True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

Koffietijd - Alle afleveringen

Koffietijd

Vagina's kleien bij Koffietijd!

Met in deze uitzending: -Loretta en Quinty ontvangen Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman. Zij vertellen over hun rol in de voorstelling 'Slippers'. -Ook is Justine Marcella, hoofredacteur van het tijdschrift Vorsten, te gast. Zij kijkt samen met Loretta en Quinty terug op Koningsdag 2017.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Weird Science in GEM!

Met in deze uitzending: -Historica en schrijfster Reinildis van Ditzhuyzen weet alles over de historie van ons koningshuis. -Josine Drogendijk blogt over royaltymode en doet alles uit de doeken over de outfits van Máxima! -Tineke de Nooij was een van de gasten op de Uitblinkerlunch met de koning en koningin op paleis Noordeinde. -Caspar maakt koningskip uit de oven met oranje groente! -Loretta neemt een kijkje bij de tentoonstelling 'Weird Science' van kunstenaar Folkert de Jong. -Zanger Gerson Main zingt zijn nieuwe single 'Waarom Leven We Niet In Een Folder'.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Dé tips van Fashionchicks!

Met in deze uitzending: -Gijs Naber komt praten over de telefilm 'De Aflossing'. -Jörgen Raymann vertelt alles over zijn nieuwe boek 'Raymann zoekt raad'. -De 'fashion chicks' van Net5 geven tips voor de perfecte Koningsdagoutfit. -Gastkok Roberta Pagnier maakt een pasta pesto alla calabrese en een kruidensalade. -Tips voor een goede spijsvertering.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Caroline over 'Waantje krijgt de knarser'

Met in deze uitzending: -Caroline Ligthart vertelt over haar boek 'Waantje krijgt de knarser'. -Yves Berendse treedt op.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Richard Krajicek waanzinnig trots!

Met in deze uitzending: -Actrice Imanuelle Grives vertelt over haar rol in 'Vechtershart'. -Kees van der Spek komt praten over zijn programma 'Oplichters in het Buitenland'. -Actrice Loes Haverkort over haar rol in de film 'Voor Elkaar Gemaakt'.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Eten is na seks het meest intieme wat je doet met je lichaam!

Met in deze uitzending: -Janny van der Heijden, bekend van 'Heel Holland Bakt', musicalacteur Miro Kloosterman en voetballer Evgeniy Levchenko schuiven aan om uit te leggen waarom het eten van groente zo belangrijk is! -Caspar slaat de handen ineen met Estée Strooker en Esther Erwteman om een heerlijk groentebuffet te maken. -Makkie Mulder van delicious. en Rutger Anema van Allerhande komen met inspirerende ideeën. -Jantien Westerveld vertelt ons alles over de Stichting Méér Muziek in de Klas, die zich inzet voor meer muziekonderwijs op de basisschool.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: De boekentip van Christien!

Met in deze uitzending: -Schrijfster Francine Oomen praat over haar nieuwe boek. -Robert ten Brink over een nieuw seizoen van 'Love Is In The Air'. -Zangcoach Babette Labeij vertelt over haar nieuwe platenlabel en haar bijdrage aan 'The Voice Kids'.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: "Ik weet dat het gaat komen, dat wist jij niet!"

Met in deze uitzending: -Frank Lammers en Abbey Hoes over de familiefilm 'Hotel de grote L'. -Ger Otte en Brigitte Nijman over hun rol in 'Ciske de Rat'.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Afl. 166

Met in deze uitzending: -Acteur Waldemar Torenstra vertelt over zijn rol in 'Vechtershart'.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Lamsrack met voorjaarsgroenten en krieltjes

Met in deze uitzending: -Micky Hoogendijk vertelt over de expositie van haar foto's in Museum Jan van der Togt. -Caspar maakt lam met voorjaarsgroenten en ei. -Dorien Ceulemans en Evelien Reich geven interieurtips. -Singer-songwriter Ivar treedt op.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: "Ik vind geloof iets om toe te passen."

Met in deze uitzending: -Domien Verschuuren vertelt over de 3FM Awards en 'Domien, jouw ochtendshow', waarmee hij het stokje overnam van Giel Beelen. -Hella van der Wijst praat over het EO-programma 'Geloof en een Hoop Liefde' én de nieuwe vierdelige serie 'De Nieuwe Dag'. -Gastkok Hidde de Brabander maakt een zoete paasinspiratie! -Teske de Schepper treedt op. -Vivian neemt een kijkje bij de tentoonstelling 'Body Art'. -Marcel geeft tips over hoe we in alle drukte van het dagelijks leven tóch emotioneel in balans kunnen blijven!

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Álles over haai Quinty!

Met in deze uitzending: -Victor Löw en Vera Mann vertellen over hun rol in het toneelstuk 'Nieuw Geld'. -Fred van Leer over zijn vlogs en zijn rubriek 'Freds Important People'. -Aandacht voor het natuurproject 'Save Our Sharks' op de Antillen.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: William Spaaij over 'Was getekend, Annie M.G. Schmidt.'

Met in deze uitzending: -Nasrdin Dchar over zijn rol in het toneelstuk 'Dad'. -William Spaaij over zijn rol in 'Hair' en de nieuwe musical 'Annie M.G. Schmidt'. -Eddy Zoey en natuurfotograaf Jasper Doest over 'Planet Earth 2'. -Gastkok Hugo Kennis maakt mossels met venkel en bonen.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Eerlijk bier uit Amsterdam

Met in deze uitzending: -Alex Klaasen en Steef de Jong over het toneelstuk 'De Modern Art Revue', over moderne kunst. -Aandacht voor de Internationale Dag van de Roma met zangeres Betje van Susteren.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Elske DeWall - Heb Het Leven Lief

Met in deze uitzending: -Actrice Esmée van Kampen over haar rol in de romantische komedie 'Alles Voor Elkaar'. -Johnny Kraaijkamp en Elske DeWall over 'The Passion'. -Aandacht voor autisme en talent.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Frans Bauer - Bella Italia

Met in deze uitzending: -Presentatrice Maaike Timmerman van 'Goedemorgen Nederland' schuift aan om meer over zichzelf te vertellen. -De nieuwe singel van Frans Bauer heet 'Bella Italia'. Frans komt langs om over zijn album te praten en brengt de singel ten gehore. -Pernille bezoekt de tentoonstelling 'Europe. What Else' in het Fotomuseum in Rotterdam.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Aardappelcurry van Samuel Levie

Met in deze uitzending: -De Haarlemse band Chef'Special is te gast. Ze treden op en vertellen alles over hun succes in Amerika en hun nieuwe album. -David van Gennep van Stichting AAP vertelt over de vlogs met chimpansee Marria. -Twintigers Marleen en Lidewij hebben de ziekte van Lyme. Ze doen hun verhaal.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: 'Off Track' met Mathijs van de Sande Bakhuyzen

Met in deze uitzending: -Acteur Matthijs van de Sande Bakhuyzen over zijn rol in de telefilm 'Off Track'. -Nance komt terug op tv, als presentatrice van 'RTL Woonmagazine'. -Vivian ging mee met een belevingswandeling voor mensen met autisme. -Sportoefeningen om fit de zomer in te gaan.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Groene voorjaarssalade van Esther

Met in deze uitzending: -Presentator Valerio Zeno vertelt hoe je zo oud mogelijk kan worden. -Moïse Trustfull, de dochter van Quinty, over haar rol in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. -Singer-songwriter Jeangu Macrooy treedt op. -Aandacht voor de musical 'Soldaat Van Oranje'.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: "Deze mannen kunnen nooit een baan hebben..."

Met in deze uitzending: -Actrice Famke Janssen praat over haar internationale carrière en de nieuwe serie 'The Blacklist: Redemption', waarin ze een grote rol heeft! -Nadia en Merijn, bekend van hun kookboeken en '24Kitchen', komen koken. -Airen Mylene presenteert 'Hart in Aktie', waarin ze mensen uit de problemen helpt. Ze vertelt over deze nieuwe uitdaging én haar grote liefde Taeke Taekema. -Met vrouwenfluisteraar Jan Heemskerk wordt het uiterlijk van de man en de laatste mannentrends besproken.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Daar komt de bruid...

Met in deze uitzending: -Edsilia Rombley treedt op met Replay. -Teun Kuilboer en Noortje Herlaar over het toneelstuk 'Toen Mijn Vader Een Struik Werd'. -Nicolette van Dam vertelt over haar reis naar Mexico voor het programma 'Bestemming...'. -Caspar maakt een lentequiche met spinazie en zalm.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Live vanuit Beeld en Geluid!

Met in deze uitzending: -Oud-judoka Dennis van der Geest vertelt over zijn televisieprogramma's. -Olivia Lonsdale, Gijs Blom en Jonas Smulders over de telefilm 'Silk Road'. -Maaike Timmerman over haar rol in het programma 'Goedemorgen Nederland'. -Caspar kookt met sterrenkok Moshik Roth. Ze maken rendangtosti's.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: "Ben ik eíndelijk genomineerd, ben ik er niet!"

Met in deze uitzending: -Gordon is twee keer genomineerd voor de tv-beelden. -Menno Bentveld vertelt over een nieuw seizoen 'Vroege Vogels'. -Caspar maakt avocadosoep met kip en tortilla's. -Mell (Melanie Jonk) treedt op. Zij deed in 2014 mee aan 'The Voice of Holland'.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Oosterse salade met wontons

Met in deze uitzending: -Peter van der Vorst is te gast. Hij presenteert sinds kort 'RTL Boulevard'. -Acteurs Bartho Braat en Jette van der Meij staan vanaf deze maand samen op het podium in het nieuwe Nederlandse toneelstuk 'Gare de Lyon'. -Aandacht voor de nominaties voor de Museumprijs 2017.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: René Froger - Leef Vandaag

Met in deze uitzending: -René Froger vertelt over de realityserie 'De Toppers: Wild West, Thuis Best' en treedt op. -Hugo Kennis gaat koken. -Aandacht voor de première van de nieuwe Holiday On Ice-show.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Chapeaux, Paleis Het Loo!

Met in deze uitzending: -John Williams vertelt alles over het nieuwe seizoen van 'Help, Mijn Man Is Klusser'. -Actrice Cynthia Abma speelt in de nieuwe Nederlandse film 'Het Verlangen'. Waar verlangt Cynthia zelf stiekem naar? -Vivian neemt een kijkje in Paleis het Loo, waar een bijzondere hoedenverzameling van Prinses Beatrix wordt tentoongesteld. -Martine Prenen schreef een boek over de menopauze 'Menopower'. -Sarah laat zien hoe je een tuin lenteklaar maakt.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: "Mannen moeten net zo goed mee-emanciperen".

Met in deze uitzending: -Gerard Ekdom vertelt alles over de 'Platenbonanza XXL' bij Radio 2. -Fotograaf en filmmaker Ahmet Polat over de theatervoorstelling 'De Man Is Lam'. -Nicole Bus treedt op. -Aandacht voor de Boekenweek.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Rijstnoedels met gemarineerde ribkarbonade

Met in deze uitzending: -Musicalacteurs Freek Bartels, Pien van Gerven, Jeske van de Staak, Bart van Veldhoven en Liss Walravens zijn te gast om te vertellen over hun speciale concert 'Cluster'. -Caspar maakt avocadosoep met kip en tortilla's. -Aandacht voor de documentaire 'Het Zaad En De 11 Eitjes', over het stel Dennis en Lody en hun kinderwens.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Gevulde tomaten met peulvruchten en noten

Loretta en Quinty ontvangen programmamaker Valerio Zeno. Hij vertelt alles over hoe je zo oud mogelijk kan worden.

Deze uitzending bekijken