True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

Jong & Verslaafd - Alle afleveringen

Jong & Verslaafd

Jong & Verslaafd: Dayne

Dayne van vijftien dealt drugs en draagt altijd een pistool bij zich. Hij rookt marihuana, belandt continu in vechtpartijen en jat alles wat los en vast zit. Tot overmaat van ramp is hij tegenwoordig ook nog eens verslaafd aan cocaïne en zware pijnstillers. Zijn moeder is doodsbang dat Daynes levensstijl hem uiteindelijk fataal zal worden. Josh toont Dayne de hel die hem te wachten staat als hij zo doorgaat.

Deze uitzending bekijken

Jong & Verslaafd

Jong & Verslaafd: Jacob

De 17-jarige Jacob is een dief en een notoire leugenaar. De afgelopen twee jaar is hij ook nog eens te buiten gegaan aan alcohol en marihuana. Zijn adoptieouders Joanne en Jeffrey hadden dit gedrag nooit van hem verwacht. Ze kijken dan ook uit naar de dag dat hij achttien wordt en ze hem de deur kunnen wijzen. Josh probeert een manier te vinden om hen ervan te overtuigen dat Jacob ook hun onvoorwaardelijke liefde nodig heeft. Voor Jacob zelf heeft Josh ook een zeer indringende boodschap.

Deze uitzending bekijken