True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

Bizarre Eters - Alle afleveringen

Bizarre Eters

Bizarre Eters: Zoveel eetregels...

De 19-jarige Quinten eet wekelijks meer dan zeventig pakjes kant-en-klare noodles. Groente en fruit is in zijn ogen konijnenvoer en daarom heeft hij dit zijn hele leven nog nooit gegeten. Quintens moeder maakt zich ernstig zorgen. De 38-jarige Jacqueline heeft in haar hoofd allerlei regels over haar eten. Zo mogen verschillende onderdelen van de maaltijd elkaar op het bord niet aanraken en durft ze geen vleeswaren op brood te eten, omdat vlees in haar ogen warm hoort te zijn.

Deze uitzending bekijken

Bizarre Eters

Bizarre Eters: Michael en Daniel

De 25-jarige Michael kampt sinds twee jaar met een ernstige vorm van slik- en stikangst. Hij durft geen vaste voeding meer te eten en leeft al twee jaar op vla. Hij is zo vermagerd dat zijn conditie enorm achteruit is gegaan. Michael is bang om te overlijden, dus hij wil niets liever dan zijn angst overwinnen en zijn eetpatroon veranderen. De eveneens 25-jarige Daniël is in tegenstelling tot Michael een echte emotie-eter. Sinds het overlijden van zijn stiefmoeder is hij verslaafd aan fastfood. Daniël merkt dat hij steeds minder energie heeft en schaamt zich enorm voor zijn overgewicht.

Deze uitzending bekijken

Bizarre Eters

Bizarre Eters: Sander en Renaishka

De 22-jarige Sander leeft al sinds zijn kinderjaren op wit brood met hagelslag. Door zijn eenzijdige eetpatroon heeft hij zijn opleiding bij de landmacht niet af kunnen maken. Hij voelt zich namelijk vaak erg slap. Omdat Sander een reis naar Azië wil maken, wordt het tijd om definitief met zijn eetprobleem af te rekenen. De 22-jarige Renaishka is verslaafd aan kale spaghetti met kaas. Ze eet elke dag vijf borden spaghetti en kookt voor zichzelf niets anders. Haar vriend maakt zich ernstig zorgen, omdat hun zoontje van bijna twee jaar haar eetpatroon begint over te nemen en zij zwanger is van een tweede kind.

Deze uitzending bekijken