True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  

07-09-2016

Piets Weer

Piets Weerbericht

Nederlands populairste weerman Piet Paulusma verzorgt elke dag vanaf een andere locatie in Nederland het weerbericht.

Deze uitzending bekijken

Pauw

Pauw

Latenight talkshow met Jeroen Pauw, live vanuit Amsterdam.

Deze uitzending bekijken

Hart van Nederland

Hart van Nederland - Laat

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

Deze uitzending bekijken

Niet lullen maar poetsen

Niet Lullen Maar Poetsen: In Het Zuiden

Rutger maakt kennis met succesvol ondernemer Joss die bezig is met de opstart van zijn eigen kledinglijn. Joss is met zijn 34 jaar directeur van maar liefst twee ondernemingen. Hij blijkt een speciale manier gevonden te hebben om te krijgen wat hij wil. De limburgse Francoise is opgegroeid in grote kastelen maar heeft besloten niet in het familiebedrijf te stappen maar haar eigen creatieve weg te volgen. De 21-jarige Sem woont nog onder moeders vleugels en is ook niet van plan om te verkassen en heeft zelfs haar nagelsalon op het familielandgoed.

Deze uitzending bekijken

Tot elkaar Veroordeeld

Tot elkaar Veroordeeld

Lowie (53) heeft als gevolg van jarenlang drugs en alcoholmisbruik moeite om zich lang te focussen. Hondengedragsdeskundigen Betty en Marlies hebben hem daarom gekoppeld aan vechthond Sammy. Die is, door mishandeling en een veel te lang verblijf in het asiel, zo ontzettend gestrest dat hij zich ook niet goed kan concentreren. En hoewel Lowie keihard traint, blijken de gedragsproblemen van Sammy veel erger dan gedacht. Om Lowie te helpen, wordt er een expert ingevlogen. Marjolein (29) heeft meerdere psychische aandoeningen en heeft suïcidale gedachten. Het lukt haar niet om haar hond Dusty goed te trainen. De hond sleurt haar alle kanten op. Omdat de situatie voor zowel Marjolein als voor Dusty onhoudbaar wordt, besluiten Betty en Marlies in te grijpen. Ze gaan een moeilijk gesprek aan met Marjolein. Heeft het zin om met de training door te gaan?

Deze uitzending bekijken

En Bedankt, Babyboomers!

En Bedankt, Babyboomers!: Afl. 1

Interviewreeks waarin Frederieke Hegger een antwoord probeert te krijgen op de vraag of babyboomers met hun falende beleid de oorzaak zijn van de grote uitdagingen van deze tijd.

Deze uitzending bekijken

Nieuwsuur

Nieuwsuur

Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.

Deze uitzending bekijken

Zon, Seks & Je Ouders In Shock

Zon, Seks & Je Ouders In Shock: 'Zo ken ik mijn zoon absoluut niet!'

De achttienjarige Brittanie gaat samen met haar vriendin Dyantha voor het eerst op vakantie zonder haar ouders. David gaat met zijn vrienden richting Lloret de Mar. Wat Brittanie en David niet weten, is dat ze op de voet worden gevolgd door hun ouders. Krijgen de ouders de schrik van hun leven of worden ze positief verrast?

Deze uitzending bekijken

Lieve S-S-Sanne

Lieve S-S-Sanne: Aflevering 1

In de eerste aflevering bezoekt Sanne Jennifer. Negen jaar geleden is Jennifers zusje Angelina overleden bij een auto ongeluk. De dag die het leven van Jennifer (nu 23), maar ook het leven van haar moeder voorgoed zou veranderen. Sanne schrijft een liedje voor de moeder van Jennifer en Angelina, over de zware periode die ze achter de rug hebben. Daarnaast is Sanne te vinden op de Zwarte Cross. Hier heeft ze jaren geleden artiestenbegeleider Evert ontmoet. Drie jaar geleden is hij plotseling overleden. Zijn vrouw Wilma gaat nog elk jaar naar het Achterhoekse festival en vertelt dit jaar aan Sanne hoe haar leven met Evert was en hoeveel hij voor haar betekend heeft. Ze wil graag een liedje dat zijn leven viert. Verder wil Remco een nummer voor zijn vriendin Femme. Hij wil haar verrassen met een liedje van Sanne boven op de Dom, in de stad waar ze elkaar ontmoet hebben, en haar daarna ten huwelijk vragen.

Deze uitzending bekijken

Herrie Op De Bosbaan

Herrie Op De Bosbaan: "Ze hoeven niet zo te snauwen"

Herman den Blijker en Meneer Reimers nemen het personeel onder handen. Ze schijnen zich vaak onbeschoft, horkerig en lomp te gedragen. De reden daarvoor blijkt anders dan verwacht. Lukt het Herman en Reimers om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen?

Deze uitzending bekijken

Zembla

Zembla: Stelletje amateurs

Op 12 mei arresteert de politie een bestuurslid en een sponsor van amateurvoetbalclub OFC uit Oostzaan. Justitie verdenkt hen van het zwart betalen van spelers. De ambitieuze dorpsclub trekt de afgelopen jaren de ene naar de andere speler aan en klimt op naar de top van het amateurvoetbal. OFC is niet de enige die problemen heeft met de fiscus. De afgelopen jaren blijkt dat meer amateurclubs spelers onderhands betalen. Ze willen koste wat kost naar de top en trekken met behulp van sponsors dure spelers aan, maar betalen de vereiste loonbelasting niet. Als ze die alsnog moeten betalen, gaan ze failliet. De club gaat ten onder en schuldeisers zoals de belastingdienst, leveranciers en de overheid blijven met lege handen achter. Zijn de spelers zwart betaald? Is hier fraude gepleegd? Zembla onderzoekt de geur van zwart geld rond de velden van het amateurvoetbal.

Deze uitzending bekijken

Jeroen In California

Jeroen In California - Songs Of Life

VanVelzen logeert in de tijdelijke villa in Malibu bij Jeroen van Koningsbrugge. Samen gaan ze walvissen spotten, op honkbaltraining en spelen ze op de boulevard van Venice Beach. Tijdens deze activiteiten doen ze niet alleen inspiratie op voor de track 'Grounded', maar is er ook ruimschoots tijd voor mooie en persoonlijke gesprekken.

Deze uitzending bekijken

Samantha En Michael

Samantha En Michael: Enkeltje Torremolinos

Realityserie waarin Samantha en Michael worden gevolgd als ze met hun kinderen Den Haag verlaten voor het Spaanse Torremolinos. Het is hun droom om daar een feestcafé te beginnen. Maar of dat verstandig is?

Deze uitzending bekijken

Tussen kunst en kitsch

Tussen Kunst en Kitsch: Het Markiezenhof

In Het Markiezenhof in Bergen op Zoom laat de voormalig directeur van Het Markiezenhof een schilderij van maar liefst 170 bij 170 centimeter groot taxeren. Het schilderij van de Annunciatie van Maria is in 1900 aan de kerk van Heerle geschonken, maar was toen erg vervuild en vergeeld. Het schilderij is inmiddels voor maar liefst 4000 euro gerestaureerd en schoongemaakt, maar is het dit geld waard? Expert Jim van der Meer Mohr is in ieder geval onder de indruk van de vondst en schrijft deze aan de beroemde schildersfamilie Francken toe. Expert Willem de Winter krijgt een tekening onder ogen van dijkwerkers die werken aan de dijk in Westkappele. Deze is voor 100 euro op een openbare veiling op de kop getikt en blijkt een echte Jan Toorop te zijn.

Deze uitzending bekijken

Marlou van Rhijn, Blade Babe

Marlou van Rhijn, Blade Babe

In 2016 verscheen Marlou van Rhijn voor het eerst met haar blades op de atletiekbaan. Twee jaar later, tijdens de Paralympische Spelen in Londen, won de 'Blade Babe' goud op de 200 meter en zilver op de 100 meter. Tijdens de Paralympische Spelen in Rio hoopt ze opnieuw te schitteren. In de voorbereiding op nieuwe topprestaties is ze gevolgd door camera's van de NOS.

Deze uitzending bekijken

All Inclusive

All Inclusive

De alleenstaande ouders arriveren met hun kinderen in het resort in Turkije en zien elkaar voor het eerst. De een heeft meer ervaring met daten dan de ander, maar alle deelnemers verlangen naar een nieuwe liefde. Bij de eerste ontmoeting ontbreken de kinderen natuurlijk niet. Zij weten als geen ander of er een leuke match met hun vader of moeder tussen zit. Tijdens het Open Podium blijkt dat alle vaders en moeders wel meer overeenkomsten met elkaar hebben dan ze aanvankelijk misschien dachten.

Deze uitzending bekijken

Bonje met de Buren

Bonje met de Buren: Aflevering 2

Patty Brard en Jochem van Gelder gaan het land in om burenruzies op te lossen. Van mot over eigendom tot echt wegpestgedrag, in Bonje met de Buren komt het allemaal voorbij.

Deze uitzending bekijken

Goede Tijden, Slechte Tijden

Goede Tijden, Slechte Tijden: Job: "Je raakt me niet kwijt"

Rover raakt in paniek als het slecht gaat in het ziekenhuis. Rik voelt dat de liefde tussen hem en Janine nog heel erg gevoelig ligt. Ludo sluit een grote deal, maar weigert dit te vieren. Uit liefde voor Anna gaat Job tegen zijn gevoel in.

Deze uitzending bekijken

NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.

Deze uitzending bekijken

Rad van Fortuin

Rad van Fortuin Rad van fortuin: Aflevering 12

Het spraakmakende Rad van fortuin is dagelijks terug op tv. De spelformule blijft ongewijzigd. De rol van assistent, in het verleden onder anderen Leontine Borsato, wordt elke week door een andere ‘Leo’ of ‘Leontine’ vertolkt!

Deze uitzending bekijken

Rail away

Rail Away: Brazilië, Passa Quatro - Coronel Fulgêncio

We trekken verder door de uitgestrekte binnenlanden van Brazilië. Passo Quatro is het dorp waar we vandaag op de trein stappen. Het is gelegen in een prachtige vruchtbare, groene vallei, waar tal van mineraalwaterbronnen ontspringen. Hier stappen we op de Maria Fumaça, de rokende Maria. Een trein, voortgetrokken door een robuuste Amerikaanse stoomlocomotief uit 1925. Anders dan veel andere locs rijdt dit exemplaar op hout. Want hout is ruimschoots aanwezig in Brazilië, in tegenstelling tot geschikte kolen die helemaal uit Europa gehaald zouden moeten worden. Aan boord van deze rit gaat ook altijd een lokale muzikant mee die met zijn vrolijke muziek reizigers al gauw aan het zingen krijgt.

Deze uitzending bekijken

3 op reis

3 Op Reis: Geraldine Sevilla, Dennis Mexico

Geraldine is in Sevilla, de zonnigste stad van Spanje. Ze trotseert de zomerse hitte en bezoekt enkele highlights zoals het Real Alcázar, een paleiscomplex dat in verschillende uitbundige kunststijlen is gebouwd. 's Avonds zoekt ze verkoeling op het water en maakt ze een tocht per kajak over de rivier. Dennis is in Mexico waar hij een rondreis maakt door de provincie Yucatan. Zijn beginpunt is Cancun, waar jaarlijks drie miljoen toeristen komen om van de mooie stranden te genieten. Hij reist verder naar de kustplaats Playa del Carmen, waar hij alles komt te weten over Mexico's nationale drank: tequila. Op Isla Holbox zwemt hij met walvishaaien, de grootste vissen ter wereld.

Deze uitzending bekijken

Galileo

Galileo: Verdwijntruc van Sem

Manuel wordt geconfronteerd met zijn grootste angst als hij onderzoekt wat er gebeurt als je je lichaam nalaat aan de wetenschap. De Slomo Guys bekijken wat je allemaal voor fratsen kunt uithalen met een vlammenwerper.

Deze uitzending bekijken

Brugklas

Brugklas: Vlogstrijd & Yoga

Bo voelt zich gepasseerd als haar ideeën niet serieus worden genomen bij KWAC TV. Ze besluit de redactie van haar gelijk te overtuigen. * Selma heeft genoeg van gymles. Ze wil eens wat anders en weet de leraar zover te krijgen dat zij een les mag organiseren.

Deze uitzending bekijken

NOS Paralympische Spelen

NOS Paralympische Spelen

Magazine rechtstreeks vanuit Rio met gasten, reportages, achtergronden en analyses.

Deze uitzending bekijken

De wereld draait door

De wereld draait door

Met: Millennials (jong) en babyboomers (oud) komen steeds meer tegenover elkaar te staan. De babyboomers worden gekort op hun pensioen terwijl aan de andere kant de millennials moeite hebben om een hypotheek te krijgen en het voor hen de vraag is of er straks nog pensioenen bestaan. Aan tafel: journalist en millennial Frederieke Hegger samen met collega en babyboomer Mathijs Bouman. * Muziek is er van Bear's Den. * Nico Dijkshoorn dicht. * Erben Wennemars is de sidekick van Matthijs.

Deze uitzending bekijken

SpangaS

SpangaS

Iedereen is druk met ideeën bedenken voor het feest. Caro troeft Juliette onbedoeld af. Eman kijkt verbaasd toe hoe Dylan zijn eigen gang gaat. Waarom zegt Maud geen nee tegen een date met Lef?

Deze uitzending bekijken

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

Imker Thomas Freitag neemt ons mee naar Vlieland voor de bruidsvlucht ofwel bevruchting van zijn bijenkoninginnen. Pieter bouwde zijn eigen duurzame huis op IJburg van bijzonder zwarthout, en met een heuse boom als draagconstructie voor zijn huis en Sharon kookt lekker in de buitenlucht een pastasalade met gegrilde biet.

Deze uitzending bekijken

NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.

Deze uitzending bekijken

De Bouwbroers

De Bouwbroers: Afl. 12

De broers Drew en Jonathan Scott combineren intelligentie met spierkracht om families te helpen met het vinden van een extreme opknapwoning en deze om te bouwen naar een uiterst budgetvriendelijk droomhuis.

Deze uitzending bekijken

Hallo Nederland

Hallo Nederland

Zweedse jongeren moeten binnenkort waarschijnlijk weer op komen draven voor militaire dienst. En ook in veel andere Europese landen wordt de discussie gevoerd nu de dreiging van Rusland en IS toeneemt. Ivo Rigter doet iets bijzonders. Bijna zijn hele leven is hij al bezig met het restaureren van voertuigen uit vooral de Tweede Wereldoorlog. Morgen beginnen voor 126 Nederlandse atleten de Paralympische Spelen. Net als de Olympische Spelen gehouden in Rio de Janeiro.In Hallo Nederland spreken we deze week met de familie van vier topsporters. Vandaag het verhaal van rolstoel basketballer Mattijs Bellers. Verteld door zijn trotse opa. Presentatie: Jeroen Latijnhouwers en Carrie ten Napel

Deze uitzending bekijken

MasterChef Australië

MasterChef Australië

Amateurkoks uit heel Australië gaan de strijd met elkaar aan en tonen hun kooktalenten aan juryleden Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston. Deze kritische fijnproevers bepalen uiteindelijk wie zich mag uitroepen tot MasterChef van Australië.

Deze uitzending bekijken

Z Today

Z Today: Is de fiscus strafbaar bezig?

Nieuwsprogramma over de gebeurtenissen van vandaag, met duiding en achtergronden. Gepresenteerd door Peter van Zadelhoff of Roland Koopman en een team van wisselende co-hosts.

Deze uitzending bekijken

Het klokhuis

Het Klokhuis: Rolstoelbasketbal

Nienke kijkt mee bij de dames van Nederlandse rolstoelbasketbalteam: de Orange Angels. Zij zijn de wereldtop en doen mee aan de Paralympics. Wat zijn de regels bij rolstoelbasketbal? En hoe kun je zo behendig en snel zijn in een rolstoel?

Deze uitzending bekijken

EenVandaag

EenVandaag

Met: Hulpdiensten klagen over 'filmreflex' omstanders. Honderden uren aan beeldmateriaal kreeg de politie binnen na de fatale mishandeling op de Wallen afgelopen weekend. Goed bewijsmateriaal, maar het roept ook de discussie op over de filmreflex. Agenten en ambulance personeel beklagen zich over het feit dat mensen direct hun mobiel pakken in plaats van te hulp te schieten bij ernstige ongelukken, vechtpartijen en overvallen. * Dijsselbloem: 'PVV-programma is stuitend'. Jeroen Dijsselbloem biedt één keer per jaar z'n koffertje met de Miljoenennota aan aan de Tweede Kamer. * Nederlander coacht zitvolleybalteam van Rwanda. In het dagelijks leven werkt hij in de automatisering en coacht hij een damesvolleybalteam in Nijmegen: Peter Karreman. * War Child: begeleiding asielkinderen schiet tekort. War Child vindt dat de Nederlandse overheid moet zorgen dat er structurele sociaal-emotionele begeleiding komt voor vluchtelingenkinderen in de asielopvang.

Deze uitzending bekijken

Shownieuws

Shownieuws - Vroege Editie

Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment.

Deze uitzending bekijken

Lost in the game

Lost in the game

Evi heeft een bijzondere ontmoeting in het bos. En in het kamp is het tijd voor de eerste challenge. Iedereen is er klaar voor. Ook Bertolf Mans, alias Snake, die alles vanuit zijn landhuis in de gaten houdt.

Deze uitzending bekijken

Geloof en een hoop liefde

Geloof en een Hoop Liefde: Hardenberg

De hete aardappel die iedereen doorschuift, dat zijn de jongeren die Peter van der Heide onder zijn hoede neemt. En dat doet hij vooral op zijn eigen manier, want iedereen is uniek. Jongeren die niemand meer wil hebben komen bij Peter tot bloei. Waar hij zelf altijd na een paar jaar wel genoeg had van zijn werk is dit eindelijk iets wat Peter zichzelf de rest van zijn leven ziet doen. Op een prachtige camping aan het Gardameer in Italië gaan we op zoek naar landgenoten en nodigen we hen uit op ons GHL-bankje. En daar ontstaan de mooiste gesprekken.

Deze uitzending bekijken

Tijd voor Max

Tijd voor MAX: Kitesurfen op petflessen

Al vanaf hun geboorte zijn ze beroemd in het dorp; de drieling van Noordwijk.Jackelien, Wendy en Ellen van der Bent. Maar er is nog een drieling! Nic, Bas en Luc van der Zalm. Ze vertellen hoe het is om een drieling te zijn. Joke Bruijs schuift ook aan. ze speelt in de nieuwe serie La Famiglia. We spreken ook met Merijn Tinga. Hij deed iets heel bijzonders. Hij kitesurfte de Noordzee over. Maar dat niet alleen, ook nog met een board van petflessen! Verder komt Sarena Solari koken. Ze maakt een heerlijk Italiaans gerecht.

Deze uitzending bekijken

Gek op jou!

Gek op jou!: Quinty vs Jens

Quinty heeft nooit eerder zo'n leuke klas gehad. De meeste klasgenoten beschouwt ze als echte vrienden. Maar voor Jens voelt ze eigenlijk meer dan alleen maar vriendschap vanaf het eerste moment dat ze hem zag. Durft ze hem verkering te vragen? Of zet ze daar hun vriendschap mee op het spel?

Deze uitzending bekijken

Keets Vlog

Keets Vlog: Afl. 148

Keet! geeft een kijkje in haar dagelijkse leven. Zo laat ze zien wat er achter de schermen gebeurt bij de film waarin ze speelt, hoe ze haar muziek maakt, leert ze de kijkers dansen en geeft ze tips tegen podiumzenuwen.

Deze uitzending bekijken

Smaken Verschillen

Smaken Verschillen: aflevering 14

In dit dagelijkse programma draait alles om het organiseren van het meest smakelijke en vermakelijke etentje in eigen huis. Vijf amateurkoks rouleren een week lang als gastheer of vrouw en beoordelen elkaars diner.

Deze uitzending bekijken

Everyday Gourmet with Justine Schofield

Everyday Gourmet with Justine Schofield

Dit programma is gericht op de thuiskok; van de meest eenvoudige maaltijden tot de meer geavanceerde kooktechnieken. Justine Schofield presenteert leuke ideeën, tips en trucs en zorgt voor meer vertrouwen in de keuken.

Deze uitzending bekijken

Zappbios

Zappbios: Lola op de Erwt

Jeugdfilm. De kleine Lola Lachmann is een eenling. Dit heeft niets te maken met het feit dat zij alleen woont met haar moeder op een woonboot op de rivier, maar alles met de plotse verdwijning van haar vader. Zo weigert zij zich nog altijd te wassen in haar hals, omdat ze daar de laatste kus van haar vader wil bewaren. Daarnaast zoekt zij haar toevlucht tot een droomwereld. Maar dan volgt een grote schok: haar moeder heeft een nieuwe vriend en nu dreigt Lola's leven helemaal uit elkaar te vallen.

Deze uitzending bekijken

Sterren NL Special

Sterren NL Special

Concerten, muziekportretten, interviews, backstagespecials die je nergens anders op de Nederlandse televisie ziet.

Deze uitzending bekijken

Studio Snugger

Studio Snugger

Onderwerpen: Geheimtaal, Monsters in je bed, Pindakaasvloer, Spekbloedneus, Olifanten springen en Maan te koop.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: De Special Olympics Nationale Spelen

Met in deze uitzending: -Nieuwslezeres Simone Weimans komt langs. -Caspar kookt ratatouillesoep met venkelworst en ricottacrackers. -Realityster Britt Dekker schreef een boek over haar grote liefde: paarden.

Deze uitzending bekijken

Thomas de stoomlocomotief

Thomas De Stoomlocomotief: De Grote Wedstrijd

Animatieserie over Thomas en zijn vrienden. Ze zijn locomotieven en beleven allerlei avonturen. Als ze vast komen te staan of andere problemen hebben, zijn er gelukkig altijd vrienden die te hulp schieten.

Deze uitzending bekijken

MAX Geheugentrainer

MAX Geheugentrainer

U kunt uw geheugen verbeteren door uw hersenen te trainen. Iedere ochtend krijgt u van Jan Slagter of Pauline Spiering een aantal oefeningen die voorzien in de dagelijkse portie hersengymnastiek.

Deze uitzending bekijken

Nederland in beweging

Nederland in beweging

Beweeg mee met Nederland in Beweging! Kijkers kunnen door mee te doen aan de oefeningen al de helft van de dagelijkse norm van 30 minuten gezond bewegen behalen.

Deze uitzending bekijken

De Ochtendkus

De Ochtendkus: Ilja Gort

In deze Ochtendkus hebben we het met wijnboer Ilja Gort over vooroordelen

Deze uitzending bekijken

StoryZoo

StoryZoo: Afl. 3

Animatieserie. Toby de Aap, Pepper de Papegaai en Bax de Beer beleven telkens weer een nieuw avontuur. Pepper spreekt alleen maar Engels, waardoor de kinderen thuis op een speelse manier nieuwe woordjes leren.

Deze uitzending bekijken

NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk.

Deze uitzending bekijken

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker, live vertaald door een gebarentolk.

Deze uitzending bekijken

Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment.

Deze uitzending bekijken

Rintje

Rintje: Ik zie, ik zie

Rintje en Henriette vervelen zich. Buiten regent het en het is koud. Mama en oma gaan koekjes bakken, maar Rintje en Henriette willen niet mee doen. Ze doen 'ik zie, ik zie, wat jij niet ziet'. Rintje moet het raden. Het is rood, maar hij heeft alle rode dingen al opgenoemd. Uiteindelijk is het zijn halsband, die kon hij zelf niet zien! Mama en oma hebben heerlijke warme koekjes.

Deze uitzending bekijken

Woezel & Pip

Woezel & Pip: Hok opruimen

Woezel en Pip zijn de allerliefste hondjes van de wereld. Ze beleven nieuwe avonturen met onder meer Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes, Molletje en de Wijze Varen.

Deze uitzending bekijken


De website Nederland.TV maakt gebruik van cookies. Meer informatie daarover kun je vinden op onze Cookie Verklaring. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies.