True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen - Alle afleveringen

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen: Ruud Feltkamp organiseeert knalfeest voor de hele buurt

Buren Marco en Lydia wonen al zes jaar naast elkaar. Nu Lydia het huis heeft gekocht, is duidelijk dat ze nog heel lang buren zullen blijven. Reden genoeg voor Ruud Feltkamp om een knalfeest voor de hele buurt te organiseren.

Deze uitzending bekijken

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen: Jamai verrast meisje met vipbezoek aan de RTL Christmasshow

Jessica is verstandelijk gehandicapt en voelt zich regelmatig eenzaam. Haar drie zusjes willen Jessica laten weten dat er heel veel mensen zijn die om haar geven. Samen met haar familie mag ze naar de 'RTL Christmasshow'. Voor aanvang van de show mogen Jessica en haar familie gezellig uit eten. Ook krijgt Jessica een exclusieve rondleiding achter de schermen, waar ze naast Jamai de overige castleden mag ontmoeten.

Deze uitzending bekijken

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen: Peter van der Vorst helpt zoon zijn vader te bedanken na lange ve

Mark is ruim tien jaar verslaafd en heeft zijn ouders in die periode veel stress bezorgd. Dankzij de steun van zijn vader is hij al een jaar clean. Daarom wil hij niets liever dan iets terugdoen voor zijn vader. Omdat vader Frans 'GTST'-fan van het eerste uur is, verblijdt Peter van de Vorst hem met een exclusief bezoek aan de set van 'GTST', waar Babette van Veen hem rondleidt.

Deze uitzending bekijken

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen: Buddy Vedder geeft danslerares een spiegel voor haar dansschool

Annelies kan niet zonder dans in haar leven en heeft op haar 26e al haar eigen dansschool. Er mist alleen iets heel belangrijks volgens zus Annabel, en dat is een verrijdbare dansspiegel. Omdat de huur onlangs verhoogd is, kan Annelies zich de spiegel voorlopig zelf niet veroorloven. Een groot gemis voor haar en de kindjes. Buddy Vedder komt Annelies de spiegel cadeau doen en geeft de kindjes meteen nog even een dansles cadeau.

Deze uitzending bekijken

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen: Bridget Maasland verrast meisje met beperkingen met bijzondere mo

Tweelingzussen Celine en Ashley waren als baby ernstig ziek. Celine raakte daardoor zelfs blind. Twee jaar geleden kreeg ze ook nog eens botkanker. Daar hield ze een kunstheup aan over. Gelukkig gaat het nu weer goed met haar, maar motorrijden heeft ze tot haar grote verdriet moeten opgeven. Bridget Maasland verrast Celine met een motortocht op een motor met zijspan. Daardoor kan Celine toch weer eens het ultieme gevoel van vrijheid ervaren dat ze zo heeft moeten missen.

Deze uitzending bekijken

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen: "Herman den Blijker legt jong gezin met ernstig zieke vader in de

Richard heeft ALS en dat heeft een enorme impact op zijn jonge gezin en met name op zijn vrouw Carolien. De zorg voor hun kinderen en haar man komt volledig op haar neer. Collega Linda vindt dat dit gezin een zorgeloos kerstdiner verdient, met als aandenken een mooie fotoshoot. Herman den Blijker legt het gezin volledig in de watten, zodat ook Carolien kan genieten van een zorgeloze avond.

Deze uitzending bekijken

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen: Loretta Schrijver steekt hartsvriendin hart onder de riem voor zw

De hartsvriendinnen Leonie en Kim zijn elkaars steun en toeverlaat. Kim heeft Leonie eerder dit jaar enorm gesteund toen zij de ziekte van Crohn kreeg en veel in het ziekenhuis lag. Binnenkort ondergaat Kim een zware, preventieve operatie omdat zij draagster blijkt te zijn van hetzelfde gen dat ervoor zorgde dat haar moeder op jonge leeftijd aan borstkanker overleed. Leonie wil Kim heel graag een hart onder de riem steken in de heftige periode die haar te wachten staat.

Deze uitzending bekijken

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen: "John Williams & Miljuschka Witzenhausen verrassen moeder 25 jaar

De bruidstaart van Jolanda was spuuglelijk. 25 jaar later heeft ze het er nog steeds over. Haar dochter Dayenne gunt haar moeder eindelijk die spectaculaire taart waar ze altijd van droomde. John Williams en Miljuschka Witzenhausen creëren de hele scène van de taart aansnijden, inclusief trouwjurk, opnieuw voor Jolanda, haar man en hun drie dochters.

Deze uitzending bekijken

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen: Martijn Krabbé verrast jongen met spierziekte met meet & greet Sh

Fabian heeft een ongeneeslijke spierziekte, maar is ondanks zijn beperkingen altijd vrolijk en klaagt nooit. Muziek is zijn lust en zijn leven. Een ontmoeting met zijn idool Sharon Doorson staat bovenaan zijn verlanglijstje. Martijn Krabbé overvalt hem in de klas en neemt hem mee naar huis, waar Sharon Doorson hem een privéconcert geeft. Ook mag hij haar zijn eigen muziek laten horen, een droom die uitkomt voor Fabian!

Deze uitzending bekijken

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen: Robert ten Brink herenigt moeder uit Zuid-Afrika met dochter

De Zuid-Afrikaanse Lauren werd op slag verliefd op de Nederlandse Jorik toen ze hier als au pair werkte. Lauren is dolgelukkig met hem en hun zoontje Storm, maar mist haar familie, en vooral haar moeder, vreselijk. Robert ten Brink zorgt ervoor dat Lauren en haar gezinnetje de feestdagen samen met haar moeder door kunnen brengen, want zij is speciaal overgevlogen uit Zuid-Afrika.

Deze uitzending bekijken

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen: Herman den Blijker verzorgt uitgebreide kerstlunch voor opvanghui

Susanne is ontzettend trots op haar beste vriendin Juul. Juul runt een stichting waardoor meisjes die na hun achttiende levensjaar buiten jeugd- of pleegzorg vallen, in een warm thuis worden opgevangen. Juul woont permanent bij de meisjes in en ontvangt geen enkele vergoeding, behalve de liefde en dankbaarheid van de meisjes. Susanne gunt Juul en haar meiden een uitgebreide kerstlunch met alles erop en eraan. Herman den Blijker verzorgt dit natuurlijk met liefde voor deze bijzondere vrouw!

Deze uitzending bekijken

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen: Lieke van Lexmond neemt opnieuw trouwgeloften af van jong stel

Annette en Nathan zijn al negen jaar getrouwd, maar in die jaren hebben ze het niet makkelijk gehad. Annette kampte met depressies en de zorg voor hun zoontje David kwam vaak neer op Nathan. Graag wil Annette de trouwgeloften opnieuw uitspreken, want na alle ellende meent ze het nu meer dan ooit. Lieke van Lexmond neemt hen mee naar een betoverende locatie en neemt de geloften hoogstpersoonlijk af.

Deze uitzending bekijken

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen: Luuk Ikink laat grootste wens meisje met autisme uitkomen

De 14-jarige Noa heeft autisme en is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Ze ging zelfs van speciaal onderwijs naar regulier onderwijs en reist zelfstandig met het openbaar vervoer in plaats van met speciaal vervoer. Haar moeder, Miranda, is dan ook enorm trots op haar. Omdat Noa een enorme passie heeft voor leeuwen, tijgers en panters wordt ze door Luuk Ikink verrast met een onvergetelijk uitje.

Deze uitzending bekijken

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen: Carlo Boszhard zet vrouw met hart van goud in de schijnwerpers

Diana heeft volgens haar buurvrouw Natascha 'een hart van goud'. Ze zet zich altijd belangeloos voor het goede doel in, zelfs nadat ze door een herseninfarct halfzijdig verlamd raakte. Natascha wil Diana daarom graag eens in de schijnwerpers zetten. Carlo overvalt haar live in de uitzending en verrast haar met een fotoshoot waar als extra verrassing haar hele familie bij aanwezig is.

Deze uitzending bekijken

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen: Beau van Erven Dorens bezorgt meisje dat dakloos was een nieuw be

Danielle raakte dakloos toen haar relatie uitging. Volgens haar vriendin Ciska bleef zij altijd positief en heeft ze keihard gevochten voor haar toekomst. Gelukkig heeft ze sinds kort weer een dak boven haar hoofd. Maar wat er nog mist, is een fatsoenlijk bed. Beau van Erven Dorens komt in actie!

Deze uitzending bekijken

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen: Nikkie Plessen geeft vriendinnen die 40 kilo zijn afgevallen nieu

Suus heeft vriendin Jacorien ontmoet bij de voorbereidingen voor hun gastric-bypassoperatie. Ze hebben voor en na de operatie veel steun aan elkaar gehad. Ze zijn nu ieder 40 kilo afgevallen. Een prachtig resultaat, maar niets past meer! Omdat Suus Jacorien erg dankbaar is voor haar steun, heeft zij de wens ingestuurd om Jacorien een nieuwe outfit te geven. Nikkie Plessen verrast beide dames met een nieuwe outfit voor de feestdagen.

Deze uitzending bekijken

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen: Johnny de Mol brengt huis van pleegkinderen in kerstsfeer

Anneke heeft zestien pleegkinderen. Veel extra aandacht aan de feestdagen besteden lukt vaak niet of maar half door gebrek aan tijd en middelen. Anneke wil niets liever dan haar kinderen een geweldige, zorgeloze kerst bezorgen. Johnny de Mol brengt haar hele huis in kerstsfeer en de Kerstman komt langs om alle kindjes een cadeautje te geven.

Deze uitzending bekijken

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen: Quinty Trustfull verrast vader met helikoptervlucht

Laura's vader Willem is in een paar jaar tijd zijn beide ouders verloren. In diezelfde periode kreeg hij zelf ook nog eens kanker, waar hij inmiddels gelukkig van is genezen. Willem heeft zich na deze moeilijke jaren voorgenomen meer van het leven te gaan genieten, een voornemen waar Laura graag een steentje aan bij wil dragen. Samen met Quinty Trustfull verrast zij hem met een helikoptervlucht boven zijn geliefde Rotterdam.

Deze uitzending bekijken

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen: Guus Meeuwis trakteert moeder en dochter op viptickets voor zijn

Moeder Mariet heeft veel tegenslagen en verdriet te verwerken gehad in haar leven. Volgens haar dochter Rachel blijft ze ondanks alles altijd aan anderen denken en daar is zij haar erg dankbaar voor. Guus Meeuwis overvalt Mariet tijdens een dagje shoppen in Utrecht en trakteert Mariet en Rachel op een vip bezoek aan zijn Winterconcert in de Ziggodome.

Deze uitzending bekijken

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen: Nicolette van Dam organiseert kraamfeest voor drieling

De drieling van Susanne werd elf weken te vroeg geboren. Hierdoor hebben zij en haar man Marc maandenlang in het ziekenhuis doorgebracht in plaats van te genieten van de kraamtijd. Nu de jongens eindelijk thuis zijn, vindt moeder Marijke het hoog tijd dat Susanne gaat genieten van alles wat ze gemist heeft. Daarom verrast Nicolette van Dam Susanne met een groot kraamfeest om de kinderen eindelijk voor te stellen aan vrienden, familie en buren.

Deze uitzending bekijken

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen: Natasja Froger verrast hartsvriendinnen met dagje uit

Nicole heeft haar hartsvriendin Nicole opgegeven, omdat ze haar steun en toeverlaat is en bovendien de allerliefste moeder voor haar petekind. Maar wat Nicole niet weet, is dat de andere Nicole ook voor haar heeft geschreven, omdat ze zich altijd wegcijfert. Ze verdient het om een dagje in het middelpunt te staan. Daarom verrast Natasja beide Nicoles, en hun kinderen, met een dagje Efteling.

Deze uitzending bekijken

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen: Evelyn Struik en Thomas Verhoef geven ouders na verlies zoon een

Adjo en Reny verloren eerder dit jaar totaal onverwacht hun 21-jarige zoon Gijs. Een nachtmerrie die werkelijkheid werd. Dochter Els gunt haar ouders een nieuw begin door ze voor de feestdagen, waar ze toch al zo tegenop zien, een warm en gezellig thuis te geven. Evelyn Struik en Thomas Verhoef zorgen voor een prachtige make-over van hun woonkamer.

Deze uitzending bekijken

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen: Humberto Tan verrast oma met dagje vogelspotten

Oma Ank heeft jarenlang voor haar zieke man gezorgd. Helaas overleed hij afgelopen zomer. Kleindochters Stacy en Celine willen oma na deze zware jaren graag laten weten dat zij er altijd voor haar zullen zijn. Opa en oma hielden allebei van de natuur, en in het bijzonder van vogels. Daarom gaat Humberto Tan samen met Ank en haar kleindochters, onder begeleiding van boswachter Arjan Postma, vogelspotten in de prachtige Eilandspolder.

Deze uitzending bekijken

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen: Froukje de Both bezorgt oma een trip down memory lane

De slechtziende oma Henny is door haar kleindochter opgegeven voor een onvergetelijke dag. Voordat haar zicht helemaal weg is, wil kleindochter Saskia oma Henny meenemen op een trip down memory lane in een koets langs plekken uit oma's jeugd.

Deze uitzending bekijken

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen: Weeskinderen bedanken opa en oma samen met John Williams

Kort na elkaar overlijden de vader en moeder van Marit, Tamara en Esmee aan respectievelijk een hartstilstand en kanker. De drie weeskinderen worden opgevangen door opa en oma. Om hen te bedanken, willen de drie kinderen opa en oma een onvergetelijke avond bezorgen. Met hulp van John Williams worden ze verrast bij 'The Bodyguard'.

Deze uitzending bekijken

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen: Winston Gerschtanowitz regelt verwendag voor buurvrouwen

Na het plotseling overlijden van Lissy's moeder heeft buurvrouw Linda altijd voor haar klaargestaan. En dat terwijl Linda zelf ook door een moeilijke tijd ging. Daar wil Lissy haar voor bedanken. Samen met Winston Gerschtanowitz overvalt ze Linda en worden de beide buurvrouwen verrast met een verwendag.

Deze uitzending bekijken

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen: Angela Groothuizen verrast 36 kansarme kinderen

Angela Groothuizen komt extra cadeaus uitdelen tijdens het Sinterklaasfeest dat ieder jaar dankzij de stichting van Anja mogelijk wordt gemaakt. 36 kansarme kinderen uit de buurt krijgen een prachtig kerstoutfit waarin ze mogen schitteren tijdens het kerstdiner op school.

Deze uitzending bekijken

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen: Nicolette Kluijver trakteert zes buurvrouwen

Buurvrouw Barbara staat altijd klaar voor haar buurt. Niets is haar te gek. Om haar te bedanken, wordt ze door haar vijf buurvrouwen verrast met een ladies night uit in de A'DAM Toren in Amsterdam.

Deze uitzending bekijken

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen: Thijs Römer verrast slechtziend meisje op set 'Moordvrouw'

Thijs Römer overvalt de slechtziende Sabrina op het station van Hilversum voor de verrassing van haar leven. Hij neemt haar mee naar de set van 'Moordvrouw' waar ze ook Wendy van Dijk en Achmed Akkabi ontmoet.

Deze uitzending bekijken

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen: Gordon gaat racen met 82-jarige vrouw op een speedboot

Gordon bezorgt de stoere, maar soms eenzame 82-jarige Joke een onvergetelijke dag. Joke houdt meer van snelheid dan achter de geraniums zitten, in tegenstelling tot sommige van haar leeftijdsgenoten. Gordon neemt haar mee op een prachtige speedboot en ze racen samen over het IJ in Amsterdam.

Deze uitzending bekijken


De website Nederland.TV maakt gebruik van cookies. Meer informatie daarover kun je vinden op onze Cookie Verklaring. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies.