True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

A Touch Of Frost - Alle afleveringen

A Touch Of Frost

A Touch Of Frost: Unknown soldiers

Frost heeft nieuwe woonruimte gevonden boven een Indiaas restaurant. Ondertussen houdt hij zich bezig met drie zaken. Een tiener is betrapt op vuurwapenbezit en de politie is bang dat op straat nog meer wapens verhandeld worden. Een gepantserde bus is met geweld overvallen en op een militaire basis is een soldaat na een oefening dood aangetroffen.

Deze uitzending bekijken

A Touch Of Frost

A Touch Of Frost: Paying the price

Frost krijgt het druk als zijn woning in vlammen opgaat en hij een ontvoering moet oplossen. De zus van Sue Venables is ontvoerd door iemand die steeds nieuwe eisen stelt. Er zijn maar weinig aanknopingspunten en daarom heeft Frost moeite het hoofd koel te houden.

Deze uitzending bekijken

A Touch Of Frost

A Touch Of Frost: No refuge

Een werknemer van een flessenfabriek wordt doodgeschoten tijdens een inbraak. De eigenaar van de fabriek is hier getuige van en geeft een duidelijk signalement aan de politie. Hij vraagt inspecteur Frost om bescherming als hij wordt bedreigd. Ondertussen overlijdt de moeder van Shirley Fisher en kan Frost niet bij de begrafenis aanwezig zijn. Detective Lawson laat privé en werk door elkaar lopen, met serieuze gevolgen.

Deze uitzending bekijken

A Touch Of Frost

A Touch Of Frost: Dead male one

Een rustig weekendje wordt verstoord als inspecteur Frost plotseling aan de slag moet. In de rivier drijft een dode man en zijn identiteit strookt niet met het rijbewijs dat hij bij zich draagt. Ondertussen zakt de sterspeler van het voetbalteam ineen bij een persconferentie en raakt in coma. Tijdens de wedstrijd liep hij hoofdletsel op, maar Frost ontdekt dat er was gesjoemeld met zijn drinkfles.

Deze uitzending bekijken