True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  

24-10-2017

Pauw

Pauw

Tommy Wieringa over zijn achtste roman De Heilige Rita. Vandaag komt de achtste roman van Tommy Wieringa uit. De Heilige Rita is misschien wel het meest autobiografische boek van de succesvolle schrijver. Hij vertelt over zijn nieuwe roman en waarom hij daarin opnieuw teruggaat naar een klein dorpje aan de grens van Nederland. * Bror van der Zijde, Ivo de Bruin, Jeroen Piek, Dennis Veenker en Janko Franjic. Het Nederlands Bobsleeteam is nieuw leven ingeblazen en wil zich in drie maanden kwalificeren voor de Olympische Spelen in Pyongyang.

Deze uitzending bekijken

PowNews Flits

PowNews Flits

Sint Maarten blijft dwarsliggen als het gaat om noodhulp. Dordrecht ziet niets in fusie met buurtgemeenten. En in Den Haag nam de Kamer vandaag afscheid van minister Dijsselbloem.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Een ontroerend verhaal over nagellakheld Tijn

Met in deze uitzending: -Gordon gooit zichzelf in het diepe voor het programma 'Gordon Gaat Trouwen... Maar Met Wie?' Hij vertelt over zijn zoektocht naar de ware en over het huwelijk dat steeds dichterbij komt. -Radio-dj Domien Verschuuren is onlangs naar Ivoorkust geweest om te zien waaraan het geld is uitgegeven dat werd binnengehaald met de 3FM Serious Request-actie. Hij is samen met de vader van de in juli overleden Tijn te gast, de nagellakheld die zoveel geld wist in te zamelen. -Melvin Manhoef en Remy Bonjasky komen praten over hun kickbokswedstrijd aanstaande zondag in Almere.

Deze uitzending bekijken

's Werelds Duurste Auto's

's Werelds Duurste Auto's: Afl. 7

Documentaire waarin we meekijken met gepassioneerde auto-experts, die in dienst van veilinghuis RM Sotheby's de wereld over reizen op zoek naar zeldzame supercars en iconische klassiekers.

Deze uitzending bekijken

De rijdende rechter

De Rijdende Rechter: Noaberschop op de schop

Monique en Adama Sylla wonen jarenlang met veel plezier naast Ralf en Leonie van Dijk. Ze sporten samen, barbecueën in de zomer en ze zitten zelfs samen aan het kerstdiner. Alles verandert als Ralf en Leonie een aanbouw in hun tuin bouwen. Volgens hen klopt ineens de erfgrens niet, moet de gezamenlijke schutting vervangen worden en moeten Monique en Adama ook hun schuur afbreken. Monique en Adama zijn stomverbaasd. Ze hebben het toch zo gekocht, dus alles moet blijven zoals het is. De buren zitten plotseling in een heikel conflict en schakelen de hulp in van De Rijdende Rechter meester John Reid om de ruzie te beslechten.

Deze uitzending bekijken

Onschuldig?!

Onschuldig?!: Dick blijft veroordeeld in moordzaak

De 72-jarige Dick van Leeuwarden, bekend van de 'Butlermoord' op Dorothea van Wylick, werd in 1984 veroordeeld tot twaalf jaar cel. Geert-Jan en Carry Knoops van het Knoops' Innocence Project constateren met Het Nederlands Forensisch Instituut dat de vrouw door een natuurlijke dood is gestorven. De advocaten zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat Dick van Leeuwarden nog bij leven zijn eerherstel krijgt.

Deze uitzending bekijken

Keep it Cool

Keep it Cool Keep it cool

In Keep it cool strijden BN’ers tegen hun eigen hartslag. Nick Schilder presenteert dit programma, waarin elke aflevering een bekende artiest, sporter of presentator een aantal lastige vragen en zenuwslopende behendigheidsopdrachten krijgt. Hij of zij speelt daarbij niet tegen een concurrent, de voornaamste tegenstander is de eigen hartslag. Want hoe cooler men blijft, hoe meer er te winnen valt.

Deze uitzending bekijken

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd

In Grenzeloos Verliefd emigreren dappere Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart en verlaten ons kikkerlandje om bij hun grote, buitenlandse liefde te gaan wonen. De vrouwen laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een heel andere cultuur. Laura ontmoet Rudolf als ze voor haar studie een aantal maanden op Aruba is. Ze komen elkaar af en toe tegen, en als een vriendin van Laura hoort dat Rudolf wel interesse heeft, regelt ze een date voor de twee. Uiteindelijk springt de vonk over en anderhalf jaar later pakt Laura haar koffers om definitief op het eiland te gaan wonen. Met pijn in haar hart neemt ze afscheid van haar familie. Ze trekt in bij Rudolf, maar hij is zes dagen per week de hele dag weg en Laura heeft nog geen werk of vrienden. Bevalt het Laura nog steeds zo goed op Aruba als Rudolf hele dagen weg is en de eenzaamheid toeslaat?

Deze uitzending bekijken

40 dagen zonder seks

40 dagen zonder seks: Jesaja

Het leven van de 23-jarige werkeloze Jesaja uit Almere draait maar om één ding en dat is seks. Gangbangs, trio's, een tripje naar de Wallen, niets is hem te gek. Zijn lijst van sekspartners blijft maar groeien. Tien uur per dag besteedt hij aan social media om lijntjes uit te zetten en vrouwen binnen te halen. Jesaja woont nog thuis bij zijn ouders en zij vinden zijn seksleven echt roekeloos. Hij hoopt door mee te doen aan dit programma meer respect voor zichzelf en vrouwen te krijgen, want dat is nu ver te zoeken. Weet deze mega-player tot inzichten te komen of duikt hij al binnen een paar dagen met iemand in bed?

Deze uitzending bekijken

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel: Confrontatie Corendon en gedupeerde vakantiegangers

John schiet deze week vier jongens te hulp die in een appartement zitten waar de honden geen brood van lusten. De keuken stinkt, er slingert vuilnis rond en de badkamer zit vol schimmel en bacteriën. Kaj komt in Nederland nogmaals in actie voor gedupeerden van het Macedonische virushotel. De reisorganisatie had Kaj beloofd alle mensen met dezelfde klacht te helpen, maar niets blijkt minder waar. Hij gaat verhaal halen en krijgt de directeur van de reisorganisatie te spreken.

Deze uitzending bekijken

Talenten zonder centen

Talenten zonder Centen

Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN’er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld. Lukt het hen om drie dagen te overleven zonder geld? In het buitenland, waar hun bekendheid niet bestaat, moeten Nick, Simon en Kees terugvallen op hun talenten om zeker te zijn van een slaapplek en eten. In elke aflevering gaan de drie mannen met een nieuwe gast de uitdaging aan. Wie deze gast is blijft een verrassing tot dat ze op het vliegveld staan. Op het vliegveld leveren Nick, Simon, Kees en de gast-BN’er al hun geld in en start het avontuur. In deze aflevering moeten Nick, Simon en Kees samen met tv-kok Herman den Blijker zonder geld zien te overleven in de Schotse hoofdstad Edinburgh. In een Westerse stad lijkt het makkelijk om aan een baantje te komen, maar dat valt nog vies tegen… Tot de mannen hun eigen verdienmodel bedenken.

Deze uitzending bekijken

House Rules Holland

House Rules Holland House Rules NL

In House Rules NL verbouwen vijf stellen elkaars waardevolste bezit, hun huis. De enige invloed die de huiseigenaren kunnen uitoefenen, is middels ‘huisregels’ die ze achterlaten. Dit zijn do’s en don’ts, zoals bepaalde materialen of stijlen, die wel of juist niet terug mogen komen in hun woning. Het is aan de koppels om deze regels zo goed mogelijk te interpreteren en in korte tijd verschillende ruimtes in het huis een complete make-over te geven. Dit doen ze onder toeziend oog van juryleden Odette Simons (Styliste & Creative Director) en Osiris Hertman (Architect & Designer). De klusstellen reizen af naar Amsterdam waar ze het huis van Charissa en Jamie een make-over moeten gaan geven. Charissa houdt van wit, wit en wit, dus gaat het de stellen lukken om naar haar smaak te verbouwen? En welk stel gaat er vandoor met de 2 bonuspunten voor het pronkstuk dat ze voor team geel hebben uitgekozen?

Deze uitzending bekijken

Brandpunt

Brandpunt: De laatste kans

Het gevecht van Jessica Villerius tegen de Amerikaanse justitie. Ruim vier jaar lang spit de documentairemaker in de zaak van de ter dood veroordeelde Clinton Young. De zaak van Young bereikte afgelopen week zijn climax toen de rechter besloot tot een uitstel van zijn executie. Clinton krijgt een nieuwe hoorzitting op basis van een claim die zijn advocaten hebben ingediend over valse en misleidende verklaringen die tijdens het proces zijn afgelegd. De 34-jarige Clinton wachtte al meer dan zestien jaar in een Texaanse dodencel op zijn executie. In 2001 wordt de dan net 18-jarige Texaan veroordeeld voor een dubbele moord. In 2013 verdiept Villerius zich, na haar eerste ontmoeting met Clinton, in zijn zaak. Vanuit een metalen kooi vraagt de radeloze Young de documentairemaker hem te helpen. Al snel ontdekt ze dat de veroordeling op louter indirect bewijs steunt en aan alle kanten rammelt. Ze raakt gegrepen door de vraag: kan hij het wel gedaan hebben? Jessica reisde voor Brandpunt naar Texas en sprak in de dodencel met Clinton aan de vooravond van zijn executie. Ook sprak de documentairemaker met moeder en zus die al die jaren tussen hoop en vrees hebben geleefd en nu eindelijk na 16 jaar een lichtpuntje hebben. 'De laatste kans' is de eerste reportage die Jessica Villerius voor het achtergrondprogramma Brandpunt maakt. De zaak staat symbool voor al die veroordeelden in een Amerikaanse dodencel met rammelende zaken. Sinds september 2017 is de documentairemaker één van de zes gezichten van het KRO-NCRV-programma.

Deze uitzending bekijken

Martin Garrix

The Martin Garrix Show: S2.E10 Season Finale

'So Far Away' out now on Spotify and Apple Music: http://stmpdrcrds.lnk.to/dlThV Follow Martin Garrix: Facebook: http://facebook.com/MartinGarrix Twitter: http://twitter.com/MartinGarrix Instagram: http://instagram.com/MartinGarrix YouTube: http://youtube.com/MartinGarrix

Deze uitzending bekijken

NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.

Deze uitzending bekijken

Goede Tijden, Slechte Tijden

Goede Tijden, Slechte Tijden: Janine gaat iets te veel op in de rol van Machteld

Linda wordt dol van Amirs voorliefde voor orde en regelmaat en ontdekt iets als ze in zijn spullen snuffelt. Amir voelt een klik met Bing, wat leidt tot een bekentenis. Rover en Kimberly denken dat het tussen hen nooit meer goed kan komen. Sam baalt als Linda haar naar een psycholoog stuurt.

Deze uitzending bekijken

Trauma Centrum

Trauma Centrum

Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiënten die de hulp inroepen van deze zorgverleners komen aan bod in deze dagelijkse realityserie.

Deze uitzending bekijken

Van Alle Tijden

Van Alle Tijden

Kwartfinale: Florus Wijsenbeek en Siep Wijsenbeek tegen Marc Vanacker en Julien Dejaegere.

Deze uitzending bekijken

3 Op Reis Midweek

3 Op Reis Midweek: Eten en drinken

Filemon maakt een culinaire reis door de zuidelijke staten van Amerika. Hij gaat leren een vis te vangen met zijn blote handen, en wel in de Mississippi. We blikken terug op Maurice die in Guadeloupe op barracuda's vist, en Chris die in Japan een iets minder stoere maaltijd nuttigt, die weliswaar wel geheel in pastelkleur is.

Deze uitzending bekijken

RTL Nieuws

RTL Nieuws: 19:30 uur

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps.

Deze uitzending bekijken

MasterChef Australië

MasterChef Australië

Amateurkoks uit heel Australië gaan de strijd met elkaar aan en tonen hun kooktalenten aan juryleden Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston. Deze kritische fijnproevers bepalen uiteindelijk wie zich mag uitroepen tot MasterChef van Australië.

Deze uitzending bekijken

Je Zal Het Maar Hebben

Je Zal Het Maar Hebben

Redouan is geboren zonder rechterheup, heeft maar vijf vingers en zijn rechterbeen en -arm zijn korter dan aan de linkerkant. Ondanks zijn gebreken danst hij op hoog niveau en hoopt hij internationaal door te breken.

Deze uitzending bekijken

Utopia

Utopia

Een groep van vijftien zeer diverse mensen zegt hun huidige leven vaarwel. Ze bouwen aan een compleet nieuw bestaan op een plek waar geen regels, wetten of machtsverhoudingen zijn.

Deze uitzending bekijken

Vroege vogels

Vroege vogels

Langs de Noordzeekust worden de komende jaren vijfhonderd vleermuizen gezenderd om te kijken waar nieuwe windmolens gebouwd kunnen worden. Milouska trotseert een najaarsstorm om de vleermuizen te vangen. Ze zijn piepklein en bovendien heel zeldzaam: wasplaten. Het zijn spectaculair gekleurde paddenstoelen met een glanzende hoed. Menno gaat ze zoeken in de duinen tussen Noordwijk en Katwijk.

Deze uitzending bekijken

De wereld draait door

De wereld draait door

Wilfried de Jong presenteert het tv-programma De Toekomstbouwers, waarin de Dutch Design Week (DDW) wordt besproken. Hij zit aan tafel met Martijn Paulen, directeur van de DDW. * We blikken terug op de eerste aflevering van 'Het geheime dagboek van Hendrik Groen' met vier bewoners uit een verzorgingstehuis in Amsterdam-Noord: Mevrouw Blok, Mevrouw Ras, Mevrouw Cardol en De heer Hagedorn. * Muziek is er van Danny Vera. * Tafeldame is Antoinnette Scheulderman.

Deze uitzending bekijken

NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.

Deze uitzending bekijken

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

Paulien van Noort en Arno Schuurs wonen met hun twee kinderen in het Overijsselse Diepenveen. Hier ligt hun zelfontworpen patiowoning midden in het groen. Arno bouwt en verbouwt al bijna zijn hele leven; hij is ontzettend handig. En dit is overal in het huis te zien. Hij gebruikt veel natuurlijke materialen, zo maakt hij van een oude eik in de tuin een geweldige tafel. En inspiratie voor hun woning? Die doet het stel standaard op tijdens een huizenruil of vakantie! Chef-kok Sharon maakt één van haar favoriete vegetarische gerechten: lasagne. Een zes-persoonsgerecht met veel verse groenten, feta en buffel mozzarella. Karin van Mierlo woont met haar zoon en dochter in een huurwoning in Oss. Maar over haar tuin is ze niet tevreden. Uit pure wanhoop overweegt ze om er dan maar kunstgras in te leggen. Hulp van tuinspecialist Martin Stuger lijkt haar nicht Marjan een beter idee.

Deze uitzending bekijken

Zapp Your Planet

Zapp Your Planet: HaaiAlarm

De training begint met stinkende vis kopen op de markt. En ze moeten de oceaan op om een ingewikkeld apparaat onder water te laten, waar gelijk een enorme haai op afkomt.

Deze uitzending bekijken

RTL Boulevard

RTL Boulevard: Voor het eerst presentatiekoppel: 'Heel apart'

Met in deze uitzending: -Sharon Doorson vertelt over haar burn-out. -Het nieuwe seizoen van 'Het Perfecte Plaatje' start vanavond. -William Rutten over het leven áchter de camera in plaats van voor de camera. -Exclusieve beelden van het concert van Lil' Kleine in Carré. -Een gesprek met de ouders van de beste voetbalster ter wereld: Lieke Martens!

Deze uitzending bekijken

The Bold And The Beautiful

The Bold And The Beautiful: Afl. 102

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations.

Deze uitzending bekijken

Hallo Nederland

Hallo Nederland

Uit onderzoek van het Sociaal en Cultureel Planbureau blijkt dat werkgevers zijn positiever gaan denken over oudere werknemers. Toch komen 50-plussers niet overal even makkelijk aan het werk. De Gemeente Amsterdam heeft een speciale aanpak om die groep aan het werk te helpen. In Maassluis worden er 110 seniorenwoningen gesloopt. Er worden slechts 40 woningen teruggebouwd en dat houdt bewoners van zorgcentrum de Vliet flink bezig. En veganisten willen niets eten dat afkomstig is van dieren. Maar wat blijft er dan over om toch een smakelijke maaltijd op tafel te zetten?

Deze uitzending bekijken

Huizenjacht

Huizenjacht

Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn, Mirella van Markus helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Deze uitzending bekijken

Editie NL

Editie NL: PLAY: Aanzoek

Met in deze uitzending: -Ook man behoefte aan #MeToo. -Kleurloos Rutte III. -Automaat in de versnelling. -'Zo! Zwanger van een elftal?'.

Deze uitzending bekijken

SpangaS

SpangaS: Vals alarm

Krijgt Jip straf van Damstra? Shirley doet alsof haar nepdate met Lamar niks voorstelde. De schoolarts vindt Otis te zwaar, maar Otis heeft hier geen oren naar. Is Maud er weer tussenuit geglipt?

Deze uitzending bekijken

Nieuwe Tijden

Nieuwe Tijden: Afl. 2

Karim komt onverwacht terug, maar wil niet zeggen wat er in Afrika is gebeurd. Jan Jaap drijft een wig tussen Amy en Sil.

Deze uitzending bekijken

The Bold And The Beautiful

The Bold And The Beautiful: Afl. 7647

Steffy vraagt zich af waarom Wyatt zo vrolijk is. Hij laat haar weten dat er wellicht een nieuwe vrouw in zijn leven is. Justin kan zich niet vinden in het nieuwste plan van Bill. Brooke geeft haar zus liefdesadvies, niet wetende wie zij op het oog heeft. Liam vraagt Wyatt wat hij weet over Caroline en Thomas.

Deze uitzending bekijken

Brugklas

Brugklas: Groepstherapie

Nola begint Jesse steeds leuker te vinden. Maar ze weet niet zo goed wat ze met die gevoelens moet doen.

Deze uitzending bekijken

De Adriaans

De Adriaans

Sosha gaat het opnemen tegen één van de Adriaans op de stormbaan. En 'In een experiment met Vincent': Kan Vincent de lucht in?

Deze uitzending bekijken

Tijd voor Max

Tijd voor MAX: Nieuwe familie, Sanne Vogel

Tijdens de vluchtelingencrisis in 2015 nam Sanne Vogel twee Syrische vluchtelingen in huis. Dat leidde uiteindelijk tot het nieuwe toneelstuk Nieuwe Familie. Verder: vandaag is het Wereld Polio Dag, een dag waarop wereldwijd aandacht wordt gevraagd voor de bestrijding van polio. Dokter Ted van Essen legt uit wat deze ziekte inhoudt. En de vakantiegangers van het afgelopen seizoen van We zijn er bijna! zijn in de studio. Ze blikken terug op hun reis naar Ierland.

Deze uitzending bekijken

Smart&Dart

Smart&Dart

Kandidatenkoppels gaan de strijd met elkaar aan. De slimmerik van het duo krijgt een aantal pittige vragen voorgelegd en aan het darttalent de taak om punten te scoren op het grote dartbord.

Deze uitzending bekijken

RTL Travel

RTL Travel: Antarctica en Belize

Floortje Dessing spot pinguïns rondom Antarctica en Chris Zegers speelt met krokodillen in Belize.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Hannelores Sterrenstof: Nick Schilder

Met in deze uitzending: -Nick Schilder maakt zijn debuut als televisiepresentator bij het nieuwe SBS6-programma 'Keep It Cool'. In dat programma strijden bekende Nederlanders tegen hun hartslag. -Singer-songwriter Lucas Hamming en zangeres Sandra van Nieuwland praten over de impact van een talentenjacht.

Deze uitzending bekijken

Roderick Zoekt Licht

Roderick Zoekt Licht: Roderick in Rome

Speuren met Nederlandse studenten door de Eeuwige Stad, op zoek naar het Romeinse eten en met Antoine Bodar langs de geloofstradities.

Deze uitzending bekijken

Mijn pelgrimspad

Mijn pelgrimspad: Ommen

Annemiek Schrijver zoekt de stilte in de zandverstuiving, de Sahara, dichtbij Ommen. Daarna mag ze de stilte verscheuren door de klokken te luiden in de grote protestantse kerk van Ommen.

Deze uitzending bekijken

Freek in het wild

Freek in het wild: Kamp/luiaard

Freek, Michel en de filmploeg slaan hun kamp op op een klein eiland in de Kabalebo rivier. Freek laat zien wat ze eten, hoe ze slapen en waar het toilet is in het regenwoud. De volgende dag gaan ze even terug naar hun basiskamp, want daar is een jonge luiaard binnengebracht.

Deze uitzending bekijken

RTL Woonmagazine

RTL Woonmagazine: Metamorfose na - Noordwijk

Remy Meijers neemt de metamorfose van de keuken én woonkamer van Floor en Zenab voor zijn rekening. Zij denken dat Remy alleen hun keuken aanpakt, maar hij heeft ervoor gezorgd dat keuken en woonkamer nu perfect bij elkaar passen. Michiel de Zeeuw tovert met weinig middelen en een klein budget in een mum van tijd een saaie woonkamer om tot een sfeervolle ruimte. Remy geeft ons een exclusieve rondleiding in een droomhuis dat volledig door hem is ontworpen en ingericht.

Deze uitzending bekijken

Rintje

Circus Rintje

Het stoere, lieve en ondernemende hondje Rintje, uit de populaire kinderboeken van Sieb Posthuma, komt tot leven in een animatieserie.

Deze uitzending bekijken

Jokie

Jokie: Fietsen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een boerin met haar fiets. Haar band is lek en Jokie gaat haar helpen. Wanneer ze klaar zijn met het plakken van de band, mag Jokie leren fietsen. Zal hij uiteindelijk zonder zijwieltjes wegrijden?

Deze uitzending bekijken

Efteling TV

Efteling TV: TiTaToverfeest

Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark nemen kinderen mee op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. De Grobbebollen Broer en Geeltje zijn er ook én die maken altijd lol.

Deze uitzending bekijken

Kook mee met MAX

Kook mee met MAX: Zuurkoolrosti met kipreepjes in champginonsaus

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we zuurkoolrösti met kipreepjes in champignonsaus. Zuurkool is gesneden witte kool. Door de witte kool met zout in een luchtdichte ruimte op te slaan, ontstaat de fris zure smaak (fermentatie). Van nature zitten er in witte kool melkzuurbacteriën en die zetten de koolsuikers om in melkzuren die zuurkool de kenmerkende smaak geeft. Door de fermentatie is de kool lichter verteerbaar. Sandra maakt er zuurkoolrösti van, met kipreepjes en champignonsaus.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Loretta over haar trauma door 'Wie is de Mol?'

Met in deze uitzending: -Deze week komt het duofotoboek 'ARUBA' uit van Marco Borsato en Raymond Rutting. Ze vertellen over de reis naar Aruba die zij maakten om de authentieke cultuur van het eiland in beeld te brengen.

Deze uitzending bekijken

MAX Geheugentrainer

MAX Geheugentrainer

Elke ochtend krijgt de kijker van Pauline Spiering of Mascha de Rooij een aantal oefeningen, die voorzien in de dagelijkse portie hersengymnastiek. Alle oefeningen zijn wetenschappelijk getoetst en dragen bij aan de verbetering van het geheugen.

Deze uitzending bekijken

Nederland in beweging

Nederland in Beweging!

Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens elke Nederlander om mee te bewegen! Kijkers kunnen door mee te doen aan de oefeningen al de helft van de dagelijkse norm van 30 minuten gezond bewegen behalen.

Deze uitzending bekijken

NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk.

Deze uitzending bekijken

Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast zijn communicatiedeskundige Jan Driessen en presentator Peter van der Vorst. Met hen hebben we het over het nieuwe programma waarin mensen te zien zijn die vermoedelijk onschuldig vastzitten. En bespreken we wie tijdens de nieuwe kabinetsperiode de belangrijkste vertrouwelingen voor premier Rutte zijn.

Deze uitzending bekijken

Pipo

Pipo: De stille molen

Kinderserie over Pipo de Clown. Samen met zijn vrouw Mammaloe en de klunzige Klukkluk reist hij door het land om te kunnen spelen voor de kinderen. Maar met de Dikke Deur op hun hielen is het de vraag of dat zal lukken!

Deze uitzending bekijken

Voetbal Inside Oud

Voetbal Inside Oud: Afl. 85

Kort programma waarin de leukste voetbalfeitjes van de dag voorbijkomen.

Deze uitzending bekijken

De nachtzoen

De Nachtzoen: Babs Franklin Gons

De meest persoonlijke verhalen zijn vaak het meest universeel. Dat tweet deze 'spoken word artist' als geen ander.

Deze uitzending bekijken


De website Nederland.TV maakt gebruik van cookies. Meer informatie daarover kun je vinden op onze Cookie Verklaring. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies.