True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  
Nederland.TV

10-03-2016

Dierenpark Emmen

Dierenpark Emmen: de grote expeditie

Na tachtig jaar sluit Dierenpark Emmen de deuren om plaats te maken voor een nieuw dierenpark vol belevenissen. In Dierenpark Emmen: De Grote Expeditie wordt de bouw van dit nieuwste avonturenpark van Europa gevolgd. Van de eerste schets in 2013 tot en met de opening eind maart 2016 als WILDLANDS Adventure Zoo Emmen.

Deze uitzending bekijken

Piets Weer

Piets Weerbericht

Nederlands populairste weerman Piet Paulusma verzorgt elke dag vanaf een andere locatie in Nederland het weerbericht.

Deze uitzending bekijken

Binnen bij het Boekenbal

Binnen bij het Boekenbal: De voorpret - Kaarten voor het bal

Het Boekenbal is al 65 jaar omhuld met mysterie. Speciaal voor dit tweeluik gaan de deuren één keer wagenwijd open. Schrijver Abdelkader Benali neemt de kijker mee achter de coulissen van het bekendste en meest gewilde feest van Nederland.

Deze uitzending bekijken

Hart van Nederland

Hart van Nederland - Late editie

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

Deze uitzending bekijken

Nederland van boven

Nederland van boven: 24 uur Nederland

Vanuit de lucht is te zien dat de ogenschijnlijk chaotische mierenhoop waarin we ons met ruim zestien miljoen mensen bewegen, volgens voorspelbare patronen strak geordend is georganiseerd. Hoe en door wie wordt ons land draaiende gehouden? Water uit de kraan, de dagelijkse gang naar het werk, het mobiele telefoonverkeer; als het stilvalt zijn we ten einde raad. Wie zit er aan de knoppen om alles in goede banen te leiden?

Deze uitzending bekijken

Nieuwsuur

Nieuwsuur

Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.

Deze uitzending bekijken

Studio Powned

Studio Powned

Actualiteitenprogramma. Gasten: Dominique Weesie, Dilan Yesilgoz, John van Zweden en Prem Radhakishun. M.m.v. de vaste commentatoren: Dominique Weesie, Dilan Yesilgoz, John van Zweden en Prem Radhakishun.

Deze uitzending bekijken

De Stoutste Jongen van de Klas

De Stoutste Jongen van de Klas: Thomas Tukker

Caroline ontmoet Thomas in zijn yogaschool in Amsterdam-Zuid. Samen gaan ze de buurt in waar Thomas ook opgroeide en waar hij een behoorlijke reputatie had in zijn tienerjaren. Thomas is de wereld over gegaan op zoek naar zichzelf. Voor een paar jaar leek hij zijn plek gevonden te hebben op Curaçao. Caroline en Thomas reizen samen af naar dit eiland waar hij zoveel heeft meegemaakt. Van het runnen van een duikschool tot de geboorte van zijn dochter.

Deze uitzending bekijken

Jaap van Zweden

Jaap van Zweden: Een Hollandse maestro op wereldtournee

In de slotaflevering van de serie wordt Jaap van Zweden gepresenteerd als de nieuwe chef-dirigent van het New York Philharmonic. Voor Van Zweden, die als 16-jarige ging studeren in New York, is het een droom die uitkomt. Hij wordt ook gevolgd tijdens de voorbereidingen en de uitvoering van Wagner's grote liefdesopera Tristan und Isolde. Het stuk wordt uitgevoerd door het Radio Filharmonisch Orkest in het Concertgebouw in Amsterdam. Beroemde solisten uit de hele wereld zijn ingehuurd, maar een dag voor de uitvoering moet de vertolker van de Tristanrol wegens ziekte afzeggen.

Deze uitzending bekijken

Filemon Staat Strak

Filemon Staat Strak

Aan de inzet van Filemon ligt het niet, maar zijn buik wordt maar niet strakker. Hierdoor raakt hij in een dip en ontdekt hij dat het gebruik van anabolen steroïden in de sportscholen wijdverbreid is. Hij besluit om verder te onderzoeken wat die anabolen precies met je doen en hoe je eraan komt. En dat blijkt een stuk makkelijker te gaan dan hij van tevoren had gedacht.

Deze uitzending bekijken

Help, Mijn Man Is Klusser!

Help, Mijn Man Is Klusser!: Eindelijk familiebezoek!

De Vlaamse Ilse heeft alles achtergelaten om bij haar grote liefde Peter in te trekken. Hij beloofde haar het huis af te maken, maar dit is tot op heden nog steeds niet gebeurd. De woonkamer is koud en onbewoonbaar. Ilse staat op het punt haar spullen te pakken en terug te gaan naar België. Ilse schakelt John in, maar Peter ziet de ernst van de situatie niet in.

Deze uitzending bekijken

De Tiende van Tijl

De Tiende van Tijl

In de Grande Finale van het vijfde seizoen is de studio vrijwel volledig gevuld met musici van het Nationaal Jeugd Orkest, die zich onder andere gaan verdiepen in... drugs. Ook reist Tijl naar het Londen van Händel en speelt Valentina haar mooiste moment. Aflevering 6 van De Tiende van Tijl: donderdag 10 maart.

Deze uitzending bekijken

Keuringsdienst van waarde

Keuringsdienst van Waarde: Natuurlijk aroma

Er waart een ware groene golf door onze grootgrutters: alles puur natuur. Van koek tot kaas, van vla tot fruitsap, tegenwoordig is alles 100% natuurlijk.

Deze uitzending bekijken

The Island

The Island

In The Island gaan 15 deelnemers de ultieme survivaluitdaging aan. Geen spellen, geen afvallers, geen eliminaties. Enkel de kwestie van leven of dood; overleven in zijn puurste vorm. De deelnemers worden gedropt op een verlaten eiland en moeten op zoek naar voedsel, water en een onderkomen met niks anders dan de kleding die ze dragen. Ze zijn compleet op zichzelf aangewezen, sterker nog, er is zelfs geen crew of cameraploeg aanwezig. Ze filmen alles zelf.

Deze uitzending bekijken

Goede Tijden, Slechte Tijden

Goede Tijden, Slechte Tijden: Sjoerd negeert het straatverbod

Rik weerstaat de manipulatie van Ludo en ook die van Janine. Sjoerd krijgt een straatverbod. Bings zakenrelatie wil meer dan alleen een zakelijke relatie. Nina voelt zich aan de kant gezet als Bing geen oog voor haar heeft.

Deze uitzending bekijken

Trauma Centrum

Trauma Centrum: Aflevering 395

Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiënten die de hulp inroepen van deze zorgverleners komen aan bod in deze dagelijkse realityserie.

Deze uitzending bekijken

De kennis van nu

De Kennis van Nu: Op zoek naar aliens

Bestaat buitenaards leven? Een van de grote vragen waar niet alleen liefhebbers van sciencefiction maar ook serieuze wetenschappers zich al eeuwen mee bezighouden. Komende week vertrekt een missie die op zoek gaat naar tekenen van buitenaards leven: ExoMars. En De Kennis van nu zoekt mee. Terwijl Diederik Jekel bedenkt wat de voorwaarden voor leven zijn en fantaseert over hoe dat leven er uit kan zien, onderzoekt Elisabeth van Nimwegen bij de ESA wat de wetenschappers precies van plan zijn met ExoMars. Bovendien spreekt ze hoogleraar planetaire exploratie Bert Vermeersen die naar buitenaards leven speurt op een onverwachte plek, en planeetonderzoeker Daphne Stam die de rollen omdraait en als een alien naar de aarde kijkt.

Deze uitzending bekijken

Brugklas

Brugklas: Fien & Daten met Moll

Soms groeien vrienden uit elkaar. En dat is precies wat er gebeurd is tussen Fien en Emma. Als Fien beluit hun vriendschap nieuw leven in te blazen blijkt dat nog niet zo makkelijk. * Selma schaamt zich voor haar moeder, die een date heeft met de gymleraar.

Deze uitzending bekijken

De wereld draait door

De Wereld Draait Door: Hier is... Adriaan van Dis

De Wereld Draait Door presenteert voor de vierde keer haar eigen Boekenweekgeschenk. Vanavond, aan de vooravond van het Boekenbal en daarmee vlak voor de start van de Boekenweek, maakt DWDD plaats voor Adriaan van Dis. Op verzoek van DWDD laat Van Dis zijn vermaarde boekenprogramma 'Hier is... Adriaan van Dis' herleven. Schrijvers Rodaan Al Galidi, Katja Petrowskaja en Andrew Solomon zijn de drie gasten van vanavond.

Deze uitzending bekijken

SpangaS

SpangaS

Tinco heeft een goed gesprek met zijn vader. Lef gaat samen met zijn moeder op bezoek bij zijn vader in de kliniek. Renée is boos op Abel, omdat Abel meer aandacht heeft voor Wieteke. Francis voelt zich gekwetst door Tinco.

Deze uitzending bekijken

NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.

Deze uitzending bekijken

Het klokhuis

Het Klokhuis: Haaienonderzoeker

De haai is één van de oudste diersoorten die er bestaan. Ze worden ook wel 'zwemmende fossielen' genoemd. Dolores gaat langs bij haaienonderzoeker Pepijn Kamminga. Hij onderzoekt of haaien in de loop van de tijd echt zo weinig veranderd zijn. Hoe? Hij scant de haaien in het ziekenhuis! Varkentje Rund wil haaien verzorgen.

Deze uitzending bekijken

Shownieuws

Shownieuws - Vroege Editie

Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment.

Deze uitzending bekijken

Jill

Jill

Jill Schirnhofer tekent al van jongs af aan. Haar tekeningen en illustraties in geheel eigen stijl en kleuren zijn inmiddels razend populair.

Deze uitzending bekijken

Street magic

Street magic

De wereldberoemde magicians Rob en Emiel reizen het land af om kinderen te verbazen en verrassen met hun magische acts vol humor.

Deze uitzending bekijken

Tijd voor Max

Tijd voor MAX: Marilyn Monroe

Vandaag in Tijd voor MAX arabist, politica en voormalig diplomaat Petra Stienen; zij kreeg deze week de Aletta Jacobsprijs uitgereikt vanwege haar vermogen om de stem van vrouwen, binnen en buiten Nederland, via haar werk door te geven en te versterken. Verder te gast kunsthistoricus en conservator van Paleis Het Loo Paul Rem die het onder andere gaat hebben over het huwelijk van prinses Beatrix en prins Claus, vandaag precies 50 jaar geleden! Marilyn Monroe: dit jaar zou ze 90 jaar zijn geworden en dus opent binnenkort in De Nieuwe Kerk een tentoonstelling over haar leven met veel persoonlijke bezittingen uit haar laatste huis. Paul Mosterd van De Nieuwe Kerk bespreekt met ons het leven van de bekende diva. Een heel bijzonder muzikaal optreden van Naturally 7: de leden van deze New Yorkse vocal play-groep bootsen met hun stem tal van muziekinstrumenten na en klinken daarmee als een fantastische band. En in de keuken staat journalist Merijn Tol, die een paar heerlijke gerechtjes uit de Mediterrane keuken bereidt.

Deze uitzending bekijken

Huizenjacht

Huizenjacht: Aflevering 221

In Huizenjacht worden mensen geholpen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Om wat voor huis het ook gaat, Huizenjacht helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Deze uitzending bekijken

Hallo Nederland

Hallo Nederland

"Neem het gesprek met je arts op", dat opmerkelijke advies komt van Minister Schippers van Volksgezondheid. Voor veel mensen is zo'n gesprek emotioneel en overweldigend en daardoor wordt niet alle informatie onthouden. We eten nog steeds te veel zout; per persoon eten we gemiddeld 3,5 kilo zout per jaar en dat is een kilo te veel. Als we 3 gram zout per dag minder eten, scheelt dat jaarlijks vijftienhonderd sterfgevallen. Daarom komt de Nier-stichting nu met de zout-metertest zodat iedereen kan zien hoeveel zout je eigenlijk binnen krijgt. Al vijfentachtig jaar staat een 120-jaar oude tramwagon op het erf van de familie Couwenberg uit het Brabantse Kaatsheuvel, maar binnenkort gaat hij weg. Na een korte opknapbeurt gaat de tram weer rijden. Amsterdamse kunstenaar Onno Lolkema schilderde een bijzonder portret van Donald Trump en Jeb Bush. En dat schilderij kan weleens de American Dream van Onno uit laten komen. Presentatie: Jeroen Latijnhouwers en Carrie ten Napel.

Deze uitzending bekijken

Achter Gesloten Deuren

Achter gesloten deuren Achter Gesloten Deuren

In Achter Gesloten Deuren worden mensen gevolgd die een groot geheim met zich meedragen.

Deze uitzending bekijken

Heel Holland zorgt

Heel Holland zorgt Heel Holland Zorgt: Aflevering 2

Heel Holland Zorgt neemt de kijker mee naar verschillende instellingen voor zorg en welzijn. Wat komt er allemaal bij kijken? Werken in de zorg kan heel pittig en ingrijpend zijn. Maar ook heel dankbaar en bijzonder. We zien dit door de ogen van een bekende Nederlander die een dag meeloopt in de zorg, door het oog van onze verslaggever en ook door de ogen van een vlogger.

Deze uitzending bekijken

Dokters

Dokters

Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

Deze uitzending bekijken

MAX Geheugentrainer

MAX Geheugentrainer

U kunt uw geheugen verbeteren door uw hersenen te trainen. Iedere ochtend krijgt u van Jan Slagter of Pauline Spiering een aantal oefeningen die voorzien in de dagelijkse portie hersengymnastiek.

Deze uitzending bekijken

Hoelahoep

Hoelahoep: Water

Hoep is bezig om zijn aardbeien te verstoppen. Hoep wil niet dat Hoela zijn lekkere aardbeitjes ziet want dan eet zij ze vast op! Hoep is hartstikke vies geworden van dat tuinieren. 'Je moet in bad', zegt Hoela. Dat ziet Hoep helemaal niet zitten. Hoewel, met wat hulp van de kinderen...

Deze uitzending bekijken

Nederland in beweging

Nederland in Beweging!

Wilt u investeren in uw gezondheid? Beweeg dagelijks mee met Nederland in Beweging! Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.

Deze uitzending bekijken

NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk.

Deze uitzending bekijken

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker, live vertaald door een gebarentolk.

Deze uitzending bekijken

Het Zandkasteel

Het Zandkasteel: Finnie is lief

Sassa en Toto geven Finnie water. Toto wil nog wat hondenbrokjes geven. Dat wil Sassa ook wel. En ineens liggen alle brokjes op de grond.

Deze uitzending bekijken

Ranking the Cars

Ranking the Cars: aflevering 23

In Ranking the Cars gaat Tess Milne langs bij de trotse eigenaren van opvallende auto's om te achterhalen wat het bijzondere verhaal achter de auto is. Van stoere racewagen tot klassieke oldtimer, alles komt voorbij onder het toeziend oog van Tess. Ook de pronkstukken van enkele BN'ers komen voorbij.

Deze uitzending bekijken

Lauren Verslaat...

Lauren Verslaat...

In deze eerste aflevering van Lauren Verslaat probeert Lauren samen met fotograaf Morten Andersen antwoord te krijgen op de vraag waarom het geweld in Caracas zo explosief gegroeid is.

Deze uitzending bekijken

De nachtzoen

De Nachtzoen: Roos Blufpand

Deze zangeres en theatermaakster vraagt zich al tijden af of je gelukkig mag zijn in deze wereld. Toen was daar ineens het antwoord. Als pianomeisje legt ze ons op bed met een gitaarliedje. Deze nachtzoen krijgen we van Roos Blufpand.

Deze uitzending bekijken


De website Nederland.TV maakt gebruik van cookies. Meer informatie daarover kun je vinden op onze Cookie Verklaring. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies.