True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

A Touch Of Frost - Alle afleveringen

A Touch Of Frost

A Touch Of Frost: A minority of one

Frost onderzoekt een serie overvallen op winkels in een zwarte wijk van Denton. Hij wordt hierbij geassisteerd door rechercheur Carl Tanner, die van Caraïbische afkomst is. Terwijl Frost op zoek gaat naar getuigen en verdachten, maakt commissaris Mullet zich druk om raciale spanningen en negatieve publiciteit. De zaak wordt extra ingewikkeld als een van Frosts informanten, de alleenstaande moeder Natalie Bell, wordt vermoord.

Deze uitzending bekijken

A Touch Of Frost

A Touch Of Frost: Conclusions

Inspecteur Frost moet samenwerken met zijn nieuwe collega Webster, die is overgekomen uit Schotland. Samen onderzoeken ze een fatale aanrijding. De betrokken auto is van Roger Massie, zoon van een politicus. Massie werd al eens eerder verdacht van roekeloos rijgedrag, maar werd nooit veroordeeld. Hij ontkent iedere betrokkenheid. Frost ontdekt een link naar een andere zaak, de overval op een casino. Ook ontvangt Frost een klacht over politieagent Shelby, die wordt beschuldigd van de diefstal van sieraden. Wanneer Shelby dood wordt aangetroffen, heeft Frost zijn handen vol.

Deze uitzending bekijken

A Touch Of Frost

A Touch Of Frost: Not with kindness

Frost wordt door commissaris Mullet gevraagd onderzoek te doen naar vandalisme op een kerkhof. Mullet vermoedt dat er satanisten aan het werk zijn geweest. Ter plekke wordt het lichaam van de 15-jarige Paula aangetroffen. Het meisje verdween tijdens het lopen van haar krantenwijk. Het rijke echtpaar Compton wordt telefonisch bedreigd. Als meneer Compton om het leven komt, heeft Frost al snel een verdachte op het oog. Ondertussen krijgt Frost bezoek van de zus van zijn overleden vrouw.

Deze uitzending bekijken

A Touch Of Frost

A Touch Of Frost: Care and protection

Inspecteur Jack Frost staat onder grote druk. Hij krijgt te maken met de vermissing van een jong meisje en stuit tijdens dit onderzoek op menselijke resten van meer dan dertig jaar oud. Het blijkt te gaan om een bankbediende die indertijd verdween met een grote som geld. Frost komt tijd te kort, omdat hij ook nog de zorg heeft voor zijn terminaal zieke vrouw.

Deze uitzending bekijken