True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

Peperduur Eten - Alle afleveringen

Peperduur Eten

Peperduur Eten "Afl. 5"

In december breken er weer gouden tijden aan voor de detailhandel. In het bijzonder voor de lokale middenstand van de welgesteldere wijken in Londen. Daar klontert het internationale miljardairsgilde elke jaar rond de feestdagen weer bij elkaar. Onder meer oliesjeiks, Russische 'graai-tycoons' en andere superrijken geven miljoenen uit aan exclusief design, unieke cadeaus en extravagante kerstversiering. De makers, het winkelpersoneel en de personal shoppers worden gevolgd die alles, maar dan ook alles doen om de puissant rijk en veeleisende mondiale elite een peperdure kerst te bezorgen. Een loodzware taak.

Deze uitzending bekijken

Peperduur Eten

Peperduur Eten: De Ontdekking Van Planeet Pluto Afl. 1

Documentaire over de planeet Pluto. Op 19 januari 2006 werd het eerste onbemande ruimtevaartuig, de New Horizons, naar deze dwergplaneet gelanceerd. Deze reis leverde veel nieuwe kennis op.

Deze uitzending bekijken

Peperduur Eten

Peperduur Eten: Generatie Like Afl. 1

Documentaire waarin de macht van social media wordt belicht. Tieners staan permanent in contact met merken, beroemdheden en met elkaar. Wat is het effect daarvan? En hoe krijg je als bedrijf zoveel mogelijk volgers?

Deze uitzending bekijken