True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

Reportage - Alle afleveringen

Reportage

Reportage: Zoe, Sophie en Emma: doof, blind én drieling

Reportages over waargebeurde gebeurtenissen en opvallende mensen. De 8-jarige Emma, Sophie en Zoë vormen de enige doof-blinde drieling ter wereld. Deze drie bijzondere meisjes hebben een moeder en een stiefvader, die alles uit de kast halen om hun dochters een zo waardevol mogelijk leven te geven. Dankzij hun tomeloze inzet hebben de meisjes geleerd om contact te leggen met de voor hen onzichtbare en onhoorbare buitenwereld.

Deze uitzending bekijken

Reportage

Reportage: Betrapt door de camera

Tegenwoordig kun je overal en altijd op heterdaad betrapt worden door een camera. Een opa werkt inbrekers genadeloos het huis uit en viezerik maakt stiekem ongepaste foto's van vrouwen.

Deze uitzending bekijken

Reportage

Reportage: Recht in eigen hand

Criminelen op heterdaad betrapt door camera’s, het komt steeds vaker voor. Zelfs een crimineel is tegenwoordig niet meer veilig, elke stap wordt vastgelegd op camera.

Deze uitzending bekijken

Reportage

Reportage: 9/11: de verdwenen held

Als op 11 september 2001 twee vliegtuigen zich in de Twin Towers boren, rijdt de 27 jarige oud-marinier Jason Thomas direct naar Ground Zero om te zien waar hij kan helpen.

Deze uitzending bekijken

Reportage

Reportage: Hope en Faith, de wonderbaarlijke scheiding van een Siamese tweeling

Elysse en Eric zijn de trotse ouders van een Siamese tweeling, Knatalye en Adeline. Als de meisjes 10 maanden oud zijn, probeert een team hen operatief van elkaar te scheiden.

Deze uitzending bekijken

Reportage

Reportage: Social Media Moorden

Miljoenen mensen leiden naast hun gewone leven ook een online bestaan. En hoewel het hele world wide web virtueel is, kan dit online bestaan soms dodelijk zijn. Zo werden in één jaar tijd vijf Britse vrouwen op brute wijze vermoord en in alle gevallen was er een verband met social media. Facebook gaf geheimen prijs, die misschien beter verhuld hadden kunnen blijven, of bleek een duistere dekmantel te zijn voor de ware identiteit van een levensgevaarlijke man.

Deze uitzending bekijken

Reportage

Reportage: Vermoord door de vader van haar kind

Jane wordt stelselmatig mishandeld door haar vriend, de 105 kilo zware bodybuilder Jonathan. Na de bevalling van hun dochtertje doet Jane aangifte. Maar daarmee tekent ze haar eigen doodvonnis.

Deze uitzending bekijken

Reportage

Reportage: Ik wil mijn been amputeren

De 11-jarige Dillon wil zijn been laten amputeren. Hij lijdt aan neurofibromatose, waardoor zijn linkerbeen vol zit met gezwellen en veel langer en zwaarder is dan zijn andere been.

Deze uitzending bekijken

Reportage

Reportage: Mijn kind kan niet wakker blijven

In 2010 ontwikkelen ruim 800 honderden jongeren wereldwijd dezelfde verontrustende verschijnselen. Ze hebben last van mysterieuze slaapaanvallen. Lang weet niemand wat de oorzaak is.

Deze uitzending bekijken