True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

Cobra 11 - Alle afleveringen

Cobra 11

Cobra 11: Unter Druck

De rustige werkdag van rechercheurs Ben en Semir raakt in een stroomversnelling als Ben een juwelier binnenstapt om zijn horloge te laten repareren. In de zaak vindt een gewapende overval plaats en de aanwezigen zijn in gijzeling genomen. Ben en Semir constateren al snel dat een ingewikkelde familietragedie nauw verbonden is met deze zaak.

Deze uitzending bekijken

Cobra 11

Cobra 11: Wer einmal lügt

Ben en Semir hebben een gesprek met de 14-jarige Mario, die een auto total loss heeft gereden op de snelweg. Volgens Semir zijn de blauwe plekken op Mario's armen niet veroorzaakt door het ongeluk, maar zijn het sporen van mishandeling. De rechercheurs screenen de familie van de jongen en komen daarbij op het spoor van de nieuwe vriend van Mario's moeder. Deze man blijkt een crimineel verleden te hebben en alles wijst erop dat hij opnieuw een misdrijf wil plegen.

Deze uitzending bekijken

Cobra 11

Cobra 11: Auf eigene Faust

Rechercheur Semir weet de moordenaar van zijn partener, drugsbaron Sander Kalvus, te arresteren. Samen met zijn nieuwe collega Ben Jäger heeft Semir de zware taak om kroongetuige Harald Flensmann in leven te houden.

Deze uitzending bekijken