True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  

19-09-2016

InsideGamer

InsideGamer: Afl. 2

Informatief programma over games waarbij gameliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Het is hét gamingprogramma van Nederland met wekelijks het laatste nieuws, reports vanaf events en reviews van de nieuwste game-releases.

Deze uitzending bekijken

Piets Weer

Piets Weerbericht

Nederlands populairste weerman Piet Paulusma verzorgt elke dag vanaf een andere locatie in Nederland het weerbericht.

Deze uitzending bekijken

Gezichten van dementie

Gezichten van dementie: Femie Bolle

Echtgenoot Cees en dochter Inez worden geïnterviewd. Zij zien hun vrouw en moeder steeds verder wegglijden van de wereld.

Deze uitzending bekijken

Nog Meer Voor Mannen

Nog Meer Voor Mannen: Herken het type vrouw aan de binnenzool

Programma voor echte mannen waarin Maxim Hartman in de bres springt voor de onderdrukte man. Hoe komt het toch dat het lijkt of hij thuis en in het openbaar steeds minder te vertellen heeft?

Deze uitzending bekijken

Van Liempt, Één Op Één

Van Liempt, Één Op Één: Afl. 3

Interviewprogramma waarin Paul van Liempt lange, diepgaande interviews houdt met de smaakmakers uit de samenleving. Paul laat zich rondleiden op de werkvloer en schroomt niet om privézaken te bespreken.

Deze uitzending bekijken

Het familiediner

Het Familiediner: Vader en opa hebben ruzie

Marjolein heeft een probleem: haar vader en haar opa hebben ruzie met elkaar. Nu gaat ze binnenkort trouwen met Alex. Wat is er ooit gebeurd?

Deze uitzending bekijken

Bright TV

Bright TV: Afl. 3

Informatief programma vol vernieuwing voor mensen met een tik voor tech, een neus voor trends en een zwak voor design.

Deze uitzending bekijken

Nooit Meer Naar Huis

Nooit Meer Naar Huis: Gordon verrast Marcel en Angelique

Met het verlies van haar zoon Jorn verloor Angelique ook alle richting in haar leven. Het is voor haar van essentieel belang dat hij voortleeft, het liefst door zijn werk als natuurfotograaf bekendheid te geven.

Deze uitzending bekijken

Ruben en de idioten

Ruben en de idioten

Ruben krijgt eindelijk antwoord op dwingende vragen als: hou je het langer vol in de sauna als je lekker warm bent aangekleed? Kan werkelijk iedereen leren verleidelijk te dansen? Klaas en Fabian doen een striptease-act voor het kritische vrouwelijke publiek in de beroemdste nachtclub van Amsterdam. En hoe is het om te leven als een bejaarde? De idioten gaan het een dag aan den lijve ondervinden. En Rubens vraag hoe het is om een nacht te verblijven in een spookhuis krijgt een onverwacht geestig antwoord.

Deze uitzending bekijken

Over smaak valt te twisten

Over smaak valt te twisten: aflevering 4

In deze nieuwe kookcompetitie gaat presentatrice Irene Moors samen met Meesterkok Rudolph van Veen op zoek naar de allerbeste kookclub van Nederland. Elke aflevering strijden twee kookclubs in een rechtstreeks duel om een zo bijzonder mogelijk gerecht neer te zetten. Irene en Rudolph krijgen hulp van een jury van wekelijks wisselende fijnproevers en bekende Nederlanders. Zo beoordelen onder anderen Caroline Tensen, Maik de Boer, Ruud Feltkamp, Jörgen Raymann, Liza Sips en Wibi Soerjadi de culinaire creaties van de kookclubs.

Deze uitzending bekijken

NOS 100 jaar Schiphol

NOS 100 jaar Schiphol

Kort verslag van de viering van de honderdste verjaardag, in aanwezigheid van koning Willem-Alexander.

Deze uitzending bekijken

Family Island

Family Island: Afl. 3

Tijdens een gezellig dagje uit naar een van de mooiste eilanden in de omgeving krijgen de gezinnen te horen dat ze van elkaar worden gescheiden. De tieners gaan met Johnny naar 'Teen Island' waar ze al hun agressie mogen uiten en bij een kampvuur een oppeppende boodschap van het thuisfront krijgen. Op Family Island worden de ouders geconfronteerd met soms heftige beelden van hun eigen thuissituatie.

Deze uitzending bekijken

Dokter Tinus

Dokter Tinus: Aflevering 4

In alweer het vijfde seizoen van Dokter Tinus is er trammelant op het platteland! In de praktijk in Wourkem is het onverminderd druk en als er scheurtjes ontstaan in het huwelijk van Tinus en Lisa zit er niets anders op dan in relatietherapie te gaan.

Deze uitzending bekijken

Goede Tijden, Slechte Tijden

Goede Tijden, Slechte Tijden: Ludo 'maakt het goed' met Malena

Rik wil van Janine horen dat ze hem sexy vindt. Noud heeft het moeilijk als hij Sacha's spullen bekijkt, maar ontdekt iets wat hem een doel geeft. Ludo wil niet laten merken dat hij gekwetst is dat Janine hem niet uitnodigt voor haar boeklancering.

Deze uitzending bekijken

Rad van Fortuin

Rad van Fortuin Rad van fortuin: aflevering 20

Het spraakmakende Rad van fortuin is dagelijks terug op tv. De spelformule blijft ongewijzigd. De rol van assistent, in het verleden onder anderen Leontine Borsato, wordt elke week door een andere ‘Leo’ of ‘Leontine’ vertolkt!

Deze uitzending bekijken

Galileo

Galileo: Hoofdpijn voor Shelly!

De giftigste plek op aarde is te zien. Verder onderzoeken Giel en Shelly of je echt iemand kunt doden door een muntje van een flat te gooien en worden er tips gegeven hoe je niet een waterval wordt ingesleurd.

Deze uitzending bekijken

Groen Licht

Groen Licht

Een nieuwe actie van Groen Licht: 'Kom de auto uit!' om de mensen aan te sporen voor de kleinere afstanden de fiets te nemen. Daarnaast kijkt Groen Licht op het bord van schrijver en columnist Özcan Akyol. Hij eet het liefst vlees, zijn vrouw vindt dat helemaal geen goed idee. Ze komen samen uit bij de Hollandse garnaal. Is dat een duurzaam alternatief? Tenslotte het fenomeen 'tiny house'. In de Verenigde Staten is het een serieuze beweging. Mensen die in een piepklein huis gaan wonen, helemaal zelfvoorzienend, met een zo klein mogelijke 'footprint'. Brecht gaat uitzoeken of dat ook iets voor haar is. Een kratje met spullen mee en wonen op twintig vierkante meter, is dat een serieuze optie?

Deze uitzending bekijken

Zapp Anti Pest Club

Zapp Anti Pest Club: Mika

De negenjarige Mika uit Purmerend heeft aan één hand geen vingers en wordt hier al een paar jaar mee gepest. Een paar klasgenootjes willen dat hier een einde aan komt en schakelen daarom de Anti Pest Club in. Maar, Mika moet zelf ook aan iets werken. Anne-Mar gaat langs en probeert de klas weer één geheel te laten worden en het pesten te stoppen.

Deze uitzending bekijken

Hallo Nederland

Hallo Nederland

Slapen in een auto of in een slaapzak onder een brug. Het komt helaas weer steeds vaker voor. Dat het leger des Heils vandaag laten weten Schiphol lanceert begin 2017 een proef met gezichtsherkenning om reizigers sneller te kunnen identificeren en naar gates te krijgen. Ook wordt er een nieuw wifinetwerk geïnstalleerd, voor gratis internet en elektronische wegwijzers. Afgelopen weekend was in Zeewolde een bijeenkomst van de Volkswagen Busclub Nederland. De wagens waren er in allerlei soorten en maten. Van een hippie-busjes uit de jaren ‘60 tot modernere wagens uit 2016.

Deze uitzending bekijken

MasterChef Australië

MasterChef Australië

Amateurkoks uit heel Australië gaan de strijd met elkaar aan en tonen hun kooktalenten aan juryleden Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston. Deze kritische fijnproevers bepalen uiteindelijk wie zich mag uitroepen tot MasterChef van Australië.

Deze uitzending bekijken

De Bouwbroers

De Bouwbroers: Afl. 20

De broers Drew en Jonathan Scott combineren intelligentie met spierkracht om families te helpen met het vinden van een extreme opknapwoning en deze om te bouwen naar een uiterst budgetvriendelijk droomhuis.

Deze uitzending bekijken

Z Today

Z Today: Wat ging er mis bij Samsung?

Nieuwsprogramma over de gebeurtenissen van vandaag, met duiding en achtergronden. Gepresenteerd door Peter van Zadelhoff of Roland Koopman en een team van wisselende co-hosts.

Deze uitzending bekijken

Shownieuws

Shownieuws - Vroege Editie

Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment.

Deze uitzending bekijken

Hart van Nederland

Hart van Nederland - Vroeg

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

Deze uitzending bekijken

Alles op Swart

Alles op Swart #14: Ziyech en Traoré omdraaien, ergernis over arbitrage

Sjaak Swart is blij met de zege van Ajax op Heracles, al ging het niet vanzelf. Feyenoord ziet hij inmiddels, samen met Ajax en PSV, als een serieuze titelkandidaat én Mister Ajax ergert zich aan de met kaarten wapperende arbitrage.

Deze uitzending bekijken

Huizenjacht

Huizenjacht

In Huizenjacht worden mensen geholpen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Deze uitzending bekijken

SpangaS

SpangaS

Lef en Jip zijn niet bij Maud weg te slaan, maar Shirley steekt er een stokje voor. De bovenbouwmeiden vallen als een blok voor Dylan en Eman baalt. Wat vindt Jip van zijn slaapkamer?

Deze uitzending bekijken

Keets Vlog

Keets Vlog: Afl. 154

Keet! geeft een kijkje in haar dagelijkse leven. Zo laat ze zien wat er achter de schermen gebeurt bij de film waarin ze speelt, hoe ze haar muziek maakt, leert ze de kijkers dansen en geeft ze tips tegen podiumzenuwen.

Deze uitzending bekijken

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

Met: Een boerderij uit 1847 in het Friese Bantega was in zo'n slechte staat, dat Rein en Marieke Hoogland nog even twijfelden of ze het niet allemaal moesten slopen. Inmiddels is het vakkundig en met liefde gerestaureerd en is het hun droomwoning aan de rivier de Tjonger. Ramon maakt in een handomdraai visjes op de barbecue, gevuld met venkel. Daarnaast een couscoussalade, allemaal binnen vijftien minuten. En vogelaar Camilla Dreef deed in haar studie biologie onderzoek naar het broedgedrag van de lepelaar. Zelf komt ze regelmatig terug, maar nu zijn de kuikens wel heel hard gegroeid. Oogverblindende plaatjes van de kwelder, de vogelkoloniën en de bijzondere lepelaar.

Deze uitzending bekijken

EenVandaag

EenVandaag

Met: PvdA en GL: Asielkinderen moeten meer rechten krijgen. De Partij van de Arbeid en GroenLinks dienen een initiatiefwetsvoorstel in waarbij het belang van een kind in de asielprocedure zwaarder gaat meewegen. * Oud-voetballers 'met krasje' helpen gedetineerden. John de Wolf, Glenn Helder, Andy van der Meijde en Theo Janssen zijn enkele van de oud-profvoetballers die met elkaar op theatertournee gaan. * Grote zorgen over vluchtelingendeals Europa met Afrika. De vluchtelingendeal met Turkije smaakt naar meer voor EU-leiders. Het aantal asielzoekers dat vanuit Turkije naar Europa komt is drastisch gedaald. Maar de route tussen Libië en Italië is nog volop in gebruik: in de Middellandse Zee verdrinken jaarlijks duizenden mensen.

Deze uitzending bekijken

Everyday Gourmet with Justine Schofield

Everyday Gourmet with Justine Schofield: aflevering 217

Dit programma is gericht op de thuiskok; van de meest eenvoudige maaltijden tot de meer geavanceerde kooktechnieken. Justine Schofield presenteert leuke ideeën, tips en trucs en zorgt voor meer vertrouwen in de keuken.

Deze uitzending bekijken

Willem Wever

Willem Wever

Tess gaat met Jordy naar wereldkampioen Jiujitsu voor een privéles. De Willem Wever Experts geven antwoord op de vragen: Waarom heb ik soms het gevoel dat ik iets eerder heb meegemaakt? En waarvoor gebruikt een olifant zijn slurf? In de animatie wordt verteld waarom de scheidsrechter een fluitje gebruikt. Ajouad en Abdallah gaan met de streetview tracker mee om beelden te maken voor Google Streetview.

Deze uitzending bekijken

Freek in het wild

Freek in het wild: Tandi de neushoorn

In Kariega, Zuid-Afrika leeft Tandi een neushoornvrouwtje dat een aanval van stropers heeft overleefd. Freek legt uit waarom stropers achter de hoorn van de neushoorn aanzitten.

Deze uitzending bekijken

Gek op jou!

Gek op jou!: Sabrina vs Benjamin

De stoere Sabrina is sinds een paar maanden smoorverliefd op Benjamin, de populairste jongen van de klas. Ze heeft hem al op allerlei manieren geprobeerd te vertellen hoe leuk ze hem vindt maar tot nu toe geen enkel idee of de liefde wederzijds is. Zo vertelde ze het hem pas geleden nog toen ze samen koffie moesten halen voor de juf en zei Benjamin alleen maar 'wow...' Tijd voor duidelijkheid dus. Zou Benjamin Sabrina net zo leuk vinden als zij hem?

Deze uitzending bekijken

Grand Designs

Grand Designs De Grote Verbouwing

Mensen die een groot bouwproject zijn begonnen om hun huis in een geheel nieuwe stijl te veranderen, worden met de camera gevolgd. Alle successen en tegenslagen worden hierbij vastgelegd.

Deze uitzending bekijken

Verhalen uit de Schatkist

Verhalen uit de schatkist: De slang

Als Adam en Eva bij de verboden boom slapen, komt Slang op bezoek. Sssssst!

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Vegetarische bladerdeegtaartjes met salade

Met in deze uitzending: -Hans Klok vertelt over zijn nieuwe show en zijn 35-jarig jubileum in het goochelaarsvak. -Terugblik op de uitreiking van de Emmy's met stylist Tommy Driessen. -Caspar maakt een vegetarische soya pie met edamame salade.

Deze uitzending bekijken

Thomas de stoomlocomotief

Thomas De Stoomlocomotief: De Grote Wedstrijd

Animatieserie over Thomas en zijn vrienden. Ze zijn locomotieven en beleven allerlei avonturen. Als ze vast komen te staan of andere problemen hebben, zijn er gelukkig altijd vrienden die te hulp schieten.

Deze uitzending bekijken

MAX Geheugentrainer

MAX Geheugentrainer

U kunt uw geheugen verbeteren door uw hersenen te trainen. Iedere ochtend krijgt u van Jan Slagter of Pauline Spiering een aantal oefeningen die voorzien in de dagelijkse portie hersengymnastiek.

Deze uitzending bekijken

Nederland in beweging

Nederland in Beweging!

Wilt u investeren in uw gezondheid? Beweeg dagelijks mee met Nederland in Beweging! Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.

Deze uitzending bekijken

StoryZoo

StoryZoo: Afl. 11

Animatieserie. Toby de Aap, Pepper de Papegaai en Bax de Beer beleven telkens weer een nieuw avontuur. Pepper spreekt alleen maar Engels, waardoor de kinderen thuis op een speelse manier nieuwe woordjes leren.

Deze uitzending bekijken

NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk.

Deze uitzending bekijken

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker, live vertaald door een gebarentolk.

Deze uitzending bekijken

Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment.

Deze uitzending bekijken

Rintje

Rintje: Griezelen

Vandaag heeft de juf een verrassing: het is schoolkermis. Het hele schoolplein is omgetoverd tot een kermis met een ballentent en een suikerspinnenkraam. In de school is een spookhuis gemaakt. Tobias en Rintje stellen hun bezoek aan het spookhuis nog even uit, maar Henriette wil heel graag gaan. Uiteindelijk gaan de hondjes met z'n drieën naar binnen. Daarna hoeven ze eigenlijk geen suikerspin meer, ze hebben nu wel genoeg spinnen gezien. Maar ze vonden het niet eng hoor, of misschien toch wel... heel, heel griezelig...

Deze uitzending bekijken

Woezel & Pip

Woezel & Pip gaan verven

De hondenvriendjes Woezel & Pip beleven avonturen in en rond het huis.

Deze uitzending bekijken

Sesamstraat

Sesamstraat: Sprookje

Voor Ieniemienie geen snoezig prinsessenjurkje. Zij is liever een stoere ridderin, of ridderesse.

Deze uitzending bekijken


De website Nederland.TV maakt gebruik van cookies. Meer informatie daarover kun je vinden op onze Cookie Verklaring. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies.