True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  

De wereld draait door - Alle afleveringen

De wereld draait door

De wereld draait door

Afgelopen weekend werden de laatste wereldbekerwedstrijden voor de Olympische Spelen gereden. Conclusie: de Nederlandse schaatsers zouden het wel eens heel moeilijk kunnen gaan krijgen in Pyeongchang. Aan tafel: Mark Tuitert en Erben Wennemars. * Wie is toch die 'Gewone Nederlander'? Vaak aangehaald in de media en de politiek, maar door niemand precies gedefinieerd. Reden voor NRC Handelsblad om die Nederlanders in kaart te brengen in een special. Frans Bauer werd hierin bestempeld tot het prototype van 'De Gewone Nederlander'. * Het oeuvre van de legendarische Groningse muzikant Ede Staal is niet beschikbaar op Spotify. Daar wil zijn zoon Jasper Staal verandering in brengen. Hij is te gast met acteur Marcel Hensema, die ook een lied van Staal zal zingen. * Lamyae Aharouay is tafeldame.

Deze uitzending bekijken

De wereld draait door

De wereld draait door

Engeland is in de ban van 'The Robin: a biography', een biografie over het roodborstje. De Britse natuurkenner Stephen Moss schreef het boek, hij is onder andere deskundig op het gebied van Britse wilde dieren, vogels en klimaatverandering. Aan tafel: vogelkenner Hans Dorrestijn en Volkskrant-columnist Jean-Pierre Geelen. * In 1995 vertolkte acteur, zanger en danser Willem Nijholt de rol van zijn grote inspiratiebron Cole Porter in de musical 'You're The Top'. In 2018 is de musical opnieuw in de theaters te zien, deze keer vertolkt Paul Groot de Amerikaanse componist. Te gast zijn Willem Nijholt en Paul Groot, die ook 'Everytime we say goodbye' zingt, onder begeleiding van het Jazz Orchestra of the Concertgebouw. * Marc-Marie Huijbregts is de sidekick van Matthijs, de Partizanen zijn er en er is muziek van de Jazz Orchestra of the Concertgebouw met Madeleine Peyroux!

Deze uitzending bekijken

De wereld draait door

De wereld draait door

Donald Trump heeft Jeruzalem erkend als hoofdstad van Israël. Wat zijn de beweegredenen van Trump? En wat zijn de gevolgen? Aan tafel: Beatrice de Graaf. * 2017 was weer een goed jaar voor Dafne Schippers. Op het WK atletiek in Londen prolongeerde ze haar kampioenstitel op de 200 meter en won ze brons op de 100 meter. Wat zijn de doelen voor het aanstaande jaar? * Onze eigen country-ster Ilse DeLange heeft groots nieuws! * Erik Dijkstra is de sidekick van Matthijs en we hebben de primeur van het officiële anthem van 3FM Serious Request, gemaakt door rapduo Rico & Sticks.

Deze uitzending bekijken

De wereld draait door

De wereld draait door

Een speciale uitzending die gaat over de stand van Nederland. Het idee is ontstaan door het boek 'New York Boek' (oktober, 2017) van illustrator Joost Swarte. Een verzameling van de tekeningen die hij sinds 1996 maakte voor het tijdschrift The New Yorker. In dit boek staat een tekening die gebruikt werd bij een artikel getiteld 'The Dutch Model' van journalist Jane Kramer. Het artikel gaat over de stand van Nederland in 2006, vier jaar na de moord op Pim Fortuyn en twee jaar na de moord op Theo van Gogh. De New Yorker ging op zoek naar antwoorden op de vraag: Hoe kon het ooit zo tolerante Nederland veranderen in een multi-cultureel drama? Joost maakte daarbij een tekening. En die tekening is het uitgangspunt van vanavond. Een gesprek over de stand van Nederland nu, 11 jaar later, met tekenaar Joost Swarte, Özcan Akyol, Barbara Baarsma, Bas Heijne, Sywert van Lienden en tafelheer Paul Witteman.

Deze uitzending bekijken

De wereld draait door

De wereld draait door

Floortje Dessing is net terug uit Jemen. Wegens oorlogsgeweld moest ze daar noodgedwongen een aantal angstige dagen en nachten in een schuilkelder doorbrengen, maar kon het land uiteindelijk veilig verlaten. * Een jaar geleden hield Jan Terlouw in DWDD zijn inmiddels beroemde pleidooi 'Touwtje uit de brievenbus'. We blikken met hem terug op een bewogen jaar. * Zal het IOC besluiten om Rusland niet toe te laten op de komende Winterspelen wegens dopinggebruik? Om 19:30 zal het comité het antwoord geven in een persconferentie. Aan tafel: Jillert Anema en Mark Tuitert. * Tafeldame is Dieuwertje Blok.

Deze uitzending bekijken

De wereld draait door

De wereld draait door

Dieudonnee Ostiana was meerdere keren te gast om te vertellen over de situatie in Sint-Maarten na orkaan Irma. Vanavond een update. * De Netflix-serie 'The Crown' heeft een vervolg gekregen! De met drie Emmy's en drie Golden Globes onderscheiden Netflix-serie over het leven van Queen Elizabeth is vanaf vrijdag te zien. Herman Pleij mocht het tweede seizoen al bekijken en is onder de indruk. * - Bij veel Nederlanders is zanger Tino Martin nog onbekend, maar hij zit al bijna tien jaar in het vak en wist al meerdere grote zalen in Nederland uitverkocht te krijgen. In januari 2018 staat Martin in Carré en in juni wil hij voor een tweede keer een concert geven in de Ziggo Dome. Vanavond is hij te gast in de DWDD-studio. * Romana Vrede is de sidekick van Matthijs.

Deze uitzending bekijken

De wereld draait door

De wereld draait door

De maand november is afgelopen, dus blikken we terug op de mediagebeurtenissen van die maand. De TV Draait Door is een compilatie met de beste fragmenten van de maand. * Jan Slagter viert met Omroep Max kijkcijferhit na kijkcijferhit. * Eva Jinek ontmoette in aflevering twee van 'De Verenigde Staten van Eva' een bijzonder man: John Rosenow, melkveehouder uit Wisconsin. * Paulien Cornelisse is groot fan van de serie 'The Handmaid's Tale', die zeer goed werd ontvangen door de internationale pers. * Huisband Roxeanne Hazes geeft muzikaal commentaar op de onderwerpen. * Ht is vrijdag, dus Marc-Marie Huijbregts is tafelheer.

Deze uitzending bekijken

De wereld draait door

De wereld draait door

De Amerikaanse president Trump heeft woensdagochtend vroeg een serie van drie anti-moslimvideo's geretweet van Jayda Fransen, voorvrouw van de Britse extreem-rechtse groepering Britain First. Theresa May reageerde fel op de tweet van Trump waardoor een diplomatieke rel is ontstaan. Aan tafel Danny Ghosen, hij sprak met Jayda Fransen voor zijn nieuwe tv-serie 'Danny Demonstreert', en Eelco Bosch van Rosenthal. * In zijn derde college vanuit de Gashouder in Amsterdam laat bioloog Freek Vonk ons vrijdag 1 december zien hoe dieren de wereld waarnemen. DWDD University presenteert: 'Superzintuigen'. Vanavond geeft hij een voorproefje op het college. * De Ierse rockband U2 brengt na drie jaar weer een nieuw album uit. De nieuwe cd heet Songs of Experience en is de opvolger van Songs of Innocence uit 2014. In de studio U2-fan Gert-Jan Segers, in het dagelijks leven fractievoorzitter van de Christenunie. En de politicus neemt vanavond zijn dochter mee, die ook fan is. * Vanavond is Özcan Akyol de sidekick van Matthijs.

Deze uitzending bekijken

De wereld draait door

De wereld draait door

Liveprogramma vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media.

Deze uitzending bekijken

De wereld draait door

De wereld draait door

We kiezen weer een 'Boek van de Maand' met Maartje Kroonen, Manda Heddema, Brecht Russchen en Arno Koek. * Gisteren verscheen de longlist van de BBC Sound Of 2018. We blikken vooruit op het aankomende muziekjaar met Eva Koreman. Tegelijkertijd blikken we terug op 25 jaar New Cool Collective met de bandleden van de legendarische jazz-formatie. * Antoinnette Scheulderman is tafeldame.

Deze uitzending bekijken

De wereld draait door

De wereld draait door

De debuutroman van Griet op de Beeck 'Vele hemels boven de zevende' is verfilmd. Jan Matthys regisseerde de film en Spinvis maakte de soundtrack. Zij zitten aan tafel met Griet, die zelf het filmscenario schreef. Uiteraard bespreken we ook met haar hoe zij de afgelopen maanden heeft beleefd, sinds zij in DWDD vertelde te zijn misbruikt door haar vader. * Zaterdag kwam kabinet Balkenende IV (2007-2010) na lange tijd weer bij elkaar voor een reünie. André Rouvoet plaatste een foto van het geheel op LinkedIn. En dat levert voer op voor Dolf Jansen. * Vandaag debuteert handbal-keepster Tess Wester als tafeldame.

Deze uitzending bekijken

De wereld draait door

De wereld draait door

De Duitse zender ARD biedt excuses wegens seksistische beelden in de talkshow van Anne Will. Aan tafel: Jeroen Wollaars. * Welhaast de meest prestigieuze 'Persoon van het Jaar'-verkiezing: 'TIME's Person of the Year'. Op 6 december wordt bekend wie dit jaar als winnaar uit de bus komt. Wij nemen alvast een voorschotje met nieuwslezers Simone Weimans, Amber Brantsen en Winfried Baijens. * In 2002 verscheen de roman 'Familieziek' van Adriaan van Dis. In het boek staat een uit Indonesië afkomstig gezin centraal. De roman is nu bewerkt tot beeldverhaal door striptekenaar en illustrator Peter van Dongen. * Regisseur Adil el Arbi bespreekt de documentaire 'Spielberg', die natuurlijk gaat over regisseur Steven Spielberg. El Arbi werd door Time Magazine de 'Spielberg van Molenbeek' genoemd. * Het is vrijdag, dus Marc-Marie is de sidekick van Matthijs! Muziek is er van Alain Clark.

Deze uitzending bekijken

De wereld draait door

De wereld draait door

Fotograaf Pete Souza bracht onlangs het boek 'Obama, een intiem portret' uit met prachtige foto's van de voormalige president. In de studio: Eelco Bosch van Rosenthal. * Morgen, vrijdag 24 november, neemt professor Dijkgraaf ons voor de zevende keer mee naar de wereld van de wis- en natuurkunde. In een livecollege legt hij ons dit keer één van de belangrijkste principes uit over de wereld waarin we leven: symmetrie. * Het is 25 jaar geleden dat zanger René Klijn in het tv-programma 'Schreeuw van de Leeuw' met presentator Paul de Leeuw een memorabel en openhartig gesprek had over de ziekte Aids. Tot slot zong René het nummer 'Mister Blue'. Het gesprek maakte veel los en Klijn kreeg veel steunbetuigingen uit het hele land. Het liedje werd een dikke hit in 1993. Niet lang daarna overleed René Klijn. Aan tafel: Paul de Leeuw, ook tafelheer, toenmalig regisseur Rinus Spoor én toenmalige redacteuren Cornald Maas, Michiel van Erp en Nelleke van der Drift.

Deze uitzending bekijken

De wereld draait door

De wereld draait door

Leila Prnjavorac vluchtte in 1993 samen met haar ouders en broertje voor het Bosnisch-Servische leger. Het gezin vluchtte naar Nederland. Vandaag werd Ratko Mladic (74) door het Joegoslaviëtribunaal veroordeeld tot levenslang. De oud-legerleider van de Bosnische Serviërs werd schuldig bevonden aan genocide en misdaden tegen de menselijkheid. We kijken terug met Leila Prnjavorac. * Tot vanavond kan er nog gestemd worden op de NS Publieksprijs, oftewel het boek van het jaar volgens het Nederlands publiek. De winnaar zal vanavond in de uitzending worden bekendgemaakt. Genomineerde boeken zijn: De levens van Jan Six van Geert Mak * De Wereld volgens Gijp van Michel van Egmond * Huidpijn van Saskia Noort * Johan Cruijff, mijn verhaal, van Jaap de Groot * Judas van Astrid Holleeder * Thomas Dekker - mijn gevecht, van Thijs Zonneveld. * Tom Egbers is tafelheer. Zoals elke woensdag een gedicht van huisdichter Nico Dijkshoorn. En muziek is er van Nits.

Deze uitzending bekijken

De wereld draait door

De wereld draait door

De Boterhamshow is een nieuw educatief ontbijtprogramma voor kinderen vanaf zes jaar én hun ouders. Een soort kruising tussen De Muppet Show en DWDD, met poppen dus! Aan tafel de makers, regisseur David Grifhorst, en tekstschrijvers Ronald Snijders en Pieter Derks. * De documentaire Pilotenmasker volgt acht kinderen op de afdeling kinderoncologie van het Prinses Máxima Ziekenhuis in Utrecht. Aan tafel de maker van de documentaire Simonka de Jong en drie ouders van kinderen uit de film. * Muziek is er van Sue the Night, tafeldame is Evi Hanssen.

Deze uitzending bekijken

De wereld draait door

De wereld draait door

Een DWDD-special! Een jaar geleden maakten we een hele uitzending over het muziekjaar 1966, deze keer gaan we naar het volgende decennium, naar 1977 om precies te zijn. Punk en disco maakten furore. Fleetwood Mac, Bob Marley, David Bowie en Kraftwerk maakten platen die het verloop van de muziekhistorie bepaalden. We bespreken het muziekjaar en spelen uiteraard veel livemuziek. Aan tafel: Ruben Block, Jacqueline Govaert, Spike, Rikki Borgelt, Kenny B en Giovanca.

Deze uitzending bekijken

De wereld draait door

De wereld draait door

Proberen de Russen de westerse democratieën te ondermijnen met nep-nieuws en destabiliseringscampagnes? We vragen het Moscow Times-oprichter Derk Sauer en Eva Hartog, hoofdredacteur van die krant. * Schrijver/kunstenaar Jan Cremer bespreekt vanavond zijn nieuwe boek 'Sirenen'; het dramatische liefdesverhaal tussen Cremer en topmannequin Loesje Hamel. * Lyrische recensies in onder meer The Guardian en The New York Times voor het toneelstuk 'Network' van Ivo van Hove, nu te zien in The National Theatre in Londen. * Het is vrijdag, dus Marc-Marie is de sidekick van Matthijs. En weer een sketch van onze huiscomedians De Partizanen! Muziek is er van Amerikaanse basgitarist, producer en zanger Thundercat.

Deze uitzending bekijken

De wereld draait door

De wereld draait door

Mitch Henriquez kwam in 2015 om het leven nadat hij zeer hardhandig was gearresteerd. Het proces tegen de agenten die betrokken waren bij diens dood kwam vandaag tot een opzienbarend eind; Richard Korver, advocaat van de moeder en twee zussen van Henriquez, zegde het vertrouwen in de rechtsgang op. Aan tafel: Richard Korver. * Voor de vijfde keer organiseert het 'instituut voor de Nederlandse taal' de jaarlijkse 'Weg met dat woord'-verkiezing, inmiddels ook een traditie in DWDD. Wij vragen deze keer nieuwe Tweede Kamerleden welk woord volgens hen resoluut uit het Nederlands moet verdwijnen. Aan tafel o.a.: Gijs van Dijk (PvdA), Rens Raemakers (D66), Anne Kuik (CDA) en Peter Kwint (SP). * Willem Wilmink is dit seizoen prominent aanwezig in onze uitzendingen. Vandaag richten we ons op zijn grote bijdrage aan de Nederlandse kindertelevisie, waaronder 'Het Klokhuis' en 'De Film van Ome Willem'. We brengen het beroemde 'Deze vuist op deze vuist', ook van Wilminks hand, vanavond groots met Edwin Rutten, Het Nieuw Amsterdams Kinderkoor, Cyril Directie en De Raad van Toezicht. * Fidan Ekiz is de tafeldame.

Deze uitzending bekijken

De wereld draait door

De wereld draait door

Aan ontwerper Daan Roosegaarde is twee en een half jaar geleden gevraagd een bijdrage te leveren aan het versterken van de iconische waarde van de Afsluitdijk. Dit werd het project Icoon Afsluitdijk. Hij heeft er meer dan 30 maanden aan gewerkt, maar morgen opent dan eindelijk zijn project. * De natuurfilm 'Wild' van Luc Enting, laat de schoonheid van de Veluwe zien. We volgen in deze film de vos, het edelhert en het wilde zwijn gedurende de vier jaargetijden. De voice-over is ingesproken door André van Duin. Luc en André zijn te gast. * Nico Dijkshoorn dicht en tafelheer is Akwasi.

Deze uitzending bekijken

De wereld draait door

De wereld draait door

Kunsthistoricus Wim Pijbes over het schilderij Salvator Mundi van Da Vinci dat morgen naar schatting voor ruim 100 miljoen dollar onder de hamer gaat bij veilinghuis Christie's in New York. Het is waarschijnlijk het laatste schilderij van Da Vinci dat in particuliere handen is. * Edward Enninful is een Britse modestylist die sinds kort de eerste mannelijke hoofdredacteur van het Britse Vogue-magazine is. Aan tafel hierover zitten mode-ontwerpster Marga Weimans en actrice Romana Vrede. * De imposante carrière van de legendarische Johan Neeskens kent iedere voetballiefhebber. Het boek 'Johan Neeskens, Wereldvoetballer' biedt een uitgebreid overzicht van zijn verrichtingen. Aan tafel Johan Neeskens, Sjaak Swart en Arnold Mühren. * Muziek is er vanavond van jazz-zangeres Fay Claassen. * Jan Mulder is de side-kick van Matthijs.

Deze uitzending bekijken

De wereld draait door

De wereld draait door

In het boek 'Mijn Amerika' verhaalt Mart Smeets over het land dat hem al decennia fascineert. * Een gloednieuwe editie van onze rubriek 'Het Groot Nederlands Songbook'. Deze keer: Jack Poels (Rowwen Hèze) en Ntjam Rosie. * Daphne Bunskoek is de sidekick van Matthijs.

Deze uitzending bekijken

De wereld draait door

De wereld draait door

Zanger/acteur Thomas Acda speelt de hoofdrol in de musical 'Fiddler On The Roof', die afgelopen weekend voor het eerst te zien was in het DeLaMar Theater in Amsterdam. * Vanavond zit snowboardster Bibian Mentel aan tafel. Ze streed meerdere malen tegen kanker, waar ze het boek 'Kut Kanker!' over schreef. * In het lijvige boek 'ZieZo' is een selectie uit het indrukwekkende oeuvre van illustrator Siegfried Woldhek verzameld. * Vanavond weer een sketch van onze huiscomedians De Partizanen. En het is vrijdag, dus Marc-Marie is de sidekick van Matthijs!

Deze uitzending bekijken

De wereld draait door

De wereld draait door

Waylon gaat namens Nederland naar het Eurovisie Songfestival! * Stephanie Afrifa zag de film 'Human Flow' van de wereldberoemde Chinese kunstenaar Ai Weiwei, die zij vorige maand nog interviewde. * Muziek is er van Typhoon & Amsterdam Sinfonietta. Tafeldame is Halina Reijn.

Deze uitzending bekijken

De wereld draait door

De wereld draait door

We blikken terug op één jaar Trump in het Witte Huis met Eelco Bosch van Rosenthal, Bas Heijne, Barbara Baarsma, Mathijs Bouman en Lodewijk Asscher. * Afgelopen zomer werd Derk Bolt, presentator van Spoorloos, samen met zijn cameraman Eugenio Follender, ontvoerd in El Tarra, Colombia. Over deze ervaring schreef Bolt het boek 'Ontvoerd'. Hij vertelt hierover. * Muziek is er van Cory Henry & The Funk Apostles. * Nico Dijkshoorn dicht en Özcan Akyol is tafelheer.

Deze uitzending bekijken

De wereld draait door

De wereld draait door

Job Gosschalk legt werkzaamheden neer wegens seksuele intimidatie. #MeToo in Nederland; één van de machtigste mannen in de Nederlandse film- en theaterwereld, Job Gosschalk, wordt vandaag door verschillende acteurs beschuldigd van seksuele intimidatie en machtsmisbruik. De Nieuwe Revu en De Telegraaf publiceerden de artikelen, Gosschalk heeft zijn werkzaamheden per direct neergelegd. Aan tafel: Jonathan Ursem, hoofdredacteur Nieuwe Revu en journalist Frank Waals, die de primeurs voor Revu en Telegraaf schreef. * In het driedelige tv-programma 'Mag ik je tieten zien?' spreken slachtoffers, daders en wetenschappers over het ongewild verspreiden van seksueel getinte beelden. Aan tafel presentatrice Tatum Dagelet en de 20-jarige Tyanny Concincion, die een zelfmoordpoging deed nadat naaktfoto's van haar ongewild online waren gezet. * Als Freek de Jonge een nieuwe voorstelling of een nieuw boek begint te schrijven, vertaalt hij liedjes die hij mooi vindt naar het Nederlands. Een soort gedachte-oefening om erin te komen. Op zijn nieuwe album 'Koffers' zijn 13 van deze prachtliedjes verzameld. Tafeldame is Dieuwertje Blok.

Deze uitzending bekijken

De wereld draait door

De wereld draait door

Sander Schimmelpenninck, hoofdredacteur van Quote, bespreek de 'Paradise Papers'. * Rob Jansen is een van de bekendste voetbalmakelaars van Nederland. Michel van Egmond tekende Jansens belevenissen op in het boek 'Deal'. Beide heren zitten aan tafel. * Voor het nieuwe seizoen van Volle Zalen zocht Cornald Maas cabaretier Harrie Jekkers op. Cornald en Harrie zijn te gast.

Deze uitzending bekijken

De wereld draait door

De wereld draait door

Voetballer Royston Drenthe had talent. Zoveel talent dat hij op zijn twintigste bij Real Madrid speelde. Maar hij heeft de belofte nooit waar kunnen maken. In februari 2017 stopte hij met profvoetbal, na een carrière van slechts tien jaar bij acht clubs uit vijf landen. Vandaag verscheen zijn sensationele biografie: 'Royston'. * Website De Speld is inmiddels dé plek voor satirisch nieuws. Al 10 jaar lang worden actuele maatschappelijke ontwikkelingen op de hak genomen. Aan tafel oprichters Jochem van den Berg en Melle van den Berg (geen familie). * Marc-Marie Huijbregts is vanavond tafelheer, muziek is er van Rob Dekay en de Partizanen zijn er.

Deze uitzending bekijken

De wereld draait door

De wereld draait door

Ernst Jansz, oprichter van Doe Maar, zit vijftig jaar in de muziek. Reden voor een cd met boek: 'De Neerkant'. Vernoemd naar het dorpje Neerkant in de Brabantse Peel, waar Ernst en zijn muziekvrienden van CCC Inc. in 1970 een commune begonnen. * Willem Vissers is sportjournalist, maar schrijft sinds januari 2017 een wekelijkse column over het reilen en zeilen van het gezin Vissers, met hun meervoudig gehandicapte zoon Samuel. Die columns zijn nu gebundeld in het boek 'Samuel. Kroniek van een ongewoon gezin'. * Muziek: Yuri Honing Acoustic Quartet. Tafelheer: Paul Witteman.

Deze uitzending bekijken

De wereld draait door

De wereld draait door

Premier Rutte presenteerde vanochtend in de Tweede Kamer de Regeringsverklaring. Hierin stelde hij het nieuwe kabinet voor en gaf hij toelichting op het nieuwe kabinetsbeleid. Daarna was het aan de fractievoorzitters om te reageren op het regeerbeleid. We kijken terug op het debat met Barbara Baarsma en Roxane van Iperen. * Acht doden en elf gewonden na een aanslag met een truck in New York gisteravond. De aanslagpleger werd geïnspireerd door terreurgroep IS. Aan tafel terreurdeskundige Beatrice de Graaf over de huidige status van IS. * Afgelopen zondag werd topacteur Kevin Spacey beschuldigd van seksuele intimidatie door de Amerikaanse acteur Anthony Rapp. Sindsdien stapelen de beschuldigingen zich op. Bas Heijne zit aan tafel. * Vanavond weer een gloednieuwe editie van onze rubriek 'Het Groot Nederlands Songbook. Met vanavond Douwe Bob en Thijs Boontjes.

Deze uitzending bekijken

De wereld draait door

De wereld draait door

Joris Linssen presenteert 'Hello Goodbye', het tv-programma waarin hij spontane gesprekken voert met reizigers en wachtenden in de aankomsthal van Schiphol. * Net zo Nederlands als kaas en klompen: Van der Valk Restaurants. Onderwerp van de documentaire 'Jonge Valken' van Omroep Max. Paul de Leeuw heeft ooit bij het toekanimperium gewerkt en is groot fan van de serie. * Sportjournalist Jeroen Stekelenburg nam twee jaar geleden de plek in van Jack van Gelder als vaste interviewer van de bondscoach van het Nederlandse elftal. Hij wordt geroemd om zijn scherpe interviews, die echter nooit over het randje gaan. * Muziek: huisband Roxeanne Hazes. Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts.

Deze uitzending bekijken


De website Nederland.TV maakt gebruik van cookies. Meer informatie daarover kun je vinden op onze Cookie Verklaring. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies.