True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  

02-05-2016

Piets Weer

Piets Weerbericht

Nederlands populairste weerman Piet Paulusma verzorgt elke dag vanaf een andere locatie in Nederland het weerbericht.

Deze uitzending bekijken

NOS Maliebaanmonologen

NOS Maliebaanmonologen

Monoloog van Erna Boomsma. Boomsma was een meisje uit een NSB-gezin dat een opleiding tot secretaresse had gevolgd. Ze werkte voor allerlei aan de NSB-gelieerde instanties, tot ze in 1944 bij de Sicherheitspolizei op Maliebaan 74 werd aangenomen. De monoloog gaat over wat ze daar meemaakte.

Deze uitzending bekijken

Hart van Nederland

Hart van Nederland - Laat

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

Deze uitzending bekijken

35 jaar TV Show

35 jaar TV Show

De meest opmerkelijke hoofdpersonen uit de afgelopen 750 uitzendingen passeren nog een keer de revue.

Deze uitzending bekijken

Nieuwsuur

Nieuwsuur

Met: TTIP-leaks: VS en EU zijn er nog niet uit. TTIP moet het grootste handelsverdrag ooit worden. Er komen afspraken in te staan die handelsbelemmeringen tussen de Verenigde Staten en Europa moeten wegnemen. Terwijl milieubewegingen tegen zijn, zit het bedrijfsleven het wel zitten. Een debat tussen Hans de Boer (VNO-NCW) en Sylvia Borren (Greenpeace). * TTIP ook onder vuur in Verenigde Staten. Niet alleen in Europa wordt er geprotesteerd tegen TTIP, ook in de Verenigde Staten is er steeds minder animo voor het handelsverdrag. In de VS valt het debat over TTIP middenin de verkiezingscampagne. Presidentskandidaten Sanders en Trump zijn fel tegenstader. * 'Brexit kan vredesproces in Noord-Ierland bedreigen'. De Britten stemmen 23 juni of ze bij de EU willen blijven. In Ierland vrezen ze een Brexit, niet alleen op economisch gebied, maar ook politiek. Het zou onenigheid over waar Noord-Ierland bijhoort nieuw leven in kunnen blazen. Een reportage van correspondent Saskia Dekkers. * FNV-voorzitter Ton Heerts: pitbull of polderaar? 'De FNV is nooit af, er is altijd wat te doen. Maar de club staat'. Die woorden sprak Ton Heerts toen hij in januari zijn vertrek als voorzitter van de vakbond aankondigde. Volgens Heerts is het tijd om op te stappen, omdat hij heeft afgerond waarvoor hij gekomen is. In welke staat laat Heerts de vakbond achter?

Deze uitzending bekijken

Alpacas

Alpacas

Improvisatieshow met comedians Peter Duifhuis, Thomas Hoogendoorn, Ruud Smulders, Nabil Aoulad Ayad en nieuwkomer Rayen Panday. Sophie Hilbrand probeert de groep in het gareel te houden.

Deze uitzending bekijken

Mr. Frank Visser doet Uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak Mr. Frank Visser doet uitspraak

In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: mr. Visser en Viktor Brand doen er alles aan om conflicten op te lossen. Viktor brengt de kemphanen rond de tafel, waarna mr. Visser tot een rechtvaardig oordeel komt.

Deze uitzending bekijken

Spoorloos 2 mei 2016

Spoorloos 2 mei 2016: Mijn moeder koos voor mij

Mabel (41) zou nooit zijn geboren als haar moeder Wil in de zomer van 1973 niet samen met een vriendin in een rode deux-chevaux naar Frankrijk was gereden. Wil ging daar op zoek naar avontuur, maar vond er de toekomstige vader van haar kind. Aan de kust ontstond een korte romance tussen Wil en de knappe student Jacques. Terug in Nederland ontdekte Wil dat ze zwanger was. De reactie van Jacques op dit nieuws was nogal teleurstellend: hij stuurde geld naar Wil en stelde haar voor om abortus te laten plegen. 'Mijn moeder heeft altijd gezegd dat ze in die tijd het beste besluit van haar leven heeft genomen. Ze koos voor mij en dat is ze daarna altijd blijven doen', vertelt Mabel niet zonder trots. Jacques liet nooit meer iets van zich horen en Mabel groeide op bij een alleenstaande moeder die het beste voor had met haar kind. Mabel was vijf jaar toen haar moeder tijdens een exotische vakantie een charmante man uit Nederland ontmoette. Dat hij trouwde met Wil en Mabel erkende als zijn dochter, ziet Mabel nog altijd als het mooiste cadeau dat hij haar kon geven. Jarenlang was Mabel niet nieuwsgierig naar haar biologische vader, maar dat veranderde nadat ze zelf kinderen kreeg. Mabel zou Jacques graag leren kennen, maar ze realiseert zich dat ze het risico loopt dat hij haar de deur wijst.

Deze uitzending bekijken

Streetlab

Streetlab

Jasper Demollin, Stijn van Vliet, Tim Senders en Daan Boom testen elkaar en argeloze voorbijgangers in grappige en spannende situaties. Altijd in het kader van een sociaal experiment.

Deze uitzending bekijken

2Doc

2Doc:: De Aanklagers

Aandacht voor het grote Haagse Jihadproces en voor de oorlog in de Amsterdamse onderwereld. Ook kijken we mee bij een zoeking met Defensie.

Deze uitzending bekijken

Radar

Radar

Antidepressiva staan al jaren ter discussie. Toch gebruiken ruim 1,1 miljoen Nederlanders antidepressiva, en deze groep blijft groeien. Hoe is dit mogelijk? En: voedsel dat in gerecyclede verpakkingen zit, bevat mogelijk schadelijke olieresten.

Deze uitzending bekijken

Koken met Van Boven

Koken met Van Boven: Fragaria ananassa

Het is bijna Moederdag en speciaal voor deze dag gaat Yvette aan de slag met aardbeien. Ze maakt een aardbeienlikeur met wodka en tijm: gevaarlijk lekker. Yvette gaat op zoek naar de stamhouder van alle aardbeien, de fragaria ananassa. Yvette maakt een aardbeientaart met een fool, die ook zonder bodem gegeten kan worden. Allemaal boordevol calorieën want dat mag op deze dag. Moeders, buurvrouwen en achternichten: laat u verrassen, dat wordt genieten!

Deze uitzending bekijken

Goede Tijden, Slechte Tijden

Goede Tijden, Slechte Tijden: Job geeft Sjors de schuld

Noud organiseert een verrassingsontmoeting voor Laura. Anna komt oog in oog te staan met een rivale. Linda denkt dat het niet zo erg is om nog even de waarheid achter te houden voor Rover. Er wordt getwijfeld aan het talent van Sam en dat doet haar pijn.

Deze uitzending bekijken

NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.

Deze uitzending bekijken

Trauma Centrum

Trauma Centrum: Aflevering 439

Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiënten die de hulp inroepen van deze zorgverleners komen aan bod in deze dagelijkse realityserie.

Deze uitzending bekijken

De Tafel van Taal

De Tafel van Taal

Presentatoren Joris Linssen en Sander de Kramer nemen het op tegen rapper Willie Wartaal en schrijver Ronald Snijders.

Deze uitzending bekijken

60 jaar Songfestival

60 jaar Songfestival

Hoe is het Eurovisie Songfestival door de loop der jaren veranderd? Zo zong iedereen vroeger in zijn eigen taal onder begeleiding van een groot orkest. In deze aflevering de beginjaren 1956-1968 van het Eurovisie Songfestival. Corry Brokken deed in 1957 mee met het nummer Net als toen.

Deze uitzending bekijken

Gort à la Carte

Gort à la Carte: Bouillabaisse

In de Provence gaat Ilja op zoek naar de befaamde Franse vissoep bouillabaisse. Hij eet de oorspronkelijk 'armeluissoep' thuis bij een visser, en wordt warm onthaald op een dorpsfeest in een klein Frans vissersdorpje. In het beroemdste bouillabaisserestaurant van vissoepstad Marseille eet hij de luxe miljonairsversie. Maar niet voordat hij voor de bijpassende wijn bedrijfsgeheimen moet ontfutselen van een wel heel relaxte wijnboer in Bandol.

Deze uitzending bekijken

Kicke

Kicke: Talentscout & Wie is de Dief

Lute hoopt ontdekt te worden door een bekende ex-voetballer. Maar dit dreigt mis te gaan als hij zijn voetbalschoenen is vergeten. * Tibbe hoopt bij de mooie Mila te kunnen scoren. Maar hij krijgt tegenstand van Sami en Lute.

Deze uitzending bekijken

De wereld draait door

De wereld draait door

Met: Elon Musk (CEO Tesla) lanceerde de non-profit organisatie OpenAI, om zo kunstmatige intelligentie verder te ontwikkelen. Aan tafel: Wouter van Noort. * Sportpresentator Kees Jansma blikt in zijn boek Terug naar Hilversum terug op vijftig jaar sportjournalistiek en zit aan tafel. * Woensdag herdenken we de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. Bij ons aan tafel Roos Derks: zij bleef de drie laatste oorlogsjaren als tienjarig meisje alleen achter met haar twee jongere zusjes in Rotterdam. * Muziek is er van de Britse singer-songwriter Frances en tafeldame is Hanneke Groenteman.

Deze uitzending bekijken

SpangaS

SpangaS

Juliëtte en Abel zijn extreem uitbundig in de les van Kattevilder en worden eruit gestuurd. Dankzij de hulp die Eman inschakelt, ontdekken ze dat het witte poeder echt is. Bodil is tot over haar oren verliefd op Dennis. Lef schrikt van zijn vader.

Deze uitzending bekijken

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

Ans Zandbergen en haar man Karel wonen in een voormalige bollenschuur in Oegstgeest. Ans heeft een grote passie voor inrichten en dat is goed te zien in de monumentale bollenschuur die op eigentijdse wijze nieuw leven is ingeblazen. * Chef-kok Ramon Brugman maakt een snelle maaltijd: tartaar van gezouten haring. * Tuinspecialist Martin Stuger is in Eenmes, waar Sadaf en Michael een onderhoudsvriendelijke voor en achtertuin willen... Maar volgens Martin betekent dat niet zomaar tegelen!

Deze uitzending bekijken

NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.

Deze uitzending bekijken

MasterChef Holland

MasterChef Holland: Aflevering 36

Zestien kandidaten strijden tegen elkaar om de titel MasterChef Holland. De amateurkoks krijgen uiteenlopende opdrachten voor hun kiezen zoals smaaktesten en mysterbox-opdrachten. Ze komen voor grote uitdagingen te staan en volgen masterclasses van heuse sterrenchefs. Juryleden Meesterkok Robert Kranenborg, chef-kok en restauranteigenaar Michiel van der Eerde en culinair recensent Marcus Polman proeven de gerechten en geven hun ongezouten mening om na tien weken de allerbeste Hollandse amateurchef van 2016 over te houden.

Deze uitzending bekijken

Het klokhuis

Het Klokhuis: Het Kantoor 109

Leonoor geeft een kinderpartijtje dat helemaal uit de hand loopt. Kan Ben daar nog wat aan doen? Verder wordt er een Klokhuis-topmodel geknipt, leert Dolores hiphop-dansen en wordt er een kijkersvraag beantwoord. Hoe wordt wasco gemaakt?

Deze uitzending bekijken

EenVandaag

EenVandaag

Met: GreenPeace: Voedselveiligheid onder druk door TTIP. Greenpeace zegt dat handelsverdrag TTIP de voedselveiligheid in gevaar brengt. Dat blijkt volgens milieuorganisatie uit de onderhandelingsverslagen, die het vandaag online heeft gezet. * Slag om Aleppo in beslissende fase. De Syrische president Bashar Al-Assad heeft het staak-het-vuren gebruikt om zijn troepen te versterken. De aanval op de stad Aleppo is weer in alle hevigheid losgebarsten. * 'Foute' belastingadviseurs aangepakt. Door structureel 150 miljoen euro meer aan de Belastingdienst uit te geven, hoopt het kabinet de schatkist met ruim 600 miljoen euro per jaar extra te spekken. Het geld wordt geïnvesteerd in scherpere controles en toezicht. * Is schimmel het nieuwe plastic? Bij schimmel denk je vooral aan bedorven voedsel of vochtige muren. Maar in Utrecht weten ze dat het nog veel meer mogelijkheden heeft.

Deze uitzending bekijken

Shownieuws

Shownieuws - Vroege Editie

Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment.

Deze uitzending bekijken

Geloof en een hoop liefde

Geloof en een Hoop Liefde: Tholen

Schot, Bout en Baaij zijn dé vissersfamilies op het eiland Tholen. De familie Bout is een van de laatste hardervissers. Hoewel het geen vetpot is, is het de lust en leven van de familie. Vader Job Bout: 'Ik vis al bijna vijfig jaar op harder. Ik leerde het weer van mijn vader. Het hardervissen is net jagen. Je vist op het oog. Met je ogen tuur je over het water. Je kunt het zien aan de oppervlakte.' Mirjam gaat op bezoek bij Sandra. Als jong meisje raakte ze zwanger en beviel ze van een verstandelijk beperkt meisje. Ze vertelt hoe zij dat destijds ervaren heeft en hoe ze nu haar huis openzet voor een pleegkind.

Deze uitzending bekijken

Beste vrienden quiz

Beste Vrienden Quiz: Aflevering 86

Quiz waarin twee teams van vrienden uit groep 7 of 8 tegen elkaar spelen. Vandaag spelen Simone & Isa tegen Dalo & Kai.

Deze uitzending bekijken

Alles op Swart

Alles op Swart #8: champagne staat koud, PSV-praatjes en Justin Kluivert

Sjaak Swart was maandag uiteraard zeer te spreken over het Ajax van afgelopen weekend. Mister Ajax was vol lof over Cillessen, Younes én gaf advies voor komende zomer: wat moet Ajax doen op de transfermarkt?

Deze uitzending bekijken

Willem Wever

Willem Wever

Hoe worden saxofoons gemaakt? Waarom zitten in sommige schelpen gaatjes? Kun je in de woestijn leven? Wat betekenen de gekleurde stippen op de bomen in het bos? Hoe komt het dat ik moet plassen als ik water hoor stromen?

Deze uitzending bekijken

Tijd voor Max

Tijd voor MAX: De Jostiband, nóg zoiets!

Jack Wouterse is van de zomer met Arjan Ederveen te zien in Walden, een toneelstuk over twee tuin-schoffelende broers. Hij is te gast en vertelt over dit nieuwe stuk. De Jostiband bestaat 50 jaar en dat was voor Patrick Hielema, Paul Opdam en Niels Nijenhuis aanleiding om er een boek over te schrijven. En dat is het boek 'De Jostiband, nóg zoiets!' geworden. Hoe komt het dat dieren juist in de zomerperiode zoveel last van vlooien en teken hebben? Dierenarts Jenny Buijtels weet het en legt het uit aan tafel. Niemand minder dan de Britse popzanger Leo Sayer is te gast. Hij zingt zijn grote hit Thunder in My Heart. En in de keuken staat Janny van der Heijden. Zij maakt vandaag een overheerlijke Siciliaanse pasta!

Deze uitzending bekijken

Huizenjacht

Huizenjacht

Nance, Tooske, Marlayne, Vivian en Viktor helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Deze uitzending bekijken

My Kitchen Rules

My Kitchen Rules: Aflevering 37

In deze kookwedstrijd gaan verschillende teams, bestaande uit twee personen, de strijd met elkaar aan.

Deze uitzending bekijken

Hallo Nederland

Hallo Nederland

Grote hongersnood in Afrika. Door het weerfenomeen El Nino dreigt voor zeker 42 miljoen mensen een te kort aan voedsel en water. Het Rode Kruis heeft daarom vandaag giro 7244 geopend. Nederland behoort tot de top 3 van elektrische rijders van Europa. Het aantal elektrische auto's groeit nog steeds, maar er is één probleem: er zijn te weinig laadpalen. Het is niet gemakkelijk om te kamperen als je een beperking hebt. Daarom hebben ze nu op drie campings in Overijssel meerdere chalets aangepast. Zodat ouderen of mensen met een handicap weer kunnen genieten van een vakantie in de vrije natuur. De 'Frikansaus' was eigenlijk alleen populair in Drenthe, maar verdween ook daar jaren geleden. Nu is de saus terug, dankzij een Facebookactie van twee studenten. Presentatie: Jeroen Latijnhouwers en Carrie ten Napel.

Deze uitzending bekijken

Achter Gesloten Deuren

Achter gesloten deuren Achter Gesloten Deuren

In Achter Gesloten Deuren worden mensen gevolgd die een groot geheim met zich meedragen.

Deze uitzending bekijken

Smaken Verschillen

Smaken Verschillen: aflevering 11

In dit dagelijkse programma draait alles om het organiseren van het meest smakelijke en vermakelijke etentje in eigen huis. Vijf amateurkoks rouleren een week lang als gastheer of vrouw en beoordelen elkaars diner.

Deze uitzending bekijken

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing: Aflevering 14

Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-kok Jeremy kookt iets lekkers voor het hele team. Daarnaast geeft Rob veel tips en beantwoordt hij vragen van kijkers.

Deze uitzending bekijken

MAX maakt mogelijk

MAX Maakt Mogelijk: WC Project Moldavië

In het programma ziet u wat Stichting MAX Maakt Mogelijk met uw donaties heeft gedaan. U krijgt te zien wat de ontwikkelingen zijn van de lopende en nieuwe projecten in binnen- en buitenland.

Deze uitzending bekijken

KONING FIFA

KONING FIFA: FUT16 #16 | VELDWIJK ALS KEEPER!

Let’s do this! We zitten in divisie 4, we kunnen naar divisie 3, maar de challenges maken me het weer niet makkelijk! Kan Veldwijk zich ook in het Koning FIFA team bewijzen als keeper? En lukt het me om Izzy Brown’s challenge te voltooien? Geef deze video een duimpje omhoog en deel hem met je vrienden als je ‘m tof vond! Abonneer je nu op Koning FIFA! Klik hier http://goo.gl/3cXlvN Alle afspeellijsten: FUT16: https://goo.gl/5I0b7a BATTLES: https://goo.gl/qCBFKp TIPS & TRICKS AFLEVERINGEN: https://goo.gl/QScfZd GOALS & SKILLS: https://goo.gl/LtZjgA SPECIALS: https://goo.gl/CW9rKf FULL MATCHES: https://goo.gl/QmLRIc TIPS & TRICKS: https://goo.gl/fVrPfZ Over dit kanaal: Mijn naam is Koen en ik ben meervoudig Nederlands Kampioen FIFA en voormalig nr 1 van de Wereld… Koning FIFA dus ;)! Iedere maandag post ik een nieuwe video met mijn avonturen binnen FIFA Ultimate Team (FUT)! Daarnaast neem ik het iedere vrijdag op tegen een (voetbal)prof!! Abonneer je op mijn kanaal en word ook een KONING FIFA! Klik hier http://goo.gl/3cXlvN

Deze uitzending bekijken

MAX Geheugentrainer

MAX Geheugentrainer

U kunt uw geheugen verbeteren door uw hersenen te trainen. Iedere ochtend krijgt u van Jan Slagter of Pauline Spiering een aantal oefeningen die voorzien in de dagelijkse portie hersengymnastiek.

Deze uitzending bekijken

Nederland in beweging

Nederland in Beweging!

Wilt u investeren in uw gezondheid? Beweeg dagelijks mee met Nederland in Beweging! Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.

Deze uitzending bekijken

NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk.

Deze uitzending bekijken

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies

Appie en Aisia mogen beurtelings mee met hun vader Luc, die in de dierentuin werkt.

Deze uitzending bekijken

Little People

Little People: Teamwerk vereist talent!

Little People is de wereld van Sarah Lynn, Maggie, Michael, Sonya Lee en Eddie. Ze hebben allemaal hun favoriete activiteiten. Ze ontdekken de wereld en leren ze samen te werken.

Deze uitzending bekijken

Andries

Andries: Gerard de Korte

In het Vestingmuseum in Naarden ontvangt Andries Knevel bisschop Gerard de Korte.

Deze uitzending bekijken


De website Nederland.TV maakt gebruik van cookies. Meer informatie daarover kun je vinden op onze Cookie Verklaring. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies.