True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

Cobra 11 - Alle afleveringen

Cobra 11

Cobra 11: Wettlauf gegen die Zeit

Als Ben en Semir voor de zoveelste keer een politieauto in de prak rijden, moeten ze in therapie bij politiepsycholoog Thorsten Markwart. Tijdens een sessie worden ze beschoten. Ze weten te ontsnappen naar een ondergrondse parkeergarage. Markwart blijkt het doelwit te zijn van de aanval, maar hij heeft geen idee waarom. Een achtervolging door Keulen volgt, waarbij Ben en Semir voor de verandering een keer zélf achternagezeten worden.

Deze uitzending bekijken

Cobra 11

Cobra 11: 72 Stunden Angst

Het onderzoek naar de aanslag op een drugsbende leidt Ben en Semir naar een vrouw uit Semirs verleden: Nazan. Zij heeft geen verklaring voor de aanslag, maar heeft wel andere waardevolle informatie. Nazan vertelt Semir dat hij de vader is van haar negenjarige dochtertje Dana. Als de kleine Dana vlak daarna wordt ontvoerd, gaan Ben en Semir tot het uiterste om haar te vinden. Uiteindelijk belanden ze in Istanbul, waar een heftige ontknoping plaatsvindt.

Deze uitzending bekijken

Cobra 11

Cobra 11: In der Schusslinie

Ben wordt herinnerd aan de tijd dat hij voor de inlichtingendienst werkte. Zijn voormalige vriend en collega Max werd destijds ontmaskerd als spion en vervolgens neergeschoten door een collega. Zijn zoon Alexander lijkt wraak te willen nemen voor de dood van zijn vader en Ben is het doelwit.

Deze uitzending bekijken

Cobra 11

Cobra 11: Das zweite Leben

Als Semir en Ben twee mannen willen helpen met een lekke band, gaan ze er op drie wielen vandoor. Na een achtervolging weten de mannen te ontsnappen en vinden Semir en Ben in de kofferbak een geweer en een foto van Alicia. Zij verloor zes jaar geleden haar geheugen en weet niet meer wie ze is of waar ze vandaan komt. Dan herinnert Alicia zich plots een telefoonnummer en dat belt ze. Hierdoor komt ze op een dodenlijst te staan. Alleen als ze zich herinnert wie ze is, kunnen Ben en Semir haar leven redden.

Deze uitzending bekijken