True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  

27-09-2016

Piets Weer

Piets Weerbericht

Nederlands populairste weerman Piet Paulusma verzorgt elke dag vanaf een andere locatie in Nederland het weerbericht.

Deze uitzending bekijken

Hart van Nederland

Hart van Nederland - Laat

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

Deze uitzending bekijken

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn

Een onbewoonbaar huis door schimmel en de verzekeraar doet niets. Verder aandacht voor de dubieuze praktijken van incassobureaus. In 'Weggegooid Geld' zie je wat er is gebeurd met de 21 miljoen euro die de gemeente Nijmegen overmaakt naar slachthuis Nijmegen om te verhuizen. En 'Onze correspondent in Europa' reist deze week door heel Europa voor het verkeerd verstrekken van landbouwsubisidies. Telefoniste Eugenie van der Zande behandelt weer op geheel eigen wijze binnengekomen klachten. Met Astrid Joosten, Plien van Bennekom, Annick Boer, Leo Alkemade en Bart Rijnink.

Deze uitzending bekijken

Spuiten en Slikken Specials

Spuiten en Slikken Specials: 4FMP & Nathan's ware

Steeds meer jongeren stappen over van xtc naar 4FMP. Gwen onderzoekt wat deze designerdrug is, waarom het legaal is en ze is haar eigen proefkonijn als ze het middel gebruikt op een festival. En Nathan is op zoek naar de deksel op zijn potje. Na vele mislukte dates vraagt hij zich af of hij ooit de ware tegen gaat komen en waarom wij mensen verlangen naar onvoorwaardelijke en vurige liefde.

Deze uitzending bekijken

Ik Begin Voor Mezelf

Ik Begin Voor Mezelf: Buyers world

De twee jonge studievrienden Hendrik en Maurice gaan naar China om te bemiddelen voor Engels sprekende Chinese werknemers. Als blijkt dat de meeste Chinezen eigenlijk helemaal geen goed Engels spreken, weten de twee tóch een gat in de markt te vinden.

Deze uitzending bekijken

Nieuwsuur

Nieuwsuur

Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.

Deze uitzending bekijken

I Can Make You A Supermodel

I Can Make You A Supermodel: Marisa's eerste shoot in Miami

Het team van Paul Fisher reist af naar Rotterdam. Daar aangekomen blijkt het pijpenstelen te regenen en scouten op straat is daardoor geen optie. Paul kan geen enkel mooi meisje vinden en tot overmaat van ramp lukt het hem niet zijn andere teamleden te bereiken. Paul staat voor een groot probleem, want hij moet op tijd modellen zien te vinden voor een grote opdracht in Miami.

Deze uitzending bekijken

TV Makelaar

TV Makelaar: Mission Impossible

De bourgondische boerderij van Hans en Willeke staat al zeven jaar te koop. In die tijd is er nog nooit iemand komen kijken. Er moet daar dus echt wel iets aan de hand zijn. Het vaste team van experts gaat kijken wat ze eraan kunnen doen om ervoor te zorgen dat Hans en Willeke hun woning kunnen verkopen.

Deze uitzending bekijken

Red Mijn Vakantie

Red Mijn Vakantie Red mijn Vakantie

Thijs Zeeman en Rob Geus helpen wanhopige Nederlanders die een horrorvakantie beleven. Vakantiegangers die ten einde raad zijn door bijvoorbeeld smerige hotelkamers of enorme geluidsoverlast, vragen om hulp. Thijs en Rob reizen af naar de vakantiebestemming en proberen ter plekke de vakantie alsnog te redden.

Deze uitzending bekijken

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers

Een prominente opiniemaker bespreekt actuele kwesties van de week met andere opiniemakers, stakeholders, belanghebbenden en politici.

Deze uitzending bekijken

Uitstel Van Executie

Uitstel Van Executie: Lullen voor spullen met stilte

In 2011 komt Miranda haar jeugdliefde Martijn na jaren weer tegen. Miranda heeft twee geadopteerde kinderen uit een eerdere relatie en Martijn heeft drie kinderen uit zijn vorige relatie. Ze worden weer verliefd en krijgen samen nog een zoontje. Toch woont Martijn nog steeds in zijn oude woning en Miranda in de zeer geliefde oude woning van haar oma. Het huis van Martijn raakt maar niet verkocht, waardoor ze niet verder kunnen als samengesteld gezin onder één dak. Martijn en zijn team doen er alles aan om dit gezin bij elkaar te brengen.

Deze uitzending bekijken

Holland's Next Top Model

Holland's Next Top Model: Meiden in shock om de eliminatie

Het is eindelijk tijd voor de gevreesde 'go sees'. Met afspraken bij onder andere Vogue en topdesigner Edwin Oudshoorn is het de bedoeling dat alle meisjes een goede indruk achterlaten. De fotoshoot vindt plaats op een wel heel bijzondere locatie, namelijk de Beekse Bergen. Hierbij moeten de meisjes het beest in zichzelf loslaten terwijl ze een race-auto proberen te verslaan. Niet iedereen zal de finishlijn halen, want ook vanavond zal de jury het meisje dat het minst gepresteerd heeft naar huis sturen.

Deze uitzending bekijken

Opsporing verzocht

Opsporing verzocht

Met: Rotterdam: Twee buschauffeurs kort na elkaar overvallen op hetzelfde traject. Afgelopen augustus worden kort na elkaar twee buschauffeurs overvallen op hetzelfde traject. Opnieuw uitgebreid aandacht voor deze overvallen en beelden waarop te zien is dat ook de passagiers worden bedreigd. * Tilburg: Mislukte overval op de Lidl aan de Bosscheweg. In de vroege ochtend van 5 februari wordt de Lidl supermarkt aan de Bosscheweg in Tilburg overvallen. Bewakingsbeelden van deze gewelddadige, mislukte overval worden getoond en u kunt meehelpen dit misdrijf op te lossen. * Harderwijk: Mislukte overval op Domino's Pizza. Op vrijdag 22 juli 2016 omstreeks 22.00 uur wordt een filiaal van de Domino's Pizza aan de Vondellaan in Harderwijk overvallen. In de uitzending worden beelden getoond waarop te zien is hoe intimiderend die overval verliep. * Almelo: Shoulderen vrouw (73) bij Dirk van den Broek. Afgelopen 11 augustus is een 73-jarige vrouw vroeg op pad naar de supermarkt om de boodschappen in huis te halen. Daar wordt door twee jonge vrouwen haar pincode afgekeken.

Deze uitzending bekijken

De alarmcentrale

De alarmcentrale De Alarmcentrale

Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer belanden in Spanje. De gedupeerden schakelen de alarmcentrale in voor hulp, die dag en nacht klaar staat om vakantiegangers in problemen bij te staan. Presentator André van der Toorn volgt de hulpdiensten en hoort van de reizigers wat hen is overkomen.

Deze uitzending bekijken

NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.

Deze uitzending bekijken

Goede Tijden, Slechte Tijden

Goede Tijden, Slechte Tijden: Ludo zit niet te wachten op Janines mening

Rik wil weten waarom Janine steeds maar op Ludo gefocust blijft. Malena moet Ludo bekennen dat ze iets heel stoms gedaan heeft. Thijs wil alles rechtzetten tussen hem en Rikki, maar heeft bijbedoelingen. Sam is verbijsterd als ze ontdekt wat Rover zichzelf aandoet.

Deze uitzending bekijken

Rad van Fortuin

Rad van Fortuin Rad van fortuin: aflevering 26

Het spraakmakende Rad van fortuin is dagelijks terug op tv. De spelformule blijft ongewijzigd. De rol van assistent, in het verleden onder anderen Leontine Borsato, wordt elke week door een andere ‘Leo’ of ‘Leontine’ vertolkt!

Deze uitzending bekijken

Galileo

Galileo: Lifehack: tips voor je smartphone

Manuel bouwt het grootst mogelijke papieren vliegtuig. Het testpanel onderzoekt of feromonenspray je sexy maakt en verder zijn ook de grootste natuurrampen te zien.

Deze uitzending bekijken

Brugklas

Brugklas: Cyberoorlog & Epilepsie

Semme en zijn ex Sascha hebben ruzie. En die ruzie vechten ze uit op social media. Met alle gevolgen van dien. * Manon verzwijgt voor haar klasgenoten dat ze epilepsie heeft. Maar dan krijgt ze een aanval op school...

Deze uitzending bekijken

Vroege vogels

Vroege vogels

Met: In de zomer is het buiten opmerkelijk stil. Veel vogels houden zich gedeisd, omdat ze aan het ruien zijn. In een mum van tijd krijgen ze een complete make-over. Hun oude versleten kleed maakt plaats voor een gloednieuw verenpak. * Verder is ons natuurgebied de Wieden Weerribben volgens deskundigen het libellenparadijs van Europa. Meer dan de helft van de Nederlandse soorten leeft er. Onder wie de twee zeldzaamste, de groene glazenmaker en de Kempense heidelibel. * Tenslotte: het is gelukt om de meest onzichtbare slang van Nederland te filmen, de gladde slang. In Noord-Brabant wordt al jaren hard gewerkt om het zeldzame reptiel te helpen. Met succes.

Deze uitzending bekijken

NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.

Deze uitzending bekijken

De Bouwbroers

De Bouwbroers: Afl. 26

De broers Drew en Jonathan Scott combineren intelligentie met spierkracht om families te helpen met het vinden van een extreme opknapwoning en deze om te bouwen naar een uiterst budgetvriendelijk droomhuis.

Deze uitzending bekijken

Hallo Nederland

Hallo Nederland

De zorgpremies voor volgend jaar worden flink duurder. Verzekeraar DSW maakte traditiegetrouw vandaag als eerste de premie voor volgend jaar bekend en die wordt 10% hoger. Vanaf morgen worden er weer Kinderzegels verkocht. Hoewel het nog steeds de best verkochte postzegel van ons land is, heeft de bijna 70 jaar oude traditie het moeilijk. Het aantal scholen, dat kinderen als verkopers de straat op stuurt, loopt verder af. Het vogelparadijs Griend tussen Harlingen en Vlieland, is eindelijk gered. Organisaties waaronder Natuurmonumenten legden een vooroever aan zodat het kleine eiland kan blijven bestaan.

Deze uitzending bekijken

MasterChef Australië

MasterChef Australië

Amateurkoks uit heel Australië gaan de strijd met elkaar aan en tonen hun kooktalenten aan juryleden Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston. Deze kritische fijnproevers bepalen uiteindelijk wie zich mag uitroepen tot MasterChef van Australië.

Deze uitzending bekijken

Z Today

Z Today: Wie koopt Twitter?

Nieuwsprogramma over de gebeurtenissen van vandaag, met duiding en achtergronden. Gepresenteerd door Peter van Zadelhoff of Roland Koopman en een team van wisselende co-hosts.

Deze uitzending bekijken

Tijd voor Max

Tijd voor MAX: De Engel van Maastricht

Hij loopt carnavalsoptochten, stille tochten, is begaan met iedereen en mag zich al 49 jaar de Engel van Maastricht noemen. Zijn naam is Matt Hardy. Jon van Eerd is geboren en getogen in Maastricht en hij start binnenkort zijn nieuwe theatervoorstelling 'Harrie let op de kleintjes'. In de keuken staat Antoine Hermans. Hij maakt ‘Zure zult’ van mossel met mousse van grotchampignon, een krokantje van Geulhemmer Grottenham en saus van basilicum met Limburgse witte wijn. De Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar is een in de negentiende eeuw opgericht mannenkoor uit Maastricht, met een uitgebreid repertoire. Drie leden van de vereniging zitten aan tafel. Huisarts dokter Ted van Essen is er ook weer bij. Hij vertelt ons alles over stoflongen.

Deze uitzending bekijken

Huizenjacht

Huizenjacht

In Huizenjacht worden mensen geholpen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Deze uitzending bekijken

Katholiek Nederland tv

Katholiek Nederland tv: Dorpsschool als kloppend hart

Het Friese dorp Reahûs telt 175 inwoners. Een hechte gemeenschap rond kerk, café, kaatsclub en een eigen dorpsschool. Wat gebeurt er met Reahûs als die zou verdwijnen?

Deze uitzending bekijken

De Wensboom

De Wensboom: Waarom Kasper iets voor zijn vader wenst

Op basisschool De Klimboom in Best komen de meest bijzondere wensen voor anderen voorbij. Zo doet een meisje een wens voor een oudere dame die op school voorlichting geeft over de Tweede Wereldoorlog. Een ander meisje doet een wens voor haar zus die hun opa en oma in Brazilië verschrikkelijk mist. Een jongen wenst op zijn beurt dat zijn vader een keer 'klant van de week' wordt bij de plaatselijke supermarkt. Johnny pakt groots uit en nodigt een fanfare én de burgemeester van Best uit. Daarnaast heeft Johnny nog een paar speciale verrassingen voor een aantal leraren.

Deze uitzending bekijken

Everyday Gourmet with Justine Schofield

Everyday Gourmet with Justine Schofield

Dit programma is gericht op de thuiskok; van de meest eenvoudige maaltijden tot de meer geavanceerde kooktechnieken. Justine Schofield presenteert leuke ideeën, tips en trucs en zorgt voor meer vertrouwen in de keuken.

Deze uitzending bekijken

Beste vrienden quiz

Beste vrienden quiz

Quiz waarin twee teams van vrienden uit groep 7 of 8 tegen elkaar spelen. De beste teams van het seizoen spelen om de titel 'Beste Vrienden'.

Deze uitzending bekijken

Checkpoint

Checkpoint

Als je jarig bent, wil je natuurlijk een spetterend feest geven! Wat dacht je van een eigen lasershow? Of je eigen schuimmachine? Allemaal dingen waar je helaas geen geld voor hebt. Daarom testen Klaas en het testteam of je hier je eigen versie van kan maken. Voor nog geen tientje! In de Jongens tegen de Meiden testen we wie de beste vrachtwagenchauffeur is. Je zou denken dat dat een typisch beroep voor mannen is. Met onze highspeedcamera kijken we hoe je gezicht eruitziet als je tegen windkracht 10 in fietst.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Een kijkje in het huis van Jan des Bouvrie!

Actrice Susan Visser schuift aan, haar film 'De Held' ging in première tijdens het Nederlands Film Festival. Verder vertellen Tom en Thomas van het klusprogramma 'Eigen Huis En Tuin' over hun ervaringen met het klussen bij bekende Nederlanders. Caspar maakt scholfilet met pilav en sperzieboontjes.

Deze uitzending bekijken

Nederland in beweging

Nederland in beweging

Wilt u investeren in uw gezondheid? Beweeg dagelijks mee met Nederland in Beweging! Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.

Deze uitzending bekijken

NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk.

Deze uitzending bekijken

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker, live vertaald door een gebarentolk.

Deze uitzending bekijken

Woezel & Pip

Woezel & Pip: Lekker vies!

De hondenvriendjes Woezel en Pip beleven avonturen in en rond het huis.

Deze uitzending bekijken

Sesamstraat

Sesamstraat: Meten

Ieniemienie probeert haar adem 10 tellen in te houden. Hoe kan ze nou tellen als ze haar adem inhoudt?

Deze uitzending bekijken

De nachtzoen

De Nachtzoen: Claartje Kruijff

Deze predikante ontdekte dat er allerlei manieren van bidden zijn. Van het opsteken van een kaars en het luisteren naar Coldplay tot het zingen van het Stabat Mater.

Deze uitzending bekijken


De website Nederland.TV maakt gebruik van cookies. Meer informatie daarover kun je vinden op onze Cookie Verklaring. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies.