True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  

08-02-2016

Piets Weer

Piets Weerbericht

Nederlands populairste weerman Piet Paulusma verzorgt elke dag vanaf een andere locatie in Nederland het weerbericht.

Deze uitzending bekijken

Jinek

Jinek met Caroline Tensen, Francien Regelink en Jort Kelder

Caroline Tensen is vanavond te gast. Ze gaf vandaag het startsein voor de KWF marathonweken. Ook is ze momenteel druk bezig met opnames voor het nieuwe programma ‘De Stoutste Jongen van de Klas’. Jort Kelder praat ons bij over de mogelijke V&D overnamekandidaat Roland Kahn van Cool Investments. Het bedrijf dat onder meer Coolcat, MS Mode en America Today onder zijn hoede heeft. Wat moeten we allemaal weten over deze ondernemer? Francien Regelink  presenteert vanavond haar nieuwe boek ‘Francien, laat je tieten nog eens zien’. In dit boek beschrijft ze haar ervaringen met sexting. Ook is het Nederlandse Fed Cup-team samen met hun coach Paul Haarhuis te gast. De dames boekten dit weekend een indrukwekkende overwinning in Rusland en vanavond vieren we hun winst.

Deze uitzending bekijken

Shownieuws - late editie

Shownieuws - Late Editie

Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment.

Deze uitzending bekijken

Nieuwsuur

Nieuwsuur

Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.

Deze uitzending bekijken

Lauren!

Lauren!: Magaluf

Wie heeft er stiekem niet over gedroomd om als propper te werken in een vakantieparadijs? Magaluf is het Sodom en Gomorra van de Britse vakantiejeugd! Het staat bekend om de seksueel getinte spelletjes die georganiseerd worden voor de vakantiegangers, die zo dronken zijn dat alle grenzen overschreden worden. In het hoogseizoen zijn er gemiddeld 20.000 jongeren per avond op de been. Lauren stort zich in dit uitgaansgeweld en ondervindt of propper zijn nou echt dat droombaantje is of keihard afzien.

Deze uitzending bekijken

MINDF*CK

MINDF*CK

Dit keer laat Victor iemands auto verdwijnen, onderzoekt hij duistere krachten en speelt hij een slopend spel met presentator John Williams.

Deze uitzending bekijken

Spoorloos

Spoorloos: Romana: dochter van rondreizende zanger

Romana (42) heeft een Poolse moeder en een vader die uit voormalig Joegoslavië komt. Vader Sanchez reisde ooit met een gitaar de wereld over om Spaanstalige liedjes ten gehore te brengen. In Polen kreeg hij een kortstondige relatie met Danuta, de moeder van Romana. Sanchez is al vertrokken als Danuta ontdekt dat ze zwanger is. Danuta ziet het niet zitten om rond te trekken met een muzikant en laat het erbij. Later trouwt ze een andere man, die Romana erkent. Rudy werd ter adoptie afgestaan toen zijn vader in Indonesië bij het vissen op zee om het leven was gekomen. In zijn adoptiepapieren staan wel drie geboortejaren vermeld. Rudy wil graag weten wie zijn moeder is en wat er van de andere kinderen terecht is gekomen.

Deze uitzending bekijken

Radar

Radar

Radar is het multimediale consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht. Het veelbekeken AVROTROS programma is alert op bedrog en misleiding op alle gebieden waar de consument mee te maken heeft. Radar stelt consumentenproblemen aan de kaak, maar probeert bedrijven en instanties ook te bewegen tot een oplossing te komen...

Deze uitzending bekijken

Jan versus Geraldine

Jan versus Geraldine - Dansen

Jan en Geraldine worden uitgedaagd om een spectaculair dansoptreden te geven midden in het hart van de townships van Kaapstad tijdens een internationaal dansfestival. Ze moeten de Zuid-Afrikaanse dans Pantsula onder de knie krijgen. Hiervoor moeten ze eerst een mooi verhaal vinden uit de townships en daarna aan de slag met hun Zuid-Afrikaanse dansers. Helaas zijn die niet allemaal op tijd en is het nog maar de vraag of ze hun act op tijd af hebben.

Deze uitzending bekijken

Celblok H

Celblok H: Aflevering 7

Vier maanden geleden heeft Suus Kramer succesvol haar doel bereikt en heeft ze Dylan Holt vermoord. In P.I. de Banckert wordt ze door iedereen geprezen en op handen gedragen als waardig opvolgster van Freddy. Maar alles zal alleen maar moelijker worden voor Suus omdat Brinkhorst zich realiseert dat Suus haar gebruikt heeft. Brinkhorst is vastbesloten om de orde in de gevangenis te herstellen en om deze strijd te gaan winnen. Ondertussen heeft Suus maar één doel voor ogen: Brinkhorst weg krijgen.

Deze uitzending bekijken

NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.

Deze uitzending bekijken

Trauma Centrum

Trauma Centrum: Aflevering 419

Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiënten die de hulp inroepen van deze zorgverleners komen aan bod in deze dagelijkse realityserie.

Deze uitzending bekijken

Per seconde wijzer

Per seconde wijzer

Twee kandidaten testen hun kennis onder hoge druk in de verschillende categorieën. Hoe zullen zij hun jokers inzetten, hoeveel rondes zullen de spelers het volhouden en met welk bedrag gaan de spelers uiteindelijk naar huis? Met elke dag de kijkersvraag.

Deze uitzending bekijken

Jan rijdt rond

Jan rijdt rond

In dit programma doorkruist een team van Jannen (M/V) ons land op zoek naar spraakmakende verhalen. Met hun rode Cadillac ontdekken ze de vrolijke kanten van het nieuws, ontmoeten ze bijzondere karakters en zijn ze in te schakelen voor speciale gelegenheden. Via e-mail, social media of Jans eigen Whatsapp-nummer kun je Jan tippen over alle relevante nieuwtjes. Jan volgt, onderzoekt, brengt, feest en rijdt daarvoor door heel Nederland. Soms loopt Jan ineens achter je aan, je komt hem tegen op festivals, bij je tante op de koffie of in je kledingkast. Dagelijks kun je als kijker meerijden en meekijken met Jan.

Deze uitzending bekijken

Groen Licht

Groen Licht

Bij defensie gebruiken ze hartstikke goed materiaal voor de outfits. Maar ook dat slijt, en werd vroeger gewoon weggegooid. Tot er een luitenant-kolonel was die dacht: maar dit kan anders! Nu kun je een tent, een tas of een jasje kopen van een afgekeurde legerbroek. Brecht trekt het aan. * Adelheid Roosen (theatermaker) speelt niet alleen, maar kookt ook voor haar publiek, samen met haar compagnon Malika Hamdaoui. De boodschappen doet ze bij de Turkse slager en de Marokkaanse groenteboer. En het hele jaar zijn daar tomaten te krijgen, soms uit de Hollandse kas, soms vanonder de Mediterrane zon. Welke moet je nou hebben? * En busmaatschappij Connexxion bespaarde in 2015 meer dan vier miljoen liter brandstof door zuiniger te rijden. Veel beter voor het milieu dus! De vijfduizend chauffeurs krijgen daarvoor gezamenlijk één miljoen euro van de baas, als beloning. Milouska rijdt zelf die bus en zoekt uit: hoe zuinig zijn de andere busmaatschappijen?

Deze uitzending bekijken

Brugklas

Brugklas: Lerarenverkiezing & Jongens vs Meisjes

De redactieleden van KWAC besluiten een stemming op internet te houden, om erachter te komen wie de meest populaire leraar of lerares is. * Waarom is het stoer als jongens veel vriendinnen hebben en geldt het tegenovergestelde voor meisjes? Selma en Stephanie zijn het zat dat er een dubbele standaard op school heerst.

Deze uitzending bekijken

De wereld draait door

De wereld draait door

Met haar nieuwe single 'Formation' maakt Beyoncé een keihard politiek statement. We praten erover met presentatrice Sylvana Simons en radio-dj Shay Kreuger * Gisteravond was de aftrap van de reisserie 'Langs de Oevers van de Yangtze'. Met 1 miljoen kijkers een succes! Wat kunnen we nog meer verwachten? Aan tafel makers Ruben Terlou, Maaik Krijgsman en Paul Beek * Seks, drugs & Rock 'n Roll: in de nieuwe muziekserie 'Vinyl' worden we meegenomen naar de rocking 70's in New York. Aan tafel rockers Lucas Hamming, Tim Knol en Pablo van de Poel * Ons muziekminuutje verzorgt Lucky Fonz III en Halina Reijn is tafeldame.

Deze uitzending bekijken

SpangaS

SpangaS

Renée baalt van zichzelf en van de afwijzing. Bodil vindt het een goed idee van Aldert om een plantenasiel te beginnen op school. Lef wordt steeds achternagezeten door dezelfde enthousiaste leerling die Jimmy heet. Django vraagt Loes om verkering.

Deze uitzending bekijken

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

Het programma trakteert de kijker op een gepassioneerde en duurzame dosis huis en interieur, tuin en natuur, eten en drinken. BinnensteBuiten toont mensen die vol liefde en op een inspirerende manier vertellen over hun bijzondere woning, opvallende interieur of indrukwekkende tuin. BinnensteBuiten heeft een keur aan experts. Zo ontmoet chef-kok Alain Caron particulieren en ondernemers die bezig zijn met bijzondere en duurzame culinaire initiatieven. Zijn collega chef-koks Sharon de Miranda en Ramon Brugman bereiden drie keer per week een lekker, laagdrempelig, gezond en betaalbaar gerecht. Chef-kok Leon Mazairac en sommelier Milton Verseput speuren het land af naar bijzondere dranken en creëren daar een lekkere snack bij. Voor de oplossing van woonproblemen gaan BinnensteBuiten-interieurstylisten bij mensen thuis aan de slag. Tuinspecialist Martin Stuger schiet te hulp bij tuinproblemen. Boswachter Marieke Schatteleijn vindt telkens een nieuw verrassend stuk natuur in ons land om te bezoeken. Kortom: BinnensteBuiten inspireert om te genieten van lekker leven.

Deze uitzending bekijken

NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.

Deze uitzending bekijken

Het klokhuis

Het Klokhuis: Het Kantoor 178

Timo heeft een fotomodel uitgekozen als nieuwe stagiaire. Wist je dat je niet alleen van de buitenkant maar ook van de binnenkant foto's kunt maken? In 'Doen ze dat zo' zie je hoe röntgenfoto's worden gemaakt. Ben praat tegen paprikaplantjes om ze te laten groeien. Wat is eigenlijk de grootste paprika? Wouter is geobsedeerd door zijn nieuwe elektrische puntenslijper. Waarom kun je gewoon potlood uitgummen, maar kleurpotlood niet?

Deze uitzending bekijken

EenVandaag

EenVandaag

Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's. De presentatie is in handen van Bas van Werven, Pieter Jan Hagens en Suzanne Bosman. EenVandaag is een journalistiek platform op televisie, radio en internet.

Deze uitzending bekijken

Shownieuws

Shownieuws - Vroege Editie

Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment.

Deze uitzending bekijken

Shownieuws - Vroege Editie

Shownieuws - Vroege Editie

Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment.

Deze uitzending bekijken

Geloof en een hoop liefde

Geloof en een Hoop Liefde: Broek in Waterland en Monnickendam

Zoals de plaatsnaam doet vermoeden, is Monnickendam vernoemd naar een dam die er door de noeste arbeid van monniken is gekomen. De monniken hebben Monnickendam niet alleen gesticht, ze hebben de stad ook veel gebracht. En dat is vandaag de dag nog steeds te merken. Herman doet wat elke toerist in Monnickendam doet: op de foto als monnik. Herman gaat vandaag op pad met stadsgids Marten Horjus die hem meeneemt naar de dijk die de monniken aanlegden en waarmee Monnickendam ontstond. Herman ontmoet ook Monnikendammer Hans de Jong. Vroeger brouwde de Franciscanessen in Monnickendam bier van slootwater. Nu heeft hij het brouwen van bier nieuw leven ingeblazen met zijn biertjes De Monnick. Zou er nog slootwater in worden verwerkt voor de aloude smaak? Herman mag het proeven.

Deze uitzending bekijken

Beste vrienden quiz

Beste Vrienden Quiz: Aflevering 221

Quiz van een kwartier waarin twee teams van vrienden uit groep 7 of 8 tegen elkaar spelen. Het winnende team komt de volgende dag terug. De beste teams van het seizoen spelen in de laatste twee weken om de titel 'Beste Vrienden'. De vriendenteams spelen dagelijks om een geldbedrag. De ene helft is voor het goede doel: hun verre vrienden. De andere helft mogen ze zelf houden. De winnaars komen de volgende dag terug.

Deze uitzending bekijken

Hart van Nederland

Hart van Nederland - Vroege editie

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

Deze uitzending bekijken

Willem Wever

Willem Wever

Informatief magazine waarin vragen van kinderen worden beantwoord.

Deze uitzending bekijken

Natuur op 2

Natuur op 2: Human planet: Behind the lens

De Nyangatorm in zuidelijk Ethiopië leven op grote vlaktes, maar zij en hun kuddes koeien en geiten zijn volledig afhankelijk van gigantische bronnen. Op het hoogtepunt van het droge seizoen wordt er collectief een enorme bron gegraven in de droge bedding van de rivier de Kibish. Deze handgegraven bronnen kunnen dertig meter breed en dertig meter diep zijn, en worden als putten ontworpen omdat de wanden van zand de neiging hebben om in te storten. Jaarlijks komen er tientallen mensen om door instortende bronnen. * De jonge mannen van de Fulani-stam in West-Afrika moeten hun kuddes hoeden en zijn daardoor soms maanden achtereen gescheiden van hun gezin. Maar deze migraties zijn niet alleen economisch gezien essentieel, ze vormen ook een overgangsritueel in de onherbergzame Sahel van Mali en Mauritanië, dat culmineert in één laatste uitdaging. Eind november moeten Fulani-mannen met hun kuddes de machtige rivier de Niger overzwemmen.

Deze uitzending bekijken

Tijd voor Max

Tijd voor MAX: De strijd om euthanasie

Tien jaar lang speelde Harry Piekema de goedlachse en verrassend lenige filiaalhouder mijnheer Van Dalen in de reclamespots van een bekende supermarkt. Binnenkort is Harry te zien in het toneelstuk Borgen. Een 10 uur durend theaterevenement. Harry Piekema is te gast. De ernstig zieke echtgenoot van Vera Zoetebier was euthanasie toegezegd, maar de huisarts kwam deze belofte tot tweemaal toe niet na. Na zijn uiteindelijke overlijden op Tweede Kerstdag 2013 diende Vera een klacht in bij het Medisch Tuchtcollege. Vera schuift bij ons aan en doet haar aangrijpende verhaal. 2016 is uitgeroepen tot het Jaar van de Kievit. Het aantal broedende kieviten neemt elk jaar met 5% af en het is dus belangrijk dat we zorg dragen voor deze vogel. Boswachter André Donker praat ons bij over de stand van zaken rond deze en andere weidevogels en hij vertelt waar de traditie van het rapen van kievitseieren vandaan komt. Ook de 3J’s zijn te gast. We praten met hen over hun nieuwe album en gelijknamige theatertour 7 en natuurlijk treden ze ook voor ons op! Culinair expert Janny van der Heijden staat in de keuken en heeft weer een geniale kooktip voor ons in petto!

Deze uitzending bekijken

Huizenjacht

Huizenjacht

In Huizenjacht worden mensen geholpen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Om wat voor huis het ook gaat, Huizenjacht helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Deze uitzending bekijken

Hallo Nederland

Hallo Nederland

Het COC, de belangen-vereniging voor homoseksuelen, trekt opnieuw aan de bel over de veiligheid van homoseksuelen in Asielzoekerscentra. Volgens het COC nemen de incidenten toe en worden ze heftiger. Als daar niet snel iets aan wordt gedaan is de organisatie bang dat er doden gaan vallen. Ruim 2 maanden nadat TSN Thuiszorg uitstel van betaling kreeg, lijkt een oplossing nabij. Concurrent Buurtzorg heeft vandaag een overnameplan naar alle gemeenten gestuurd waarin TSN actief is. Goed nieuws voor de tienduizend werknemers en veertigduizend cliënten die al die tijd al in onzekerheid zitten. Toch is er ook kritiek op de plannen van Buurtzorg. Het zika virus is een groot probleem in Zuid-Amerika. En waar ligt de oplossing? Hoe kunnen de muggen die zo bedreigend zijn voor de volksgezondheid uitgeroeid worden. Onderzoekers van het Universitair Medisch Centrum Rotterdam gaan daar bij helpen. Entomoloog Sander Koenraadts van de Universiteit Wageningen gaat ook mee. Dag in, dag uit. 24 uur per dag een brom, ruis of fluittoon horen in het hoofd. Zo’n miljoen Nederlanders heeft er in meer of mindere mate last van : tinnitus beter bekend als oorsuizen. In sommige gevallen is het geluid zo extreem, dat men niet meer kan werken of normaal slapen. Genezing is niet mogelijk. Voorkomen mogelijk wel. In de ‘Week van het Oorsuizen’ wordt hier uitdrukkelijk aandacht voor gevraagd. Een ei als kunst-object. U zult verstelt staan wat kunstenaars ermee kunnen. Er is zelfs een heuse beurs voor ei-kunst.. Presentatie: Carrie ten Napel en Jeroen Latijnhouwers

Deze uitzending bekijken

Achter Gesloten Deuren

Achter gesloten deuren Achter Gesloten Deuren

In Achter Gesloten Deuren worden mensen gevolgd die een groot geheim met zich meedragen.

Deze uitzending bekijken

Sterren NL Special

Sterren NL Special: Carnaval

Ieder jaar geeft Omroep Brabant de aftrap voor het jaarlijkse carnavalsgedruis met de uitzending van hun live-evenement 3 Uurkes Vurraf. Bij Sterren NL zie je een compilatie van dit druk bezochte spektakel. Met optredens van onder anderen Gebroeders Ko, Alpenzusjes, Het Feestteam, René Schuurmans, Snollebollekes en Ria Valk.

Deze uitzending bekijken

Dokters

Dokters

Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

Deze uitzending bekijken

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing

Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-kok Jeremy kookt iets lekkers voor het hele team. Daarnaast geeft Rob veel tips en beantwoordt hij vragen van kijkers.

Deze uitzending bekijken

MAX maakt mogelijk

MAX Maakt Mogelijk: Ontmoetingscentrum Kaapstad

Jan Slagter brengt een bezoek aan Kaapstad. Achter de mooie stranden, natuur, architectuur en luxe uitgaansgebieden gaat hier in de buitenwijken, oftewel townships, een wereld van armoede schuil. De ouderen zijn arm, wonen in krotten en hebben niet genoeg geld om zichzelf en hun inwonende kinderen en kleinkinderen te onderhouden. Een ontmoetingscentrum is de enige mogelijkheid om overdag even aan de ellende van thuis te ontsnappen. In 2008 renoveerde MAX Maakt Mogelijk al een ontmoetingscentrum in het township Phillipi West en dit jaar wil het een ontmoetingscentrum opknappen in township Langa. Jan ontmoet in deze uitzending de bewoners van Langa en gaat ook terug naar het ontmoetingscentrum dat MMM in 2008 heeft gerenoveerd.

Deze uitzending bekijken

MAX Geheugentrainer

MAX Geheugentrainer

U kunt uw geheugen verbeteren door uw hersenen te trainen. Iedere ochtend krijgt u van Jan Slagter of Pauline Spiering een aantal oefeningen die voorzien in de dagelijkse portie hersengymnastiek.

Deze uitzending bekijken

Hoelahoep

Hoelahoep: IJsbloemen

Er ligt sneeuw en het is koud! Hoep mist de kleuren van de bloemen. Daarom heeft hij een mooie bloem op de schutting geschilderd. Hij gaat snel naar binnen om even op te warmen. Als hij terugkomt wil hij verder gaan schilderen, maar alle emmers met verfwater zijn bevroren.

Deze uitzending bekijken

Nederland in beweging

Nederland in Beweging!

Wilt u investeren in uw gezondheid? Beweeg dagelijks mee met Nederland in Beweging! Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.

Deze uitzending bekijken

NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk.

Deze uitzending bekijken

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker, live vertaald door een gebarentolk.

Deze uitzending bekijken

Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast bij Roos Moggré in Goedemorgen Nederland is strafrechtadvocaat Willem Jan Ausma, met hem. hebben wij het onder andere het over Joran van der Sloot die in ruil voor informatie, zijn straf in Nederland uit wil zitten

Deze uitzending bekijken

Bob de Bouwer

Bob de Bouwer: Het Lentestad reuzenrad

Animatieserie over Bob de Bouwer, een bouwvakker die alles kan maken, samen met zijn vrienden Wendy, Liftie en Scoop.

Deze uitzending bekijken

Het Zandkasteel

Het Zandkasteel: Vervoersmiddelen

Toto maakt een treinreis met Zwiep en Pop. Sassa is de conducteur. Ze komt de kaartjes controleren. Gelukkig zit Koning Koos ook in de trein. Hij heeft voor iedereen een kaartje. Even later spelen Sassa en Toto dat ze een vliegtuig zijn en ze maken veel lawaai! Koning Koos kan zo zijn boek niet lezen. Dan doet hij maar mee als vliegtuig; en Sassa en Toto vliegen als helikopters.

Deze uitzending bekijken

Andries

Andries: Rinke Verkerk

Rinke Verkerk is jong (geboren in 1989) en heeft al een hele journalistieke carrière achter de rug. Ze schreef onder meer voor De Volkskrant, Het Parool, Elsevier en Vrij Nederland.

Deze uitzending bekijken


De website Nederland.TV maakt gebruik van cookies. Meer informatie daarover kun je vinden op onze Cookie Verklaring. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies.