True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

5 Uur Live - Alle afleveringen

5 Uur Live

5 Uur Live: De vriendenboekpagina van Dirky

Met in deze uitzending: -Aandacht voor de Dirk Kuyt Foundation. -Danny Jansen maakt een zoete pina-coladawok.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Bala Bala van Danny Jansen

Met in deze uitzending: -Actrice Robin Martens verzorgt de stem van een nieuw personage in de tekenfilmserie 'Powerpuff Girls'. -Hanneke Verburg en filmmaker Bas Goossens blikken terug op de 'Make-A-Wish Kids' Night'.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Door De Ogen Van Jacqueline

Met in deze uitzending: -Sinds 2005 presenteert Anniko van Santen 'Opsporing Verzocht'. Ze is daarnaast ook eindredactrice van het programma. Vindt ze het na al die jaren nog steeds leuk om te doen? -Op 2 december a.s. wordt het Gospelfestival gehouden in Amsterdam met onder meer Berget Lewis, Brace en DO op. Ook Mark De-Lisser en Dwight Dissels zijn van de partij. We praten met hen over de kracht van gospelmuziek.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Spicy boerenkool-knoflookwok

Met in deze uitzending: -Cornald Maas vertelt over een nieuw seizoen 'Volle Zalen'. -Finalisten Astrid en Henk en Charissa en Jamie vertellen over hun deelname aan 'House Rules NL'. -Danny Jansen maakt een spicy boerenkool-knoflookwok.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Pittige spruitjeswok

Met in deze uitzending: -Dirk Zeelenberg vertelt over zijn boek 'Ode aan de Liefde'. -Aandacht voor de Dag voor de Rechten van het Kind. -Danny Jansen maakt een pittige spruitjeswok.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Topstory: De mode van koningin Máxima

Met in deze uitzending: -Maartje van de Wetering en Frits Sissing praten over een nieuw seizoen 'Maestro'. -Alles over de kleding van de leden van het Koninklijk Huis, met Els Smit, schrijfster van 'De Nieuwe Mode Van Oranje' en royaltyliefhebber Tina Nijkamp. -Susan Smit met haar boeken top 3.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Wat te doen bij besmette apps?

Met in deze uitzending: -Carolina Dijkhuizen deed mee aan 'Expeditie Robinson' en speelt in de voorstelling 'Vamos!'. -Hanneke Kiel-de Raad schreef het boek 'Dit Wil Ik', over mensen die van het gebaande pad gingen.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Hannelores Sterrenstof: Rachel Rosier

Met in deze uitzending: -Presentatrice Rachel Rosier van onder meer het kinderprogramma 'Checkpoint' heeft een nieuw programma, 'Topdoks', waarin zij met arts Elbert een kijkje neemt in het menselijk lichaam. -Topstory gaat over het gebruik van anabole steroïden door jongeren in de amateursport. Herman Ram, directeur van de Dopingautoriteit, vertelt hier meer over. Ex-gebruiker Vivian Hylkema doet haar verhaal. -Hannelore maakt de finalisten van de Internationale Kindervredesprijs 2017 bekend.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Afl. 57

Met in deze uitzending: -Dan Karaty vertelt over de Videolandserie 'Soof: Een Nieuw Begin'. -Aandacht voor duurzaam leven.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Topstory: The Voice Senior

Met in deze uitzending: -Sanne Vogel vertelt over de voorstelling 'Nieuwe Familie', die mede mogelijk wordt gemaakt door VluchtelingenWerk Nederland. -Een voorproefje op 'The Voice Senior'.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Eci-literatuurprijs Susan Smit - de winnaar is bekend

Met in deze uitzending: -Tatum Dagelet vertelt over het programma 'Maatjes Gezocht'. -Marloes Bouwmeester is expert op het gebied van introversie. -Susan Smit was bij de uitreiking van de ECI-Literatuurprijs. -Recept voor gezouten havermout met blauwebessencompote, pruim en amandelpasta.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Tommie & Nigel Schat - Alles wat ik voor me zag

Met in deze uitzending: -Tommie Christiaan presenteert zijn nieuwe single. -Nieske Vergunst en Bennie Mols schreven het boek 'Hallo Robot: De Machine Als Medemens'. -Susan Smit doet verslag van de uitreiking van de ECI-Literatuurprijs. -Recept voor cranberrypap met granola en rooibosthee.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Hoe houd ik mijn vissen gezond?

Met in deze uitzending: -Janny van der Heijden zit in de vakjury van het Gouden Kookboek en neemt de genomineerde kookboeken mee. Ook vertelt ze alles over de activiteiten tijdens de Kookboeken7daagse. -Vrijdag 10 november is het de Dag van de Mantelzorg en mantelzorgconsulent Carlijn Lensink blikt hierop vooruit. Mantelzorgers Viroen Soebedar en Sanne Jansen hebben beiden een uniek verhaal.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Afl. 52

Met in deze uitzending: -Tim den Besten schreef een boek met columns, grapjes en gedichten: 'Zou Er Wifi In De Hemel Zijn?'. -Paralympische sporters Esther Vergeer en Jetze Plat praten over de acceptatie van mensen met een handicap. -Recept voor hartige havergrutten met paprika en avocado.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Overnight grains met perensap en verse vijgen

Met in deze uitzending: -Dennis van der Geest en Leontine Borsato presenteren het nieuwe seizoen van 'Bonje Met De Buren'. -Topstory: fotografe Cynthia Boll. -Tv-kok Ramon Beuk zet zich in voor ouderen.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Hannelores Sterrenstof: The Voice of Holland

Met in deze uitzending: -De talenten Samantha, Kimberly en Marchiano vertellen over hun deelname aan 'The Voice of Holland'. -Wat zijn op dit moment de drie favoriete boeken van Susan Smit? -'Topstory' over de honderd meest veelbelovende en inspirerende jongeren van Nederland. -Recept voor Surinaamse cake.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Topstory: Longproblemen

Met in deze uitzending: -JayJay Boske vertelt over het nieuwe YouTube-kanaal 'Concentrate BOLD'. -Technisch geneeskundige Rianne de Vries werkte aan de 'spironose', een apparaat dat ziekten kan ruiken. -Recept voor Surinaamse pom.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Hannelores Sterrenstof: Renate Gerschtanowitz

Met in deze uitzending: -Psycholoog Dagmar van der Neut weet alles van hoogsensitiviteit. Het komt vaker voor dan we denken. Liesbeth Kamerling doet haar persoonlijke verhaal uit de doeken. -Chris Tates speelt in de musical `My Fair Lady´ en vertelt hierover.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Chris Tates over zijn rol in 'My Fair Lady.'

Met in deze uitzending: -Chris Tates speelt de rol van Henry Higgins in de musical 'My Fair Lady'. -Dagmar van der Neut van Psychologie Magazine praat over hoogsensitiviteit.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Waarom zit houtskool in beautyproducten?

Met in deze uitzending: -Lodewijk Hoekstra gaat naar Den Haag met zijn landelijke petitie 'Code rood voor natuur', omdat er driekwart minder insecten vliegen dan dertig jaar geleden. -Cybersecurity-expert Martijn van Lom en schrijfster Marlies Slegers over veilig internetgebruik voor kinderen. -Arianne de Jong bezoekt een tentoonstelling voor kattenliefhebbers in de Kunsthal in Rotterdam.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Hoe leer ik mijn kind omgaan met geld?

Met in deze uitzending: -Klaas van Kruistum is voor UNICEF op reis geweest naar Bangladesh waar veel kinderen moeten vaak werken om geld te verdienen. Hij vertelt hoe UNICEF deze kinderen hulp biedt. -Verouderingsonderzoeker Andrea Maier weet alles van verouderen en praat over allerlei manieren om gezond heel oud te worden. -Susan Smit neemt de nieuwste boeken met ons door.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Een lief initiatief

Met in deze uitzending: -Hans Klok toert opnieuw met 'House of Horror' door het land. Hij blikt terug op zijn carrière. -Jade Vening van het Fonds Verstandelijk Gehandicapten komt vertellen over het project Verwenbox, dat erop gericht is ouders die een kind hebben met een ernstige, meervoudige beperking in het zonnetje te zetten.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: De stip: George met zijn 'bordes-broodje'

Met in deze uitzending: -Timor Steffens staat weer op de bühne van Let's Dance in de Ziggo Dome. Hij vertelt alles over dit event. -Financieel expert Eef van Opdorp praat over de schuldenindustrie en de maatregelen die het nieuwe kabinet wil nemen. Ze wordt terzijde gestaan door Angelique van Emmerik, die jaren in de schulden heeft gezeten en maatschappelijk werker Johannes Papilaja.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Hannelores Sterrenstof: Nick Schilder

Met in deze uitzending: -Nick Schilder maakt zijn debuut als televisiepresentator bij het nieuwe SBS6-programma 'Keep It Cool'. In dat programma strijden bekende Nederlanders tegen hun hartslag. -Singer-songwriter Lucas Hamming en zangeres Sandra van Nieuwland praten over de impact van een talentenjacht.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Door de ogen van Karel: de ECI Literatuurprijs

Met in deze uitzending: -Monique Smit en Vivian Reijs vertellen over het fotografieprogramma 'Het Perfecte Plaatje' waarin zij de strijd aangaan met zes andere BN'ers. -Documentairemaakster Jessica Villerius dook in de zaak van de ter dood veroordeelde Clinton Young. Mede dankzij haar onderzoek en een onlinepetitie van Amnesty International is zijn executie uitgesteld en wordt de zaak heropend. Elke Kuijper en Jessica belichten deze zaak en de doodstraf in het algemeen.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Bacon & egg muffins

Met in deze uitzending: -Anouk Smulders vertelt over haar activiteiten voor Hulphond Nederland. -Susan Smit neemt de nieuwste boeken met ons door. -Wouter van Noort en Jelte Sondij praten over smartphoneverslaving. - Susan Aretz maakt muffins met bacon en eieren.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Henk Poort over zijn nieuwe show

Met in deze uitzending: -Henk Poort zingt nummers uit zijn omvangrijke repertoire. Ook zijn deelname aan 'Expeditie Robinson' komt aan bod. -Vorige week was het Donorweek. Vandaag hebben het over het belang van nierdonatie. Tom Oostrom, directeur van de Nierstichting, vertelt daarover. Steven Pheifer en Wilma de Joode schuiven ook aan. Steven heeft nierfalen. Hij staat op de wachtlijst voor een nieuwe nier. En Wilma stond op 18 januari een nier af aan een anonieme donor via een cross-overprogramma.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Marc de Hond over zijn theatervoorstellingen

Met in deze uitzending: -Marc de Hond vertelt over zijn nieuwe theatervoorstelling 'Wie bang is krijgt ook klappen'. -Nathan de Vries praat over zijn documentaire over loverboyslachtoffers in Nederland. Dat doet hij samen met een slachtoffer. Anke van Dijke, directrice van Fier, praat ons bij over de loverboyproblematiek.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Door De Ogen Van Frénk

Met in deze uitzending: -Antoinette Hertsenberg vertelt over het nieuwe medische programma 'Dokters Van Morgen'. -Familiedetective Els Leijs heeft zich gespecialiseerd in zoektochten naar uit het oog verloren of zelfs onbekende familieleden. -Susan Aretz maakt peer-havermoutkoekjes.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Topstory: Hacken

Met in deze uitzending: -Acteur Frederik Brom vertelt over het nieuwe theaterstuk 'Vastgoed B.V.'. -Bastiaan Bakker vertelt ons alles over internetbeveiliging. -Susan Aretz maakt groentepannenkoeken.

Deze uitzending bekijken


De website Nederland.TV maakt gebruik van cookies. Meer informatie daarover kun je vinden op onze Cookie Verklaring. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies.