True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

05-10-2016

Piets Weer

Piets Weerbericht

Nederlands populairste weerman Piet Paulusma verzorgt elke dag vanaf een andere locatie in Nederland het weerbericht.

Deze uitzending bekijken

Pauw

Pauw

Latenight talkshow met Jeroen Pauw, live vanuit Amsterdam.

Deze uitzending bekijken

Niet lullen maar poetsen

Niet Lullen Maar Poetsen: In Het Zuiden

Rutger neemt een kijkje in de loods van de papa van Kim & Christy. De dames lenen namelijk een oldtimertje, de champagnekleurige Rolls, om deel te nemen aan een oldtimer rally. En da's nog best lastig, zonder navigatie. Verder doet Andy iets voor de minderbedeelden en heeft hij een heus fashion event op touw gezet om zijn nieuwe collectie te presenteren. Ook ontmoet Rutger de familie van Françoise en hij gaat mee wanneer zij op sollicitatiegesprek gaat in het hotel van haar vader. Ondertussen probeert Sem haar luxe vakantie in Marbella te combineren met werk.

Deze uitzending bekijken

Zon, Seks & Je Ouders In Shock

Zon, Seks & Je Ouders In Shock: "Het ging van zoen zoen naar drink drink!"

Melissa gaat met haar twee vriendinnen naar Sunny Beach. Naar eigen zeggen ziet ze er schattig uit en daar maakt ze bij de jongens flink gebruik van. De eerste avond blijkt dit al volledig te kloppen en geniet ze met volle teugen van het feit dat ze even onder moeders vleugels vandaan is. Moeder schrikt zich lam, maar probeert zich in de plooi te houden. Fernando uit Rotterdam gaat met twaalf vrienden ook naar Sunny Beach. Deze jongens weten wat feestvieren is en zien de vrouwtjes als een makkelijke prooi. De moeder van Fernando ziet het allemaal met lede ogen aan.

Deze uitzending bekijken

Herrie Op De Bosbaan

Herrie Op De Bosbaan: "Dan ben je gewoon een k*tzaak"

Herman den Blijker en Meneer Reimers maken progressie met de verbouwing van het grand café. Desondanks blijven Ab en Evert dwarsliggen. De kritische Volendamse familie komt het verbouwde restaurant bekijken en de nieuwe gerechten proeven. Raken ze ervan overtuigd dat Herman en Reimers écht het verschil kunnen maken?

Deze uitzending bekijken

Met de deur in huis

Met de deur in huis Met de Deur in Huis: Aflevering 6

Een inrichting zegt veel over de persoonlijkheid van een BN’er. Tineke Schouten trekt ook dit najaar weer alle kasten, lades en deuren open, want Met de deur in huis is terug. De verschillende typetjes van Tineke leiden de kijkers rond in de huizen van de BN’ers. Aan het panel in de studio de taak te raden welke bekende Nederlander bij het huis hoort.

Deze uitzending bekijken

Lieve S-S-Sanne

Lieve S-S-Sanne

Sanne gaat langs bij de 28-jarige Lucinda. Sanne spreekt haar in haar ouderlijk huis tijdens het opmaken, vlak voor ze haar vriend Gerrit het jawoord gaat geven. Ze zijn al ruim dertien jaar samen en vorig jaar is Gerrit op z'n knieën gegaan. Lucinda wil haar man 's avonds op hun feest verrassen met een liefdesliedje van Sanne om nog eens extra duidelijk maken hoe gek ze op hem is. Daarnaast gaat Sanne in Utrecht een avondje stappen. Ze ontmoet Jan en een vriend van hem en ze drinken een biertje. Jan vertelt dat zijn vader zelfmoord heeft gepleegd en wat voor invloed dit op zijn leven heeft gehad. Sanne schrijft een liedje voor hem. Tot slot heeft Sanne op de manege in Lelystad afgesproken met Yara. Ze heeft een zwaar ongeluk gehad met haar verzorgpony. Haar vader dacht dat ze het niet zou overleven. Hoe hij zijn dochter aantrof vergeet hij nooit meer. Maar Yara wil hem met het liedje laten weten dat hij weer positief vooruit moet kijken.

Deze uitzending bekijken

All Inclusive

All Inclusive

Twaalf alleenstaande ouders gaan samen op vakantie. Ze hebben elkaar nog nooit ontmoet, maar één ding hebben ze gemeen: ze verlangen naar een nieuwe liefde.

Deze uitzending bekijken

Jeroen In California

Jeroen In California - Songs Of Life

Gers Pardoel vertrekt naar het mooie Californië om samen met Jeroen de track 'Invincible' op te nemen. Om inspiratie op te doen, gaan ze surfen en met LA Bike Tours door Los Angeles toeren via een droge rivierbedding. Ook gaan ze hamburgers eten bij In-N-Out Burger en skaten in een skatepark. Tijdens al deze activiteiten is er ruim de tijd voor mooie, persoonlijke gesprekken.

Deze uitzending bekijken

Samantha En Michael

Samantha En Michael: Enkeltje Torremolinos

Realityserie waarin Samantha en Michael worden gevolgd als ze met hun kinderen Den Haag verlaten voor het Spaanse Torremolinos. Het is hun droom om daar een feestcafé te beginnen. Maar of dat verstandig is?

Deze uitzending bekijken

Bonje met de Buren

Bonje met de Buren: Aflevering 6

Patty Brard en Jochem van Gelder gaan het land in om burenruzies op te lossen. Van mot over eigendom tot echt wegpestgedrag, in Bonje met de Buren komt het allemaal voorbij.

Deze uitzending bekijken

House Rules

House Rules: Stellen verbouwen ons huis!

Daphne Bunskoek presenteert House Rules: stellen verbouwen ons huis, waarin vijf koppels elkaars huis, rigoureus aan de hand van vooraf opgestelde ‘huisregels', gaan verbouwen. Ze strijden zo om de hoofdprijs die bestaat uit twee jaar hypotheekvrij leven. De juryleden zijn dit seizoen Odette Simons en Erik Gutter.

Deze uitzending bekijken

Goede Tijden, Slechte Tijden

Goede Tijden, Slechte Tijden: Job wil niet dat het uit is

Nina reageert haar deadlinestress af op degene waar ze het meest van houdt. Rikki zit Thijs dwars, juist als ze toenadering zoekt. Janine kan niet verbergen dat Ludo's besluit haar meer doet dan ze toe wil geven. Het zorgt ervoor dat ze zelf ook een grote keuze maakt.

Deze uitzending bekijken

Rad van Fortuin

Rad van Fortuin Rad van fortuin: Aflevering 32

Het spraakmakende Rad van fortuin is dagelijks terug op tv. De spelformule blijft ongewijzigd. De rol van assistent, in het verleden onder anderen Leontine Borsato, wordt elke week door een andere ‘Leo’ of ‘Leontine’ vertolkt!

Deze uitzending bekijken

Galileo

Galileo: Sem speelt met vuur: letterlijk!

De uitzending staat geheel in het teken van voeding. Giel gaat op een bananendetox waarbij hij dertig bananen per dag eet. Verder zijn de meest bizarre diëten te zien en wordt er eindelijk antwoord gegeven op de vraag waarom vliegtuigeten zo slecht smaakt.

Deze uitzending bekijken

Utopia

Utopia

Een groep van vijftien zeer diverse mensen zeggen hun huidige leven vaarwel. Ze bouwen aan een compleet nieuw bestaan op een plek waar geen regels, wetten of machtsverhoudingen zijn.

Deze uitzending bekijken

Brugklas

Brugklas: Hypochonder & Judoclinic

Boas heeft last van heftige krampen en Semme denkt direct dat hij een ernstige ziekte heeft. Maar is dat ook zo... * Mats verheugt zich enorm op de judoclinic van Dennis van der Geest, maar schrikt als Sam de clinic van Dennis wil gebruiken om een klasgenoot terug te pakken.

Deze uitzending bekijken

Get The F*ck Out Of My House

Get The F*ck Out Of My House: 'Hoe ondankbaar kan je zijn?'

Huisbaas Marcel heeft iedereen op rantsoen gezet. Zelf neemt hij het ervan en dat maakt hem niet populair. Voor 22 deelnemers die in de gevarenzone stonden is het spel afgelopen, want ze worden naar huis gestuurd.

Deze uitzending bekijken

SpangaS

SpangaS

Dylan komt voor niets een pakketje bij Wieteke ophalen. Caro is bang dat Juliette haar een optische illusie vindt. Maud staat tussen de twee kemphanen Shirley en Jip in en heeft ineens een leuk idee.

Deze uitzending bekijken

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

Bij Driebergen ligt een van de oudste kastelen van Nederland, ridderhofstad Sterkenburg. De broers Alex en Jelle van Helsdingen hebben het kasteel in 2000 gekocht en zijn er ingetrokken toen het nog een enorm bende was. Ze hebben het in ere hersteld en samen beheren zij nu het landgoed. Culinair expert Alain Caron ontmoet boer Michiel die Brandrood Kaas maakt met melk van zijn brandrode koeien.

Deze uitzending bekijken

Hallo Nederland

Hallo Nederland

Er is veelbelovend onderzoek op het gebied van brandwonden. Bij het brandwondencentrum in Beverwijk werden de afgelopen tijd veertig mensen behandeld met een zogenoemde 'vettransplantatie', waarbij vetweefsel onder het litteken wordt geplaatst. De ouderenzorg in Nederland loopt helemaal vast. Dat blijkt uit onderzoek van het MAX-programma Meldpunt!. Personeelstekorten, krimpend budget en een gebrek aan plaatsen in verpleeghuizen zorgen voor grote problemen Het beroemdste circus van Nederland is gered. Circus Herman Renz ging vorig jaar failliet, maar is komende kerst terug van weggeweest.

Deze uitzending bekijken

MasterChef Australië

MasterChef Australië

Amateurkoks uit heel Australië gaan de strijd met elkaar aan en tonen hun kooktalenten aan juryleden Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston. Deze kritische fijnproevers bepalen uiteindelijk wie zich mag uitroepen tot MasterChef van Australië.

Deze uitzending bekijken

Z Today

Z Today: Deze zelfrijdende auto leert zichzelf auto rijden

Nieuwsprogramma over de gebeurtenissen van vandaag, met duiding en achtergronden. Gepresenteerd door Peter van Zadelhoff of Roland Koopman en een team van wisselende co-hosts.

Deze uitzending bekijken

Het klokhuis

Het Klokhuis: Ziekte van Lyme

Het is misschien wel het gevaarlijkste dier dat vrij rondloopt in Nederland: de teek! Als hij tenminste besmet is met de borelia-bacterie, want dan kan hij de ziekte van Lyme op ons overbrengen. Er zijn in Nederland steeds meer teken; hoe kan dat? Wat weten we allemaal over de teek en wat moet je doen als je besmet wordt? Saïd en Jonathan voelen ook een teek kriebelen. Of is het een vlieg?

Deze uitzending bekijken

EenVandaag

EenVandaag

Met: Fiasco rondom vertrekregeling Belastingdienst. De Belastingdienst wilde dat er voor 2023 zo'n 5000 werknemers zouden vertrekken, het liefst vooral laagopgeleide collega's. Maar staatssecretaris Wiebes stuurde gisteren een brief naar de kamer: de besluitvorming over de vertrekregeling was te haastig en onzorgvuldig. * Is er nog toekomst voor de bank? De snikjong en de lantaarnknecht, kent u ze nog? Beroepen uit een ver verleden, ooit verdwenen door nieuwe technieken. Ook bij banken maakt automatisering een enorme opmars waardoor de traditionele bankmedewerker steeds meer overbodig is. * Nederland spil in Russische hackcampagne tegen VS. Russische hackers voeren systematisch aanvallen uit op de computers van het Amerikaanse kiessysteem. En een Nederlands bedrijf in Dronten speelt daarbij zonder het te weten een ondersteunende rol. * Zware alcoholovertreders hebben lak aan straffen. Het innemen van het rijbewijs van zware alcoholovertreders lijkt nauwelijks effect te hebben. Ook zonder dat roze pasje blijven de overtreders vaak gewoon doorrijden. Dat zegt het verkeersonderzoeksbureau SWOV.

Deze uitzending bekijken

Shownieuws

Shownieuws - Vroege Editie

Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment.

Deze uitzending bekijken

Hart van Nederland

Hart van Nederland - Vroeg

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

Deze uitzending bekijken

Huizenjacht

Huizenjacht

In Huizenjacht worden mensen geholpen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Deze uitzending bekijken

RTL Live

RTL Live: Afl. 3

Met in deze uitzending: -Daphne Bunskoek is te gast. In haar nieuwe programma 'House Rules' laat ze zien dat ze gouden handjes heeft. -Aandacht voor de 62e Kinderboekenweek. Een grote Amsterdamse boekhandel laat een aantal jonge boekenwurmen in huis om de oudere generatie te laten zien wat de kinderboeken zijn van dit moment. -Albert praat over identiteitsfraude, en vooral hoe we dit bij onszelf kunnen voorkomen.

Deze uitzending bekijken

Everyday Gourmet with Justine Schofield

Everyday Gourmet with Justine Schofield: aflevering 233

Dit programma is gericht op de thuiskok; van de meest eenvoudige maaltijden tot de meer geavanceerde kooktechnieken. Justine Schofield presenteert leuke ideeën, tips en trucs en zorgt voor meer vertrouwen in de keuken.

Deze uitzending bekijken

Zappsport compilatie

Zappsport compilatie

De meisjes strijden tegen de jongens in The Battle zaalhockey. De topper die helpen zijn: Teun Rohof Club: AH&BC Nederlands Zaalhockey team Belangrijkste prestatie: WK Kampioen Zaalhockey (2015) Kiki Collot d'Escury Club: Amsterdam Nederlands Zaalhockey team Belangrijkste prestaties: WK Kampioen Zaalhockey (2015) EK Kampioen Zaalhockey (2014)

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Martin van Rijn over 'Stoptober'

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.

Deze uitzending bekijken

Nederland in beweging

Nederland in Beweging!

Wilt u investeren in uw gezondheid? Beweeg dagelijks mee met Nederland in Beweging! Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.

Deze uitzending bekijken

De Ochtendkus

De Ochtendkus: Yuri Honing

Yuri Honing vertelt over het overlijden van zijn goede vriend Joost Zwagerman.

Deze uitzending bekijken

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker, live vertaald door een gebarentolk.

Deze uitzending bekijken

Apennoten

Apennoten: Molen aan de Amstel

Tien kinderen hebben op school een liedje geleerd. Ze komen ermee naar de studio waar ze samen met Pepijn over 't liedje gaan praten, 't gaan zingen en een gastmuzikant ondervragen.

Deze uitzending bekijken

Woezel & Pip

Woezel & Pip: Sterren kijken

De hondenvriendjes Woezel en Pip beleven avonturen in en rond het huis.

Deze uitzending bekijken

De nachtzoen

De Nachtzoen: Erik Jan Harmens

Toen deze schrijver vader werd van een autistische zoon betrad hij een onbekend land.

Deze uitzending bekijken


De website Nederland.TV maakt gebruik van cookies. Meer informatie daarover kun je vinden op onze Cookie Verklaring. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies.