True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

Business 010 - Alle afleveringen

Business 010

Business 010: Business & entertainment

Kevin Brouwer gaat in gesprek met Albert Verlinde, directeur van Stage Entertainment, en Marc van Kaam, directeur van het oude en nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Ze praten over de wereld van musicals en theater. Ook schuiven de directeur van Holland Casino Rotterdam, Peter Voolstra, en de jonge ondernemer Rino de Boer van CoffeeBottle aan om te praten over de kracht van YouTube.

Deze uitzending bekijken

Business 010

Business 010: Duurzaamheid

Wat zijn de nationale en internationale duurzaamheidsambities voor de komende jaren? Zal Rotterdam in 2025 met de Dutch Windwheel een nieuw duurzaam icoon rijker zijn? We praten erover met Gijs Postma van Eneco en Lennart Graaff, conceptontwikkelaar bij BLOC Next Generation. Verder schuiven aan: Wim van Sluis, oud-wethouder Haven & Milieu van Rotterdam en oprichter van accountantssbureau Daamen & van Sluis, en MVO-directeur Maria van der Heijden.

Deze uitzending bekijken

Business 010

Business 010: Innovatie

Kevin Brouwer gaat in gesprek over digitalisering, robotisering en de opkomst van 3D-printing. Dit doet hij met Jan-Willem Santing, manager Real Estate & Partnership bij Deloitte, Ruud Vodegel, eigenaar van Advanced Programs, Paul Smits, CFO bij het Rotterdamse havenbedrijf en Sander Speek, CCO bij AC Tronics.

Deze uitzending bekijken

Business 010

Business 010: Kick-off

Kevin Brouwer praat met burgemeester Ahmed Aboutaleb over de Rotterdamse economie. Oud-minister van Financiƫn en huidig CFO van KPN Kees de Jager vertelt over de verhuizing van een deel van KPN naar Rotterdam. Commercieel directeur van Flexizone Sylvia de Haas schuift aan om te vertellen over nieuwe vormen van huisvesting voor ondernemers. Marcel van der Torre, directeur en eigenaar van European Credit Management, vertelt over het vermogen om te groeien en hij geeft daarbij enkele praktische ondernemerstips.

Deze uitzending bekijken