True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  

03-02-2017

Jinek

Jinek

Eva Jinek praat met de hoofdrolspelers uit het nieuws van de afgelopen week over de actualiteit.

Deze uitzending bekijken

Studio Rugby

Studio Rugby: Ereklasse Rugby Kampioenspoule Ronde 2

Studio Rugby presenteert de samenvatting van de 2de speel ronde in de Ereklasse Kampioenspoule Studio Rugby presents the highlights of round 2 in the Dutch Championship Group. Uitslagen / Results Zaterdag 28 januari 2017 Thuis - Gasten - Uitslag Cas RC 1 - RC Hilversum 1 7 - 38 HRC 1 - RC 't Gooi 1 11 - 16 Klassement / Tabel 1. Rugby Club Hilversum 2. Rugby Club ´t Gooi 3. Castricumse Rugby Club 4. Haagsche Rugby Club 5. Oemoemenoe 6. Rugby Club the Bassets

Deze uitzending bekijken

Tourettes, I Swear I Can Sing

Tourettes, I Swear I Can Sing: Afl. 1

Britse documentaire over zangeres Ruth Ojadi, bij wie op 25-jarige leeftijd Gilles de la Tourette werd gesteld. Na de diagnose stopte ze met zingen. Drie jaar later blaast Ruth haar zangcarrière nieuw leven in.

Deze uitzending bekijken

Nieuwsuur

Nieuwsuur

Met o.a.: De nieuwe wereld(wan)orde na de komst van Trump. Een nieuwe wereldorde, of beter gezegd: een gebrek daaraan. Dat is de zorg van de 28 EU-landen die in Malta zijn samengekomen. Er is gesproken over de vluchtelingencrisis, de strijd tegen terrorisme, de relatie met Rusland en China en hoe om te gaan met de nieuwe president Trump.

Deze uitzending bekijken

TreurTeeVee

TreurTeeVee: Het volk het land uit

In een absurdistische wereldstad worstelen vier inwoners met zichzelf en de maatschappij.

Deze uitzending bekijken

2 voor 12

2 voor 12

Kennisquiz onder leiding van Astrid Joosten waarin twee duo's twaalf vragen voorgeschoteld krijgen.

Deze uitzending bekijken

Goede Tijden, Slechte Tijden

Goede Tijden, Slechte Tijden: Thijs pleegt een mysterieus telefoontje

Rikki en Thijs krijgen goed nieuws en dat heeft invloed op de verhouding tussen hen. Maxime krijgt het voor elkaar dat Janine argwanend wordt tegenover Bill. Kimberly hangt een zielig verhaal op bij Noud om eindelijk een kamer in Toko te kunnen krijgen. Rover baalt hiervan.

Deze uitzending bekijken

NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.

Deze uitzending bekijken

Rail away

Rail Away: Zwitserland: Grindelwald-Kleine Scheidegg-Jungfraujoch

Deze sneeuwaflevering in het winterse Berner Oberland begint in het gletsjerdorp Grindelwald. Al vanaf 1850 werd Grindelwald bezocht door Engelse toeristen. Met de komst van de trein, rond 1900, kwamen er steeds meer vakantiegangers naar dit dorp. Dat gold ook voor de Nederlandse koninklijke familie. Aan het eind van de jaren dertig brachten prinses Juliana en prins Bernhard met een hele jonge prinses Beatrix hun skivakantie door in Grindelwald. In deze aflevering worden bijzondere filmopnamen uit die tijd getoond. Zo is de kleine prinses Beatrix in Grindelwald te zien in een kinderwagen die door een Sint Bernardhond wordt voortgetrokken. Vanuit Grindelwald klimt de trein van de Wengern Alp Bahn (WAB) door een adembenemend landschap de berg op naar Kleine Scheidegg op ruim 2000 meter hoogte. Daar stappen we over op de Jungfraubahn die ons naar het hoogste treinstation van Europa brengt: De Jungfraujoch op ruim 3400 meter hoogte.

Deze uitzending bekijken

Wildernis onder water

Wildernis onder water: Onder water in de veenplassen

In de Randstad liggen uitgestrekte veenplassen waar mensen al sinds de vorige eeuw genieten van het water. Maar de plassen liggen in de drukbevolkte Randstad en zijn in het verleden sterk vervuild. We zijn nog altijd aan het opruimen. In de Reeuwijkse Plassen gaan de beheerders de strijd aan met vervuilende fosfaten en tot ieders vreugde is er sinds kort een verbetering te zien. Het water is alweer twee keer zo helder en de wildernis onder water keert langzaam terug. In Nieuwkoop is men al verder. De bekendste onderwaterfotograaf van Nederland maakt nooit eerder vertoonde beelden van ons veenlandschap, onder de waterspiegel.

Deze uitzending bekijken

SpangaS

SpangaS

Ramin redt de speech van Damstra en Jip verstoort een belangrijk moment van Maud en Ramin. Shirley weet wat ze wil, maar hoe vertelt ze dit aan haar moeder? Waarom krijgt Eman toch straf van Damstra?

Deze uitzending bekijken

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

Met: Corine en Corinda wonen in Olst in een zogeheten aardehuis, een volledig duurzaam gebouwd huis dat onderdeel is van een ecologisch woonproject. Het stel heeft in het huis gekozen voor een heel eigen indeling, inrichting, gevoel en uitstraling in de kleuren oranje en blauw. Alle meubels in huis hebben een verhaal. Zo staan er in de woonkamer bomen, afkomstig uit de buurt. En culinair expert Alain Caron proeft de passie in ambachtelijk gemaakte likeuren bij een authentiek Brabantse familiedistilleerderij.

Deze uitzending bekijken

NOS Gesprek minister-president

NOS Gesprek minister-president

Het gesprek met de minister-president over actuele ontwikkelingen in de politiek.

Deze uitzending bekijken

Hallo Nederland

Hallo Nederland

Op steeds meer plekken in ons land sluiten asielzoekerscentra. Het aantal asielzoekers neemt nog steeds af en daarom zijn er minder opvanglocaties nodig. We horen vaak berichten over verpleeghuizen die niet deugen. Maar gelukkig zijn er in Nederland ook verpleeghuizen waar ze wel uitgaan van de wensen van de bewoners. Eén daarvan is de nieuwe Antoniehof in Epe, Gelderland, die vandaag officieel geopend wordt. Het is weer vrijdag. En dan nemen we de week door aan de Stamtafel. Deze keer zijn we in Tienhoven.

Deze uitzending bekijken

EenVandaag

EenVandaag

AIVD houdt 80 Nederlandse kalifaatkinderen in de gaten. Er zijn tachtig kinderen van Nederlandse jihadstrijders in Syrië en Irak aanwezig. Dat is zorgelijk, zegt AIVD-baas Rob Bertholee nu in een exclusief interview. Zijn dienst houdt de kalifaatkinderen nauwlettend in de gaten. Want de kinderen worden daar getraind en de AIVD houdt er rekening mee dat ze vanaf een jaar of negen worden ingezet voor een aanslag in Europa. * NVWA waarschuwt voor gevaarlijke afslankprodukten. Hartklachten, angstaanvallen, duizeligheid en hoge bloeddruk: het zijn bijwerkingen die veroorzaakt kunnen worden door stoffen in afslankproducten. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit waarschuwt nu voor gevaarlijke afslankmiddelen. * NieuwsTrend: Nederlandse politie te wit. 'De Nederlandse politie is veel te wit en daarom moeten er veel meer mensen aangenomen worden met een multiculturele achtergrond'. Dat zegt Politiecommissaris Max Daniels vandaag in een interview met de Volkskrant. De Korpschef van de Nationale Politie is het met hem eens.

Deze uitzending bekijken

TopChef Tegen SterrenChef

TopChef Tegen SterrenChef: Jury oordeelt over BN'ers

In deze unieke week gaan de chefs Kranenborg en Jaspers de uitdaging aan om sterrenchef Rik Jansma van restaurant Basiliek te Harderwijk te verslaan. Dat doen ze met de hulp van een aantal prominenten, onder wie Sander Janson, Vincent Vianen, Ajouad el Miloudi, Inge Ipenburg, Pauline Wingelaar, Dirk Taat en Christophe Haddad.

Deze uitzending bekijken

Brugklas

Brugklas: Besties

Kim heeft een vriendin op school die ze al kent van jongs af aan. Maar ze zijn in de loop van de jaren uit elkaar gegroeid. Tenminste, dat vindt Kim.

Deze uitzending bekijken

De buitendienst

De Buitendienst: Moeten we bang zijn voor haaien?

Haaien zijn de schrik van de zee. Met hun grote lichaam en scherpe tanden, jagen ze veel mensen de stuipen op het lijf. Toch hoef je helemaal niet zo bang te zijn voor haaien, er zwemmen zelfs haaien in onze eigen Noordzee. Dit zijn niet die grote beesten die je op televisie ziet, maar kleinere soorten die op de bodem van de Noordzee leven. En ook in de Noordzee blijft de haai een echte rover. Nienke en Kiefer gaan op bezoek bij de haaien in Burgers Zoo en naar de Universiteit van Wageningen om meer te weten te komen over deze mysterieuze dieren.

Deze uitzending bekijken

Heibel langs de lijn

Heibel langs de lijn: Ana

Ana speelt vijf jaar op hockey bij Pollux in Vlaardingen. Maar ze stoort zich wel aan haar fanatieke vader Slobodan.

Deze uitzending bekijken

RTL Live

RTL Live: Lisa Lois - Million Years Ago

Met in deze uitzending: -Schrijver Ronald Giphart is de hoofdgast. Hij staat samen met Bart Chabot in de theaters met het literaire en cabareteske programma 'Trio Giphart & Chabot'. -Lisa Lois treedt op.

Deze uitzending bekijken

Street magic

Street magic

De wereldberoemde magicians Rob en Emiel reizen het land af om de jeugd te verbazen en te verrassen met hun magische acts vol humor.

Deze uitzending bekijken

Bake My Day

Bake My Day: aflevering 10

Elke week maken vier gepassioneerde amateurbakkers de lekkerste creaties en uiteindelijk strijden ze tegen elkaar om de titel van 'beste amateur-banketchef van Nederland'.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Imanuelle strijdt tegen tuberculose...

Met in deze uitzending: -Guido Weijers is te gast. Hij schreef het 'Boekje Waar Je Blij Van Wordt'. -Andrea Maier vertelt over veroudering, wat is het precies en kun je er iets tegen doen? -Imanuelle Grives is ambassadeur van het Tuberculosefonds.

Deze uitzending bekijken

Nederland in beweging

Nederland in Beweging!

Wilt u investeren in uw gezondheid? Beweeg dagelijks mee met Nederland in Beweging! Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.

Deze uitzending bekijken

Apennoten

Apennoten: De vlinder

Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'De Vlinder' geleerd. Ze komen naar de studio waar ze samen met Pepijn vertellen over vlinders, bloemen en kleuren. Matthijs Koene komt langs met een panfluit en brengt ook de allergrootste panfluit van de wereld mee! De kinderen hebben prachtige vlinders gemaakt die meedansen terwijl het liedje met z'n allen nog eens wordt gezongen.

Deze uitzending bekijken

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker, live vertaald door een gebarentolk.

Deze uitzending bekijken

Brainwash TV

Brainwash TV: Michael Puett over econmische ongelijkheid

Tv-programma dat aansluit op het Brainwash Festival; een multidisciplinair denkfestival waarin verschillende culturele en wetenschappelijke disciplines bij elkaar komen.

Deze uitzending bekijken


De website Nederland.TV maakt gebruik van cookies. Meer informatie daarover kun je vinden op onze Cookie Verklaring. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies.