True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  

08-04-2016

Weekendcrashers

Weekendcrashers

De Jostiband bestaat 50 jaar en daarom geven zij een jubileumconcert in september. Jasper gaat langs bij een van de leden. Lou is in Heerlen en gaat daar op zoek naar lijpe muurschilderingen! Boris Lange kreeg een snapcam mee en filmt zijn weekend. Rick Brandsteder brengt een ode aan de muziek waar je vader naar luistert en de crashers doen samen mee aan een figure run dance battle. Wie maakt de mooiste GPS tekening?

Deze uitzending bekijken

Piets Weer

Piets Weerbericht

Nederlands populairste weerman Piet Paulusma verzorgt elke dag vanaf een andere locatie in Nederland het weerbericht.

Deze uitzending bekijken

Hart van Nederland

Hart van Nederland - Laat

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

Deze uitzending bekijken

Nieuwsuur

Nieuwsuur

Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.

Deze uitzending bekijken

Ik ook van Jou

Ik ook van Jou: aflevering 4

Dagelijks sketchprogramma waarin vier stellen in verschillende fases van hun leven gevolgd worden. Jong, verliefd en samenwonend, pas verhuisd met een baby, kind net de deur uit of juist gepensioneerd en continue samen. Hoe verhouden man/vrouw relaties zich anno nu tot elkaar?

Deze uitzending bekijken

De Hokjesman

De Hokjesman: De Geesteszieken

De Hokjesman verdiept zich in de bewoners van een psychiatrische instelling. Hoe functioneert zo'n gedwongen gemeenschap van mensen, door de buitenwereld getypeerd als gekken? Hoe denken de geesteszieken op hun beurt over de mensen die door de samenleving als normaal worden bestempeld? Hoe houd je je staande in een wereld die jou niet begrijpt of die jij niet begrijpt?

Deze uitzending bekijken

Staying Alive

Staying Alive: Jan Versteegh - Peru

Jan Versteegh is in Peru. Hij verdiept zich in het heftige verhaal van Juliane Koepcke, die op haar 17e als enige een vliegtuigcrash overleefde. Na de crash zwierf ze dagenlang gewond door het regenwoud voordat ze gevonden werd. Jan en de cameraman proberen, net als Juliane, hun weg te vinden in de ondoordringbare en gevaarlijke jungle, op zoek naar de bewoonde wereld.

Deze uitzending bekijken

2 voor 12

2 voor 12

Kennisquiz onder leiding van Astrid Joosten waarin twee duo's het tegen elkaar opnemen in twaalf vragen. Wie heeft de meeste vragen goed en raadt het woord?

Deze uitzending bekijken

Goede Tijden, Slechte Tijden

Goede Tijden, Slechte Tijden: Maxime troost Nina

Anton is Rovers kinderachtige gedrag zat. Hij wil dit bijsturen en gaat de confrontatie aan, maar dat loopt uit de hand. Janine krijgt hulp om aan haar bewakers te ontsnappen. Maxime weet bij Nina vertwijfeling te zaaien over de samenwerking van Bing en Sjors.

Deze uitzending bekijken

NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.

Deze uitzending bekijken

Trauma Centrum

Trauma Centrum

Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiënten die de hulp inroepen van deze zorgverleners komen aan bod in deze dagelijkse realityserie.

Deze uitzending bekijken

Jan rijdt rond

Jan rijdt rond

Programma met een vrolijke kijk op de actualiteit. In een rode Cadillac doorkruisen de Jannen het land, op zoek naar spraakmakende verhalen.

Deze uitzending bekijken

Met het Mes op Tafel

Met het Mes op Tafel

Het gaat niet alleen om kennis, ook bluffen en strategie zijn belangrijk. Degene met de minste goede antwoorden, kan alsnog de quiz winnen. Wie speelt het slimst en wint deze aflevering van Met het Mes op Tafel?

Deze uitzending bekijken

Brugklas

Brugklas: Reis KWAC TV Deel 2 & Reis KWAC TV Deel 3

Max wil Anouk een romantische middag in Athene bezorgen, omdat ze bijna een jaar verkering hebben. Maar dat moet dan wel achter de rug van Van Morselt om gebeuren. * KWAC-TV moet in Athene een reportage maken, maar alles loopt in het honderd. En Max, Anouk, Safa en Bo dreigen met lege handen terug te komen. Tot grote frustratie van Van Morselt.

Deze uitzending bekijken

Landinwaarts

Landinwaarts

Hoewel zanger en televisiepresentator Ernst Daniël Smid opgroeide in Enschede, neemt hij Dieuwertje mee naar het Groningse Klooster Ter Apel. Het is juist daar waar de zanger tot rust komt en waar hij jaarlijks met zijn broers een bezoek aan brengt. Hij koestert er de herinneringen aan zijn vader en het laat hem genieten van de mooie en aardse zaken van het leven. Juist op deze plek wil hij Dieuwertje ook zijn bewondering en liefde voor de beroemde Groningse zanger Ede Staal laten horen. Hij blijkt niet de enige: Dieuwertje is eveneens al jarenlang groot fan van deze zanger. * Janny van der Heijden gaat roken! Het is van oudsher een oer-Hollands gebruik om etenswaren te roken om deze langer te kunnen bewaren. Beroemd is natuurlijk de gerookte paling. Maar Janny gaat samen met kampioenroker Smokey John op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Tijdens de ontdekkingstocht worden ook diverse groenten gerookt, waarbij ze tot verrassende inzichten komen. Sommige experimenten zijn smaaktechnisch zeer de moeite waard, maar niet alle rookexperimenten blijken even succesvol te zijn. * Papierknipkunst op Urk! Al eeuwenlang wordt er in Nederland de papierknipkunst beoefend. Een ambacht dat in de 16e eeuw is komen overwaaien uit Turkije en nog steeds door het hele land wordt beoefend. Dieuwertje bezoekt de grootste groep papierkunstknippers in Urk. Henk en Harnold zetten zich met ziel en zaligheid in voor deze Vereniging van Papierknipkunst en zorgen er ook voor dat kinderen zich in dit prachtige ambacht verdiepen. Dieuwertje zet haar eerste stappen in deze vorm van kunst, Henk en Harnold verrassen haar met een bijzonder portret! * Ontwerper Jaap Drupsteen zit vijftig jaar in het vak en ter ere daarvan is vanaf 9 april in Museum Hilversum een oeuvre-tentoonstelling te zien. Naast het ontwerpen van een nieuw paspoort en bankbiljetten ontwikkelde Drupsteen ook televisie-, internet- en live-events. Daar is wel altijd een sterke samenhang van vorm en stijl te herkennen. De kunstenaar zelf blijft zich overigens ontwikkelen en houdt zich nog steeds graag bezig met complexe technische processen en is voorlopig niet van plan om te stoppen. Toch eert Museum Hilversum hem met een overzichtstentoonstelling. * Voor het topstuk reizen we af naar Overijssel, naar het Openlucht Museum in Ootmarsum. Een museum dat het leven op het platteland van honderd jaar geleden in Twente laat zien. Vrijwilliger Wim Leverink kiest vol trots zijn topstuk: een linnenkast uit de 18e eeuw waarmee boeren vroeger hun status konden aantonen. Hoe grootser en gevulder de kast, des te rijker was de boer.

Deze uitzending bekijken

De wereld draait door

De wereld draait door

Sinds de Panama Papers zondagavond werden gepubliceerd, zijn we benieuwd hoe het er nu voor staat. Wat valt het meeste op? We vragen het Martijn Roessingh en Mathijs Bouman * Paulien Cornelisse presenteert haar nieuwe en tevens eerste fictieboek: 'De verwarde cavia'. Vanavond geeft ze een voorbeschouwing * John de Mol lanceert het satirische programma 'Wat Een Poppenkast!'. Vanavond aan tafel BN'ers in poppenvorm én natuurlijk John de Mol zelf * Muziek is er van Marutyri, Peter Pannekoek doet stand-up comedy en tafelheer is Marc-Marie Huijbregts

Deze uitzending bekijken

SpangaS

SpangaS

Het super antipestteam pakt leerlingen aan die nog steeds blijven pesten. Maar Miss Madge wil dat niet meer hebben. Eman is diep gekwetst als hij door een leerling wordt gediscrimineerd. Bodil krijgt haar laatste bedevaartsopdracht. Juliette is de eerste die Eman steunt met zijn plan.

Deze uitzending bekijken

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

In Bussum ligt wijk 'Het Spiegel', waar Villa Tindal een bekende naam is. De huiskamerconcerten die bewoners Hans en Reina geven zijn befaamd in de hele omgeving. Geen wonder dat dit 'de muziekvilla' genoemd wordt. Dat was heel lang wel anders * En Alain Caron is niets te gek; hij gaat koken met geitenmelklikeur op de boerderij van 1 van Nederlands meest beroemde boeren: Boer Frank en Anita, uit Boer Zoekt Vrouw 2011. Ruim 5 miljoen Nederlanders keken naar de uitzending waarin een vertwijfelde boer Frank destijds voor Anita koos. Nu, vijf jaar later, runnen ze samen een succesvol bedrijf met alles van geiten. Dus ook Likeur..

Deze uitzending bekijken

NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.

Deze uitzending bekijken

NOS Gesprek minister-president

NOS Gesprek minister-president

Het gesprek met de minister-president over actuele ontwikkelingen in de politiek.

Deze uitzending bekijken

MasterChef Holland

MasterChef Holland: Aflevering 20

Zestien kandidaten strijden tegen elkaar om de titel MasterChef Holland. De amateurkoks krijgen uiteenlopende opdrachten voor hun kiezen zoals smaaktesten en mysterbox-opdrachten. Ze komen voor grote uitdagingen te staan en volgen masterclasses van heuse sterrenchefs. Juryleden Meesterkok Robert Kranenborg, chef-kok en restauranteigenaar Michiel van der Eerde en culinair recensent Marcus Polman proeven de gerechten en geven hun ongezouten mening om na tien weken de allerbeste Hollandse amateurchef van 2016 over te houden.

Deze uitzending bekijken

Het klokhuis

Het Klokhuis: Blushelikopter

Het bestrijden van een natuurbrand is vaak een race tegen de klok. Het moet snel gebeuren en bovendien zijn er in die gebieden vaak geen wegen voor de brandweerwagens. Dan worden blushelikopters ingezet. Nienke gaat mee op oefening. Het blijkt een hele klus om iedereen die meedoet, in de lucht en op het land, goed samen te laten werken.

Deze uitzending bekijken

EenVandaag

EenVandaag

Wie zijn de Mongols? Dat vraagt iedereen zich af na de heftige vecht- en schietpartij in het Rotterdamse van der Valk hotel tussen deze motorbende en de Hells Angels gisteravond * Aangepaste lessen voor vluchtelingenkinderen. Na het voetbal douchen met je teamgenootjes zonder onderbroek, openlijke homoseksualiteit, samenwonen voordat je getrouwd bent. Het zijn zaken die in Nederland ontzettend normaal zijn, maar waar vluchtelingenkinderen die in Nederland komen enorm aan moeten wennen

Deze uitzending bekijken

Shownieuws

Shownieuws - Vroege Editie

Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment.

Deze uitzending bekijken

Geloof en een hoop liefde

Geloof en een Hoop Liefde: Roermond

Petra Stienen is arabist en oud-diplomate uit Roermond. Meer dan tien jaar werkte ze in het Midden-Oosten. Petra werd geboren in de volkswijk 'De Donderberg'. Vroeger schaamde zij zich daarvoor, maar nu betekent deze wijk juist heel veel voor haar. Samen met Hella keert ze terug naar de wijk van haar jeugd. Ook ontmoeten we Dorothy Derks, die haar luxe jetsetleven opgaf om zich in te zetten voor anderen.

Deze uitzending bekijken

Beste vrienden quiz

Beste Vrienden Quiz: Aflevering 70

Quiz waarin twee teams van vrienden uit groep 7 of 8 tegen elkaar spelen. Vandaag spelen Helen & Galina tegen Simon & Nouafal.

Deze uitzending bekijken

AutoWeek Film Top5

AutoWeek Film Top5 AutoWeek Film Top 5: aflevering 5

Het nieuwe programma AutoWeek Film Top5 is het resultaat van een redactionele samenwerking tussen Veronica TV en AutoWeek. In het korte entertainmentprogramma loodst voice-over Dennis Ruyer de kijker door verschillende toplijsten over auto’s, waaronder de top 5 meest spannende filmachtervolgingen en de top 5 gaafste filmauto’s.

Deze uitzending bekijken

Tijd voor Max

Tijd voor MAX: Ze was 16

Apen kunnen ons veel leren over samenwerking. Onderzoeker Patrick van Veen laat al een aantal weken chimpansees meewerken aan experimenten en deed verrassende ontdekkingen. Het is precies 10 jaar geleden dat Gerard Reve overleed. Vaste recensent Janneke Siebelink vertelt over zijn aandeel in de Nederlandse literatuur. Marlies Allewijn schreef 'Ze was 16', een jeugdboek dat zich onder andere afspeelt in Zeeland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het verhaal is gedeeltelijk gebaseerd op de geschiedenis van oud-verzetsheld Jaap Rus. Ronnie Tober heeft een nieuwe hit, een prachtig nummer over vriendschap en komt die ten gehore brengen en in de keuken staat meesterpatissier Robèrt van Beckhoven die tijgersoezen bakt.

Deze uitzending bekijken

Huizenjacht

Huizenjacht

In Huizenjacht worden mensen geholpen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Om wat voor huis het ook gaat, Huizenjacht helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Deze uitzending bekijken

My Kitchen Rules

My Kitchen Rules: Aflevering 21

In deze kookwedstrijd gaan verschillende teams, bestaande uit twee personen, de strijd met elkaar aan.

Deze uitzending bekijken

Achter Gesloten Deuren

Achter gesloten deuren Achter Gesloten Deuren

In Achter Gesloten Deuren worden mensen gevolgd die een groot geheim met zich meedragen.

Deze uitzending bekijken

Hallo Nederland

Hallo Nederland

Begraven in de natuur wordt steeds populairder in Nederland. Daar zijn landeigenaren erg blij mee, zij krijgen namelijk betaald voor de graven. Maar natuurliefhebbers zijn het er niet mee eens. Donderdagavond 7 april vond een heftige schietpartij plaats bij het Van der Valk-hotel in Rotterdam Blijdorp. Twee rivaliserende motorclubs gingen elkaar te lijf, daarbij werden zo'n 20 schoten gelost. Eén persoon raakte zwaargewond. Nederland wordt steeds populairder bij Chinese toeristen. Het aantal hotelovernachtingen van Chinezen steeg vorig jaar met 33 procent. Als het aan staatssecretaris Wiebes van Financiën ligt, wordt er vanaf 2018 geen enkele munt meer door de Koninklijke Nederlandse Munt geslagen en gaat de productie ervan naar het buitenland. Presentatie: Jeroen Latijnhouwers en Mascha de Rooij.

Deze uitzending bekijken

Peperbollen

Peperbollen: Een gevaarlijke tegenstander

Anton wordt op een gemene manier vals beschuldigd door een jongetje dat zich in de steek gelaten voelt door zijn rijke en altijd drukke ouders. De beschuldigingen gaan zover dat niemand meer in Antons onschuld geloofd en hij van school gestuurd wordt. Intussen is Jessi totaal van streek door de ontboezeming van Niklas dat hij op een ander meisje verliefd is. Als ze erachter komt dat dat meisje Ceyda is, raakt het voortbestaan van de Peperbollen ernstig in gevaar.

Deze uitzending bekijken

Komt een Aap bij de Dokter

Komt een Aap bij de Dokter

Olijfje is een Ocelot uit Dierenrijk in Nuenen. Deze katachtige heeft een flinke wond aan haar voorpoot. Ze loopt hierdoor moeilijk en likt heel veel aan de wond, maar de wond geneest niet. Het is zelfs erger geworden. Daarom wordt er besloten om het dier naar de Beekse Bergen over te brengen voor een operatie.

Deze uitzending bekijken

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan

Met: Het gaat niet goed met de jongeren in de Utrechtse wijk Overvecht. Bouchra Dibi, gemeenteraadslid voor de PvdA, luidt de noodklok over de wijk, waar ze zelf al dertig jaar woont. Jongeren voelen zich gefrustreerd. Ze vinden dat ze slachtoffer zijn van discriminatie en koesteren een toenemende haat jegens 'het Westen'. 'Er is een groep aan het radicaliseren en dat gaat escaleren', aldus Dibi. 'Het is wachten op de druppel, die de emmer doet overlopen.' * Schrijver Abdelkader Benali schreef een brief aan zijn ongeboren dochter. Een hartenkreet waarin hij zeer openhartig vertelt over zijn eigen jeugd, het vaderschap, de band met zijn ouders en zijn kijk op de samenleving. * Radicaliserende jongeren. Meestal gaat het over jongens. Maar er is ook een kleine groep jonge vrouwen die naar het kalifaat van ISIS afreist. Wie zijn deze meisjes? Waarom radicaliseren ze en besluiten ze af te reizen naar gevaarlijk oorlogsgebied in Syrië en Irak? Sahar Noor van het Kennisplatform Integratie & Samenleving deed er onderzoek naar. * Emil Andel doet verslag van de Innoversity Parade, een groot evenement op donderdag 7 april in De Gashouder in Amsterdam over diversiteit in de media. Sidekick is schrijver, rapper, columnist en comedian Omar Dahmani.

Deze uitzending bekijken

De Grote Verbouwing

De Grote Verbouwing: Aflevering 172

Mensen die een groot bouwproject zijn begonnen om hun huis in een geheel nieuwe stijl te veranderen, worden met de camera gevolgd. Alle successen en tegenslagen worden hierbij vastgelegd.

Deze uitzending bekijken

Libelle & Claartjes Keuken

Libelle & Claartjes Keuken

Libelle gunt de kijker een kijkje in de keuken. In haar eigen woonkeuken legt Claartje uit hoe je heel eenvoudig haar recept van de dag maakt.

Deze uitzending bekijken

KONING FIFA

KONING FIFA: FIFA 16 BATTLE #26 LUCKYGRAAFNL

Deze week een hele speciale Battle! Ik neem het op tegen YouTube held LuckyGraafNL! Het belooft zeker geen makkelijke pot te worden! Check ook mijn andere Battle met Lucky op zijn kanaal: Klik hier je nu op Koning FIFA! Klik hier Klik hier afspeellijsten: FUT16: Klik hier Klik hier & TRICKS AFLEVERINGEN: Klik hier & SKILLS: Klik hier Klik hier MATCHES: Klik hier & TRICKS: Klik hier

Deze uitzending bekijken

Het Zandkasteel

Het Zandkasteel: Jaloezie

Koning Koos fluit een liedje. Toto probeert het ook en het lukt! Toto kan fluiten! Maar als Sassa het probeert komt er alleen een vreemd geluid. Sassa kan het niet. Dat is jammer! Daarna zijn Sassa en Toto dokter. Hun knuffels hebben pijn. Pop krijgt een pleister van Sassa.Toto wil de pleister ook voor Zwiep, maar er is er maar één. Als Sassa en Toto even later gaan zwaaien met een vlag, wil Koning Koos ook wel zo'n mooie vlag. Gelukkig heeft Sassa voor hem ook een zwaaivlag!

Deze uitzending bekijken

Maartens Moestuin

Maartens Moestuin: Nieuw-Zeelandse spinazie en venkel

Maarten 't Hart plant venkel en Nieuw Zeelandse spinazie. Dat deze spinaziesoort niet erg bekend is is volgens 't Hart volkomen onterecht: deze spinazie is makkelijk om te telen, zeer voedzaam en een groente waar je allerlei heerlijke gerechten van kunt maken.

Deze uitzending bekijken

MAX Geheugentrainer

MAX Geheugentrainer

U kunt uw geheugen verbeteren door uw hersenen te trainen. Iedere ochtend krijgt u van Jan Slagter of Pauline Spiering een aantal oefeningen die voorzien in de dagelijkse portie hersengymnastiek.

Deze uitzending bekijken

De rijdende rechter

De Rijdende Rechter: Uit je plaat gaan

Als de zon gaat schijnen wordt iedereen vrolijk. Behalve mevrouw Leeflang. Voor haar begint dan haar grootste irritatie. Zij heeft namelijk kunststof platen besteld bij Willie van den Heuvel voor haar overkapping in de tuin. Als de zon erop schijnt komt er een oranje gloed tevoorschijn. Mevrouw Leeflang vindt dit lelijk en eist dat Van den Heuvel het probleem oplost. Maar Willie vindt dat hij niks met mevrouw Leeflang te maken heeft. Niet zij, maar haar klusjesman heeft de platen besteld. Hij had dit kunnen weten én moet het dus oplossen. Rijdende Rechter meester John Reid komt naar Wijchen en laat zijn licht over de platen schijnen.

Deze uitzending bekijken

Nederland in beweging

Nederland in Beweging!

Wilt u investeren in uw gezondheid? Beweeg dagelijks mee met Nederland in Beweging! Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.

Deze uitzending bekijken

Mama Wytske

COMPILATIE Week # 35-40 Mama Wytske

De laatste weken van de zwangerschap... er komt een einde aan deze magische tijd. Een COMPILATIE van week 35 tot 40. Elke vrijdagochtend om 09:00 uur een nieuwe video. Klik hier om gratis te abonneren: Klik hier je mijn vorige video nou gemist, bekijk hem dan hier: Klik hier mij ook op mijn Social Media: Klik hier

Deze uitzending bekijken

NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk.

Deze uitzending bekijken

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker, live vertaald door een gebarentolk.

Deze uitzending bekijken

Omrop Fryslân

Omrop Fryslân: Sykje om genot

Je kunt nu gaan kijken naar de derde aflevering van Sûnens, sykje om genot.

Deze uitzending bekijken

De nachtzoen

De Nachtzoen: Pieter Hoekstra

Deze logotherapeut weet dat een existentieel vacuüm alleen is op te lossen met iets of iemand buiten ons. Een derde nachtzoen van Pieter Hoekstra.

Deze uitzending bekijken


De website Nederland.TV maakt gebruik van cookies. Meer informatie daarover kun je vinden op onze Cookie Verklaring. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies.