True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

06-04-2016

Piets Weer

Piets Weerbericht

Nederlands populairste weerman Piet Paulusma verzorgt elke dag vanaf een andere locatie in Nederland het weerbericht.

Deze uitzending bekijken

Piets Weerbericht

Piets weerbericht Piets Weerbericht

Nederlands populairste weerman Piet Paulusma verzorgt elke dag vanaf een andere locatie in Nederland het weerbericht.

Deze uitzending bekijken

Rambam

Rambam: De Scientology kerk

Het team onderzoekt de Nederlandse tak van de Scientology Kerk. Rinke Verkerk infiltreert bij de sekte.

Deze uitzending bekijken

Nieuwsuur

Nieuwsuur

Met: Nederland naar de stembus. Na maanden van voor- en tegencampagne en discussies over wel of niet stemmen, mag Nederland vandaag naar de stembus om voor of tegen het associatieverdrag met Oekraïne te stemmen. Daarna moet de politiek besluiten wat er met de uitslag gebeurt. * Uitslagen, gesprekken en analyses. Nieuwsuur is volledig gewijd aan het referendum. Te gast zijn voorstander Eelco Keij en tegenstander Arjo Klamer. Over de uitslag een gesprek met Europa-deskundige Mathieu Segers en journaliste Fleur de Weerd. Verder verslagen uit Den Haag, Brussel, Kiev, Moskou en Londen.

Deze uitzending bekijken

Zembla

Zembla: Geen vuiltje aan de lucht

Toen minister Schultz van Infrastructuur onlangs de maximumsnelheid op nog meer snelwegen verhoogde, laaide de discussie rond luchtkwaliteit weer op. Vaststaat dat door hogere snelheden meer giftige stoffen vrijkomen. Eén daarvan is fijnstof. Uit onderzoek blijkt dat fijnstof onder andere longkanker kan veroorzaken. Volgens minister Schultz blijft de blootstelling aan fijnstof binnen de gestelde norm. Maar wetenschappers stellen dat er ook onder de norm gezondheidsschade voor mensen optreedt. En hoe zit het met het nog kleinere en minstens zo gevaarlijke ultrafijnstof? Vorig jaar werden rond Schiphol verhoogde concentraties gemeten. Grondig onderzoek naar de gezondheidseffecten in de regio komt maar niet van de grond. Zembla onderzoekt: Wie zet in het dossier fijnstof onze gezondheid centraal?

Deze uitzending bekijken

50 ways to kill your mommy

50 ways to kill your mommy: Marokko

Een bezoek aan Marokko, waar Helma slangen bezweert op de markt, zeeziek wordt op een kameel en duizend-en-één angsten uitstaat tijdens een race door de woestijn.

Deze uitzending bekijken

NOS Nederland Kiest

NOS Nederland Kiest:: De Exitpoll

Vandaag kunnen Nederlanders naar de stembus om hun mening te geven over het Associatieverdrag tussen Oekraïne en de Europese Unie. Een raadgevend referendum over het samenwerkingsakkoord dat door het Nederlands parlement reeds is goedgekeurd. Zal de opkomst van 30% worden gehaald? In dit programma wordt een overzicht gegeven van het verloop van de dag met om 21.00 uur de exitpoll van onderzoeksbureau Ipsos. Deze geeft een prognose van de uitslag en de opkomst. Rik van de Westelaken presenteert de uitzending en Ron Fresen neemt in de studio de eerste reacties van de politici op de voorlopige uitslag door. Later op de avond maakt Rik van de Westelaken in Nieuwsuur de uitslagen uit het hele land bekend. Twan Huys praat met studiogasten over de betekenis van de uitslag en Dominique van der Heyde geeft politieke duiding.

Deze uitzending bekijken

De laatste Downer

De laatste Downer

Sjoerd onderzoekt wat er eigenlijk klopt van het beeld van die 'leuke downers' op televisie. Hij wordt geconfronteerd met kinderen met een ernstige vorm van het downsyndroom. Lijden deze kinderen? En zou dit lijden hen bespaard moeten worden? Eveline onderzoekt wat downers nu wel en niet kunnen en vraagt zich af of haar langgekoesterde wens om zelfstandig te gaan wonen realistisch is. Sjoerd bezoekt een stel dat zwanger is van een kindje moet het downsyndroom. Welke keuze maken zij? En dan moet ook die heikele vraag beantwoord worden: zal in Nederland in afzienbare tijd echt de laatste downer geboren gaan worden?

Deze uitzending bekijken

De Winter Voorbij

De Winter Voorbij: Aflevering 2

De heren vermaken zich nog steeds uitstekend in de sneeuw. Aan het begin van een nieuwe dag wordt Jan Smit door Jan Versteegh verrast met een ontbijtje op bed. Even later staan de twee Jannen lijnrecht tegenover elkaar in de sneeuw tijdens Jan versus Jan. Ondertussen pakken Ramon, Jan Dulles, Jan de Witte, Dave en Arjan het heel anders aan en genieten zij van het knuffelen met geiten. Na deze ontspannende en liefdevolle bezigheid moeten ook zij aan de bak tijdens een volleybalwedstrijd. De dag wordt afgesloten met racletten en natuurlijk muziek maken.

Deze uitzending bekijken

NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.

Deze uitzending bekijken

Goede Tijden, Slechte Tijden

Goede Tijden, Slechte Tijden: Sam heeft goed nieuws

Sam wordt als aanstormend sporttalent gevraagd voor een interview. Linda weet niet goed hoe ze de losgeslagen Rover moet aanpakken. Anna komt haar match weer tegen, maar nu in het daglicht. Job ontpopt zich als redder in nood.

Deze uitzending bekijken

Met het Mes op Tafel

Met het Mes op Tafel

Het gaat niet alleen om kennis, ook bluffen en strategie zijn belangrijk. Degene met de minste goede antwoorden, kan alsnog de quiz winnen. Wie speelt het slimst en wint deze aflevering van Met het Mes op Tafel?

Deze uitzending bekijken

Jan rijdt rond

Jan rijdt rond

Programma met een vrolijke kijk op de actualiteit. In een rode Cadillac doorkruisen de Jannen het land, op zoek naar spraakmakende verhalen.

Deze uitzending bekijken

Rail away

Rail Away: Groot-Brittannië: Cearnarfon-Porthmadog-Blaneau Ffestiniog

De eerste rit begint in de stad Caernarfon, bekend van het kasteel waar prins Charles tot 'Prince of Wales' werd gekroond. De oude stoomtrein rijdt van de Welsh Highland Railway het nationale park binnen waar de bekende berg Snowdon onderdeel is van een sprookjesachtig decor. Via het prachtige stadje Beddgelert arriveert de trein in Porthmadog, een stadje aan de kust. Pas sinds 2010 rijdt de trein weer over dit hele traject dat door vele vrijwilligers is opgebouwd op een oude route. In Porthmadog gaat de stoomtrein van de Ffestiniog Railway. Over de dam langs de rivierdelta begint de oude locomotief aan een indrukwekkende klim de bergen in. De trein gaat op weg naar de stad die bekend werd van de winning van leisteen: Blaenau Ffestiniog. Over de rails van dit traject zijn miljoenen leistenen naar de kust vervoerd. Verlaten mijnen zijn de stille getuigen van het zware werk in de leisteenindustrie. De vele toeristen die nu per rails de berg opgaan kunnen onderweg genieten van de prachtige uitzichten die Wales te bieden heeft.

Deze uitzending bekijken

Brugklas

Brugklas: Betrapt & Ruzie op reis

Als Safa toestemming van haar ouders nodig heeft voor een KWAC reisje naar het buitenland vervalst ze de handtekening van haar moeder en zegt ze thuis dat ze bij Bo gaat logeren. Maar met de Wilde hadden Safe en Bo geen rekening gehouden. * KWAC-TV is op schoolreis naar Athene, om daar een mooie reportage te maken over de Grieken en democratie. Maar direct na aankomst gaat het al helemaal mis. Safa is zoek.

Deze uitzending bekijken

De wereld draait door

De wereld draait door

Met: Trump en Clinton verloren gisteravond beiden bij de voorverkiezingen in Wisconsin. Maken Cruz en Sanders nog kans? We vragen het Twan Huys. * Samen met het Rijksmuseum bedacht ontwerper Marcel Wanders het boek 'Rijks, Masters of The Golden Age', een ode aan de werken van de Eregalerij. Hij en Wim Pijbes, directeur Rijksmuseum, zitten aan tafel. * De film 'De geboorte van het legioen', over de wedstrijd van Feyenoord tegen Benfica in 1963 én de supportersreis, gaat morgen in première. Aan tafel Tom Egbers en vijf oud-spelers van het Feyenoord van 1963. * Muziek: Nick & Simon en Yentl en de Boer. * Huisdichter Nico Dijkshoorn. * Tafeldame: Halina Reijn.

Deze uitzending bekijken

SpangaS

SpangaS

Tinco is boos op zijn vader. Shirley is extreem fel tegen Koen en de andere pesters. Lef kalmeert Shirley. Juliëtte en Eman leggen tijdens het circusfeest uit hoe discriminatie werkt. Abel is tevreden over het grote anti-discriminatie-circusfeest waarbij alle leerlingen aan het denken zijn gezet.

Deze uitzending bekijken

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

In het Zuid-Limburgse oud Urmond zijn oud-burgemeester Hans Lurvink en zijn vrouw Bernadette, heel toepasselijk, in een voormalige burgemeesterswoning neergestreken. Dit pand is op een prachtige en liefdevolle manier in oorspronkelijke sfeer hersteld. Ook de tuin is niet vergeten. Wat ooit een waterspiegel had moeten worden, is nu een natuurlijke zwemvijver. En: alles zelf gedaan! * Alain Caron gaat naar een biologische schapenboer in Schalkhaar. Van lammetje naar karbonade, alles behalve het slachten doet Arno Voorbij zelf. En met zo'n mooi product kan Alain natuurlijk wel uit de voeten!

Deze uitzending bekijken

NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.

Deze uitzending bekijken

MasterChef Holland

MasterChef Holland: Aflevering 18

Zestien kandidaten strijden tegen elkaar om de titel MasterChef Holland. De amateurkoks krijgen uiteenlopende opdrachten voor hun kiezen zoals smaaktesten en mysterbox-opdrachten. Ze komen voor grote uitdagingen te staan en volgen masterclasses van heuse sterrenchefs. Juryleden Meesterkok Robert Kranenborg, chef-kok en restauranteigenaar Michiel van der Eerde en culinair recensent Marcus Polman proeven de gerechten en geven hun ongezouten mening om na tien weken de allerbeste Hollandse amateurchef van 2016 over te houden.

Deze uitzending bekijken

Het klokhuis

Het Klokhuis: Werelderfgoed: Waddenzee

Bovenin Nederland ligt een bijzonder stukje natuur; de Waddenzee, het grootste natuurgebied dat we hebben in Nederland.. Het is een enorm groot stuk drassig land en twee keer per dag valt het droog. Dat heeft alles te maken met het getij; eb en vloed. Bij vloed is het één grote zee en bij eb liggen de Wadden droog. Het is het grootste aaneengesloten waddengebied ter wereld, dat is echt uniek, en daarom is de Waddenzee werelderfgoed (moeten we wel delen met de Duitsers en de Denen). Het is het een plek vol leven met miljoenen kleine diertjes in de bodem die alleen hier voorkomen: algen, slakken, kreeftjes, schelpdieren, wormen: voer voor vissen en vogels. Daarom is deze zee een belangrijke tussenstop voor miljoenen trekvogels: ze zoeken voedsel en komen langs om te eten en aan te sterken. Andere vogels vinden er plekken om te broeden. En veel vissen, krabben en zeehonden krijgen hun jongen hier. Bart vaart mee een schip van de Waddenunit. Zij zijn een soort boswachters op zee en controleren of mensen de rustplekken van zeehonden en wadvogels niet verstoren. Daarnaast gaat hij met onderzoekers van het NIOZ het wad op om meer te weten te komen over wat er in de bodem van het wad zit. Middenin de nacht gaat hij met hen op expeditie om een speciale wadvogel te vangen.

Deze uitzending bekijken

EenVandaag

EenVandaag

Met: Live: de stembussen voor het referendum zijn open. 12.838.934 Nederlanders mogen vandaag hun stem uitbrengen bij het referendum over het associatieverdrag met Oekraïne. We volgen de laatste ontwikkelingen op de voet. * Dramafilm over het Joegoslavië-tribunaal. Op 7 april is de première van de speelfilm The Prosecutor, the Defender, the Father and His Son. Een rechtbankdrama geïnspireerd door een waargebeurde zaak van de Bosnische Serviër Dusko Tadic voor het Joegoslavië-tribunaal in Den Haag. Hij is de eerst veroordeelde oorlogsmisdadiger uit de Bosnische oorlog. * Parasyuk, held van Oekraïne, over het referendum. Volodymyr Parasyuk ontpopte zich tot een van de zogenaamde 'helden van Maidan'. De strijdlust van de Maidan en het slagveld in Donbass heeft hij meegenomen in zijn functie als Oekraïens parlementariër.

Deze uitzending bekijken

Shownieuws

Shownieuws - Vroege Editie

Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment.

Deze uitzending bekijken

Geloof en een hoop liefde

Geloof en een Hoop Liefde: Roermond

De pelgrimstocht naar Santiago de Compostella loopt langs Roermond. Kefah ontmoet Wim en Tilly Spaubek die de pelgrimstocht dit jaar gaan maken. Wat betekent dat voor het echtpaar? En wat hopen zij tijdens hun reis te vinden? Ook maken we kennis met volkszanger Gé Reinders. In zijn leven staat 'je hart volgen' centraal.

Deze uitzending bekijken

AutoWeek Film Top5

AutoWeek Film Top5 AutoWeek Film Top 5: aflevering 3

Het nieuwe programma AutoWeek Film Top5 is het resultaat van een redactionele samenwerking tussen Veronica TV en AutoWeek. In het korte entertainmentprogramma loodst voice-over Dennis Ruyer de kijker door verschillende toplijsten over auto’s, waaronder de top 5 meest spannende filmachtervolgingen en de top 5 gaafste filmauto’s.

Deze uitzending bekijken

Beste vrienden quiz

Beste Vrienden Quiz: Aflevering 68

Quiz waarin twee teams van vrienden uit groep 7 of 8 tegen elkaar spelen. Vandaag spelen Tim & Yarno tegen Helen & Galina.

Deze uitzending bekijken

Hart van Nederland

Hart van Nederland - Vroeg

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

Deze uitzending bekijken

Ranking the Cars

Ranking the Cars: aflevering 30

In Ranking the Cars gaat Tess Milne langs bij de trotse eigenaren van opvallende auto's om te achterhalen wat het bijzondere verhaal achter de auto is. Van stoere racewagen tot klassieke oldtimer, alles komt voorbij onder het toeziend oog van Tess. Ook de pronkstukken van enkele BN'ers komen voorbij.

Deze uitzending bekijken

Tijd voor Max

Tijd voor MAX: Amerikaanse verkiezingen

Amerikanen gaan weer naar de stembus. Charles Groenhuijsen, voormalig Amerika-correspondent komt vertellen over deze spannende verkiezingen. In Amerika leven ruim 16 miljoen mensen in parken achter slagbomen, waar zij kunnen golfen en zwemmen. Vera en Theo huurden een maand lang een huis in the Village in het zonnige Florida. Dokter Ted van Essen komt praten over longkanker, de ziekte waar Johan Cruijff onlangs aan overleed. Sarena Solari staat in de keuken en maakt Cannoli met een Amerikaans tintje. Het nieuwe album van Wouter Hamel komt in september uit en staat volledig in het teken van Amsterdam. Bij ons zingt hij een van zijn nieuwe nummers.

Deze uitzending bekijken

De ritselaars van de natuur

De ritselaars van de natuur - Liefdesbedrog (3/3)

Treed binnen in een wereld van fatale aantrekkingskracht, verleidelijke gluiperds en liefdesbedrog, waar het paringsspel van begin tot eind wordt beheerst door onbetrouwbaarheid.

Deze uitzending bekijken

Huizenjacht

Huizenjacht: Aflevering 202

In Huizenjacht worden mensen geholpen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Om wat voor huis het ook gaat, Huizenjacht helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Deze uitzending bekijken

My Kitchen Rules

My Kitchen Rules: aflevering 19

In deze kookwedstrijd gaan verschillende teams, bestaande uit twee personen, de strijd met elkaar aan.

Deze uitzending bekijken

Achter Gesloten Deuren

Achter gesloten deuren Achter Gesloten Deuren

In Achter Gesloten Deuren worden mensen gevolgd die een groot geheim met zich meedragen.

Deze uitzending bekijken

Hallo Nederland

Hallo Nederland

De stembussen voor het Oekraïne-referendum zijn nog steeds open. Nog belangrijker dan wat er gestemd wordt, is dat er gestemd wordt. Het referendum is pas geldig bij een opkomst van 30%. Uit onderzoek van de consumentenbond blijkt dat bezitters van een zwarte auto veel meer premie betalen voor hun verzekering. Het wordt steeds populairder, in plaats van een hond of een kat kiezen steeds meer mensen voor een varken als huisdier. In Amsterdam is een vosje gevonden van slechts een paar weken oud. Bij de dierenopvang zetten ze nu alles op alles om het vosje weer op te lappen.

Deze uitzending bekijken

De Grote Verbouwing

De Grote Verbouwing: Aflevering 170

Mensen die een groot bouwproject zijn begonnen om hun huis in een geheel nieuwe stijl te veranderen, worden met de camera gevolgd. Alle successen en tegenslagen worden hierbij vastgelegd.

Deze uitzending bekijken

Zappbios

Zappbios: Rabarber

Familiefilm. Winnie en Siem leren elkaar kennen als Siems vader en Winnies moeder verliefd worden op elkaar. De tieners kunnen het al snel goed met elkaar vinden en maken zich dan ook zorgen als hun ouders steeds meer kibbelen. Om te voorkomen dat ze uit elkaar gaan besluiten de kinderen voor hen een instructiefilm te maken met relatietips. Daarbij groeien ze zelf steeds dichter naar elkaar toe.

Deze uitzending bekijken

Studio Snugger

Studio Snugger

Onderwerpen: Koeien loeien met accent; Zwangere mannen; Schoenen poetsen met bananenschil; Spaghetti-oogst; Zebrapad ontstaan; Vissen in vijver.

Deze uitzending bekijken

Mega Mindy

Mega Mindy: De ontsnappingskoning

Ergens op een klein politiebureau werkt Mieke. Op cruciale momenten verschijnt superheldin Mega Mindy. Bijna niemand weet dat dat Mieke is.

Deze uitzending bekijken

Daddy Cool

Jody Bernal: Daddy Cool #7: Schiet de kinderkamer een beetje op, Jody?

Melissa had Jody al een paar keer op zijn donder gegeven dat hij moest opschieten met de kinderkamer. Heeft Jody dan nu eindelijk geluisterd?

Deze uitzending bekijken

Verhalen uit de Schatkist

Verhalen uit de Schatkist: De broers

Als Broertje op reis gaat, vindt Grote Broer dat helemaal niks. Luilak!

Deze uitzending bekijken

Koek & Ei Moestuin

Koek & Ei Moestuin: Het Babybedje

Kom mee naar de moestuin bij de kinderboerderij. Boswachter Otto heeft daar iets moois te doen!

Deze uitzending bekijken

MAX Geheugentrainer

MAX Geheugentrainer

U kunt uw geheugen verbeteren door uw hersenen te trainen. Iedere ochtend krijgt u van Jan Slagter of Pauline Spiering een aantal oefeningen die voorzien in de dagelijkse portie hersengymnastiek.

Deze uitzending bekijken

Nederland in beweging

Nederland in Beweging!

Wilt u investeren in uw gezondheid? Beweeg dagelijks mee met Nederland in Beweging! Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.

Deze uitzending bekijken

NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk.

Deze uitzending bekijken

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker, live vertaald door een gebarentolk.

Deze uitzending bekijken

De nachtzoen

De Nachtzoen: Daan Heerma van Voss

Deze schrijver streeft het na om mensch te zijn. Gewoon omdat hij denkt dat de wereld er beter van wordt als mensen dat nastreven. Een tweede nachtzoen van Daan Heerma van Voss.

Deze uitzending bekijken


De website Nederland.TV maakt gebruik van cookies. Meer informatie daarover kun je vinden op onze Cookie Verklaring. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies.