True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

RTL Late Night - Alle afleveringen

RTL Late Night

RTL Late Night: Discussie: voor of tegen het homohuwelijk?

Met in deze uitzending: -Ronnie Flex bracht vanuit het niets een nieuw album uit. Zijn collega-rapper Boef breekt al weken record na record op Spotify. Samen met hun manager Ali B praten ze over hun succes. -Actrice Monic Hendrickx rondde onlangs haar vijfde en laatste 'Penoza'-seizoen af. Ze vertelt welke nieuwe uitdaging haar te wachten staat. -Met meer dan 750.000 doden per jaar is de mug met afstand het gevaarlijkste dier op aarde. En dit aantal dreigt toe te nemen. Muggenexpert Bart Knols, die samen met met Bill Gates de noodklok luidt in de documentaire 'Mosquito', schuift aan.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Ferry Fast Ferry neemt het van Martijn over!

Met in deze uitzending: -Helga van Leur neemt vandaag na 20 jaar afscheid als weervrouw bij 'RTL Nieuws'. -Trijntje Oosterhuis en Frits Spits over de schoonheid van het Nederlandse lied. -De dames van OG3NE vertellen over de moeilijke periode die ze nu privé meemaken en over hun muzikale toekomstplannen.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Seks en ziekte: hoe gaat dat samen?

Met in deze uitzending: -De mannen van Chef'Special vertellen over hun zomer en spelen hun nieuwste hit. -Dr. Henk Elzevier en Micky Hoogendijk over intimiteit en ziekte. -John Williams over zijn favoriete muziek.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Goed nieuws: vloekend omaatje is terecht

Met in deze uitzending: -Voor de talkshow 'Tour Du Jour' doen reporters Filemon Wesselink en Maxim Hartman drie weken lang op geheel eigen wijze verslag van de Tour de France vanuit Frankrijk. -Het transgenderkoppel Louisa en Rosanna is in blijde verwachting, maar mama verandert na de geboorte wel in papa. -Het dj-duo Lucas & Steve schuift aan en vertelt over hun succes.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: "Ik ben niet alleen een tenniscoach, maar ook een levenscoach"

Met in deze uitzending: -Nathan Rutjes over het nieuws van de afgelopen weken. -Oud-tennisprof Raemon Sluiter vertelt over het belang van humor bij het leveren van een topprestatie. -In Nederland komen daders van ernstige geweldsdelicten regelmatig in de buurt te wonen van nabestaanden van hun slachtoffers. Siebe Sietsma van 'RTL Nieuws' deed onderzoek en moeder Ida doet haar persoonlijke verhaal.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Klaver "teleurgesteld" na mislukken coalitieonderhandelingen

Met in deze uitzending: -Vooruitblik op het EK voetbal voor vrouwen met internationals Mandy van den Berg en Vivianne Miedema. -Jesse Klaver en leraren Thijs Roovers en Jan van de Ven pleiten voor een hoger salaris voor leerkrachten in het basisonderwijs. -Govert Schilling, Marco Langbroek en Leo Kriegsman over de bijzondere vondst van een meteoriet in Broek in Waterland. -Wibi Soerjadi en Nielson over twintig jaar Harry Potter en de muziek uit de filmreeks.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Sergio Herman open over verlies zoontje

Met in deze uitzending: - Hans Zimmer brengt een uitverkocht Ziggo Dome in extase. Diehard fans Romy Monteiro en Ronald Molendijk zijn erbij! -Robert Jensen over het programma 'Jensen USA'. Wat zijn zijn toekomstplannen? -Sergio Herman doet zijn verhaal over de verschrikkelijke maanden die hij achter de rug heeft. -Boswachter Arjan Postma en thermofysioloog Hein Daanen over hoe natuur, dier en mens het hoofd toch een beetje koel kunnen houden in deze hitte.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: "Het bleek een nachtmerrie te worden"

Met in deze uitzending: -Paul Groot en Loes Luca geven een voorproefje op het Wim Sonneveld Gala, dat later dit jaar plaatsvindt in Carré. -Lodewijk Asscher praat over de PvdA en de kabinetsformatie. -Programmamaker Kees van der Spek en Roelant Jonker, die in 2001 werd ontvoerd door de FARC, praten over de ontvoering van presentator Derk Bolt en zijn cameraman Eugenio Follender in Colombia.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Dit zijn de favoriete festivals van Kensington

Met in deze uitzending: -Wilfried de Jong verzamelde zijn favoriete sportcolumns in de bundel 'Salto'. -Kensington bespreekt hoogtepunten en de komende festivals.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: "Op een haar na het record"

Met in deze uitzending: -Beau van Erven Dorens hoort vanavond of hij de Nipkowschijf wint voor 'The Amsterdam Project'. -Thijs Römer blikt vooruit op de blockbusters van deze zomer. Milow en Rolf Sanchez verklaren het succes van de reggaeton en Milow brengt zijn nieuwe nummer 'Summer Days'.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: PLEUN - I Miss You

Met in deze uitzending: -Acteur Kyle MacLachlan speelt opnieuw de rol van Agent Dale Cooper in de nieuwe serie van 'Twin Peaks'. -Gordon vertelt over de levenslessen die hij de afgelopen jaren leerde. -Pleun treedt op. -Francis Kenter eet alleen rauw voedsel. Ze heeft hier een website over gemaakt.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Een kijkje in het leven van Geert Wilders

Met in deze uitzending: -De Amerikaanse filmmaker Stephen Morse volgde vier maanden lang Nederlands zwaarst bewaakte politicus, Geert Wilders, voor zijn documentaire. -Fietsprofessor Marco te Brömmelstroet en columnist Roos Schlikker vertellen alles over de liefde van de Nederlanders voor de fiets. -Diggy Dex heeft de film over wijlen Tupac Shakur 'All Eyez on Me' al gezien en brengt een ode aan dit popicoon met zijn eigen versie van 'Dear Mama'. -Presentator Tim Hofman reisde naar de Filipijnen om 'The War On Drugs' in beeld te brengen voor het programma 'Trippers'.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Vertrouw nóóit iemand in een eikeltjes pyjama

Met in deze uitzending: -Loretta Schrijver reisde voor World Animal Protection naar Thailand. Ze schrok van de wijze waarop olifanten worden ingezet als toeristische attracties. -De Amerikaanse singer-songwriter Julia Michaels, schrijfster van hits voor o.a. Justin Bieber en Britney Spears, treedt op. -Tim Oliehoek en Hans Knoop over het succes van de serie 'De Zaak Menten'. -De dochter van Claudia van Doorn-Hovers kampt met ernstige psychische problemen en krijgt niet de juiste zorg. Claudia is ten einde raad.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: "Albinisme is een heel wreed bijgeloof"

Met in deze uitzending: -Giel de Winter van StukTV vertelt over een nieuwe serie 'Roadtrippers'. -Sacha de Boer vertelt over haar trip naar Tanzania, waar ze een fotoreportage maakte over vier albino's.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Nick en Simon zijn aan het vloggen geslagen!

Met in deze uitzending: -Christina Curry laat zien wie ze werkelijk is in de documentaire 'Christina Curry - In Real Life'. -Nick & Simon brengen vandaag hun nieuwe single 'Welkom' uit. -Tooske Ragas, Bibi Breijman en Angela Groothuizen blikken vooruit op de finale van 'It Takes 2'.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Bekendmaking winnaar van De Gouden Strop

Met in deze uitzending: -Chef recherche Midden-Nederland Johan van Hartskamp en politiewoordvoerder Bernhard Jens over de geruchtmakende moorden op Romy en Savannah. -Ali B is te gast met 'zijn' finalist van 'The Voice of Holland': Vinchenzo Tahapary. -Anniko van Santen en Esther Verhoef praten over de populariteit van de misdaadroman. De winnaar van de 'Gouden Strop' wordt live in de uitzending bekendgemaakt. -Vlogster Nienke Plas is het nieuwe gezicht van 'RUMAG TV'.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Afl. 108

Met in deze uitzending: -De film 'The Bleeder' vertelt het verhaal van Chuck Wepner, de bokser op wie Sylvester Stallone zijn Rocky-films heeft geïnspireerd. Kickbokser Rico Verhoeven heeft de hoofdrolspeler ontmoet in Amerika en vertelt hier alles over. -Joke Bruijs en Jan Kooijman leerden elkaar kennen op de set van 'Goede Tijden Slechte Tijden' en de rasechte Rotterdammers hebben sindsdien een bijzondere band. De 'First Lady of Rotterdam' viert eind juni dat ze vijftig jaar in het vak zit. Jan staat die avond samen met haar op de planken.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Schijt aan Trump

Met in deze uitzending: -Columniste Daphne Deckers over VROUW magazine. -Bénine Bijleveld en Kim Feenstra maakten een kookboek met onweerstaanbare recepten én foto's.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Fantastisch: wát een enthousiasme!

Met in deze uitzending: -Fotograaf William Rutten blikt vooruit op Pinkpop. -Stefan Kasper mocht een nachtje slapen in het Rijksmuseum. -Luuk Ikink bespreekt de opvallendste YouTube-filmpjes van de afgelopen maand. -Alain Clark geeft een voorproefje op zijn nieuwe album, dat hij schreef in Los Angeles.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: "Inhoudelijk zeggen ze helemaal niets!"

Met in deze uitzending: -Van YouTube naar Hollywood: filmmaker Tim Smit doet zijn verhaal. -Thierry Baudet en Theo Hiddema van Forum Voor Democratie vertellen over hun ervaringen in de Tweede Kamer tot nu toe.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Ogen dicht en luister, je bent meteen in de Efteling!

Met in deze uitzending: -Radio-dj Domien Verschuuren begon zijn carrière als vakantiekracht bij de Droomvlucht en pianist Wibi Soerjadi is groot fan van de Efteling. Het attractiepark bestaat 65 jaar. -Jesper Zwart vloog naar Georgië en bleek daar de zes miljoenste toerist te zijn. Hij groeide uit tot een ware bekendheid! -Wetenschappers en vrienden gaan voor Gordon op zoek naar de ware Jacob. Gordon vertelt waarom hij dit avontuur aangaat.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Zeventien jaar lange zoektocht naar biologische vader

Met in deze uitzending: -Youp van 't Hek en Wendy van Dijk vertellen over hun gezamenlijke project. -Riet Verboom en Lien van Alff dansen met een groep senioren onder de naam 'The Granny HipHop Crew' op hiphopmuziek.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Altijd afgevraagd hoe een boom zich voelt? Zo dus!

Latenighttalkshow waarin Humberto Tan bekende en onbekende gasten ontvangt met een actuele en/of relevante aanleiding.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Boeket gooien, maar dan eh... net even anders!

Latenighttalkshow waarin Humberto Tan bekende en onbekende gasten ontvangt met een actuele en/of relevante aanleiding.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: "Ik heb vrienden en lotgenoten in het ziekenhuis zien sterven"

Met in deze uitzending: -Nickelback speelt hun nieuwe single 'Song On Fire' en een akoestische versie van 'How You Remind Me'. -Olympisch zwemkampioen Maarten van der Weijden genas zichzelf van leukemie en deed een poging een wereldrecord te pakken. -Acteur Barry Atsma staat aan de start van zijn regiedebuut voor de film 'Rotterdam, I Love You' en vertelt hier alles over. -Frits Wester licht toe welke coalitie volgens hen de meest waarschijnlijke is. -Verder veel aandacht voor Ajax en de finale van de Europa League.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: "Finales ontsnappen aan elke logica"

Met in deze uitzending: -Mojo-directeur John Mulder over de beveiliging van concerten. -Yolanthe Sneijder-Cabau vertelt over haar nieuwe loungebar op haar geboorte-eiland Ibiza. -Maarten van der Weijden blikt terug op zijn wereldrecordpoging 24 uur zwemmen. -Edgar Davids en David Endt blikken vooruit op de finale van de Europa League. -Peter R. de Vries over het DNA-onderzoek in de zaak Nicky Verstappen.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Mag politie binnenkort hoofddoeken dragen?

Met in deze uitzending: -Roxeanne Hazes werkt hard aan haar debuutalbum en vertelt over haar nieuwe fase als artiest. -Jack van Gelder en Marijn de Vries over een spannende sportweek, met de Europa League-finale en de Giro d'Italia. -Politiewoordvoerder Ellie Lust heeft de Jos Brink oeuvreprijs gewonnen.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: 100.000 euro voor je hond: zou je het doen?

Met in deze uitzending: -Katja Schuurman is te zien in het sketchprogramma 'Echt niet OK!'. -André Hazes vertelt over zijn leven, zijn nieuwe album en hij treedt op. -Thijs Römer praat over acteur Heath Ledger. Over hem is een documentaire gemaakt: 'I Am Heath Ledger'.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Afl. 94

Met in deze uitzending: -Suzan Hilhorst verloor haar dochtertjes kort na de geboorte. Ze schreef er een boek over. -Bløf treedt op met 'Zoutelande', van hun nieuwe cd 'Aan'. -Jan van Hooff bespreekt opvallende ontsnappingen van dieren in dierentuinen.

Deze uitzending bekijken