True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

28-09-2016

Piets Weer

Piets Weerbericht

Nederlands populairste weerman Piet Paulusma verzorgt elke dag vanaf een andere locatie in Nederland het weerbericht.

Deze uitzending bekijken

Hart van Nederland

Hart van Nederland - Laat

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

Deze uitzending bekijken

En Bedankt, Babyboomers!

En Bedankt, Babyboomers!: Afl. 4

Interviewreeks waarin Frederieke Hegger een antwoord probeert te krijgen op de vraag of babyboomers met hun falende beleid de oorzaak zijn van de grote uitdagingen van deze tijd.

Deze uitzending bekijken

Nieuwsuur

Nieuwsuur

Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.

Deze uitzending bekijken

Zon, Seks & Je Ouders In Shock

Zon, Seks & Je Ouders In Shock: De boys hebben mot.

Chiel en zijn vrienden uit Twente hebben het hele jaar hard gewerkt en willen er even flink tegenaan gaan. Ze zetten het op een zuipen en dat loopt al snel uit de hand. Chiel krijgt ruzie, breekt zijn hand en dezelfde avond worden de jongens ook nog uit hun hotel gegooid. Zeker niet wat Chiels nuchtere ouders verwacht hadden te zien. De West-Friese Linda en haar vriendinnen luiden de avond in met een drankspelletje. Eén van de dames kan het tempo toch niet zo goed volhouden, met als resultaat dat zij kwaad haar koffers pakt.

Deze uitzending bekijken

Herrie Op De Bosbaan

Herrie Op De Bosbaan: Directeur Joey: "Iemand brak bijna zijn gebit door olijfpitten"

Terwijl het nieuwe interieur al aardig vorm krijgt, blijkt tijdens het proefdraaien van de nieuwe menukaart dat het personeel nog niet klaar is voor deze stap. Dit drijft Herman en Reimers tot waanzin. Weten ze het tij nog op tijd te keren?

Deze uitzending bekijken

Jeroen In California

Jeroen In California - Songs Of Life

Nick Schilder komt langs in de tijdelijke villa in Malibu. Samen met Jeroen gaat hij vissen, surfen en sporten ze op Muscle Beach. Ze genieten van het toeren door het prachtige Malibu en doen niet alleen inspiratie op voor het lied 'Sorry', maar hebben ook ruimschoots tijd voor mooie persoonlijke gesprekken.

Deze uitzending bekijken

Samantha En Michael

Samantha En Michael: Enkeltje Torremolinos

Realityserie waarin Samantha en Michael worden gevolgd als ze met hun kinderen Den Haag verlaten voor het Spaanse Torremolinos. Het is hun droom om daar een feestcafé te beginnen. Maar of dat verstandig is?

Deze uitzending bekijken

Tussen kunst en kitsch

Tussen Kunst en Kitsch: Mu.ZEE Oostende

Vanuit Mu.ZEE in het Belgische Oostende taxeert expert Lars Gude een bijzonder zakhorloge. Het horloge was van een adelijke vriendin van de huidige eigenaar. Zij raakten als Nederlanders bevriend in de tijd dat zij beiden in Brugge woonden. Bij haar overlijden regelde hij alles en als dank kreeg hij dit exclusieve zakhorloge. Alleen de rijkeren konden zich in de 18e eeuw een dergelijk meesterstuk veroorloven. Verder een Christus figuur uit de dertiende eeuw. Dit corpus komt uit een erfenis en stond altijd in de porseleinkast van de huidige eigenaren. Zij weten er verder niets van. Expert Jan Beekhuizen vertelt dat het om een zeer zeldzaam beeld gaat.

Deze uitzending bekijken

Haagse Lobby

Haagse Lobby: Het gevecht over statiegeld

Rick Nieman onderzoekt de krachten en machten in politiek Den Haag. De lobby rond statiegeld is een van de langstlopende politieke gevechten waarbij alles is geoorloofd.

Deze uitzending bekijken

All Inclusive

All Inclusive

Twaalf alleenstaande ouders gaan samen op vakantie. Ze hebben elkaar nog nooit ontmoet, maar één ding hebben ze gemeen: ze verlangen naar een nieuwe liefde.

Deze uitzending bekijken

Bonje met de Buren

Bonje met de Buren: aflevering 5

Patty Brard en Jochem van Gelder gaan het land in om burenruzies op te lossen. Van mot over eigendom tot echt wegpestgedrag, in Bonje met de Buren komt het allemaal voorbij.

Deze uitzending bekijken

Goede Tijden, Slechte Tijden

Goede Tijden, Slechte Tijden: GTST shortie woensdag 28 september 2016

Job raakt in gesprek met een leuke vrouw die wel in is voor een experiment. Door Rikki's onzekerheid, verknoeit ze iets voor zichzelf. Sam stelt zich een doel en vecht ervoor om dat te halen. Aysen heeft een mooie verrassing en goed advies voor Noud. De vraag is of hij naar haar luistert.

Deze uitzending bekijken

NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.

Deze uitzending bekijken

Rad van Fortuin

Rad van Fortuin Rad van fortuin: aflevering 27

Het spraakmakende Rad van fortuin is dagelijks terug op tv. De spelformule blijft ongewijzigd. De rol van assistent, in het verleden onder anderen Leontine Borsato, wordt elke week door een andere ‘Leo’ of ‘Leontine’ vertolkt!

Deze uitzending bekijken

Galileo

Galileo: Man versus vrouw: wie komt er eerder klaar?

Manuel voelt hoe het is om 80 jaar oud te zijn. Shelly bestuurt een speelgoedhelikopter met haar gedachten. En dan is ook nog te zien hoe het is om getaserd te worden, in slow motion!

Deze uitzending bekijken

Brugklas

Brugklas: Van je af bijten & Wie is Slimmer?

Selma geeft de gepeste Kitty goedbedoeld advies. Maar Kitty legt de woorden van Selma iets anders uit... * De altijd competitieve Bo daagt samen met Safa de tweedeklassers Max en Anouk uit voor een kennisquiz.

Deze uitzending bekijken

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

Met: In het Friese Sonnega ligt, verscholen in het groen, een van de eerste energieneutrale en ecologische woningen van Nederland. Gertrud en Berend bouwden twintig jaar geleden hun duurzame huis èn tuin, dat nu nog als voorbeeld geldt voor vele navolgers. Chef-kok Sharon de Miranda maakt een van haar favoriete gerechten: haar eigen variatie op een klassiek Italiaans recept, namelijk tiramisu met bitterkoekjes. Boswachter Marieke bekijkt de natuur in het Hollands Duin van een hele andere kant. Ze gaat ondergronds, niet op zoek naar mollen, maar naar vleermuizen in de bunkers. Een bijzonder landschap met spookachtige plaatjes.

Deze uitzending bekijken

Hallo Nederland

Hallo Nederland

De Nederlandse Spoorwegen en Prorail gaan volgend jaar zogenaamde 'instapzones' introduceren op de sprintstations tussen Amsterdam en Eindhoven. Een simpele handeling zoals het altijd sluiten van de binnendeuren voordat je gaat slapen, redt levens bij brand. Omdat men dan meer tijd heeft om te vluchten. Het thema van de Landelijke Brandpreventieweken is dan ook: ‘Hé doe de deur dicht'. De vrouwelijke gazelles in Dierenpark Amersfoort hebben gezelschap gekregen. Van een mannetje. Volgens de verzorgers is het een echte casanova en probeert hij vanaf het begin al indruk te maken op de vrouwtjes.

Deze uitzending bekijken

MasterChef Australië

MasterChef Australië

Amateurkoks uit heel Australië gaan de strijd met elkaar aan en tonen hun kooktalenten aan juryleden Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston. Deze kritische fijnproevers bepalen uiteindelijk wie zich mag uitroepen tot MasterChef van Australië.

Deze uitzending bekijken

Z Today

Z Today: Boem: deze heupairbag zou ouderen moeten beschermen

Nieuwsprogramma over de gebeurtenissen van vandaag, met duiding en achtergronden. Gepresenteerd door Peter van Zadelhoff of Roland Koopman en een team van wisselende co-hosts.

Deze uitzending bekijken

EenVandaag

EenVandaag

Met: BUK-raket MH17 afkomstig uit Rusland. Het Joint Investigation Team (JIT) heeft zojuist bekendgemaakt dat vlucht MH17 op 17 juli 2014 is neergeschoten door een BUK-raket. De raket was afkomstig uit Rusland en werd vervolgens afgevuurd vanuit door Russische rebellen gecontroleerd gebied in Oost-Oekraïne. Na de lancering is de raket weer teruggebracht naar Russisch grondgebied. * Hoe overleef je op Mars? De eerste mens op de planeet Mars. De plannen zijn er en technisch gezien is het mogelijk, maar wat doet het met je? Kunnen mensen het psychisch aan? * Jeffrey Wigand, klokkenluider van de tabaksindustrie. Jeffrey Wigand is een van de grootste klokkenluiders uit de Amerikaanse geschiedenis. In de jaren 90 werkte hij als biochemicus voor tabaksfabrikant Brown & Williamson.

Deze uitzending bekijken

Huizenjacht

Huizenjacht

In Huizenjacht worden mensen geholpen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Deze uitzending bekijken

Everyday Gourmet with Justine Schofield

Everyday Gourmet with Justine Schofield: aflevering 226

Dit programma is gericht op de thuiskok; van de meest eenvoudige maaltijden tot de meer geavanceerde kooktechnieken. Justine Schofield presenteert leuke ideeën, tips en trucs en zorgt voor meer vertrouwen in de keuken.

Deze uitzending bekijken

Zappsport compilatie

Zappsport compilatie

De meisjes strijden tegen de jongens in The Battle Basketbal. Ze worden begeleid door Max van Schaik en Maaike Klein.

Deze uitzending bekijken

Studio Snugger

Studio Snugger

Onderwerpen: Rugbybal, Rimpels, Lichtmakers, Wolven, Pepermunt, Kat en Winkels bewaken.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: "Echt klassiek met een moderne twist"

Stanley Burleson viert zijn vijftigste verjaardag op bezoek bij 'Koffietijd'. Loretta bezoekt de boot van Sea Shepherd die voor korte tijd in Amsterdam is aangemeerd.

Deze uitzending bekijken

Nederland in beweging

Nederland in Beweging!

Wilt u investeren in uw gezondheid? Beweeg dagelijks mee met Nederland in Beweging! Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.

Deze uitzending bekijken

NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk.

Deze uitzending bekijken

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker, live vertaald door een gebarentolk.

Deze uitzending bekijken

Woezel & Pip

Woezel & Pip: Verdwaald!

De hondenvriendjes Woezel en Pip beleven avonturen in en rond het huis.

Deze uitzending bekijken

Sesamstraat

Sesamstraat: Ondeugend

Tommie is ondeugend geweest. Nu gaat hij het goedmaken met Purk, Aart, Arjan en Peetje.

Deze uitzending bekijken

Spuiten en Slikken Specials

Spuiten en Slikken Specials: 4FMP & Nathan's ware

Tim Hofman, Gwen van Poorten, Emma Wortelboer en Nathan de Vries zoeken door heel Nederland naar de beste seks- en drugsverhalen.

Deze uitzending bekijken

De nachtzoen

De Nachtzoen: Rutger Lemm

Deze auteur en columnist weet dat je als schrijver niet ontkomt aan vooroordelen, maar dat betekent niet dat je de strijd ertegen moet opgeven.

Deze uitzending bekijken


De website Nederland.TV maakt gebruik van cookies. Meer informatie daarover kun je vinden op onze Cookie Verklaring. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies.