True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

Dr. Bull - Alle afleveringen

Dr. Bull

Dr. Bull Bull

Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte in elkaar zitten. Gesteund door een team van uiteenlopende experts, bereidt hij in detail de beste strategie voor zijn cliënt voor. Bull reist met het team af naar Miami om mee te werken aan een zaak die over medicijnen gaan. Er staan hierdoor levens op het spel.

Deze uitzending bekijken

Dr. Bull

Dr. Bull

Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte in elkaar zitten. Gesteund door een team van uiteenlopende experts, bereidt hij in detail de beste strategie voor zijn cliënt voor. Tijdens de eerste drie zaken werkt Bull samen met J.P. Nunnelly om haar terug te betalen voor het verdedigen van zijn broer. Echter zijn ze het niet met elkaar eens over een klant. Het bedrijf strijdt tegen de FBI om privacy over klantenbestanden te behouden.

Deze uitzending bekijken

Dr. Bull

Dr. Bull

Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte in elkaar zitten. Gesteund door een team van uiteenlopende experts, bereidt hij in detail de beste strategie voor zijn cliënt voor.

Deze uitzending bekijken