True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  
Nederland.TV

22-07-2016

De Vierdaagse

De Vierdaagse 2016: de intocht

Evelien de Bruijn brengt op locatie verslag uit van de 100ste editie van het grootste wandelevenement ter wereld en spreekt deelnemers met de meest bijzondere en uiteenlopende verhalen.

Deze uitzending bekijken

Hart van Nederland

Hart van Nederland - Laat

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

Deze uitzending bekijken

Ik ook van Jou

Ik ook van Jou: aflevering 15

Dagelijks sketchprogramma waarin vier stellen in verschillende fases van hun leven gevolgd worden. Jong, verliefd en samenwonend, pas verhuisd met een baby, kind net de deur uit of juist gepensioneerd en continue samen. Hoe verhouden man/vrouw relaties zich anno nu tot elkaar?

Deze uitzending bekijken

Nieuwsuur

Nieuwsuur

Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.

Deze uitzending bekijken

NOS Sport De Avondetappe

NOS Sport De Avondetappe

De Tour-dag wordt afgesloten met een rechtstreekse uitzending vanaf een sfeervolle locatie in Frankrijk.

Deze uitzending bekijken

Bureau Rio

Bureau Rio

Frank en Erik bezoeken het Olympisch Stadion in Rio de Janeiro en Erik fietst het Olympische parcours. Frank ontdekt de fanatieke kant van Ellen Hoog, en de heren kijken hoe het gesteld is met de veiligheid in Rio. Verder doen Frank en Erik mee met Olympisch en wereldkampioen hinkstapspringen Christian Taylor en neemt zwemster Femke Heemskerk plaats in de verhoorwagen. Als altijd is er de Olympische column van Youp van 't Hek en becommentarieert Dafne Schippers de 100m race van basketballer Francisco Elson.

Deze uitzending bekijken

Zwarte Zwanen 5

Zwarte Zwanen 5: Kan het anders met uw pensioenpremie?

Een nieuwe aflevering in de serie Zwarte Zwanen waarin MAX de Nederlandse pensioenwereld kritisch beschouwt. Menig pensioendeur werd dichtgeslagen, heel wat handen van vermogensbeheerders voor de lens van de MAX-camera gehouden. In deze aflevering krijgt verslaggever Grimbergen toegang tot MN, met 117 miljard euro een van de grootste beleggers van het land. Directeur René van de Kieft legt de kijker uit aan welke verleidingen hijzelf en zijn vermogensbeheerders bloot staan. Voorts aandacht voor de Code Pensioenfondsen en voor de Monitoringcommissie die toezicht houdt op de naleving van de coderegels. Voorzitter van die commissie is Margot Scheltema, ook commissaris van een farmaceutisch bedrijf waarin pensioenfonds ABP belegt én commissaris van De Nederlandsche Bank. Is hier sprake van belangenverstrengeling die door de Code Pensioenfondsen wordt verboden? Margot Scheltema geeft antwoord. Ook gaat MAX na of de coderegel ‘beheerst beloningsbeleid’ wordt nageleefd. Passen hier gouden handdrukken van miljoenen euro’s bij? Zwarte Zwanen belooft nadere uitleg. En wat doet een voormalig Goldman Sachs-topman in het toezicht op pensioenfondsen van De Nederlandsche Bank? Het MAX-programma zegt helderheid te brengen over vele ‘dubbele petten’ in de pensioenwereld. Automonteurs van de Utrechtse garage Autoweerd reageren op wat er volgens hen met hun geld gebeurt. Hun pensioenpremie komt immers bij belegger MN terecht. PFZW-directeur Borgdorff van PFZW licht toe dat voor hoge rendementen alles is toegestaan. Tenzij er een wettelijk verbod is. Zo zit zijn fonds nu in ‘synthetische securitisaties’, het financieel product dat de crisis van 2008 veroorzaakte, maar waarop je nu hoog rendement kunt maken.

Deze uitzending bekijken

Sterren Muziekfeest op het Plein

Sterren Muziekfeest op het Plein: Valkenswaard (2)

Vanaf de Markt in Valkenswaard. Jan Smit en Kim-Lian zingen samen 'Jij bent daar' en O'G3NE brengt 'Clown' ten gehore. Daarnaast zijn er optredens van onder anderen Jannes, Belle Perez, John de Bever, Danny de Munk, Helemaal Hollands en André Hazes Jr.

Deze uitzending bekijken

Alles Mag Op Zaterdag

Alles Mag Op Zaterdag: Gerard en Gordon tekenen ervoor

Modekenners Fred van Leer en Anouk Smulders nemen het samen met Gordon op tegen het muzikale team van de zangers Gerard Joling, Jan Smit en Charly Luske.

Deze uitzending bekijken

Pas Oplichters

Pas Oplichters: Aflevering 1

Nietsvermoedende slachtoffers worden opgelicht door een team van vier acteurs. Zij ontfutselen argeloze burgers op geraffineerde wijze onder andere geld, auto’s en tv’s. Alle oplichtingen komen uit de praktijk en zijn bekend bij politie en justitie. Het kan iedereen gebeuren, maar de kans is een stuk groter dat het jou niet gebeurd na het kijken van dit programma.

Deze uitzending bekijken

Reizen Waes

Reizen Waes: Bhutan

Bhutan is een afgelegen koninkrijk in het midden van het Himalayagebergte met een erg speciaal beleid: alles staat er in het teken van het 'bruto nationaal geluk'. De Bhutaanse regering probeert het land traditioneel en onbezoedeld te houden en net daardoor zouden de mensen er heel gelukkig zijn. Om dezelfde reden zijn ze er niet zo dol op massatoerisme: toeristen moeten er 250 dollar per dag betalen en krijgen 24 uur per dag een gids mee. In ruil zouden toeristen er ook echt gelukkiger worden. Maar is dat ook zo? Tom gaat het uitzoeken. Hij trekt van het westen naar het oosten van het land en ontdekt inderdaad een heel bijzondere samenleving. Een samenleving waar verkeerslichten uit den boze zijn, de vrouwen in stripclubs hun kleren aanhouden en de huizen versierd zijn met penissen. Tom betaalt braaf elke dag zijn 250 dollar, maar keert hij ook echt gelukkiger terug?

Deze uitzending bekijken

Smakelijke verhalen!

Smakelijke verhalen!: Deense Jannie Munk

Jannie Munk verruilde haar vaderland Denemarken voor Delft. Ze vond er de liefde en runde er een toprestaurant. Gaandeweg de jaren vernederlandste ze. Haar bezoeken aan de Deense Zeemanskerk in Rotterdam veranderden dat. Daar voelt ze zich Deen in hart en nieren. Jannie bezoekt met Petra Possel deze kerk en maakt haar lievelingsrecept voor haar klaar: speklapjes met peterseliesaus en aardappelen, het gerecht dat onlangs is uitgeroepen tot Deens cultureel erfgoed.

Deze uitzending bekijken

NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.

Deze uitzending bekijken

Nick & Simon The Caribbean Dream

Nick & Simon The Caribbean Dream

De jongens komen in contact met Buena Fe, een beroemd duo in Cuba. Kees bezoekt een madrina, een soort geloofsmoeder waar je wensen uitkomen. 's Avonds gaan ze naar een concert van Kelvis Ochoa waar ze backstage proberen te komen.

Deze uitzending bekijken

NOS Tourjournaal

NOS Tourjournaal

De kijker wordt bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in de Ronde van Frankrijk. Het programma bevat een ruime samenvatting van de verreden Touretappe met reacties op de koers.

Deze uitzending bekijken

Brugklas

Brugklas: Klassenvertegenwoordiger

Anouk en Max strijden om de titel van klassenvertegenwoordiger. Dit zorgt voor onenigheid tussen de twee.

Deze uitzending bekijken

NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.

Deze uitzending bekijken

De Bouwbroers

De Bouwbroers: Afl. 5

De broers Drew en Jonathan Scott combineren intelligentie met spierkracht om families te helpen met het vinden van een extreme opknapwoning en deze om te bouwen naar een uiterst budgetvriendelijk droomhuis.

Deze uitzending bekijken

Piets Weer

Piets Weerbericht

Nederlands populairste weerman Piet Paulusma verzorgt elke dag vanaf een andere locatie in Nederland het weerbericht.

Deze uitzending bekijken

Het klokhuis

Het Klokhuis: Handboogschieten

Maurice traint mee met een topploeg van handboogschieters. De kampioenen leggen precies uit hoe en met welke spullen ze de pijlen in de roos schieten. Ze zijn allemaal trefzeker, maar vertraagde filmopnames bewijzen dat hun pijlen helemaal niet recht gaan! Hoe zit dat?

Deze uitzending bekijken

EenVandaag

EenVandaag

Meer mensen op cursus na afschaffen alcoholslot. In 2015 zijn meer mensen op een verplichte rijcursus gestuurd nadat ze betrapt waren op rijden onder invloed. De stijging wordt veroorzaakt door het afschaffen van het alcoholslotprogramma * Baudet: bodyguard tijdens Oekraïne-referendum. Voorzitter Thierry Baudet van het Forum voor Democratie is ten tijde van het Oekraïne-Referendum, drie maanden geleden, beveiligd. Hij vertelt hierover * Elke dag 1,5 km rennen onder schooltijd. Meester Bart las erover in een tijdschrift over hardlopen en was meteen enthousiast: elke dag onder schooltijd een Engelse mijl lopen met de klas. De 1,5 km die de leerlingen dagelijks lopen zorgen ervoor dat ze zich fitter voelen, zich beter kunnen concentreren en is ook goed voor de sociale contacten

Deze uitzending bekijken

Shownieuws

Shownieuws - Vroege Editie

Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment.

Deze uitzending bekijken

Freeks wilde wereld

Freeks wilde wereld: Zeeschildpad en Komodovaraan

In Swaziland komt Freek oog in oog te staan met de spugende cobra die zijn gif tot drie meter ver kan spugen! En Freek vangt een zwarte mamba, de snelste en giftigste slang van Afrika.

Deze uitzending bekijken

Summertime

Summertime: The Bucketlist - #24 Cabaretier voor 1 avond

De hele zomer start Veronica de avond met het nieuwe dagelijkse programma Summertime: The Bucketlist. Hierin werken creators (vloggers en bloggers) elkaars bucketlist af en beleven de ultieme zomer.

Deze uitzending bekijken

Z Today

Z Today: Hoe erg is de negatieve spaarrente?

Nieuwsprogramma over de gebeurtenissen van vandaag, met duiding en achtergronden. Gepresenteerd door Peter van Zadelhoff of Roland Koopman en een team van wisselende co-hosts.

Deze uitzending bekijken

SpangaS Marathon

SpangaS Marathon

Jochem Damstra vindt dat Abel naar de politie moet gaan. De leerlingen hebben gehoord over inspecteur Zuiverloon en willen Miss Madge helpen. Lef mag zijn herkansing doen voor Engels en krijgt hulp van het Superteam dat door Bodil geleidt wordt. Renée wordt toegesproken door haar moeder. Juliette heeft flinke ruzie met haar moeder over haar biologische vader. Eman denkt dat hij een stageplek heeft geregeld voor zijn broer Benaissa. Voor de dramales van Reggy Benoît verzinnen de leerlingen een rollenspel. Lef is vergeten dat hij een werkstuk voor maatschappijleer in moet leveren. Eman kan niet geloven dat zijn broer besloten heeft naar Marokko te gaan voor werk. Bodil is fanatiek in het doorvoeren van positieve energie op het Spangalis College. Lef krijgt een nul voor zijn werkstuk maatschappijleer. Tijdens het schoonvegen van het schoolplein valt Renée heel hard. De vader van Lef ontdekt dat Lef gefraudeerd heeft met zijn werkstuk en wordt heel agressief tegen de moeder van Lef. Juliette luistert totaal niet naar Jochem Damstra tijdens het oudergesprek. Eman voelt zich in de steek gelaten door zijn broer. Abel probeert op diervriendelijke wijze muizen te vangen op school. Inspecteur Zuiverloon komt vandaag op school langs. Alle leerlingen en leraren doen hun best.

Deze uitzending bekijken

Huizenjacht

Huizenjacht: Aflevering 114

In Huizenjacht worden mensen geholpen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Om wat voor huis het ook gaat, Huizenjacht helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Deze uitzending bekijken

Te land, ter zee en in de lucht

Te land, ter zee en in de lucht

Hoogtepunten van de verschillende onderdelen van dit programma, waaronder: Gein op 't plein, Snel naar de bel, Hoog en droog en Fiets 'm d'r in.

Deze uitzending bekijken

Street magic

Street magic

De wereldberoemde magicians Rob en Emiel reizen het land af om de jeugd te verbazen en te verrassen met hun magische acts vol humor.

Deze uitzending bekijken

Studio Snugger

Studio Snugger

Onderwerpen: Parkeerkleed, Watermeloenen, Neus en oren groeien door, Zwemmen na het eten, Wonen in de Efteling en Schildpadden.

Deze uitzending bekijken

NOS Tour de France

NOS Tour de France: Albertville - Saint-Gervais Mont-Blanc

Rechtstreeks verslag van de negentiende etappe van de 103e editie van de Tour de France, van Albertville naar Saint-Gervais Mont Blanc, een bergetappe over 146 km.

Deze uitzending bekijken

Hoelahoep

Hoelahoep: Hoela's dierenwinkel

Hoep moet naar een verjaardag maar hij heeft nog geen cadeau. Toevallig heeft Hoela net haar dierenwinkel geopend. Hoela houdt van dieren. Hoep ziet een mooie krokodil voor zijn jarige vriend. Hij probeert het dier te pakken maar dan valt alles om. Hoela heeft de dieren namelijk gemaakt van verschillende dozen, een hoofd, lijf en staart. Hoe moeten al deze dieren nou weer in elkaar gezet worden?

Deze uitzending bekijken

Mama Wytske

BABYZWEMMEN - Mama Wytske VLOG # 14

SEPPE gaat BABYZWEMMEN en ONDER WATER! Hij is matig enthousiast :) TREK FESTIVAL, VOORLEZEN. Morgen 4 maanden oud!

Deze uitzending bekijken

MAX Geheugentrainer

MAX Geheugentrainer

U kunt uw geheugen verbeteren door uw hersenen te trainen. Iedere ochtend krijgt u van Jan Slagter of Pauline Spiering een aantal oefeningen die voorzien in de dagelijkse portie hersengymnastiek.

Deze uitzending bekijken

NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk.

Deze uitzending bekijken

Nederland in beweging

Nederland in Beweging!

Wilt u investeren in uw gezondheid? Beweeg dagelijks mee met Nederland in Beweging! Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.

Deze uitzending bekijken

Kattenoog: Het Geheim Van De Griezelclub

Kattenoog: Het Geheim Van De Griezelclub: Afl. 8

De tieners Robin, Simone en Elias weten alles van heksen, vampiers en weerwolven. Al jaren heerst er in hun dorp Kattenoog een griezelmysterie. De Griezelclub moet het dorp en hun bewoners beschermen.

Deze uitzending bekijken

De 100ste vierdaagse

De 100ste vierdaagse

Rechtstreeks verslag van de honderdste Nijmeegse wandelvierdaagse. De NOS, KRO-NCRV en Omroep Gelderland hebben de handen ineen geslagen voor een live-uitzending op de dag van de intocht en het trio Dionne Stax, Fons de Poel en Harm Edens neemt de presentatie voor z'n rekening. Gingen in 1909 nog zo'n driehonderd wandelaars van start, inmiddels is de Vierdaagse uitgegroeid tot een evenement met ruim 45.000 deelnemers uit zo'n zestig landen, dat met zeker een miljoen bezoekers in vier dagen tijd het Nijmeegse centrum op z'n kop zet. Fons de Poel ontvangt gasten en er wordt geschakeld met Dionne Stax 'in de koers' (het is haar achtste Vierdaagse) en met Harm Edens die 's morgens bij de start staat en 's middags de wandelaars onthaalt op de 'Via Gladiola'. Verslaggevers langs de route maken reportages over onder meer de talloze vrijwilligers, de pleisterplaatsen en de horeca langs het parcours. Vanzelfsprekend wordt uitgebreid teruggekeken op de lange geschiedenis van het evenement, dat ooit begon als een vierdaagse mars voor militairen. Hoe veranderden in al die jaren de zeden en gewoonten? Wat werd en wordt er gezongen? Wat waren de opmerkelijkste gebeurtenissen? En wie waren de opmerkelijkste deelnemers?

Deze uitzending bekijken

1 Minuutje Natuur

1 Minuutje Natuur: Lammetje

Animatiefilmpjes waarin kinderen in 1 minuut vertellen over hun beleving van de natuur.

Deze uitzending bekijken

De nachtzoen

De Nachtzoen: Maja Grcic

Deze uit voormalig Joegoslavië gevluchte politicologe matcht gastgezinnen met vluchtelingen, omdat ze als geen ander weet hoe kleine dingen het verschil kunnen maken.

Deze uitzending bekijken


De website Nederland.TV maakt gebruik van cookies. Meer informatie daarover kun je vinden op onze Cookie Verklaring. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies.