True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  
Nederland.TV

26-02-2016

Piets Weer

Piets Weerbericht

Nederlands populairste weerman Piet Paulusma verzorgt elke dag vanaf een andere locatie in Nederland het weerbericht.

Deze uitzending bekijken

Jinek

Jinek met Gerard Joling, Sanne Wallis de Vries en Teun van de Keuken

Gerard Joling is zanger en presentator, maar tegenwoordig ook professioneel vlogger. Sanne Wallis de Vries presenteert tijdens de Boekenweek de Nationale Boekenquiz. Journalist Teun van de Keuken duikt voor 'De Monitor' in de misstanden in de thuiszorg. Bij een inval stuitte de Amsterdamse politie op twee enorme krokodillen, die tonnen drugsgeld bewaakten in het huis van Ferry T. Journaliste Cecile van der Grift vertelt over de zaak, en over haar eerdere ontmoeting met dezelfde krokodillen.

Deze uitzending bekijken

Nieuwsuur

Nieuwsuur

Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.

Deze uitzending bekijken

Weekendcrashers

Weekendcrashers

Last van een saai weekend? Niet met de Weekendcrashers! Deze week: Loulou en Lou gaan naar een vervallen kasteel om daar te strijden om de vetste foto, Jasper doet mee aan het WK Stamppotkoken, Iliass checkt bij filmliefhebbers hún winnaar van de Oscars en Jasper volgt singer-songwriter Aafke Romeijn op weg naar een concert.

Deze uitzending bekijken

Komt een blondje bij de dokter

Komt een blondje bij de dokter: aflevering 3

Komisch programma waarin bekende en minder bekende moppen zijn verfilmd tot een reeks korte, grappige sketches.

Deze uitzending bekijken

College tour

College Tour: Floortje Dessing

Ze is de koningin van de reisprogramma's. Voor haar televisieprogramma's reist ze al jaren de hele wereld over. Na programma's te hebben gemaakt voor RTL en Veronica maakt ze in 2009 de overstap naar BNN waar ze acht seizoenen '3 op Reis' maakt. Met dit programma weet ze als tweede reisprogramma ooit het communistische Noord-Korea binnen te komen. In 2014 krijgt ze de kans om haar eigen programma te maken: het kijkcijferkanon 'Floortje Naar Het Einde Van De Wereld'. In dit programma reist ze af naar de meeste geïsoleerde uithoeken en verhalen van de wereld. Haar programma is zo populair dat er iedere aflevering ruim twee miljoen kijkers met haar meereizen.

Deze uitzending bekijken

Lekker Nederlands

Lekker Nederlands: Aflevering 4

Dit programma is een oer-Hollandse humoristische muziekshow, waarin teams Nick & Simon en Dennis van de Ven & Jeroen van Koningsbrugge tegen elkaar gaan strijden met het zingen van bestaande hits, met een nieuwe tekst.

Deze uitzending bekijken

2 voor 12

2 voor 12

De start van een nieuw seizoen 2 voor 12, met een bijzonder jubileum: Astrid Joosten presenteert de quiz al 25 jaar. Verder een bijzondere gast: Paul de Leeuw en zijn partner spelen mee. Zij nemen het op tegen een team dat de tweede ronde speelt.

Deze uitzending bekijken

De Nationale Reistest 2015 (herhaling)

De Nationale Reistest 2015 (herhaling): De Nationale Reistest 2015

Wat is de langste rivier ter wereld? Welk product is illegaal in Singapore? Als het lente is in Nederland, welk seizoen is het dan in Australië? In De Nationale Reistest 2015 gaan Dennis Storm en Geraldine Kemper op zoek naar dé reisexpert van Nederland. In de studio nemen bekende Nederlanders het tegen het publiek op. Kijkers thuis kunnen hun reiskennis testen door mee te spelen via hun smartphone of tablet. Of gewoon met pen en papier.

Deze uitzending bekijken

Goede Tijden, Slechte Tijden

Goede Tijden, Slechte Tijden: Thijs is achterdochtig na afscheid Wiet

Op Wiets afscheidsborrel verschijnt een verrassende gast. Wiet voelt dat er iets gaande is tussen Sjors en Job, maar weet niet wat. Aysen en Anna reageren hun frustraties op elkaar af. Rikki stapt op Aysen af als ze bang is dat Sjoerd hun geheim niet langer kan verzwijgen.

Deze uitzending bekijken

Trauma Centrum

Trauma Centrum: Aflevering 385

Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiënten die de hulp inroepen van deze zorgverleners komen aan bod in deze dagelijkse realityserie.

Deze uitzending bekijken

NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.

Deze uitzending bekijken

Van Alle Tijden

Van Alle Tijden

De Gouden Eeuw, De Eerste Wereldoorlog, Romeinse keizers, maar ook bijvoorbeeld Steve Jobs en andere hoofdpersonen uit de recente wereldgeschiedenis... Ze kunnen allemaal voorbijkomen in de dagelijke geschiedenisquiz Van Alle Tijden, waarin onder leiding van Joost Karhof zestien teams van twee geschiedenisliefhebbers de strijd aangaan. De teams moeten van alle markten thuis zijn, maar brengen ook elk een specialisme in. De quiz brengt de deelnemers en de kijkers echt terug naar alle tijden. Van een spannende jaartallenronde tot een ronde louter over de 21e eeuw en van een ronde met meerkeuzevragen die echt de diepte ingaan tot een finale waarin de deelnemers het hemd van het lijf wordt gevraagd over hun specialisme. In Van Alle Tijden wordt gestreden volgens het aloude knock-out systeem. De acht winnaars zien we terug in de kwartfinale. De vier winnaars daarvan spelen de halve finale. De twee overgebleven teams strijden om de hoogste eer én een mooie historische reis in de finale.

Deze uitzending bekijken

Jan rijdt rond

Jan rijdt rond

Een team van Jannen doorkruist ons land op zoek naar actuele en spraakmakende verhalen. Met hun rode Cadillac ontdekken ze de vrolijke kanten van het nieuws, ontmoeten ze bijzondere karakters en zijn ze in te schakelen voor speciale gelegenheden. Via e-mail, social media of Jans eigen Whatsapp-nummer kun je Jan tippen over alle relevante nieuwtjes. Jan volgt, onderzoekt, brengt, feest en rijdt daarvoor door heel Nederland. Soms loopt Jan ineens achter je aan, je komt hem tegen op festivals, bij je tante op de koffie of in je kledingkast. Dagelijks kun je als kijker meerijden en meekijken met Jan.

Deze uitzending bekijken

Utopia

Utopia

Een groep van vijftien zeer diverse mensen zeggen hun huidige leven vaarwel. Ze bouwen aan een compleet nieuw bestaan op een plek waar geen regels, wetten of machtsverhoudingen zijn.

Deze uitzending bekijken

Landinwaarts

Landinwaarts

Je zou het niet verwachten, maar in Noord-Brabant zit een van de grootste doedelzakbands van Nederland, de oudste van Europa (op Schotland na) én wereldwijd bekend: The Dutch Pipes and Drums. Dieuwertje gaat op bezoek bij de leider van deze club, de van oorsprong Schotse Willy McVean. Hij is zich samen met de band aan het voorbereiden op een groots optreden in Frankrijk en later in Ahoy in Nederland. Dieuwertje laat zich inspireren en krijgt haar allereerste doedelzakles. Janny van der Heijden gaat op zoek naar de oorsprong van de stroopwafels in Gouda. In haar onderzoek constateert ze dat er niet één receptuur bestaat voor dit oer-Hollandse product, maar dat er meerdere wegen zijn die naar een overheerlijke stroopwafel leiden. * Muzikant Ernst Jansz neemt Dieuwertje mee naar de plek waar hij vaak inspiratie opdoet en rust vindt: Zandvoort, Strand Zuid. Jansz was in de tachtiger jaren onderdeel van immens populaire band Doe Maar. In 1984 ging de band uiteen omdat ze het succes niet meer aankonden. In de jaren daarna heeft hij veel muzikale projecten gedaan, boeken geschreven en onder meer opgetreden met Boudewijn de Groot. Binnenkort gaan de heren van Doe Maar weer de planken op. Dieuwertje praat met hem over toen en vooral ook over zijn toekomstplannen.

Deze uitzending bekijken

Brugklas

Brugklas: Dropping & Bonte avond

De schoolreis naar de Ardennen is niet de droomreis die Selma voor ogen had. Kan ze haar vriendje wel vertrouwen? Ze zet Mats voor blok... * Het schoolkamp wordt afgesloten met een bonte avond. Een avond die Bo niet snel zal vergeten...

Deze uitzending bekijken

De wereld draait door

De wereld draait door

Floortje Dessing beleefde haar meest succesvolle seizoen ooit met de laatste reeks 'Floortje naar het einde van de wereld'. Vanavond zit ze bij ons aan tafel * De laatste aflevering van seizoen vier 'Zondag met Lubach', het vlaggeschip van NPO 3, vindt zondag plaats. We praten met Arjan Lubach en mede-programmamaker Tex de Wit * Met het muzikale programma 'Podium Witteman' kwam voor Paul Witteman een lang gekoesterde droom uit. Aan tafel vertelt hij over zijn tweede succesvolle seizoen, dat inmiddels een vaste plek op zondag heeft veroverd * Uiteraard verzorgt onze huisband Lucas Hamming het muzikale commentaar en tafelheer Marc-Marie Huijbregts is ook weer van de partij!

Deze uitzending bekijken

SpangaS

SpangaS

Marie de Wind is boos op alle leraren, omdat zij de enige is die het experiment door wil zetten. De onderbouwers worden beloond voor hun goede inzet. De bovenbouwers biechten hun actie op aan de leraren. Tijdens het eindfeest danst Renée, maar ze mist Abel.

Deze uitzending bekijken

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

Schilder Ans Markus woont al meer dan 28 jaar samen met haar man Wybe in een huis, dat vroeger pakhuis was. Iedereen kent haar schilderijen, waarin vrouwen met windsels te zien zijn. In haar latere werk werd ze zekerder en verdwenen de windsels. Werken en wonen gaan in dit Amsterdamse pakhuis volledig in elkaar op... * Culinair expert Alain Caron bezoekt jeneverstad Schiedam waar hij wegwijs wordt gemaakt in het jenever stoken. Natuurlijk maakt Alain weer een gerechtje dat goed past bij deze drank * Gerardo nam de tuinderij van zijn vader over... Maar hij had nog zoveel plek dat hij een gedeelte van de kas heeft omgedoopt tot moestuin complex. Inmiddels is Gerardo zelf ook aangestoken door het moestuinvirus. Zijn watermeloenen vervullen hem met trots. En? Superlekker!

Deze uitzending bekijken

NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.

Deze uitzending bekijken

Het klokhuis

Het Klokhuis: Vleermuis

Er leven in Nederland zo'n twintig verschillende soorten vleermuizen. Je ziet ze alleen niet vaak want het zijn natuurlijk nachtdieren. Bart gaat met boswachter John naar een jachtgebied van vleermuizen: de Nieuwkoopse Plassen. Hoe en waarop jagen ze daar? Bart trekt eropuit met een bootje en een 'bat-detector'.

Deze uitzending bekijken

EenVandaag

EenVandaag

Huisartsen tegen verruiming euthanasie bij dementie. Veel huisartsen hebben grote problemen met de nieuwe handreiking voor euthanasie bij gevorderde dementie. Dat blijkt uit onderzoek van EenVandaag onder 540 huisartsen * Kan een dementerende patiënt die niet meer kan aangeven wat hij wil euthanasie krijgen? Het is een duivels dilemma. De euthanasiewet biedt mogelijkheden, maar artsen willen hun vingers er niet of nauwelijks aan branden * Arts: 'Euthanasie bij wilsonbekwame voelt als moord'. 'Ik doe alleen euthanasie als de patiënt er op het moment zelf nog om kan vragen. Als de patiënt niet weet wat ik kom doen, dan vind ik het moord'

Deze uitzending bekijken

Shownieuws

Shownieuws - Vroege Editie

Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment.

Deze uitzending bekijken

Geloof en een hoop liefde

Geloof en een Hoop Liefde: Goes

Ze is kunstenaar, maar ook wereldverbeteraar: Tinkebell, alias Katinka Simonse. Ze laat Kefah kennis maken met haar mooiste stukje Goes. Samen ontbijten ze op het strand bij het Goese Sas, en dat geheel in stijl. Katinka vertelt Kefah hoe ze haar jeugd in Goes beleefde en wat haar drijft om het kunstenaar zijn te combineren met het aandacht vragen voor onrecht in de wereld: "Wat ik doe, is het vergrootglas op 'errors' in de maatschappij richten. Ik vergroot die zaken uit en plaats ze in een andere context. Zo wil ik mensen aan het denken zetten." Herman gaat intussen op zoek naar voorwerpen die te maken hebben met geloof bij de Goesenaren thuis. Hij belandt in het gezellige Poolse winkeltje van Marcella Walczak.

Deze uitzending bekijken

Beste vrienden quiz

Beste Vrienden Quiz: Aflevering 235

Quiz van een kwartier waarin twee teams van vrienden uit groep 7 of 8 tegen elkaar spelen. Het winnende team komt de volgende dag terug. De beste teams van het seizoen spelen in de laatste twee weken om de titel 'Beste Vrienden'. De vriendenteams spelen dagelijks om een geldbedrag. De ene helft is voor het goede doel: hun verre vrienden. De andere helft mogen ze zelf houden. De winnaars komen de volgende dag terug.

Deze uitzending bekijken

Hart van Nederland

Hart van Nederland - Vroege editie

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

Deze uitzending bekijken

De buitendienst

De Buitendienst: Hoe groen is wintersport?

Het is eindelijk zover. Na maanden zeuren mogen Nienke en Yannick eindelijk een Buitendienst aflevering op een exotische vakantiebestemming maken. En dan ook niet de minste: ze gaan op wintersport in Oostenrijk. Gekker moet het niet worden. Yannick is alleen niet zo'n heel groot fan van sneeuwbeleving; hij ligt liever in zijn blote kont aan het strand. Plus, hij heeft ook ernstige twijfels of het hele concept van wintersporten wel zo duurzaam is en dus wel past bij het groene karakter van de Buitendienst. En aangezien Nienke alleen maar lekker wil skiën gaat Yannick dat hele wintersporten maar eens grondig onderzoeken.

Deze uitzending bekijken

De magische winkel

De Magische Winkel: Dan Lefay

Ergens in Nederland staat De Magische Winkel. Het is dé plek waar de beste goochelaars van Nederland in het diepste geheim trucs bedenken en uitproberen. De deuren van deze mysterieuze plek gaan alleen open voor jonge goochelaars met een uitzonderlijk talent. Alleen zij krijgen de vetste trucs uitgelegd. Voor het eerst in de geschiedenis van De Magische Winkel worden die geheimen nu ook gedeeld met de kijker.

Deze uitzending bekijken

Tijd voor Max

Tijd voor MAX: Van advocaat naar clown

Deze aflevering van Tijd voor MAX mag u beslist niet missen, want vandaag fungeert niemand minder dan Neerlands meest geliefde komiek André van Duin als gastpresentator. Samen met Martine van Os ontvangt hij onder andere de acteurs Bartho Braat en Arijan van Bavel die momenteel in de theaters staan met de voorstelling Prettig Gestoord, een klassieke klucht naar een script van de beroemde Britse toneelschrijver Michael Pertwee. Jarenlang werkte ze als advocate op de Zuidas en nu is ze clown voor achterstandskinderen; Annemieke Bakker schuift aan om te vertellen over haar bijzondere carrièreswitch. Deze week gaat de film Knielen op een bed violen in première. Het boek was een hit en nu is er dus de film. Onze filmrecensent Lieke Wijnia komt verslag uitbrengen. Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven staat in de keuken en bakt een heerlijke Tarte Tatin. En een prachtig optreden van Il Trovatore.

Deze uitzending bekijken

Huizenjacht

Huizenjacht

In Huizenjacht worden mensen geholpen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Om wat voor huis het ook gaat, Huizenjacht helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Deze uitzending bekijken

Achter Gesloten Deuren

Achter gesloten deuren Achter Gesloten Deuren

In Achter Gesloten Deuren worden mensen gevolgd die een groot geheim met zich meedragen.

Deze uitzending bekijken

Hallo Nederland

Hallo Nederland

Bij ADHD denken de meeste mensen aan hyperactieve kinderen, maar ook veel zestigplussers hebben het. Vaak weten ze het niet en lopen ze al jarenlang met onverklaarbare klachten, tot er eindelijk een diagnose wordt gesteld. Het regent klachten bij de Reclame Code Commissie over de nieuwe campagne van Suit Supply. De posters zouden namelijk de seksistisch en vrouwonvriendelijk zijn. Stichting 'Voor mijn kleinkind' bestaat zaterdag 27 februari twee jaar. De stichting is opgericht voor opa's en oma's die hun eigen kleinkinderen niet meer mogen zien, meestal door familieruzies. Het aantal leden is in die twee jaar vertienvoudigd! Ruim achtduizend ex-medewerkers van de V&D voelen aan den lijve wat het faillissement van de winkel inhoudt. Maar er is hoop; er zijn werkgevers die staan te springen om ex-V&D'ers. Presentatie: Jeroen Latijnhouwers en Mascha de Rooij.

Deze uitzending bekijken

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan

Actuele talkshow met een scherp oog voor ontwikkelingen in de moslimgemeenschap.

Deze uitzending bekijken

Dokters

Dokters: Aflevering 9

Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

Deze uitzending bekijken

Libelle & Claartjes Keuken

Libelle & Claartjes Keuken: Aflevering 5

Libelle gunt de kijker een kijkje in de keuken. In haar eigen woonkeuken legt Claartje uit hoe je heel eenvoudig haar recept van de dag maakt.

Deze uitzending bekijken

Schilderen met Gary Jenkins

Schilderen met Gary Jenkins: Rozen en Kant

Het schilderij met zijn kanten rand heeft een romantische uitstraling. Gary schildert zijn handelsmerk Rozen waar hij zo bekend door is geworden. Pastelkleurige theerozen, kleine lavendelkleurige bloempjes, bloemknoppen en gebladerte vormen samen een mooie compositie.

Deze uitzending bekijken

MAX Geheugentrainer

MAX Geheugentrainer

U kunt uw geheugen verbeteren door uw hersenen te trainen. Iedere ochtend krijgt u van Jan Slagter of Pauline Spiering een aantal oefeningen die voorzien in de dagelijkse portie hersengymnastiek.

Deze uitzending bekijken

Nederland in beweging

Nederland in Beweging!

Wilt u investeren in uw gezondheid? Beweeg dagelijks mee met Nederland in Beweging! Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.

Deze uitzending bekijken

Mama Wytske

EEN KIJKJE OP DE 9 MAANDENBEURS ! Mama Wytske

In deze video bezoek ik de droom van iedere aankomende mama: de negenmaandenbeurs ! Kijk wat ik allemaal te weten ben gekomen en heb geleerd op deze leuke dag. --- Elke vrijdagochtend om 09:00 uur een nieuwe video. Klik hier om gratis te abonneren: Klik hier je mijn vorige video nou gemist, bekijk hem dan hier: Klik hier mij ook op mijn Social Media: Klik hier

Deze uitzending bekijken

NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk.

Deze uitzending bekijken

Poesjes

Poesjes: Verliefd

Als Pippa langskomt krijgt Django vreemde kriebels in zijn buik. Het doet butler Ed mijmeren over vervlogen tijden met zijn ex-vriendin.

Deze uitzending bekijken

Studio Snugger

Studio Snugger

Showprogramma gepresenteerd door Thomas van Luyn waar in hoog tempo onderwerpen uit de wereldoriëntatie voorbij komen. In de studio staat de vraag centraal of het waar is of niet. Is het 'kletspraat'?

Deze uitzending bekijken

Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast bij Roos Moggré en Leonie ter Braak is fractievoorzitter van D66 Alexander Pechtold en met hem praten we over het associatieverdrag met Oekraïne. Ook actrice Marlijn Weerdenburg is te gast met haar hebben we het over het succes van advocatenserie Danni Lowinski.

Deze uitzending bekijken

Het Zandkasteel

Het Zandkasteel: Speeltuin

Toto en Sassa spelen voor schommel. Als Zwiep erop gaat zitten, zwiept hij er zo vanaf, want hij houdt zich niet goed vast! Daarna zitten Sassa en Toto op de wip. Koning Koos mag ook even, met Sassa. Maar Sassa gaat niet meer naar beneden. Hoe kan dat nou? Sassa en Toto zijn even later een draaimolen. Zo kunnen ze heel goed draaien en zwaaien!

Deze uitzending bekijken

Omrop Fryslân

Omrop Fryslân: De Koers

Sieger (Romke Gabe Draaijer) en Paulus (Jörgen Scholtens) zijn getalenteerde wielrenners. Beide zitten ze in team 'Wâldwrotters' waar zij en hun ploegmaten getraind worden door Bauke (Marcel Faber). Sieger staat voor een belangrijke keuze nu hij op het punt staat om een profcontract te bemachtigen. Want hoe hard moet je zijn om de top te halen? Eigenlijk zou de 17-jarige Sieger nog net een tandje moeten bijschakelen om de concurrent voor te blijven. Zijn coach zet hem onder druk. En dan is er ook nog Marije, zijn vriendin die eigenlijk geen zin heeft in verkering met een fanatiek trainingsbeest. Wanneer er een ernstig ongeluk gebeurt met Remco, het broertje van Marije, moet Sieger in korte tijd alles op alles zetten om Remco te helpen. Kan hij Marije weer voor zich winnen, de vriendschap met zijn fietsmaten herstellen en zijn doel bereiken, het profcontract?

Deze uitzending bekijken

De nachtzoen

De Nachtzoen: Evert Jan Ouweneel

Deze cultuurfilosoof gelooft dat angst ontstaat omdat we geen perspectief hebben. Hij hoopt dat we weer het grote verhaal zullen vinden waardoor tegenslag hanteerbaar wordt. Deze nachtzoen krijgen we van Evert Jan Ouweneel.

Deze uitzending bekijken


De website Nederland.TV maakt gebruik van cookies. Meer informatie daarover kun je vinden op onze Cookie Verklaring. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies.