True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

Helemaal Het Einde! - Alle afleveringen

Helemaal Het Einde!

Helemaal Het Einde!: Paarden in de achtertuin!

Te zien is hoe de gezinnen zich voorbereiden op de start van het schoolseizoen. De familie Pos verandert van school, omdat de kinderen van Astrid en Addy naar dezelfde basisschool gaan. Terwijl bij de familie Van Kooij het yogaresort al enige vorm krijgt, verhuizen de Posjes naar hun nieuwe huis. Iets waar de familie Van Wichen voorlopig alleen nog maar van durft te dromen.

Deze uitzending bekijken

Helemaal Het Einde!

Helemaal Het Einde!: De yogafamlie heeft al een inkomen!

Te zien is hoe van alle gezinnen de familie Van Kooij als enige geld verdient dankzij de yogalessen van Jeroen. Bij de familie Pos is de stemming opperbest, omdat een beslissende stap wordt gezet in de oprichting van hun bedrijf. En bij de familie Van Wichen werkt Addy zich uit de naad om de camping open te krijgen. Maar tijdens een bezoek aan het gemeentehuis krijgt hij slecht nieuws.

Deze uitzending bekijken

Helemaal Het Einde!

Helemaal Het Einde!: "Het zijn gewoon een stel gekken!"

Alle families maken grote stappen. Zo komt de opening van camping The Orange Waffle nu wel heel dichtbij. De familie Pos heeft een afspraak met iemand die ze enorm goed op weg helpt in de Posch-wijnhandel. Het huis van de familie Van Kooij wordt bezorgd. En dat is precies wat de twijfelende Linda en Jeroen nodig hebben na een periode van onzekerheid.

Deze uitzending bekijken

Helemaal Het Einde!

Helemaal Het Einde!: "Ik hoef geen pannenkoeken op m'n dak"

Te zien is hoe de familie Van Wichen een knaloranje pick-uptruck koopt en tevens een nieuwe naam bedenkt voor de camping. Ook wordt duidelijk hoe het pluimveedrama voor de familie Van Kooij een nieuw dieptepunt bereikt als de vos opnieuw toeslaat. Bijna alle kippen en eenden worden te grazen genomen. De familie Pos viert een feestje, nadat hun huis als eerste is opgeleverd.

Deze uitzending bekijken

Helemaal Het Einde!

Helemaal Het Einde!: Hilarische verspreking bij de kapper

De families Van Wichen en Van Kooij voeren een evacuatieoefening uit zonder de familie Pos, met wie ze nog altijd zijn gebrouilleerd. Kleine Tygo wordt uit het ziekenhuis ontslagen, terwijl zijn vader een reuzenstap zet bij de ontwikkeling van het Pos-landgoed. En tijdens hun eerste surfles lijkt er iets moois te bloeien tussen Dean van Kooij en Eva van Wichen.

Deze uitzending bekijken

Helemaal Het Einde!

Helemaal Het Einde!: Het gaat niet goed met de kleine Tygo

De familie Pos krijgt de schrik van hun leven als de kleine Tygo met een longontsteking wordt opgenomen in het ziekenhuis. Bij de familie Van Kooij is zoon Dean een stuk beter af. Zijn droom komt uit als hij zijn eerste surfboard krijgt. En de familie Van Wichen komt erachter dat stroopwafels maken in Chili niet eenvoudig is. Want waar haal je de stroop vandaan?

Deze uitzending bekijken

Helemaal Het Einde!

Helemaal Het Einde!: Addy is terug!

Te zien is hoe de familie Pos een kist uit Nederland in ontvangst neemt in de haven van San Antonio. Bij de familie Van Kooij is vader Jeroen in tranen, omdat hij moeite heeft met het wennen aan de omstandigheden. De familie Van Wichen is weer compleet als Addy terugkomt uit Nederland. Maar in de tussentijd heeft zijn vrouw niet stilgezeten.

Deze uitzending bekijken

Helemaal Het Einde!

Helemaal Het Einde!: "Bij ons is mama de baas"

Astrid houdt zich alleen staande op de toekomstige camping Ollanda, omdat Addy werkzaamheden heeft in Nederland. De familie Pos legt de eerste contacten in de Chileense wijnwereld en wordt gelijk uitgenodigd op een belangrijk barbecuefeest. Bij de familie Van Kooij krijgt Jeroen een teleurstelling te verwerken. Ze besluiten toch niet een yurt te bouwen, maar een gewoon houten huis.

Deze uitzending bekijken

Helemaal Het Einde!

Helemaal Het Einde!: Tegenslag bij de Van Wichens

De familie Van Wichen ontmoet een Nederlandse hoteleigenaar die moeder Astrid en dochter Julia een baan aanbiedt. Ondertussen rijden de vrachtwagens af en aan bij de familie Pos om de oprijlaan naar hun nieuwe huis aan te leggen. Bij de familie Van Kooij krijgt Linda, geheel tegen de verwachting in, last van heimwee.

Deze uitzending bekijken

Helemaal Het Einde!

Helemaal Het Einde!: Bjorn wil dolgraag een stroopwafel

De ontwikkeling bij de familie Van Kooij gaat razendsnel met de opening van hun kippenhok. De familie Pos gaat op werkbezoek bij een wijnboerderij, als eerste stap op weg naar een gouden toekomst in de wijnexport. En Julia van Wichen is eenzaam, omdat ze zich te oud vindt om met de rest van de kinderen te spelen. Tot ze een aanbod krijgt waar ze blij van wordt.

Deze uitzending bekijken

Helemaal Het Einde!

Helemaal Het Einde!: De Posjes gaan op stap

De familie Kooij viert de verjaardag van Dean, die veertien wordt. De familie Pos gaat als een speer en bestelt een spiksplinternieuw houten huis op internet. Addy en Astrid besluiten na lang twijfelen een camping te beginnen. Of dat het meest ideale plan is om hun vier kinderen een toekomst te bieden in Chili, daar is het stel nog niet helemaal over uit.

Deze uitzending bekijken

Helemaal Het Einde!

Helemaal Het Einde!: Addy heeft een douche gemaakt

Te zien is dat de familie Pos voor veel geld hun primitieve badhuisje laat verbouwen. Bij de familie Kooij begint het eerste beetje heimwee op te spelen, omdat dochter Jana haar oma mist. En vader Van Wichen levert een voortdurende strijd tegen insecten die zijn dochters de stuipen op het lijf jagen. Langzaam bekruipt sommige landverhuizers het gevoel niet helemaal goed terecht te zijn gekomen.

Deze uitzending bekijken

Helemaal Het Einde!

Helemaal Het Einde!: Drie families gaan op avontuur in Chili!

Er wordt kennisgemaakt met de Nederlandse gezinnen die huis en haard achterlaten om in het Zuid-Amerikaanse Chili een nieuw leven op te bouwen.

Deze uitzending bekijken