvangt met een actuele en/of relevante aanleiding.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Vaginisme: "Zelfs een wattenstaafje erin is te pijnlijk"

Met in deze uitzending: -Marianne Thieme geeft een onthullend kijkje achter de schermen bij de Partij voor de Dieren. -Waylon vertelt dat de Top 1000 Allertijden een vervolg krijgt en geeft een voorproefje. -Jan Jaap van der Wal verwelkomt de lijsttrekkers die de komende dagen aanschuiven op zijn eigen wijze. -Sophie Hilbrand presenteert op Wereldvrouwendag de BNN-thema-avond over vaginisme. Ze heeft bewondering voor de persoonlijke documentaire van Anne van Camphout 'My Fucking Problem'.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: "Voor een dochter moet je meer calcium en magnesium eten"

Met in deze uitzending: -Miriam Lancewood heeft met haar man gekozen voor een primitief leven in een tentje in Nieuw-Zeeland. Ze schreef er een boek over. -Bekende YouTubers Anna Nooshin en Giel de Winter maken vlogs met bekende politici. -James TW treedt op. -Michiel Vos blikt vooruit op de State Of The Union. -Genderconsulent Annet Noorlander en psycholoog Merith Cohen de Lara over ouders die een 'genderwens' hebben voor hun kind.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: De luiertest: wie verschoont als snelste een luier?

Met in deze uitzending: -Arie Boomsma en Evgeniy Levchenko vertellen over het vaderschap. -Di-Rect treedt op met de nieuwe single 'Ricochet'.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Ed Sheeran improviseert erop los

Met in deze uitzending: -De Britse singer-songwriter Ed Sheeran is te gast. Hij komt vertellen over zijn nieuwe album '÷ (DIVIDE)' en treedt op. -Yolanthe Sneijder Cabau vertelt over haar nieuwe programma 'Reunited', waarin ze mensen die elkaar jaren niet hebben gezien weer samenbrengt.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Nederland in de ban van zware storm

Met in deze uitzending: -Acteur Thijs Römer blikt vooruit op de Oscars, die zondagnacht worden uitgereikt. -Peter R. de Vries geeft zijn mening over advocaat Stijn Franken, die Willem Holleeder hielp vanuit een zwaarbeveiligde gevangenis contact te onderhouden met de buitenwereld. -Wat mag een extra levensjaar voor zieke mensen kosten? Presentatrice Antoinette Hertsenberg is op zoek naar het antwoord op deze vraag.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Kans is groot dat je ongemerkt op verkeerde partij stemt

Met in deze uitzending: -Acteurs Jelka van Houten en John Buijsman schuiven aan om te praten over de musical 'De Marathon', die doorspekt is met liedjes van Thomas Acda. -Voetballer Nathan Rutjes laat zijn positieve licht schijnen op zaken die hem zijn opgevallen. -Sterrenkundigen Lucas Ellerbroek en Coen Vermeeren vertellen alles over het grote nieuws dat er meerdere aardachtige planeten zijn ontdekt.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: De Virals van dinsdag 21 februari 2017

Met in deze uitzending: -De Vlaamse cabaretier Philippe Geubels werpt een geheel eigen blik op opvallende Hollandse zaken. -Jan Jaap van der Wal praat over de aanstaande verkiezingen en bespreekt de kleine partijen.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: De vierde Topper is.

Met in deze uitzending: -Pleun Bierbooms, de kersverse winnares van 'The Voice of Holland', vertelt over haar toekomstdromen. -Bekendmaking van de vierde 'Topper'. Wie zingt er dit jaar mee met Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger? -Aardwetenschapper Bernd Andeweg over natuurlijke mysteries, zoals de Bermudadriehoek.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: "Beaufort is een soort Floortje Dessing op speed"

Met in deze uitzending: -Beau van Erven Dorens vertelt over 'Beaufort', een avontuurlijk reisprogramma waarin hij immense ontberingen doorstaat. -Mr. Probz praat over zijn perfectionisme en treedt op. -De winnaar van 'The Voice of Holland' komt langs.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Schlagertrio KLUBBB3 zingt hit ''Het Leven Danst Sirtaki'

Met in deze uitzending: -Coaches Waylon en Sanne Hans blikken vooruit op de finale van 'The Voice of Holland', die morgen plaatsvindt. -De finalisten van 'The Voice of Holland' laten voor het eerst hun eigen liedjes horen. -Nog meer muziek: Klubbb3 is te gast. Dit internationale schlagertrio bestaat uit Jan Smit, Florian Silbereisen en Christoff De Bolle. -Ontwikkelingspsycholoog Steven Pont en pedagoog Minchenu Maduro over het nieuwe tv-programma 'Het Geheime Leven Van 4-jarigen'.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Justin Bieber & Martin Garrix samen op Pinkpop?

Met in deze uitzending: -Klem-actrices Yenthe Bos en Zoë Cusell zijn te gast. De 12-jarige Yenthe en de 10-jarige Zoë schitteren wekelijks in de hitserie 'KLEM'. Met iedere week rond de 1,6 miljoen kijkers kunnen de kindsterren bijna niet meer normaal over straat. -Is de criminele jeugd uit de Top600 nog te redden? Nicole Buch en ex-gedetineerde Abid Tounssi zijn te gast. Nicole Buch geeft in haar RTL 4-programma 'Buch Buiten De Bajes' een ontnuchterend kijkje in de begeleiding van de Amsterdamse criminelen van de Top600. Waar zij nog hoop heeft dat ze op het rechte pad komen, is voormalig rapper Abid Tounssi, beter bekend als Salah Edin, minder positief. Hij werkt tegenwoordig met jonge ex-gedetineerden.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Onverwoestbare Nokia 3310 komt terug

Met in deze uitzending: -Robert Dingemanse is directeur van het bedrijf PAL-V, dat een vliegende auto heeft ontworpen. -Alberto Stegeman heeft exclusieve beelden van de betrapte 'seksdeurwaarder'. -De nieuwe roman van Kluun gaat over de wereld van dj's, elektronische muziek en drugs. Armin van Buuren geeft zijn mening over het boek. -Leo Blokhuis wil dat Nederlandse artiesten protestliederen gaan maken. Pianiste Iris Hond levert hieraan een bijdrage. -Gwen Pol maakte de documentaire 'Too Young To Die' over euthanasie onder jongeren die psychisch ondragelijk lijden.

Deze uitzending bekijken