True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

Lauren! en de liefde - Alle afleveringen

Lauren! en de liefde

Lauren! en de liefde

Niet iedereen kiest voor een monogame relatie, sommige mensen zien niets in huisje boompje beestje. Polyamorie wint aan populariteit. Lauren gaat langs bij Helene en haar twee Jannen. Zij hebben een driehoeksverhouding en wonen gezellig in één huis. Anderen zijn weer zo monogaam dat ze niet alleen samen leven maar ook nog eens samen werken zoals het circuskoppel Harm en Maartje, die 24 uur per dag op elkaars lip zitten. Volgens Mark Mieras, liefdesspecialist en wetenschapsjournalist komen er steeds meer andere vormen van samenleven bij. Maar er zijn ook mensen die er bewust voor kiezen om alleen te blijven, hoewel alleen is ook maar zo alleen. De Britse Everard Cunion woont met zijn elf Real Dolls al jarenlang gelukkig samen. Met ééntje is hij zelfs getrouwd. Lauren bezoekt Everard en zijn elf 'vrouwen'.

Deze uitzending bekijken

Lauren! en de liefde

Lauren! en de liefde

Veel vrouwen dromen als klein meisje al van hun bruiloft en zien een soort sprookje voor zich. Voor sommigen lijkt dit een onmogelijke droom, zoals voor de daklozen Martin en Rosa, of zou het toch bereikbaar zijn? Voor anderen spat die droom keihard uit elkaar. Twee slachtoffers dachten hun grote liefde te hebben gevonden in hun buitenlandse droomman, maar hij wilde alleen een verblijfsvergunning. Wetenschapsjournalist en liefdesspecialist Mark Mieras legt uit hoe het zit met bindingsangst en hoe daar dan vanaf te komen. En dan is Lauren gelukkig toch getuige van een sprookje dat werkelijkheid wordt, de gescheiden Leonie trouwt haar achttien jaar jongere minnaar Justin.

Deze uitzending bekijken

Lauren! en de liefde

Lauren! en de liefde

Volgens wetenschapsjournalist Mark Mieras is seks heel belangrijk voor een relatie. Hoe houdt je je seksleven dan spannend? Er zijn heel wat stellen die regelmatig een parenclub bezoeken. Lauren onderzoekt of dit helpt. Of je kan via Nederlands grootste 'vreemdgangers-site' op zoek naar een 'slippertje'. Voor Fleur was dit de oplossing om de spanning erin te houden. Soms kan een opfriscursus ook wonderen doen. Helene van Baayen en haar man Jan geven seksles aan stellen. Lauren bestudeert de technieken en oefeningen die Helene en Jan aan haar laten zien. En wat nou als seks geen enkele rol speelt? Brigitte van 26 is a-seksueel, hoe houd je een relatie dan goed, als die seks zo belangrijk schijnt te zijn?

Deze uitzending bekijken

Lauren! en de liefde

Lauren! en de liefde

Soms doen mensen rare dingen uit verliefdheid, zoals een tattoo laten zetten, die helaas veel blijvender is dan de meeste liefdes. Of ze vliegen de hele wereld over zonder hun geliefde ooit gesproken te hebben, zoals Sander. Hij raakt via een datingsite zo verliefd op een Chinees meisje dat hij halsoverkop in het vliegtuig springt. Twee weken lang wacht hij vergeefs op het vliegveld op zijn Chinese schone, en belandt in het ziekenhuis door uitdroging. Wetenschapsjournalist Mark Mieras vertelt Lauren wat er allemaal in ons lichaam en in onze hersenen gebeurt bij verliefdheid. Soms kan de liefde ook bijna fataal zijn. Daar weet rapster Queen P, oftewel Petra Pelties alles van. Tot twee keer toe valt ze voor een hele foute man, wat haar bijna het leven kostte.

Deze uitzending bekijken

Lauren! en de liefde

Lauren! en de liefde

Tinderspecialist Mathijs Dingjan is de koning van de swipe. Hij vertelt alles over de 'Do's and Don'ts' van het Tinderen. Wetenschapsjournalist en liefdesspecialist Mark Mieras bespreekt de voor en de nadelen van het daten via het web. Je moet op zoek naar mensen met wie je iets gemeenschappelijks hebt. Bijvoorbeeld de sauna! Frank van Grunsven is een datingsite voor saunaliefhebbers gestart, natuurlijk gaat Lauren mee op date. En hoe ziet het internetdaten van de toekomst eruit? Bij een Amsterdams bedrijf dat interactieve sekstoys ontwikkelt bouwen ze aan een platform waarbij je in de toekomst niet alleen kunt chatten met je liefje, maar ook interactief seks kunt hebben. Toon Timmermans en Maurice op de Beek leren Lauren hoe deze techniek werkt. En met een eigen avatar verkent Lauren de virtuele wereld van het daten.

Deze uitzending bekijken

Lauren! en de liefde

Lauren! en de liefde

Word je aantrekkelijk geboren of kan je de natuur een handje helpen? Versiercoaches Daan van Ram en Arnoud van Veen helpen mannen die niet zoveel geluk in de liefde hebben om woest aantrekkelijke testosteronbommen te worden. Wetenschapsjournalist en liefdesspecialist Mark Mieras legt aan de hand van een aantal experimenten uit hoe aantrekkingskracht werkt. Ingewikkelder wordt aantrekkingskracht als je geen enkele ervaring hebt met het andere geslacht. Marion van der Stad is intimiteitscoach, zij maakt intimiteit en vrijen tot in detail bespreekbaar en helpt maagden stap voor stap van hun angsten en seksuele vooroordelen af. Lauren volgt Hylke, een 25-jarige maagd, in dit proces.

Deze uitzending bekijken