True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  

09-03-2016

Piets Weer

Piets Weerbericht

Nederlands populairste weerman Piet Paulusma verzorgt elke dag vanaf een andere locatie in Nederland het weerbericht.

Deze uitzending bekijken

Dus ik ben

Dus ik ben: Ik & mijn zelf

Descartes zei het al: 'Als ik nergens meer zeker van kan zijn, dan kan ik in ieder geval nog terugvallen op mijzelf.' Maar is dat zelf wel zo vanzelfsprekend? Wat is het zelf? En wáár is het zelf? Filosofe Stine Jensen reist naar de Verenigde Staten om daar een antwoord op te vinden. Wie zich afvraagt wat het zelf is, leeft in een geschikte tijd. Het zelf laat zich namelijk meten, althans, als we de Quantified Self moeten geloven. Quantified Self, of het gekwantificeerde zelf, is een beweging die technologische snufjes gebruikt om het zelf inzichtelijk te maken. Stine spreekt met Maarten den Braber, mede-oprichter van Quantified Self Europe en probeert zichzelf te vinden in de veelheid aan data die haar lichaam produceert, zoals hartslag en stresslevel, maar ook hersengolven. De kunstenaars van The Machine to be Another geloven dat je beter inzicht in jezelf krijgt, door even iemand anders te zijn. Zij hebben een project ontwikkeld, dat het door virtual reality mogelijk maakt van lichaam te ruilen. Stine stapt in het lichaam van een man. Een behoorlijk verwarrende ervaring, maar wel een waarin het zelf van Stine overeind blijft. Het is immers Stine zelf, die verward is. Om dat verwarde zelf verder te onderzoeken, spreekt Stine af met bioloog Julian Paul Keenan, een van de weinige onderzoekers, die zijn volledige carrière wijdt aan het lokaliseren van het zelf. Onderzoek laat zien dat als de hersenen beschadigd zijn, ook het zelf en iemands persoonlijkheid veranderen. Om het zelf van Stine te vinden, legt Keenan haar brein plat. Ook ontmoet Stine filosoof en hersenwetenschapper Sam Harris. Harris beschikt naar zijn tevredenheid niet meer over een zelf. Het zelf is -zo ontdekte Harris door meditatie- een illusie, die ons bovendien behoorlijk in de weg kan zitten.

Deze uitzending bekijken

Piets Weerbericht

Piets weerbericht Piets Weerbericht

Nederlands populairste weerman Piet Paulusma verzorgt elke dag vanaf een andere locatie in Nederland het weerbericht.

Deze uitzending bekijken

Pauw

Pauw

Maarten Spanjer, schrijver, acteur en presentator, debuteerde in 1986 met zijn bundel Eigen schuld en is daarna nooit meer gestopt met schrijven. Hij is te gast, over zijn nieuwe boek met oud en nieuw werk: Spanjer in stukken - dertig jaar verhalen

Deze uitzending bekijken

Argos TV

Argos TV - Medialogica

Bijna 4000 bootvluchtelingen sterven er in 2015 op zee tijdens de oversteek naar Europa. Van slechts één kennen we de naam: Aylan Kurdi.

Deze uitzending bekijken

Rambam

Rambam: De jaarlijkse portemonnee test

Limburg, volgens haar inwoners is het de provincie van eerlijkheid en vertrouwen; ook onder hun politie- en gemeenteambtenaren! Toch leidt de jaarlijkse portemonnee test zelfs tot een arrestatie van één van de Rambamredacteuren! Elk jaar test Rambam de eerlijkheid van gemeentes en politie door goedgevulde portemonnees als 'gevonden voorwerp' in te leveren. Voor deze vijfde editie reizen de Rambammers af naar Limburg. Rambam levert op twaalf plekken een portemonnee met meer dan honderd euro in. Uiteindelijk blijkt een fors aantal verdwenen. Als vervolgens gebeld wordt als een landelijk tv-programma, dan komen vijf portemonnees als bij toverslag weer tevoorschijn. Maar dan nóg blijkt er één portemonnee voor de helft leeggeroofd en is een aantal toch echt voorgoed verdwenen in de zuidelijkste provincie van ons land. Tijd voor Rambam om onderzoek te doen naar de verdwijningen en bewijsmateriaal te verzamelen. Maar dat blijkt niet zonder risico en één van de redacteuren belandt in de cel.

Deze uitzending bekijken

Nieuwsuur

Nieuwsuur

Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.

Deze uitzending bekijken

Midsomer Murders

Midsomer Murders: The ballad of Midsomer County

Net voor het Litlle Crosby Folk Festival begint wordt de organisator dood gevonden, verdronken in een kom met eieren en levende paling. Vreemd genoeg lijkt deze bizarre moord te zijn geïnspireerd door een volkslied, gemaakt door de overleden plaatselijke zanger Johnny Carver. Als er nog meer moorden volgen, die met de tekst van het lied te maken hebben, is het aan Barnaby en Nelson om snel achter het motief van de moordenaar te komen.

Deze uitzending bekijken

Zembla

Zembla: Het farma fortuin

Mevrouw Alsemgeest heeft uitgezaaide borstkanker en krijgt het medicijn pertuzumab. Het middel is bewezen effectief en geeft een gemiddelde levensverlenging van bijna zestien maanden, met behoud van kwaliteit van leven. Maar dit nieuwe medicijn is peperduur. Zorginstituut Nederland (ZINL) wil pertuzumab schrappen uit het zorgverzekeringspakket, omdat nieuwe kankermedicijnen de betaalbaarheid van de gezondheidszorg bedreigen. Uit onderzoek blijkt dat Nederland, in vergelijking met andere landen in Europa, vaak de hoofdprijs betaalt voor nieuwe medicijnen. De prijs is soms meer dan vijftig procent hoger dan in andere landen. Zembla onderzoekt waarom nieuwe medicijnen zo duur zijn en wie daaraan verdienen.

Deze uitzending bekijken

Tussen kunst en kitsch

Tussen Kunst en Kitsch: Diverse Musea 2

Taxateur Joseph Estié krijgt in het Jopie Huisman Museum in Workum bijzondere bordjes onder ogen. Het gaat om typisch Chinees export porselein, ook wel Jezuïtenporselein genoemd. Europese prenten, vaak religieus, werden op bestelling op Chinees porselein afgebeeld. Dergelijke bordjes waren heel populair in de achttiende eeuw, maar wat levert het anno 2016 op? In het Singer Museum in Laren laat een tekenlerares een schilderij taxeren dat ze eigenlijk best lelijk en niet goed geschilderd vindt. Het schilderij, een erfstuk van haar nicht, hangt nu dan ook in de kelder. Op het schilderij staat een heremiet, een monnik die zich volledig wijdt aan het geloof, afgebeeld. Expert Willem Jan Hoogsteder ontdekt dat de schilder familie is van de bekende schilder Louis de Moni. Ook het werk van deze achttiende-eeuwse Leidse fijnschilder was destijds erg gewild, maar hoe groot is de interesse nu nog?

Deze uitzending bekijken

The undateables

The Undateables: Seizoen 3 - Aflevering 6

Frank is maar 1.30m doordat hij de botgroeistoornis achondroplasie heeft. Ondanks dat hij maar klein is, weinig ervaring heeft met meiden en erg onzeker is, wil hij een nieuw liefdesavontuur tegemoet gaan. Ook de 34-jarige Erik heeft besloten zich in te schrijven bij een datingcoach. Erik heeft het syndroom van Goldenhar, waardoor zijn hoofd scheef staat. Maar hij laat zich niet kennen. Net als de 31-jarige Angela die een licht verstandelijke beperking heeft. Ondanks dat ze haar mannetje staat, lukt het nog niet in de liefde. Ze roept de hulp in van een datingbureau.

Deze uitzending bekijken

Land van Lubbers

Land van Lubbers: Lang leve de euro

Lubbers blikt terug op de invoering van de euro. Aan het eind van zijn premierschap is de ambitie van Lubbers te groot en met onverantwoord grote stappen wordt over de bezwaren tegen één Europese munt heengestapt. De verhoudingen tussen Ruud en Ria zijn weer normaal en Elco Brinkman wordt aangewezen als kroonprins van het CDA. Dat pakt desastreus uit voor beide heren als Ruud live op tv zegt dat hij toch maar niet op Elco gaat stemmen. Een enorme rel binnen het CDA is geboren. In de collegezaal worden de studenten almaar kritischer.

Deze uitzending bekijken

NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.

Deze uitzending bekijken

Goede Tijden, Slechte Tijden

Goede Tijden, Slechte Tijden: Sjors en Tim hebben het moeilijk

Sjors merkt dat haar toekomstideaal op losse schroeven staat. Janine krijgt reacties op het eerste hoofdstuk van haar boek over Hein. Ludo start een geheim onderzoek, omdat hij Janine wil beschermen. Als Job vermoedt dat Anna zijn kookkunsten saboteert, gaat hij de confrontatie aan.

Deze uitzending bekijken

Jan rijdt rond

Jan rijdt rond

Vandaag laat Jan de normale Nederlandse vrouw een keertje een 'Angel' zijn én hij warmt zijn maaltijd op bij een afgekeurde piloot.

Deze uitzending bekijken

Van Alle Tijden

Van Alle Tijden

Halve finale van de geschiedenisquiz onder leiding van Joost Karhof waarin zestien teams van twee geschiedenisliefhebbers met elkaar de strijd aangaan.

Deze uitzending bekijken

Brugklas

Brugklas: Alto & Fien

Emma wil Mats bewijzen dat ze niet kortzichtig is en ook omkijkt naar de minder populaire kinderen op school. Ze besluit om van alto Jara een populairder meisje te maken. * Soms groeien vrienden uit elkaar. En dat is precies wat er gebeurd is tussen Fien en Emma. Als Fien besluit hun vriendschap nieuw leven in te blazen blijkt dat nog niet zo makkelijk.

Deze uitzending bekijken

Bureau Vooroordeel

Bureau Vooroordeel

Bureau Vooroordeel heeft dit keer als standplaats de provincie Utrecht. Voor veel allochtonen is de schotel het vertrouwde lijntje met het vaderland. Maar is het einde van de flats vol schotels in zicht? In de verhoorwagen zit dit keer de Chinese schrijfster Lulu Wang. Heeft ze echt hond gegeten? Daarnaast blijkt Johan Cruijff een oude Chinese wijsgeer te zijn. En waarom willen Turken eigenlijk zo graag terug naar hun geboortegrond? Tot slot gaan de mannen aan de slag bij een Marokkaanse slager.

Deze uitzending bekijken

De wereld draait door

De wereld draait door

Met: Aanstaande zondag mogen ruim dertien miljoen Duitsers stemmen voor de eerste deelstaatverkiezingen. Heeft de kiezer nog vertrouwen in Merkel? Aan tafel Duitsland-correspondent Jeroen Wollaars. * Vanaf aanstaande zaterdag tot zondag 20 maart vindt de 81ste Boekenweek plaats, met als thema Duitsland. Esther Gerritsen schreef het Boekenweekgeschenk 'Broer' en zit bij ons aan tafel. * Gisterenavond is producer George Martin overleden. Hij is verantwoordelijk voor bijna alle platen van The Beatles en wordt met recht de 'vijfde Beatle' genoemd. Aan tafel Beatlefans Robert ten Brink en Tom Egbers, Jaap Kwakman en Jan Dulles zingen. * Pablo Nouvelle verzorgt de muziekminuut. * Nico Dijkshoorn dicht. * Tafeldame is Halina Reijn.

Deze uitzending bekijken

SpangaS

SpangaS

Renée is verdrietig en Abel vindt dat Renée bot doet. Tijdens de les kan Lef zijn emoties niet in bedwang houden. Het goede hiervan is dat hij eindelijk met leraar Reggy gaat praten over de ziekte van zijn vader. Wieteke overvalt Abel op een hele speciale manier.

Deze uitzending bekijken

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

Waarom staan er stippen op de bomen? Elk jaar in februari kiezen de boswachters welke bomen van welk natuurgebied plaats moeten maken. Ze zijn te oud, gevaarlijk of ziek. En helaas moeten ze dan wijken. Boswachter Marieke snapt dat het moet, maar is geen fan van de enorme kap- en zaagmachine. Collega Martijn stelt haar gerust; al het hout krijgt een goede bestemming en de grond blijft gezond. * Josefien en Marcel wonen in een historische burgemeesterswoning in Krommenie. De Zaanstreek staat bekend om zijn houtbouwtraditie en hun huis is daar een goed voorbeeld van. Josefien was gelijk verliefd op het huis dat geheel ingericht is met Zweedse brocante. * Chef-kok Sharon de Miranda maakt haar eigen versie van de Surinaamse pindasoep. Daarin gaat ondermeer 'zoutvlees' en bananenballen.

Deze uitzending bekijken

NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.

Deze uitzending bekijken

Het klokhuis

Het Klokhuis: Werelderfgoed: Kinderdijk

Als toeristen aan Nederland denken, dan denken ze al snel aan tulpen, klompen en molens. Ze doen het mooi op een ansichtkaart, maar die molens staan in Kinderdijk niet voor de sier! Ze zijn onderdeel van een watermanagementsysteem. Al eeuwenlang voeren Nederlanders een strijd tegen het water. Nederland ligt grotendeels onder de zeespiegel. Zonder dijken, gemalen en molens zouden we natte voeten krijgen en staat Nederland voor meer dan de helft onder water. Nu zorgen gemalen voor de waterafvoer. Maar ooit was de waterhuishouding hier heel anders geregeld. Het is begonnen met negentien molens. Samen met de sluizen, gemalen, dijken, sloten en wateropslagplaatsen (de boezems), staan deze molens model voor de waterhuishouding van Nederland en houden ze het land droog. Nergens ter wereld staan er zoveel molens zo dicht bij elkaar als in Kinderdijk in de Alblasserwaard. Bart vaart door het gebied, legt uit waarom de bodem steeds verder daalt en hoe het eeuwenoude watermanagementsysteem werkt. Hij helpt een molenaar mee om het water weg te pompen en ontdekt hoe zwaar dat is.

Deze uitzending bekijken

EenVandaag

EenVandaag

Met: Mexicaanse toestanden Nederlandse drugsoorlog? Het hoofd en het lichaam die deze week in Amsterdam zijn gevonden, zijn van de 23-jarige Nabil Amzieb. Zijn hoofd werd woensdagochtend aangetroffen voor de Fayrouz Lounge aan de Amstelveenseweg in Amsterdam. * Libië ten onder aan IS. Strijdgroepen van IS (Islamitische Staat) hebben in Libië zoveel voet aan de grond gekregen dat ze het land in een nog grotere chaos storten. * Ouderen 'verloren' op digitale snelweg. Lag er bij iedereen in het verleden nog een blauwe envelop op de deurmat, vanaf dit jaar moet iedereen aangifte doen via internet. * 'Schaft' Angela Merkel het nog? Volgend jaar pas zijn er landelijke verkiezingen, maar dit weekend al zal de Duitse politiek de gevolgen voelen van de vluchtelingencrisis.

Deze uitzending bekijken

Shownieuws

Shownieuws - Vroege Editie

Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment.

Deze uitzending bekijken

Geloof en een hoop liefde

Geloof en een Hoop Liefde: Bedum

Menig Bedummer heeft er vroeger gewerkt en zonder was Bedum klein gebleven: de melkfabriek. Hella ontmoet de familie Bronsema. Zij halen al generaties lang de melk op bij de Bedumse boeren en brengen dit naar de melkfabriek. In de fabriek neemt monteur Jannes Hamming Hella mee door de melkmotor van Bedum. Stadsgezicht Klaes Hoekstra verzorgt al twintig jaar het brood op de plank bij de inwoners van Bedum. Zijn vrouw overleed aan kanker. Hij zette zijn verdriet om in daadkracht en organiseert dit jaar voor de vijfde keer de Bedumer Winterloop, een sponsorloop voor kankeronderzoek. Eens kijken wat hij er dit jaar van bakt!

Deze uitzending bekijken

Beste vrienden quiz

Beste Vrienden Quiz: Aflevering 243

Quiz waarin twee teams van vrienden uit groep 7 of 8 tegen elkaar spelen. Vandaag spelen Holly & Billy tegen Dani & Gabriël.

Deze uitzending bekijken

Hart van Nederland

Hart van Nederland - Vroege editie

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

Deze uitzending bekijken

Tijd voor Max

Tijd voor MAX: Rudi Carrell

In Tijd voor MAX vandaag te gast acteur Cas Jansen die de hoofdrol speelt in de spannende theatervoorstelling Snowden, over klokkenluider Edward Snowden die de publiciteit zocht met de grootschalige afluisterpraktijken van de Amerikaanse geheime dienst NSA. Wat waren de motieven van Snowden en hoe relevant is zijn bizarre verhaal voor ons allemaal? Dit jaar is het 10 jaar geleden dat de populaire televisiepersoonlijkheid en showmaster Rudi Carrell overleed. Zijn dochter Caroline Kesselaar schreef het boek Die van Carrell over haar beroemde vader en komt in Tijd voor MAX vertellen over de hechte band die zij ondanks zijn veelvuldige afwezigheid met hem voelde. Ook Aad Kesselaar, Rudi’s broer, schuift bij ons aan, en muzikaal collectief Andermans Veren zingt één van Carrells klassiekers. Vaste huisarts dokter Ted van Essen bespreekt de uitvinding van de stethoscoop, precies tweehonderd jaar geleden. Wat is het nut van dit instrument in de huidige tijd? In de keuken Heel Holland bakt-winnares Sarena Solari. Zij bakt vandaag ciambellini, Italiaanse zandkoekjes die je lekker in de thee kunt dopen.

Deze uitzending bekijken

De BZT show

De BZT show

Amusementsprogramma waarin wensen van kinderen worden vervuld.

Deze uitzending bekijken

Huizenjacht

Huizenjacht: Aflevering 222

In Huizenjacht worden mensen geholpen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Om wat voor huis het ook gaat, Huizenjacht helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Deze uitzending bekijken

Achter Gesloten Deuren

Achter gesloten deuren Achter Gesloten Deuren

In Achter Gesloten Deuren worden mensen gevolgd die een groot geheim met zich meedragen.

Deze uitzending bekijken

Hallo Nederland

Hallo Nederland

Elk jaar sterven er in Europa 100.000 werknemers doordat zij in aanraking zijn gekomen met kankerverwekkende stoffen op het werk. Vakbonden in Nederland willen daarom dat er strengere regels komen voor het gebruik van deze stoffen op de werkvloer. Elk jaar komen gemiddeld veertien vijfenzestig-plussers door brand om het leven, en de brandweer vreest dat het er veel meer gaan worden. Er moeten dus snel maatregelen genomen worden. De producer van The Beatles, sir George Martin, is overleden. Hij stond in 1962 aan de wieg van de band uit Liverpool. Op het album let it Be nu produceerde hij al hun grote hits. Als we niets doen, gaat het heel snel, heel slecht met de Nederlandse oester en de oester-industrie. Zeeland’s trots wordt bedreigd door het herpes virus, en vooral ook door de Japanse Boor-slak. Een bijzondere klus voor Sietse van der Wal van de Koninkijke Nederlandse Redding Maatschappij. Sietse gaat op het Griekse eiland Chios helpen met het opzetten van een basis voor het redden van vluchtelingen op zee. De Tilburgse 'Paasoma' stopt ermee. Na 23 jaar lang paaseieren versierd te hebben, vindt de 75-jarige Resie Udo het wel mooi geweest. Dus moet Tilburg op zoek naar een opvolger. Presentatie: Jeroen Latijnhouwers en Carrie ten Napel.

Deze uitzending bekijken

Dokters

Dokters: Aflevering 17

Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

Deze uitzending bekijken

Mijn vader is de beste!

Mijn vader is de beste!

Een spectaculaire en superspannende familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'

Deze uitzending bekijken

Studio Snugger

Studio Snugger

Showprogramma waar in hoog tempo onderwerpen uit de wereldoriëntatie voorbijkomen. In de studio staat de vraag centraal of het waar is of niet. Is het 'kletspraat'?

Deze uitzending bekijken

Sterren NL Special

Sterren NL Special: Fancafé

Monique Smit ontvangt René Schuurmans, Wesly Bronkhorst, André Hazes jr. en Sieneke in het gezelligste café van Nederland. Samen maken deze vier artiesten er één groot feest van in het Sterren NL Fancafé. De grootste hits maar ook nieuwe nummers zullen aan bod komen.

Deze uitzending bekijken

Libelle & Claartjes Keuken

Libelle & Claartjes Keuken: Aflevering 13

Libelle gunt de kijker een kijkje in de keuken. In haar eigen woonkeuken legt Claartje uit hoe je heel eenvoudig haar recept van de dag maakt.

Deze uitzending bekijken

Zapp Kids top 20

Zapp Kids top 20

Muziekprogramma voor kinderen. De top 20 is gebaseerd op een unieke hitlijst die kinderen (van 6 tot 12 jaar) zelf samenstellen door te stemmen via de website.

Deze uitzending bekijken

Daddy Cool

Jody Bernal: Daddy Cool: #3 | Op de Negenmaandenbeurs!

Als aankomende papa is het natuurlijk belangrijk dat Jody weet wat je allemaal nodig hebt als je een kind gaat krijgen. Dus tijd om op onderzoek te gaan. De beste plek om dat te doen is natuurlijk de Negenmaandenbeurs. Samen met Melissa gaat Jody op pad. Abonneer je nu gratis op dit kanaal En volg Jody Bernal op: Twitter: Klik hier Klik hier Klik hier

Deze uitzending bekijken

Verhalen uit de Schatkist

Verhalen uit de Schatkist: De Picknick

Als 5000 mensen een knorrende maag hebben, wie geeft ze dan allemaal te eten? Knor knor!

Deze uitzending bekijken

MAX Geheugentrainer

MAX Geheugentrainer

U kunt uw geheugen verbeteren door uw hersenen te trainen. Iedere ochtend krijgt u van Jan Slagter of Pauline Spiering een aantal oefeningen die voorzien in de dagelijkse portie hersengymnastiek.

Deze uitzending bekijken

Hoelahoep

Hoelahoep: De Ballonnenboom

Hoela ontdekt een ballon met een briefje eraan. Maar hoeveel ballonnen zijn er nodig om een lepel te laten vliegen? En een kopje? De kinderen testen het uit. Dan wil Bolle Bink, de knuffel van Hoela, een stukje vliegen... Hoe zullen ze dat aanpakken?

Deze uitzending bekijken

Nederland in beweging

Nederland in Beweging!

Wilt u investeren in uw gezondheid? Beweeg dagelijks mee met Nederland in Beweging! Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.

Deze uitzending bekijken

NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk.

Deze uitzending bekijken

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker, live vertaald door een gebarentolk.

Deze uitzending bekijken

Het Zandkasteel

Het Zandkasteel: Rommeldebom op mijn trom

De emmer is een trommel en de schep het trommelstokje. Toto wil ook een mooie trommelstok. Koning Koos heeft een lepel in zijn hand. Een stok!!! zegt Toto. Hij gaat ermee trommelen. Binnen trommelen ze op de tafel, de kruk, de vuilnisbak, de kraan en op de buik van Koning Koos.

Deze uitzending bekijken

Ranking the Cars

Ranking the Cars: aflevering 5

In Ranking the Cars gaat Tess Milne langs bij de trotse eigenaren van opvallende auto's om te achterhalen wat het bijzondere verhaal achter de auto is. Van stoere racewagen tot klassieke oldtimer, alles komt voorbij onder het toeziend oog van Tess. Ook de pronkstukken van enkele BN'ers komen voorbij.

Deze uitzending bekijken

De nachtzoen

De Nachtzoen: Sander Terphuis

De donkere Iraanse nachten gaven deze jurist en filosoof een gevoel van beperktheid. Hij snakte naar vrijheid, vluchtte en werd van Ahmed Sander. Deze nachtzoen krijgen we van Sander Terphuis.

Deze uitzending bekijken


De website Nederland.TV maakt gebruik van cookies. Meer informatie daarover kun je vinden op onze Cookie Verklaring. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies.