True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

Peter Jan & Virginia - Alle afleveringen

Peter Jan & Virginia

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet?

Virginia en Peter Jan reizen met dochter Djelisa af naar Tenerife om de locatie voor hun huwelijk te bekijken. Vanuit Nederland is Virginia al druk bezig geweest om de goedkoopste locatie te zoeken. De twee zijn het niet altijd met elkaar eens en de voorbereidingen zorgen voor nogal wat problemen. Het doet het humeur van Virginia geen goed. Ze wil liever met Djelisa aan het zwembad liggen, maar er moeten nu eenmaal wat dingen geregeld worden.

Deze uitzending bekijken

Peter Jan & Virginia

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet?

Virginia wordt in een bomvol stadion tijdens de Hollandse avond door Peter Jan verrast met een aanzoek. Zanger Django Wagner helpt Peter die zijn vriendin op het podium roept om haar dé vraag te stellen. Zichtbaar geëmotioneerd zegt Virginia 'ja', met als getuigen haar beste vriendinnen Bianca en Sandy en haar broer Giovanni. Het stel wil al in januari trouwen, dus moet er in korte tijd een hoop geregeld worden. Virginia gaat op zoek naar een trouwjurk en komt erachter dat ze toch echt wat aan de zware kant is. Ze start met een streng dieet, maar wordt daar geen leuker mens van.

Deze uitzending bekijken

Peter Jan & Virginia

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet?

Peter en Virginia maken een nieuwe start in een nieuw huis in Tiel. Hoewel Virginia druk bezig is met de verhuizing, heeft Peter Jan wel iets anders aan zijn hoofd. Hij wil namelijk niets liever dan dat zij zijn vrouw wordt en wil haar verrassen met een aanzoek. Hij schakelt de hulp in van een bekende volkszanger en zijn dochtertje Djelisa. Ook beste vriendinnen Bianca en Sandy zitten in het complot en zelfs Virginia's broer Giovanni houdt de grote verrassing voor zijn zus geheim.

Deze uitzending bekijken