True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  

25-12-2015

Het Uur van de Wolf

Het Uur van de Wolf: Boudewijn de Groot - Kom Nader

Boudewijn de Groot is zeventig geworden. Bij het laatste optreden van zijn tournee kondigt hij aan dat hij nooit meer de hits wil spelen waar hij beroemd mee werd. Een streep onder het verleden, zoals hij die in zijn leven vaker zette. Regisseur Suzanne Raes volgt in Kom nader Boudewijn de Groot in het jaar na dit optreden en zoekt met hem, zijn vrienden en kinderen naar een rode draad in een leven vol breukvlakken.

Deze uitzending bekijken

Hart van Nederland

Hart van Nederland - Late editie

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

Deze uitzending bekijken

Ranking The Stars

Ranking The Stars: Kerstspecial 2015

Wie gedraagt zich als een engeltje tijdens het kerstdiner en bij wie vliegen de kerstballen over tafel? In deze feestelijke uitzending stralen tien BN'ers hun licht over de mooiste tijd van het jaar, onder leiding van Paul de Leeuw.

Deze uitzending bekijken

Komt een man bij de dokter

Komt een man bij de dokter: Aflevering 6

Een programma in het populaire genre humoristische sketchprogramma’s. De moppen die bij jong en oud voor een lach op het gezicht zorgen worden op geheel eigen wijze weergegeven in aansprekende sketches.

Deze uitzending bekijken

Freek de Jonge

Freek de Jonge: Als je me nu nog niet kent

Televisieregistratie van Freek de Jonge's theatershow 'Als je me nu nog niet kent'; een indringend, persoonlijk, en zeer actueel programma. Zo wil Freek de Jonge aan de hand van ervaringen uit zijn vroegste jeugd tot en met zijn volwassenheid weten of hij de Zeeuwse blues heeft en duikt hij in de sentimenten rond de ramp met de MH 17, die hij met persoonlijk verdriet verbindt. Voor wie dan nog twijfelt aan Freeks bedoelingen volgt een uiteenzetting op de tonen van Harold Melvins 'If you don't know me by now'.

Deze uitzending bekijken

André Rieu op het Vrijthof 2015

André Rieu op het Vrijthof 2015

André Rieu is terug op het Vrijthof in Maastricht! Samen met zijn Johan Strauss Orkest tovert hij het hele plein weer om tot één grote openlucht concertzaal. Een avond vol heerlijke melodieën, van klassieke muziek tot meeslepende walsen. De Platin Tenors zingen een wereldberoemde aria uit De Parelvissers van Georges Bizet en het bekende Amor vida de mi vida. Carmen Monarcha schittert als Madame Butterfly, Donij van Doorn zingt met grote passie het Vilja-Lied en Mirusia Louwerse steelt alle harten met een song uit The Phantom of the Opera. Het Johann Strauss Orkest speelt onder leiding van André Rieu onder andere Capriccio Italien, Die Czardasfürstin en An der schönen blauen Donau. Speciaal voor deze gelegenheid heeft André bijzondere gasten uitgenodigd: panfluitist Georges Zamfir en een keur aan Roemeense muzikanten en dansers zorgen voor een spetterende finale van dit prachtige concert.

Deze uitzending bekijken

Hello goodbye

Hello goodbye

Op Schiphol is het 24 uur per dag een komen en gaan van mensen met iedere minuut een ontmoeting of een afscheid. Joris Linssen en Yvon Jaspers gaan op Schiphol op zoek naar de verhalen achter het nemen van afscheid en hereniging, verhalen over liefde, familie en vriendschap. Achter iedere aankomst en vertrek schuilt een uniek verhaal.

Deze uitzending bekijken

NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.

Deze uitzending bekijken

Top 2000 best of

Top 2000 best of

Aan de vooravond van een gloednieuwe serie van zes afleveringen presenteren Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis de hoogtepunten uit alle jaren Top 2000 a gogo. Dit jaar komen de mooiste, grappigste en ontroerendste kerstfragmenten voorbij. De heren blikken terug op de reportages over Merry Christmas everybody van Slade en Sylvia's mother van Dr. Hook, Leo geeft een mooie les over een kerstlied en we zien de leukste kerstquizfragmenten.

Deze uitzending bekijken

De Grote Verhuizing

De Grote Verhuizing: Aflevering 207

Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning schakelen de hulp in van experts om het perfecte huis te vinden.

Deze uitzending bekijken

CupCakeCup

CupCakeCup

CupCakeCup is terug! Meester patissier Robert van Beckhoven en patissier Remy Duker trekken alles uit de kast om de beste cupcakebakker van Nederland te vinden. Bekende en minder bekende Nederlanders helpen onze chefs bij hun zoektocht, waaronder liefdesexpert Dokter Corrie, chef-kok Julius Jaspers, stuntman Ghino Girbaran, sterrenchef Robert Kranenborg, bestsellerauteur Paul van Loon en musicalsterren Anouk Maas en Edwin Jonker. Het wordt een pittige strijd, maar gelukkig is presentator Tim Douwsma er om de 20 baktalenten door hun hoogte- en dieptepunten te loodsen. Wie is de meester van de smaak? En wie is de koning(in) van de creativiteit? Kortom, wie wint de Gouden CupCakeCup 2015?

Deze uitzending bekijken

NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.

Deze uitzending bekijken

De Undercover Makelaar

De Undercover Makelaar: Aflevering 41

Vastgoeddeskundige Phil Spencer kent de huizenmarkt als geen ander en begeleidde al veel kopers bij de aankoop van een woning. Om weer beweging te krijgen in de Engelse huizenmarkt gaat hij undercover om moeilijk verkoopbaar onroerend goed te onderzoeken. Hij brengt daarna een advies uit over hoe het huis zo aantrekkelijk mogelijk weer in de markt gezet kan worden.

Deze uitzending bekijken

Het klokhuis

Het Klokhuis: Kerst

Waarom vieren wij kerst? Nienke gaat op zoek naar de geschiedenis van Kerstmis. Het begon natuurlijk met het verhaal over de geboorte van Jezus; het kerstverhaal. Toch zijn er bij het kerstfeest dat wij nu vieren een aantal gewoontes ingesleten die al veel ouder zijn. Wat heeft een kerstboom bijvoorbeeld met het kerstverhaal te maken?

Deze uitzending bekijken

Gala 50 jaar André van Duin

Gala 50 jaar André van Duin

Vanuit het Beatrixtheater te Utrecht een speciaal gala rondom het 50-jarig jubileum van André van Duin. Met diverse gasten, vrienden en collega's kijken we terug op zijn grote carrière. André wordt op diverse manieren bijzonder verrast tijdens dit gala. Onder andere door verschillende uiteenlopende muzikale optredens van Nederlandse top-artiesten.

Deze uitzending bekijken

Freeks wilde wereld

Freeks wilde wereld: Komodovaraan, mantarog en vliegende honden

Nederlands bekendste bioloog Freek Vonk reist de wereld over op zoek naar unieke diersoorten. In Indonesië, Suriname en Zuid-Afrika komt hij oog in oog te staan met bijzondere dieren als de lederschildpad, de sidderaal, de pantsermeerval, de orang-oetang en de komodovaraan. Ook geeft hij tips hoe je kunt overleven in de meest afgelegen, ruige en onherbergzame plekken op de wereld, waar hij zich begeeft.

Deze uitzending bekijken

Zappbios kort

Zappbios kort: Rijk

Korte Film Vedat en Niels zijn de beste vrienden en als ze 600 Euro op straat vinden, gaan de jongens het uitgeven op de kermis in de buurt. Daar ontmoeten ze de oudere jongens Iljah, Roy en Sven die hun leren skaten. Vedat is onder de indruk van de tricks die Iljah kan met zijn skateboard, dat wil hij ook leren. Vedat en Niels verstoppen het geld in hun hang-out; een leegstaand oud pand. Hier kan niemand het vinden; dit is hun geheim! Vedat trekt steeds vaker op met Iljah die hem inlijft in zijn groep met vrienden. Ze gaan samen skaten en Niels voelt zich steeds meer een buitenstaander, ook omdat hij op slinkse wijze wordt buitengesloten door Iljah. Niels vertrouwt hem niet, maar daar wil Vedat niets van weten. Als Vedat vervolgens ontdekt dat het geld uit hun hang-out is gestolen, weet hij dat Iljah het heeft gedaan. Als hij naar Niels gaat om het slechte nieuws te vertellen, wil Niels hem niet meer zien. Had Vedat maar naar hem moeten luisteren. Vedat is nu niet alleen zijn geld kwijt, maar ook zijn beste vriend. En dan komt Iljah en zijn vrienden langs. Hij komt het geld halen....

Deze uitzending bekijken

Kerst met Jacobine

Kerst met Jacobine

Op Eerste Kerstdag verhalen van kracht en hoop. Inspirerende gasten vertellen over momenten of gebeurtenissen die licht geven in het duister. Zoals Jacques Beemsterbroer die samen met zijn vrouw Wanda verschillende gevangenissen bezoekt om met gedetineerden te praten over hun vermoorde dochter Nadine. Op deze manier hopen ze dat mensen na hun straf op het goede pad blijven. Met zijn stichting Omalief wil Mustafa Kus iets betekenen voor eenzame ouderen in Nederland. In verschillende steden bezoeken Turkse jongeren ouderen om een praatje te maken of iets samen te ondernemen. En zangeres en theatermaakster Leoni Jansen vertelt over de manier waarop muziek verlichting en kracht kan bieden in moeilijke tijden.

Deze uitzending bekijken

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing

Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-kok Jeremy kookt iets lekkers voor het hele team. Daarnaast geeft Rob veel tips en beantwoordt hij vragen van kijkers.

Deze uitzending bekijken

Kinderen voor Kinderen kerstshow

Kinderen voor Kinderen kerstshow: Kinderen voor Kinderen viert Kerst

Kinderen voor Kinderen viert op haar manier Kerstmis. Met zang, dans, speciale gasten en gesprekken met de kinderen van het koor.

Deze uitzending bekijken

Geloof en een hoop liefde

Geloof en een Hoop Liefde: Oss

Vandaag blikken Herman, Mirjam, Kefah en Hella terug op een jaar vol Geloof en een Hoop Liefde. Waar hebben zij geloof, hoop en liefde ervaren en welke ontmoeting is hen het meeste bijgebleven? Hoe kijken de presentatoren uit naar volgend jaar?

Deze uitzending bekijken

Achter Gesloten Deuren

Achter Gesloten Deuren: 1. Ongewenst vader

In Achter Gesloten Deuren worden mensen gevolgd die een groot geheim met zich meedragen.

Deze uitzending bekijken

De magische winkel

De Magische Winkel: Ian & Roman Sudesh

Ergens in Nederland staat De Magische Winkel. Het is dé plek waar de beste goochelaars van Nederland in het diepste geheim trucs bedenken en uitproberen. De deuren van deze mysterieuze plek gaan alleen open voor jonge goochelaars met een uitzonderlijk talent. Alleen zij krijgen de vetste trucs uitgelegd. Voor het eerst in de geschiedenis van De Magische Winkel worden die geheimen nu ook gedeeld met de kijker.

Deze uitzending bekijken

Koninklijk Concertgebouworkest speelt Stravinsky's 'De Vuurvogel'

Koninklijk Concertgebouworkest speelt Stravinsky's 'De Vuurvogel'

Voor Igor Stravinsky betekende De Vuurvogel zijn grote internationale doorbraak. Hij kreeg de opdracht van Ballet Russes-directeur Serge Diaghilev die het Parijse publiek een sprookjesachtige voorstelling wilde bieden. Op Eerste Kerstdag wordt De Vuurvogel-suite door het KCO, onder leiding van dirigent Daniele Gatti, uitgevoerd.

Deze uitzending bekijken

De Kerstmatinee 2015

De Kerstmatinee 2015

Live registratie van de Kerstmatinee. Het Koninklijk Concertgebouworkest, Cappella Amsterdam en vier solisten, waaronder Judith van Wanroij spelen o.l.v. Jan Willem de Vriend de eerste drie cantates van het Weihnachtsoratorium van J.S. Bach. Een moment waar velen op gewacht hebben, want het is 49 jaar geleden dat het Concertgebouworkest deze hartverwarmende kerstmuziek uitvoerde.

Deze uitzending bekijken

DWDD Guilty Pleasures

DWDD Guilty Pleasures: DWDD Presenteert Guilty Pleasures Kerst

Een speciale Kerst-editie van Guilty Pleasures met Jett Rebel, Typhoon, Giovanca, Shirma Rouse, Kovacs, Hadewych Minis, Stanley & The Menzo's en The Kik. Vanuit Koninklijk Theater Carré brengen de artiesten een eigen versie van hun favoriete Kerstplaat onder leiding van de big band New Cool Collective en het Zo! Gospel Choir. Allemaal muziek die volgens de goede-smaakpolitie eigenlijk niet kan, maar waar stiekem toch enorm van genoten wordt.

Deze uitzending bekijken

Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Vanuit De Eikenhorst in Wassenaar spreekt koning Willem-Alexander zijn jaarlijkse kerstboodschap uit.

Deze uitzending bekijken

Kersttoespraak koning Willem-Alexander met gebarentolk

Kersttoespraak koning Willem-Alexander met gebarentolk

Vanuit De Eikenhorst in Wassenaar spreekt koning Willem-Alexander zijn jaarlijkse kerstboodschap uit.

Deze uitzending bekijken

Kerst in Rome

Kerst in Rome

Antoine Bodar en Leo Fijen bespreken in Rome en Napels de thema's angst, troost, Jubeljaar en de encycliek over het milieu.

Deze uitzending bekijken

Missie MAX

Missie MAX 2015 - Deel I

Onze wereldwijde militaire inzet is groot, Nederland is op dit moment in 20 missiegebieden actief. Op vliegveld Valkenburg komen tijdens Missie MAX zo'n 1000 familieleden van militairen die op uitzending zijn bij elkaar om te genieten van optredens van Glennis Grace, DI-RECT, Xander de Buisonjé en de Missie MAX Stars! Daarnaast krijgen ze de mogelijkheid om een kerstgroet op te nemen, die naar de missiegebieden worden gebracht. Een bijzondere groet komt vanaf het marineschip Zr. Ms. Friesland. De eerste officier doet een groet aan zijn beste vriend Frank, die met zijn vriend Wâtte gaat trouwen. Hij kan helaas niet bij het huwelijk aanwezig zijn, maar heeft wel een bijzondere verrassing geregeld. Anthony, de stiefvader van Jesse, vertrekt naar Mali. Jesse zingt samen met de andere Missie MAX Stars en Xander de Buisonjé het nummer 'Ik Hou Je Vast'. En hoe gaat het nu met Quirine en Jean Paul, van wie we vorig jaar in Missie MAX een bijzondere groet zagen?

Deze uitzending bekijken

Urbi et orbi

Urbi et orbi

Paus Franciscus spreekt op Eerste Kerstdag de pauselijke zegen het Urbi et orbi uit over de stad Rome en de wereld.

Deze uitzending bekijken

Eucharistieviering/Eurovisie

Eucharistieviering/Eurovisie: Eurovisieviering Marche-en-Famenne, België

De rechtstreekse eucharistieviering op Eerste Kerstdag komt vanuit de penitentiaire inrichting van Marche-en-Famenne, België. Hoofdcelebrant: Xavier Lambrecht.

Deze uitzending bekijken

Metterdaad

Metterdaad

Eugenia is een oude blinde vrouw die al vijf jaar lang niets anders doet dan op bed liggen. Ze is volledig aangewezen op de hulp van anderen, want familie heeft ze niet meer. De helft van alle Moldaviërs woont namelijk in het buitenland om geld te verdienen. De kans dat je als oudere dan alleen komt te staan, is groot. En als je dan ziek wordt of honger hebt, is er vaak niemand die je helpt. Eugenia krijgt gelukkig regelmatig bezoek van verpleegkundige Galina, die de nodige zorg biedt.

Deze uitzending bekijken

Bakkie troost

Bakkie troost

Op een gewone zaterdagochtend in 1990 verandert het leven van Pia Huisman voorgoed. Haar zoontje Gerrit, anderhalf jaar oud, ontglipt aan de aandacht en verdrinkt in de sloot naast het huis. Wat heeft Pia geholpen in dit grote verdriet? * Fer Burger overlijdt op 39-jarige leeftijd aan een hersentumor. Zijn vrouw Petra en hun geadopteerde zoontje Len (8) missen hem nog elke dag. Toch rooien ze het samen en zijn ze dankbaar voor de kracht die ze krijgen.

Deze uitzending bekijken

Zappbios

Zappbios: Pietje Bell 1: de bende van de Zwarte Hand

Pietje Bell zet met zijn dwaze avonturen steeds weer de stad op stelten. Sommige spreken er schande van, anderen vinden hem een echte held. Pietje vindt een baan als krantenjongen en zet zelf een circusvoorstelling op poten. Per toeval komt hij een echte dievenbende op het spoor. Niemand wil hem nog geloven. Dus duikt Pietje onder en maakt via zijn 'bende van de zwarte hand' de straten onveilig.

Deze uitzending bekijken

MAX Geheugentrainer

MAX Geheugentrainer

Kijkers kunnen hun geheugen trainen door mee te spelen met de kandidaat in de studio. Presentatie: Jan Slagter of Pauline Spiering

Deze uitzending bekijken

Nederland in beweging

Nederland in beweging

Beweeg mee met Nederland in Beweging! Kijkers kunnen door mee te doen aan de oefeningen al de helft van de dagelijkse norm van 30 minuten gezond bewegen behalen. Presentatie: Olga Commandeur en Duco Bauwens

Deze uitzending bekijken

De nachtzoen

De Nachtzoen: Leon Heuts

Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden.

Deze uitzending bekijken

Kerstnachtmis

Kerstnachtmis

De rechtstreekse uitzending van de kerstnachtmis komt vanuit de st. Vituskerk te Hilversum. Celebrant: pastoor Jules Dresmé.

Deze uitzending bekijken


De website Nederland.TV maakt gebruik van cookies. Meer informatie daarover kun je vinden op onze Cookie Verklaring. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies.