True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

A Touch Of Frost - Alle afleveringen

A Touch Of Frost

A Touch Of Frost: Appendix man

Na de dood van zijn partner, rechercheur Barnard, heeft inspecteur Frost zijn ontslag ingediend. Maar commissaris Mullett heeft Frost nodig, dus gaat hij weer aan het werk. Samen met Hazel Wallace onderzoekt Frost de verdachte dood van een kunstverzamelaar. In zijn huis worden vingerafdrukken gevonden van een man die een jaar eerder is verdronken in de rivier.

Deze uitzending bekijken

A Touch Of Frost

A Touch Of Frost: No other love

Commissaris Mullett moet bezuinigingen doorvoeren en heeft zijn oog laten vallen op Frost. Die houdt zich ondertussen bezig met een ingewikkelde familiekwestie. Een pandjeshuis is overvallen en de eigenaar wordt kort daarna vermoord. Zijn ouders woonden bij hem in, net als zijn kinderen. De familie blijkt een groot geheim met zich mee te dragen.

Deze uitzending bekijken

A Touch Of Frost

A Touch Of Frost: True confessions

Langs de oever van een rivier wordt het levenloze lichaam van Jeanette Barr gevonden. Ze is verdronken, maar volgens de lijkschouwer niet in de rivier. De man met wie ze een affaire had, heeft een alibi, dus gaat de verdenking naar Jeanettes man, Jack. Frost herinnert zich een onderzoek naar de moord op Jacks eerste vrouw, tien jaar geleden.

Deze uitzending bekijken

A Touch Of Frost

A Touch Of Frost: House calls

Rechercheur Liz Maud is bezig met een vreemde zaak: iemand dringt huizen binnen om kinderen te injecteren met water, met dodelijke gevolgen. Frost herinnert zich een soortgelijke zaak uit het verleden, maar denkt niet dat het om dezelfde dader gaat. Ondertussen houdt Frost zich bezig met de dood van een beruchte dief, wiens lichaam gevonden werd bij een verlaten boerderij.

Deze uitzending bekijken