True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

Dr. Bull - Alle afleveringen

Dr. Bull

Dr. Bull

Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte in elkaar zitten. Gesteund door een team van uiteenlopende experts, bereidt hij in detail de beste strategie voor zijn cliënt voor. Een jonge man denkt dat hij is gehersenspoeld door een sekte in een spiritueel centrum om zijn vader te vermoorden. Danny en Chunk gaan undercover naar het centrum om de dader op te sporen.

Deze uitzending bekijken

Dr. Bull

Dr. Bull

Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte in elkaar zitten. Gesteund door een team van uiteenlopende experts, bereidt hij in detail de beste strategie voor zijn cliënt voor. Bull helpt Jules Caffrey bij de zaak van de moord op zijn verloofde. Jules is een hoogwaardige advocaat en hij kan zichzelf goed verdedigen.

Deze uitzending bekijken

Dr. Bull

Dr. Bull

Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte in elkaar zitten. Gesteund door een team van uiteenlopende experts, bereidt hij in detail de beste strategie voor zijn cliënt voor. De band tussen Bull en Chuck wordt op de proef gesteld wanneer Bull de hoofdverdachte van een moord op Chucks mentor helpt.

Deze uitzending bekijken

Dr. Bull

Dr. Bull

Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte in elkaar zitten. Gesteund door een team van uiteenlopende experts, bereidt hij in detail de beste strategie voor zijn cliënt voor. Dr. Bull dreigt zijn bedrijf te verliezen als ze de zaak niet winnen van een corrupte bank. Benny wordt afgeleid door de aantrekkingskracht van een cliënt.

Deze uitzending bekijken