True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  
Nederland.TV

Helemaal Het Einde! - Alle afleveringen

Helemaal Het Einde!

Helemaal Het Einde!: De proefslapers uiten hun kritiek

De familie Beerens wordt voor het eerst wakker in hun nieuwe huis. Dat de bouw eindelijk klaar is, heeft ook een keerzijde voor Jasper: in tranen neemt hij afscheid van zijn laatste werkmannen. Op Palmera is voor het eerst een appartement geboekt door onbekende gasten en de Molenaars en Beerens hebben hun vakantiehuisjes in de aanbieding gegooid. Die actie blijkt een groot succes. Senna en Anne Eva ontdekken kuikens in de broedmachine en Fleur adopteert opnieuw een zwerfpuppy.

Deze uitzending bekijken

Helemaal Het Einde!

Helemaal Het Einde!: Noodopvang in Kaapverdië grijpt Marieke aan

De familie Beerens verruilt eindelijk hun safaritent voor een echt huis. De Van Berkels gaan drie dagen op uitnodiging van SOS Kinderdorpen naar het eiland Santiago. En Maaike en Bart moeten keihard aan de bak om de vakantiehuisjes op Palmera af te krijgen voor de eerste gasten. En ondertussen moeten ze natuurlijk het restaurant runnen. Gelukkig is Senna een perfecte assistent in de keuken! En op Casa Tambor arriveert de eerste betalende gast.

Deze uitzending bekijken

Helemaal Het Einde!

Helemaal Het Einde!: Jessica en Fleur gaan een nachtje proefslapen!

Het is eindelijk tijd voor het grote openingsfeest van Casa Tambor. En dat veroorzaakt heel wat stress bij de Beerens en de Molenaars. Jasper laat zich van zijn meest romantische kant zien en Jessica en Fleur gaan proefslapen in hun eigen vakantiehuisjes. De Van Berkels doen een poging om het restaurant te runnen, terwijl Bart gaat golfen met zijn twee beste vrienden. En de tweeling Britt en Floor adopteert een klein zwerfpoesje.

Deze uitzending bekijken

Helemaal Het Einde!

Helemaal Het Einde!: Een bijzonder pakketje voor de familie van Berkel

De familie Van Berkel trekt zich het lot aan van de zwerfkinderen op Kaapverdië. Vooral Anne-Eva heeft het moeilijk als ze van dichtbij ziet onder welke omstandigheden deze kinderen moeten leven. Jasper neemt een videoclip op voor het nummer dat hij eerder heeft opgenomen. De familie De Weijer stort zich maar weer eens op het uitbroeden van kuikens. Nu met een machine, want de kippetjes hebben er nog steeds geen zin in. En Makelaardij Molenaar krijgt steeds meer opdrachten om huizen te verkopen. Zelfs op buureiland Santo Antão.

Deze uitzending bekijken

Helemaal Het Einde!

Helemaal Het Einde!: Bart leert Senna brommer rijden

De hele familie Beerens gaat naar het eiland Santo Antão. Ze nemen de broers Anildo en Cipriano mee, die al vanaf het begin aan het werk zijn op het vakantiepark. De broers hebben hun ouders al tien jaar niet gezien, omdat ze de boottocht niet kunnen betalen. En nu worden ze eindelijk met hen herenigd! De familie Beerens blijft logeren in het piepkleine huisje op Santo Antão. Verder genieten Ocke en Fleur van de rust op Tambor, komt de broer van Matthijs op bezoek en leert Senna brommer rijden.

Deze uitzending bekijken

Helemaal Het Einde!

Helemaal Het Einde!: Gaat Bart ook de bomenhandel in?

Het loopt nog geen storm bij het pas geopende restaurant op Palmera. De families Van Berkel en De Weijer wachten op klanten, terwijl er bij Tambor van alles aan de hand is. Makelaardij Molenaar wordt opgericht en de bomenhandel gaat eindelijk van start. De familie Beerens draait de rollen een dagje om. Jessica haalt de werkmannen op en Jasper doet de kinderen. Een nieuwe rolverdeling waar Jessica van geniet, maar Jasper zijn bedenkingen bij heeft. En Maaike moet afscheid nemen van haar twee zwerfhonden Rakker en Freddy.

Deze uitzending bekijken

Helemaal Het Einde!

Helemaal Het Einde!: Moeder van Maaike vast op het toilet

Het restaurant op Palmera gaat eindelijk open. Gek genoeg zijn de Beerens en Molenaars niet uitgenodigd op het grote openingsfeest. Dit terwijl normaal gesproken alle families aanwezig zijn als er ergens iets te vieren valt. Voor de gasten binnenstromen, geven Bart en Maaike de Van Berkels nog een spoedcursus in de keuken. Zij hebben geen enkele horecaervaring en vooral Matthijs is geen culinair wonder. Jasper ziet na vijf maanden eindelijk zijn ouders weer.

Deze uitzending bekijken

Helemaal Het Einde!

Helemaal Het Einde!: Britt en Floor zijn jarig!

De moeder van Maaike komt op bezoek en dat zorgt voor een hoop reuring op Palmera. Jip gaat naar de dierenarts om gecastreerd te worden. De tweeling wil precies weten hoe dat in zijn werk gaat, en hoe dat dan bij papa is gegaan. De families De Weijer en Van Berkel hebben eindelijk de bar af. Maar ook bij de Beerens schiet het al op. Het dak van de bar gaat erop en er komen kunstenaars om de containers te schilderen. En Maaike ontfermt zich over een hondje dat meer dood dan levend is gevonden op hun land.

Deze uitzending bekijken

Helemaal Het Einde!

Helemaal Het Einde!: Bart en Maaike zetten zich in voor de voedselbank

Jasper gaat op zoek naar een regisseur die een videoclip kan maken voor het liedje dat hij op Kaapverdië heeft opgenomen. Maaike en Bart gaan aan de slag voor de lokale voedselbank, en dat maakt diepe indruk op de familie De Weijer. De firma Tambor graaft zonder plan een zwembad midden op het land en Jessica en Fleur krijgen een baristacursus. De dames hebben meer oog voor de knappe instructeurs dan voor de espressomachine.

Deze uitzending bekijken

Helemaal Het Einde!

Helemaal Het Einde!: Families op bezoek bij de buren van Casa Tambor

Jessica is jarig en dat wordt gevierd met een Kaapverdische traditie én met frikandellen speciaal voor iedereen. De families De Weijer en Van Berkel werken keihard om hun restaurant zo snel mogelijk te openen. Jasper ergert zich dood aan Ocke, die de leiding heeft over de bouw van de bar en dat op zijn geheel eigen wijze vormgeeft. En de families van Residencia Palmera nemen een kijkje bij de concurrentie, omdat Ocke een housewarming geeft.

Deze uitzending bekijken

Helemaal Het Einde!

Helemaal Het Einde!: Ocke en Fleur trots op hun wooncontainer

Er heerst een vervelende griep op het eiland, waardoor de kinderen Van Berkel thuisblijven van school en Marieke aan de tent gekluisterd is. Maaike is ook geveld door het virus en kan de hele week niet meehelpen op het vakantiepark in aanbouw. En dus is de opening van het restaurant op Residencia Palmera in gevaar. Jasper zit er na vier weken keihard werken helemaal doorheen en Ocke en Fleur verlaten de tent om in het containerhuis van hun dromen te gaan wonen.

Deze uitzending bekijken

Helemaal Het Einde!

Helemaal Het Einde!: Eerste gasten voor familie de Weijer

Fleur en Ocke maken zich samen met een binnenhuisarchitect druk om de inrichting van hun chique wooncontainer. De familie De Wijer legt de bouw van hun woonhuis stil vanwege geldproblemen. Jasper treedt met een Nederlandse muzikante op in de Ierse pub in Mindelo. De Molenaars en de Beerens maken promotie voor hun vakantieparadijs in wording, en Maaike en Bart ontvangen de eerste betalende gasten uit Nederland.

Deze uitzending bekijken

Helemaal Het Einde!

Helemaal Het Einde!: Palmera vanuit de lucht!

Jasper heeft een emotioneel weerzien met zijn broer, Huub. Hij is lasser en komt een weekje naar Kaapverdië om Jasper en Jessica te helpen met het ombouwen van de container naar een woonhuis. Bart en Maaike worden uitgenodigd voor een feestje, maar dat is een ander soort fuif dan ze gewend zijn in Nederland. En Ocke baalt van zijn werk als opzichter als zijn personeel zich niet aan de afspraken houdt.

Deze uitzending bekijken

Helemaal Het Einde!

Helemaal Het Einde!: Fleur en Jessica gecharmeerd van Kaapverdiaanse mannen

Jasper gaat sporten op het dak van zijn Kaapverdische vriend en werkt samen met de bouwvakkers keihard om het vakantiepark af te krijgen. Fleur en Ocke bemoeien zich er van een afstand mee als opzichter en manager van de bouw. Daarbij letten ze er wel op dat ze geen vieze kleren krijgen. De familie Van Berkel krijgt alweer vrienden uit Nederland op bezoek en Bart en Maaike proberen tevergeefs de kippen aan de leg te krijgen.

Deze uitzending bekijken

Helemaal Het Einde!

Helemaal Het Einde!: Wie durft de kippen vast te houden?

Ocke en Jasper maken de straten van Mindelo onveilig en eindigen in een karaokebar. De tweeling Floor en Britt gaat op pad om brood te kopen, maar ze komen terug met pinda's en snoep. De families Van Berkel en Molenaar schaffen twee kippen aan en zes eieren die ze thuis willen laten uitbroeden. En Marieke heeft vreselijke heimwee naar haar thuiskerk in Nederland.

Deze uitzending bekijken

Helemaal Het Einde!

Helemaal Het Einde!: Maaike schittert op het carnavalsparade!

Maaike moet keihard trainen voor carnaval, maar vlak voor de parade gaat ze door haar rug. Voor de Brabantse Jasper dreigt het hele feest uit te lopen op een fiasco, omdat ze geen goede kaarten hebben om de parade te zien. De tweeling Britt en Floor wordt uit elkaar gezet op school, omdat ze te veel met elkaar keten en daardoor niet snel genoeg Portugees leren.

Deze uitzending bekijken

Helemaal Het Einde!

Helemaal Het Einde!: Alle families op verjaardagsfeestje Matthijs

De eerste olievaten worden bezorgd bij de familie Beerens en Molenaar. Maar vlak voordat ze beginnen met bouwen, neemt de aannemer ontslag. Ocke en Fleur adopteren een zwerfhond en Maaike en Bart maken zich druk om de aankleding van hun toekomstige wijnkelder. Matthijs van Berkel wordt deze week veertig. Hij krijgt van Marieke en de kinderen de verrassing van zijn leven!

Deze uitzending bekijken

Helemaal Het Einde!

Helemaal Het Einde!: Maaike is dolblij om terug te zijn

Maaike keert terug in de armen van Bart. Het eerste gedeelte van het huis is af, maar als de mannen haar trots het huis laten zien, is Maaike minder enthousiast dan verwacht. Jasper heeft songwriter William Araujo in de arm genomen om een hit te scoren. De familie Van Berkel bekommert zich om de eerste nieuwsgierige Nederlandse toeristen die een kijkje komen nemen op het land. En de Molenaars, die openen een bar!

Deze uitzending bekijken

Helemaal Het Einde!

Helemaal Het Einde!: Familie Beerens in mandinga parade

De samenwerking tussen Van Berkel en De Wijer verloopt op zijn zachtst gezegd moeizaam. Maaike gaat onverwachts naar Nederland wegens familieomstandigheden en moet Bart en Senna met pijn in haar hart alleen achterlaten. En Ocke en Fleur Molenaar gaan in volle vaart aan de slag met het idee om, samen met de familie Beerens, huisjes van olievaten te bouwen. Nu maar hopen dat ze hiervoor een vergunning krijgen!

Deze uitzending bekijken

Helemaal Het Einde!

Helemaal Het Einde!: Fleur en Jessica gaan samen sporten

De families ontvangen een pakket uit Nederland met daarin heel nuttige spullen voor op Kaapverdië, zoals naaldhakken en chocoladelikeur. De familie Van Berkel vindt hun nieuwe bestaan op Vale Verde zeer stressvol en gaat er even tussenuit. En de eerste container wordt na zeven weken eindelijk geleverd bij Beerens en Molenaar. Maar Ocke krijgt inspiratie waardoor het hele plan voor een resort van containers weer op de helling staat.

Deze uitzending bekijken

Helemaal Het Einde!

Helemaal Het Einde!: Met pup Jip naar de dierenarts

De familie De Weijer en de familie Van Berkel doen een voorzichtige poging tot een samenwerking. Ze komen tot de conclusie dat je beter zakenpartners kunt zijn dan vrienden. De Molenaars tikken eindelijk vier containers op de kop en de Beerens proberen zich voor te stellen hoe het is om daar straks echt in te wonen. De familie Van Berkel gaat op zoek naar een kerk waar ze zich thuis voelen.

Deze uitzending bekijken

Helemaal Het Einde!

Helemaal Het Einde!: De gezinnen genieten van Jaspers optreden

De familie De Weijer viert vakantie op buureiland Santa Antão, terwijl de lokale werklui doorwerken aan hun woonhuis. Bij de families Beerens en Molenaar gaat de jacht op containers gewoon door, ondanks de twijfels van Jasper. De Van Berkels lopen nog een beetje met de ziel onder de arm, aangezien er nog geen concrete plannen zijn voor hun stuk land. Maar gelukkig kan vader Matthijs wel al aan de slag met zijn nieuwe bedrijfsplan. Geld verdienen met fotografie.

Deze uitzending bekijken

Helemaal Het Einde!

Helemaal Het Einde!: Het is zover: er is koud bier!

De families Beerens en Molenaar kopen een koelkast in de hoop dat hun badhuis kan worden aangesloten op het elektriciteitsnetwerk. Fleur en Ocke gaan op jacht naar containers voor het gezamenlijke vakantiepark, ondanks twijfel bij Jasper. Bij de familie Van Berkel bedenkt vader Matthijs het plan geld te verdienen met de verkoop van gesigneerde foto's. En bij familie De Weijer komt Bart tot de conclusie dat het verbouwen van de oude varkensstal gedoemd is te mislukken.

Deze uitzending bekijken

Helemaal Het Einde!

Helemaal Het Einde!: Jasper heeft het rijk alleen!

Bij de familie Beerens twijfelt vader Jasper aan het plan om met zijn buren een vakantiepark vol zeecontainers te beginnen. Maar de familie Molenaar wil juist meer samendoen en komt daarom weer met een nieuw idee. Bij de familie De Weijer begint vader Bart zonder vergunning aan de verbouwing van het oude huis op zijn land. En de familie Van Berkel komt aan op Saô Vicente, waar de kinderen zich een ongeluk schrikken na het zien van een Afrikaanse sprinkhaan.

Deze uitzending bekijken

Helemaal Het Einde!

Helemaal Het Einde!: Senna's eerste schooldag!

Fleur en Ocke komen op het idee een zeecontainer om te bouwen tot huis. Daarna vatten ze zelfs het plan op om samen met de buren een heel vakantiepark vol containers te beginnen. Bij de familie Beerens maakt Jasper zich druk om de borg van zijn huurauto die flinke lakschade heeft opgelopen. Familie De Weijer ontvangt de stiefmoeder van Maaike om samen de sterfdag van haar vader te herdenken. En het vierde gezin wordt voorgesteld.

Deze uitzending bekijken

Helemaal Het Einde!

Helemaal Het Einde!: Tegenvaller met de watertank

Familie De Weijer heeft het plan opgevat om van een oude varkensstal een paar vakantiehuisjes te maken. En de families Beerens en Molenaar gaan aan de slag met de bouw van een gezamenlijk badhuis, dat aanvankelijk zeer voorspoedig verloopt. Maar als de tank wordt gevuld met 5000 liter water. blijkt al het werk voor niets te zijn geweest.

Deze uitzending bekijken

Helemaal Het Einde!

Helemaal Het Einde!: De 3 families verkennen het stuk grond

Dit keer gaan niet drie, maar vier nieuwe gezinnen het avontuur van hun leven aan. De families Molenaar, De Weijer en Beerens laten alles in Nederland achter zich om hun ultieme droom waar te maken in Kaapverdië. Het vierde gezin arriveert later, omdat zij iets meer tijd nodig hebben om hun werkzaamheden in Nederland af te ronden. Wie dit zijn en hoe dit gezin is samengesteld, wordt later bekendgemaakt.

Deze uitzending bekijken

Helemaal Het Einde!

Helemaal Het Einde!: Emotioneel eindfeest familie van Kooij

Alle gezinnen worden uitgenodigd voor een groot eindfeest maar het is nog maar de vraag of iedereen komt opdagen... En alle families staan voor dé beslissing: blijven ze definitief aan de andere kant van de wereld, óf gaan ze terug naar Nederland en eindigt het avontuur na dit ene jaar?

Deze uitzending bekijken

Helemaal Het Einde!

Helemaal Het Einde!: Een gast met een bijzonder cadeau

De familie Pos verplaatst zich per waterfiets. Bij de familie Van Wichen is er genoeg verdiend met de stroopwafelbusiness om een bedrag aan het goede doel te schenken. En de Van Kooijs maken hun huis op La Sirena klaar voor een gast. Karel en An bouwen ondertussen gestaag door aan hun Huis met Open Armen, waarbij ze ook afscheid moeten nemen van een aantal vrijwilligers.

Deze uitzending bekijken

Helemaal Het Einde!

Helemaal Het Einde!: Tygo denkt aan zijn broer die ziek thuis is

De familie Van Wichen verkoopt hun halve inboedel op de markt in Pichilemu. Bij de familie Pos is Bjorn ziek en zorgt Tygo voor wat afleiding. De familie Kooij is nog steeds op vakantie, terwijl Pablo en Hernan zich bekommeren om de yogaschool. En Karel en An voelen zich steeds meer verbonden met hun vrijwilligers door een zogenaamde sharingsessie.

Deze uitzending bekijken


De website Nederland.TV maakt gebruik van cookies. Meer informatie daarover kun je vinden op onze Cookie Verklaring. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies.