True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  

5 Uur Live - Alle afleveringen

5 Uur Live

5 Uur Live: Door De Ogen Van Ton

Met in deze uitzending: -Tweede Kamerlid Lilianne Ploumen won de Machiavelliprijs voor haar internationale fonds SheDecides dat abortusorganisaties in ontwikkelingslanden steunt. -Ton Coenen is directeur van Rutgers en vertelt alles over hun project She Makes Her Safe Choice. -De Topstory staat in het teken van bijzondere diëten. Ralph Moorman is voedingsdeskundige en schreef het boek 'Het Hormoonbalansdieet'. Arts William Cortvriendt schreef het boek 'Lichter' waarin hij uitlegt waardoor overgewicht wordt veroorzaakt.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Allround Kippensoep

Met in deze uitzending: -Maik de Boer gaat in het nieuwe programma 'Marktplaats' op zoek naar allerlei bijzondere verhalen achter Marktplaats-advertenties.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: "Iedereen heeft een relatie nodig."

Met in deze uitzending: -Acteur Fedja van Huêt vertelt over de serie 'Soof: Een nieuw begin'. - Kate Radford schuift aan namens WarChild en licht het project Can´t Wait to Learn toe, een innovatieve online-lesmethode voor kinderen in conflictgebieden. -Relatietherapeut Susanne Donders helpt koppels met de methode Emotionally Focused Couples Therapy. -Ahmed Chaleh schreef het boek 'Het huwelijk is simpel'. Hij redde zijn huwelijk toen dat een dieptepunt bereikte.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Zachte polenta met paddenstoelen en spinazie

Met in deze uitzending: -Niels van der Laan en Jeroen Woe vormen het cabaretduo Van der Laan & Woe. Ze vertellen over hun nieuwe voorstelling 'Pesetas'.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Gegrilde witte tonijn

Met in deze uitzending: -Katje Schuurman over het nieuwe seizoen van 'Memories'. -Verenigd Koninkrijk-correspondent Anne Saenen over het aanstaande koninklijk huwelijk en de Brexit.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Zelfspot is goed voor de gezondheid

Met in deze uitzending: -Weervrouw Amara Onwuka vertelt over de theatervoorstelling 'De Vakidioten'. -Rachel Corner maakte een reportage van een meisjesorkest in Afghanistan. -Esther van Fenema, Cecilia Moisio en Ineke van Doorn over podiumangst.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Zo komt Fred aan zijn befaamde uitspraak 'Roekoe Roekoe'

Met in deze uitzending: -Stylist Fred van Leer over de 'RTL Gezondheidstest'. -Richard Krajicek praat over het ABM AMRO World Tennis Tournament en zijn 'Krajicek Playgrounds'. -Kno-arts Dennis Kox over oorsuizen.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Topstory: Minder scholieren voor het (V)MBO

Met in deze uitzending: -Zanger, pianist en 'Wie Is De Mol'-kandidaat Ruben Hein vertelt over zijn nieuwe album: 'Groundwork Rising'. -Ton Heerts, voorzitter MBO Raad, Sil de Weerd, Landelijk Ambassadeur MBO 2017, en voormalig vmbo-leerling Daniel Minnegal over de daling van het aantal leerlingen dat een praktijkgerichte opleiding volgt.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Ceviche van kabeljauw

Met in deze uitzending: -Filemon Wesselink praat over de Olympische Spelen en seizoen twee van het programma 'Het Is Hier Autistisch'.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Het proces tegen Willem Holleeder is eindelijk begonnen

Met in deze uitzending: -Leonie ter Braak vertelt over haar nieuwe tv-programma 'Marktplaats'. -Acteur Ruud Feltkamp liep in het kader van de Wereldkankerdag mee met prof. dr. ir. Guido Jenster in het Erasmus MC.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Topstory: Ambassadeurs

Met in deze uitzending: -Aandacht voor het belang van ambassadeurs voor Nederland in het buitenland. -Tom Coronel over een nieuw seizoen 'De Slechtste Chauffeur Van Nederland'.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Ribstoof met bier, abrikoos en rozemarijn

Met in deze uitzending: -Rick Brandsteder over het nieuwe seizoen van 'Temptation Island'. -Eveline Rethmeier verruilde haar baan als advocaat voor dat van correspondent in Italië. -Onderzoekers Philip Scheltens en Wiesje van der Flier doen onderzoek naar Alzheimer.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Topstory: Prinses Beatrix 80 jaar

Met in deze uitzending: -Eddy Zoey toert samen met zijn band door het land met de theatershow 'Van Boudewijn de Groot tot Lil Kleine'. Hij vertelt over de geschiedenis van de Nederlandse popmuziek. -Jeroen Snel en Sandra Schuurhof praten over de verjaardag van de 80-jarige prinses Beatrix en geven aan wat hun meest memorabele moment is.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Hannelores Sterrenstof: Nikkie Plessen

Met in deze uitzending: -Nikkie Plessen komt praten over haar nieuwe kledingmerk, in samenwerking met Doutzen Kroes. -Psychiater Witte Hoogendijk geeft uitleg over depressie.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: De Stip: onderwaterhockey-speler Wijnand

Met in deze uitzending: -Jennifer Hoffman en Ilse Warringa over het succes van de serie 'Luizenmoeder'. -Fotografe Ilvy Njiokiktjien over Zero Tolerance Day.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Zweedse kaneelbroodjes

Met in deze uitzending: -Zanger en acteur Jim Bakkum vertelt waar hij allemaal mee bezig is. -Alex Wegman en Jacinth Sprenger vertellen over 'Emma at Work', dat jongeren met een chronische aandoening de kans biedt werkervaring op te doen.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Hannelores Sterrenstof: Arjen Lubach

Met in deze uitzending: -Arjen Lubach over een nieuw seizoen 'Zondag met Lubach'. -Mediapsycholoog Mischa Coster over vloggende families. Ook zijn de vloggende families Bellinga en de Van Hummeltjes te gast.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Hannelores Sterrenstof: Fockeline en Tarikh

Met in deze uitzending: -Fockeline Ouwerkerk en Tarikh Janssen over hun rol in 'Taal is Zeg Maar Echt Mijn Ding'. -De harde wereld van de Amsterdamse Zuidas. Fleur Brockhus schrijft wekelijks over de belevenissen van de jonge, aankomend advocate Felice. Hubert-Jan van Boxel werkte in de top van de advocatuur en schreef in zijn boek over de harde sector. -Jan van Berkel, sinds 2009 directeur van de Leprastichting, vertelt over WereldLepraDag.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Sri Lankaanse crêpes

Met in deze uitzending: -Juliette van Ardenne en Dennis van de Ven vertellen over een nieuw seizoen 'Smeris'. -Fotograaf Jasper Doest over natuurfotografie.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Door De Ogen Van Mira

Met in deze uitzending: -Achmed Akkabi over het nieuwe seizoen van 'Moordvrouw'. -Patricia Paay en haar dochter Christina Curry vertellen over hun deelname aan het programma 'Tattoo Trippers'. -Judith Buitenhuis en Vijaya Gautam over hun werk voor Dance4Life.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Topstory: Onveilig Groningen

Met in deze uitzending: -Nathan de Vries, presentator bij BNN, over de problemen rond de gaswinning in Groningen.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Duurzame aardappels

Met in deze uitzending: -Comedian Soundos El Ahmadi vertelt over haar deelname aan 'Expeditie Robinson' en haar nieuwe theatershow. -Hoogleraar Ben Witteman maakt zich zorgen om onze doorgeslagen hygiëne.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Zijn Bastiaan en Tooske het nog met elkaar eens?

Met in deze uitzending: -Bastiaan en Tooske Ragas deden mee aan het nieuwe televisieprogramma 'Groeten uit 19xx'. De hele familie is teruggegaan naar het jaar dat Bastiaan twaalf jaar oud was: 1984. -Onderzoekers verwachten dat Parkinson een pandemie zal worden. Hoogleraar neurologische bewegingsstoornissen Bas Bloem heeft verschillende onderzoeken gedaan die baanbrekend waren en wereldwijd zijn opgepakt.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Kikkererwtenstamppot met zalm en rauwe spinazie

Met in deze uitzending: -Financieel journalist Janneke Willemse en monetair deskundige Paul Buitink over cryptovaluta.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Door De Ogen Van Joeri: Jeroen Oerlemans

Met in deze uitzending: -Hadewych Minis praat over de film 'Tokyo Trial'. -Marcel Meeuwis, Royston Drenthe en John de Wolf vertellen over hun leven als profvoetballer en het leven na hun profcarrière.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Boekentips van Susan Smit - week 2

Met in deze uitzending: -Lieke van Lexmond is ambassadeur van Amref Flying Doctors en maakt een reis naar Kenia. -Tanja Jess werd bekend door haar rol in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Waar is ze nu mee bezig? -Scriptschrijver Esther Wouda over de kracht van een 'cliffhanger'.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Kip en prei-pie

Met in deze uitzending: -Giel Beelen verruilde 3FM voor Radio Veronica en komt praten over zijn verwachtingen van 2018. -Kinderfysiotherapeut Petra van Schie vertelt over een bijzonder revalidatiemiddel: de RaceRunner.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Door De Ogen Van Juriaan

Met in deze uitzending: -Harm Edens praat ons bij over het NPO-programma 'Dit Was Het Nieuws' en zijn nieuwe sidekicks zijn Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek. Ook heeft hij een boek geschreven: 'Harm.tv - 10 Jaar Afzien'. -In de nacht van 1 op 2 april 2017 werden Ronnie en Jasper slachtoffer van anti-homogeweld, In de Topstory vertellen de twee mannen over de beruchte nacht en hoe het nu met ze gaat.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Gezonde bolletjes

Met in deze uitzending: -Misdaadjournalist Kees van der Spek onderzoekt in het nieuwe seizoen van 'Moord Of Zelfmoord' of er na een plotseling overlijden misschien sprake was van een misdrijf. -Nick Muller en Aisha Scheuer verzamelden grappige tweets in het boek 'Dit Is Waarom Mensen Op Twitter Zitten'.

Deze uitzending bekijken


De website Nederland.TV maakt gebruik van cookies. Meer informatie daarover kun je vinden op onze Cookie Verklaring. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies.